سلام نمیدونستم کجا بپرسم برای همین اینجا سوال میکنم .
دسته خوب برای پی سی چی بگیرم ؟ مد نظر خودم دسته پلی ۴ هست ، فقط میگن برای همه بازی ها پشتیبانی نمیکنه ، برای من مشکلی نیست چون با موس و صفحه کلید هم حسابی حال میکنم و مشکلی نیست ... دسته ایکس باکس داشتم قبلا زیاد جالب نبود ، دکمه هاش زود خراب شد و تازه جای باتری هم دیگه ... بهرحال شاید مدلی که گرفتم خوب نبوده ... خلاصه فقط مدلی که معرفی میکنید بی سیم باشه ، ممنون .
سلام آقا فرشید ، وقتتون بخیر ، گرافیک tuf RTX 4090 با گارانتی MIT که حدود 14 ماه گارانتی داره ،برای فروش چند قیمت میخوره؟
گیم پد های جدید مایکروسافت البته دیگه اون رسیور که میگید ندارن بلوتوثی شدن راحت به گوشی و هر وسیله ای که بلوتوث داشته باشه وصل میشنبهترین کیفیت و سازگاری با بازیهای PC رو گیم پدهای ساخت خود مایکروسافت دارن که برای کنسول Xbox طراحی و تولید شدن و نسخه مشابه برای پی سی هم دارند که رسیور هم همراهشه.
مدلهای با کیفیت و سازگار هم از برندهای معتبر مثل لاجیتک در دسترس هستن.
گیم پدهای دوال سنس PS5 هم در بازیهای سونی که برای PC پورت میشن و برخی بازیهای AAA بهترین تجربه رو ایجاد میکنن.
اینو سخت بشه قیمتگذاری کرد چون بستگی به تقاضای بازار و خریدارانش داره. ولی 20 تا 25 درصد پایینتر از قیمت روزش میشه پیشنهاد داد یا قیمت مزایده ای براش تعیین کرد.
سلام لطفا جدیدترین مدل samsung ssd m.2 250gb رو که به این مادربرد بخوره معرفی کنید
asus prime b360 plus
باتشکر
گیم پد های جدید مایکروسافت البته دیگه اون رسیور که میگید ندارن بلوتوثی شدن راحت به گوشی و هر وسیله ای که بلوتوث داشته باشه وصل میشن
فکر کنم از ورژن xbox one s به بعد بلوتوث میشن ورژن xbox one میشه همونایی که دانگل نیاز دارن
نه حرف شما درسته اما تا جایی که من میدونم دیگه هیچکدوم از گیم پد های xbox تو جعبه دانگل برای پی سی ندارن دانگل جدا هم خیلی گرون تر از یه دانگل بلوتوث در میادتمام مدلها سازگاری دارن با تمام مادربردهای دو سه نسل اخیر.
فقط موضوع اینه که مدلهای نسل دید سامسونگ زیر 500 گیگی ندارن و اگر هم داشتن ارزش خرید نداشت. مثل SAMSUNG SSD 990 PRO
در هر حال بیشتر پی سی ها برعکس لپ تاپ ها دریافت کننده داخلی وایرلس و بلوتوث ندارن و اگر هم گیم پد رو بخیرید باید دانگل بلوتوثی مجزا نصب کرده باشید یا مادربردتون قابلیت داخلی Wi-FI/BT رو داشته باشه که بتونید ازش استفاده کنید.
سلام اساتید
این مشخصات سیستم منه:
آیا این سیستم و پاور کشش RX 6700 XT رو داره؟ همونطور که میدونید پاور فقط یه 8 پین برای گرافیک داره. برای 6 پین منطقیه که از این تبدیل استفاده کنم ؟CPU: RYZEN 7 5700G
MOBO: TUF A520 PLUS
RAM: 2X16 3600
SSD: 1TB M.2
HDD: 500GB 7200
FIREWIRE 400 PCIE.X1
POWER: 500W GREEN ECO
دوتا مولکس با هم حدودا 75W و 8PIN هم حدودا 150W آیا بازم امکان داره مشکلی پیش بیاد؟ از دیشب تمام فروم های خارجی رو گشتم یه عده میگفتن میشه یه عده میگفتن نمیشه. گیج شدم.
