مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام من رم سيستمم ١٦ گيگ هستش. ٢ تا رم Ddr4 8gb cl16 3200 trident Z. اگر بخوام ٣٢ گيگ كنمش ميتونم يه پك ١٦ ديگه بگيرم يا اينكه بايد اين رم ها رو بفروشم و يه پك ٣٢ گيگ جديد بگيرم؟

مثلا تو کرایسیس ۳ ریمستر، ۶۰ فریم میده و gpu usage اقلب بالای ۹۰ هست.
یا حتی فارکرای ۴، ac4bf، بتلفیلد ۴، و خیلی از بازی های قدیمی.
بالای ۹۰ هم نباشه اصلا با کارکرد مابقی قطعات سنخیت نداره مثلا میبینی پردازنده ۲۰ درصد، رم ۴۰ درصد فریم ۶۰ گرافیک ۸۵ درصد...
میترسم گرافیک آسیب ببینه.

خب علت تصور نادرست شماست که نحوه کارکرد قطعات پی سی رو بررسی نکردید.
اتفاقا در بازیها هر چقدر درصد استفاده از GPU به 100درصد نزدیکتر باشه طبیعی تر هست، چون مشخص میشه بازی برای اجرای روی کارت گرافیک شما گلوگاه نیست و میتونه آخرین نرخ فریم ممکن رو به مانیتور شما ارسال کنه. اگر FPS Limit یا Vsync داخل بازی روشن نباشه طبیعیه که اگر بازی سبک هم باشه، کارت گرافیک سعی کنه آخر نرخ فریم ممکنی رو که میتونه تولید کنه به مانیتور ارسال کنه.
اما مصرف CPU در بازی ها برعکس الگوی بالا هست، بر اساس پردازش مورد نیاز میتونه بین 10 تا 90 درصد متغیر باشه و دلیلی نداره همیشه بالا یا پایین باشه.

سلام من رم سيستمم ١٦ گيگ هستش. ٢ تا رم Ddr4 8gb cl16 3200 trident Z. اگر بخوام ٣٢ گيگ كنمش ميتونم يه پك ١٦ ديگه بگيرم يا اينكه بايد اين رم ها رو بفروشم و يه پك ٣٢ گيگ جديد بگيرم؟

هم میتونید پک مشابه بخرید و کنارش نصب کنید و هم میتونید اینا رو بفروشید و پک 32 بخرید.
خرید پک 32 مطمئن تر هست چون نصب 4 ماجول با برند یا مدل متفاوت روی مادربرد در کمترین حالت میتونه تایمینگ ماجولها رو به کندترین مدل محدود کنه و در بدترین حالت هم مشکل سازگاری و BSOD ایجاد کنه. در کل پایدار کردن 4تاماجول روی مادربرد سخت تر از 2تاماجول عین هم خواهد بود.

سلام دوستان
یک سیستم برای ۱۰۸۰ p گیمینگ میتونید معرفی کنید؟
در حد این که روی تنظیمات low تا سه چهار سال آینده بتونه کار کنه

قیمتمدلنام قطعه
هفت میلیون و ۲۵۰ هزار تومانIntel Core i5 12400FCPU
یک میلیون و ۴۵۰ هزار تومانDeepCool GAMMAXX 400 XTCooler
پنج میلیون و ۴۰۰ هزار تومانASUS PRIME B660M-K D4MotherBoard
دو میلیون و ۱۵۰ هزار تومانGSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3200MHzRAM
نوزده میلیون و ۹۰۰ هزار تومان
(هفده میلیون و ۷۰۰ هزار تومان)
ASUS TUF RTX 3060 12GB GDDR6
(ASUS DUAL Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6)
VGA
دو میلیون و ۱۰۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200Rpm 64MBHDD
یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومانWD Green SN570 500GBSSD
سه میلیون و ۵۰ هزار تومانGREEN GP700A-GEDPower
سه میلیون و ۸۰۰ هزار تومانGREEN Z1 ARIOCase
چهل و شش میلیون و ۷۰۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

سلام دوستان. روی این مادربرد این مدل هارد ssd خوب هست بخرم؟ برای نصب بازی، سیستم عامل و نگه داشتن فایلا
View attachment 317673

نصب و استفاده کردنش که مشکلی نیست. اما این سیستم با قدمتی که داره اصولا به غیر از کار دفتری به درد کار دیگه از جمله بازی نمیخوره. حالا SSD هم نصب کنید اوکی، ولی در بازیهای جدید باز از سمت پردازنده و رم به شدت گلوگاه خواهد بود.

سلام خبری از 7800xt نشد ؟!
هنوز ندیدم من.
یک ماه شد از اون سری؟ :)

سلام آقا فرشید
بی زحمت لطف میکنید بفرمایید این سیستم ما چند می ارزه
i9 10850k
z590 prime a
16gb ram 3200
power 850 game max
case deep cool
cooler deep cool 2x
ssd 250gb
hdd 2tb
با تشکر

11000
3200
1600
2500
1500
400
400
1000

نصب و استفاده کردنش که مشکلی نیست. اما این سیستم با قدمتی که داره اصولا به غیر از کار دفتری به درد کار دیگه از جمله بازی نمیخوره. حالا SSD هم نصب کنید اوکی، ولی در بازیهای جدید باز از سمت پردازنده و رم به شدت گلوگاه خواهد بود.

هنوز ندیدم من.
یک ماه شد از اون سری؟ :)

11000
3200
1600
2500
1500
400
400
1000
حدود ۲۰ روز فکر کنم ... حالا میترسم اینقدر صبر کردم حالا حالاها نیاد یا اگر بیاد خیلی گرونتر باشه چون من ۶۸۰۰xt الان نمایندگی داره ۲۶ بهم میده ‌.

الان نگاه کردم اومده : دی ... ۳۴ میلیون ... حدود ۱۰ تومن گرونتره ولی با تخفیف ببینم چقدر در میاد ، یارو گفت تا ۳۰ بهت میدم ... ارزش داره دیگه ؟

الان نگاه کردم اومده : دی ... ۳۴ میلیون ... حدود ۱۰ تومن گرونتره ولی با تخفیف ببینم چقدر در میاد ، یارو گفت تا ۳۰ بهت میدم ... ارزش داره دیگه ؟

خب پس همون حدود یک ماه اومدنش به درازا کشید، اما رسید بهرحال.
بله حتما ارزشش رو دراه 30 تومن. البته دلیل ارزونتر بودنش رو هم حتما پیدا کنید، فقط به ادعای فروشنده اکتفا نکنید. این مدل چون جدیده قطعا دست دوم نداره، اما مراقب باشید مدل بدون گارانتی اصلی نباشه.

سلام، وقت بخیر
من می خوام یه کیس گیمینگ ببندم و البته کنارش استریم هم می‌خوام بکنم. بودجه ام هم 2000 یورو هستش. هلند هستم. از چند نفر کمک خواستم اما انقدر مشخصات متفاوت بود کمی گیج شدم، خواستم نظر شما رو هم بپرسم.

ممنون.

سلام، وقت بخیر
من می خوام یه کیس گیمینگ ببندم و البته کنارش استریم هم می‌خوام بکنم. بودجه ام هم 2000 یورو هستش. هلند هستم. از چند نفر کمک خواستم اما انقدر مشخصات متفاوت بود کمی گیج شدم، خواستم نظر شما رو هم بپرسم.

ممنون.

اتفاقا سیستم رده حرفه ای خیلی تفاوت کانفیگ نداره و بهترین قطعات برای این کار مشخص هست:

مدلنام قطعه
Intel Core i9 13900KCPU
Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX XT RGB 360COOLING
ASUS STRIX Z790-H GAMING Wi-FiMotherBoard
Corsair VENGEANCE RGB 2*32GB DDR5 6000MHz CL40 - 64GBRAM
ASUS TUF RTX 4090 OC GAMING 24GB GDDR6X
(ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO OC 24GB GDDR6X)
VGA
SAMSUNG 970 EVO PLUS 2TBSSD-2
SAMSUNG 990 PRO 1TB
(WD Black SN850 1TB)
SSD
ASUS ROG THOR 1200P2 GAMING PlatinumPower
ASUS TUF Gaming GT502 BlackCase

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or