پاور در طول یک سال گذشته شاید کلا 500 ساعت خاموش بوده. مشکلی که هست اگه بخوام پاور رو ارتفا بدم گرافیک رو هم به 6900 XT ارتفا میدم و چون کیسم کوچیکه اونم باید عوض کنم و در نهایت برای چن فریم بیشتر شاید مادربرد و سی پی یو رو هم عوض کنم! (کمک کنید! :ی)
در هیچ شرایطی استفاده از تبدیل برق برای کارت گرافیک توصیه نمیشه و اگر سازنده خودش فقط یه خروجی 8 پین قرار داده باشه که شما نمیتونید صرفا با تبدیل، برق خروجی اضافی مورد نیاز رو از همون پاور تامین کنید و از کارکردش هم مطمئن باشید.
در حالت نرمال اگه یه پاور 500 وات قوی داشته باشید برای این کارت گرافیک کفایت میکنه، اما 500 وات معمولی رو برای اطمینان از صحت کارکرد گرافیک استفاده نکنید.
اگر این کار رو بکنید هم در ظاهر شاید مشکلی هم پیش نیاد، اما اصولی نیست.
فرشید جان سلام
خوبین بزرگوار ؟
آقا یه سوال داشتم
مودم بنده i60 ایرانسل هست که لاک هم هست
تو کنسول Nat Type 3 میداد تا عید
بعد اون دیگه کنسول نداشتم تست کنم
توی سایتهای خارجی دیدم در مورد پورت فورواردینگ و تغییر نت تایپ نوشتن
دیدم روتر های ایسوس سری راگ هم این قابلیت رو دارن
میخوام ببینم من اگر روتر ایسوس بگیرم سری راگ ، میتونم نت تایپ رو تغییر بدم ؟
منظورم اینه که نت 3 رو اوپن بکنم ؟
البته برا فیبر نوری هم اقدام کردم منتها نمیدونم شرایط نت اون چجوریه
فدای شما
ممنونم
من توصیه میکنم کارت گرافیک ضعیفتر رو بخاطر پاور انتخاب نکنی. قرار شد بعدا پاور رو ارتقا بدید، نه این که گرافیک رو کندتر بردارید.دستت درد نکنه فرشید جان بابت راهنمایی. به نظرت با این پاور 3060 ti میتونم بذارم ؟ (مدلایی که فقط یه 8PIN دارن منظورمه مثله ZOTAC)
سلام آقا فرشید
برای یکی از دوستان لپتاپ میخواستم برای کارهای مهندسی و رندرگیری، گیمینگ رو هم تا یه حدی پوشش بده. پیشنهاد شما چیه؟
بودجهاش هم ماکزیمم 65 تومنه.
خودم این 2 مدل از ایسوس و لنوو رو پیدا کردم Tuf gaming F15 FX507Z14-XD و LOQ 16IRH8
فقط لنوو پردازنده i7 نسل 13 داره ولی پردازنده ایسوس نسل 12 هست. از طرفی ایسوس 4070 داره و لنوو 4060.
بین این مدل کدوم به نظرتون بهتره؟
ممنون
مدل دستگاه | Asus TUF Gaming F15 FX507VV4 |
---|---|
پردازنده | Intel Core i7 13700H |
ظرفیت حافظه اصلی (رم) | 16GB |
ظرفیت ذخیرهساز (هارددیسک - SSD) | 1TB SSD |
مدل گرافیک | Nvidia GeForce RTX 4060 |
ظرفیت حافظه گرافیکی | 6GB |
اندازه صفحه نمایش | 15.6inch |
نوع و دقت صفحه نمایش | FULL HD|1920×1080-144Hz IPS-Level |
وزن | 2Kg |
باتری | 4Cell 90WHr |
قیمت | شصت و چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تومان |
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
نه میلیون و ۶۰۰ هزار تومان | Intel Core i5 13400F | CPU |
یک میلیون و ۸۵۰ هزار تومان | DeepCool AG500 ARGB | Cooler |
هفت میلیون و ۹۰۰ هزار تومان | ASUS PRIME H770-Plus D4 | MotherBoard |
چهار میلیون و ۵۰ هزار تومان | GSkill Ripjaws V 2*16GB DDR4 3200MHz -32GB | RAM |