مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
یه فن واسهi5-13600kمیخوام بخرم ترجیحا بادی تا۵ میلیون،چی پیشنهاد میدید؟

ASUS Prime Z790-A WIFI DDR5

به بیشتر از یه مدل رده بالا مثل DeepCool AG620 برای این پردازنده نیاز نیست که کم صدا و پرقدرته. اما حتی یه مدل ارزونتر مثل DEEPCOOL AS500 هم براش مناسبه.

اتفاقا سیستم رده حرفه ای خیلی تفاوت کانفیگ نداره و بهترین قطعات برای این کار مشخص هست:

مدلنام قطعه
Intel Core i9 13900KCPU
Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX XT RGB 360COOLING
ASUS STRIX Z790-H GAMING Wi-FiMotherBoard
Corsair VENGEANCE RGB 2*32GB DDR5 6000MHz CL40 - 64GBRAM
ASUS TUF RTX 4090 OC GAMING 24GB GDDR6X
(ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO OC 24GB GDDR6X)
VGA
SAMSUNG 970 EVO PLUS 2TBSSD-2
SAMSUNG 990 PRO 1TB
(WD Black SN850 1TB)
SSD
ASUS ROG THOR 1200P2 GAMING PlatinumPower
ASUS TUF Gaming GT502 BlackCase
همونطور که دوست قبلی @River Phoenix اشاره کرد هزینه سیستم بنظر بیشتر از 2000 یورو بشه (کارت 4090 گمونم حدود حداقل 1800 یورو باشه !). ضمنا کیس پیشنهادی بدون فن هست ، لذا احتمالا باید فن برای کیس هم لحاظ بشه

• Like
Reactions: River Phoenix
شما پست ایشون رو با دقت مطالعه نفرمودین.
بودجه کیس گیمینگ رو 2000 یورو عنوان کردن. کارت 4090 در سیستم شما به تنهایی بودجه ایشون رو نزدیک به صفر میکنه چه برسه به افزودن بقیه قطعات.
همونطور که دوست قبلی @River Phoenix اشاره کرد هزینه سیستم بنظر بیشتر از 2000 یورو بشه (کارت 4090 گمونم حدود حداقل 1800 یورو باشه !). ضمنا کیس پیشنهادی بدون فن هست ، لذا احتمالا باید فن برای کیس هم لحاظ بشه

کاملا درسته، توی پیشنهاد و معادل سازی قیمتی عجله کردم، عادت به بودجه دلاری/یورویی نداشتم، عذرخواهی میکنم. جالب این که توی مترو و زمانی که به انجمن دسترسی نداشتم متوجه شدم، اما خب دیگه در مسیر برای ویرایش زمان نبود. :)

قیمتمدلنام قطعه
بیست و یک میلیون و ۶۵۰ هزار تومان
(شانزده میلیون و ۷۵۰ هزار تومان)
Intel Core i7 13700K
(AMD Ryzen 7 7700X)
CPU
پنج میلیون و ۹۰۰ هزار تومانDEEPCOOL LE720 360 ARGBCOOLING
ده میلیون و ۷۰۰ هزار تومان
(یازده میلیون و ۷۰۰ هزار تومان)
ASUS PRIME Z790-P WI-FI D4
(ASUS PRIME X670-P WI-FI AM5)
MotherBoard
چهار میلیون و ۲۵۰ هزار تومان
(شش میلیون و ۴۰۰ هزار تومان)
GSkill RIPJAWS V 2*16GB DDR4 3600MHz -32GB
(Corsair VENGEANCE RGB DDR5 5600MHz-32GB)
RAM
چهل و هشت میلیون و ۶۰۰ هزار تومانASUS TUF RTX 4070 Ti O12G 12GB GDDR6XVGA
سه میلیون و ۴۰۰ هزار تومانSAMSUNG 980 M.2 1TBSSD-2
دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومانSAMSUNG 980 M.2 500GBSSD
--ODD
نه میلیون و ۶۵۰ هزار تومانASUS ROG STRIX 850G 80Plus Gold Power
سه میلیون و ۷۸۰ هزار تومانDeepCool MATREXX 50 Case
صد و ده میلیون و ۲۸۰ هزار تومان ~ دو هزار یوروجمع کل‌ (تومان)

کاملا درسته، توی پیشنهاد و معادل سازی قیمتی عجله کردم، عادت به بودجه دلاری/یورویی نداشتم، عذرخواهی میکنم. جالب این که توی مترو و زمانی که به انجمن دسترسی نداشتم متوجه شدم، اما خب دیگه در مسیر برای ویرایش زمان نبود. :)

البته حق داری شما ، چون من هم در نگاه اول و برای لحظه ای متوجه داستان یورو نشدم ، فکر کردم دوستمون چندتا صفر کم گزاشته 😅 به هر حال فکر کنم همچین درخواستایی یکم نادر و در نتیجه غیر معموله ، اما با توجه به اینکه میزان مهاجرت از مملکت گل و بلبلمون روند افزایشی داشته شاید شما دوستان متخصص باید آمادگی داشته باشید که در آینده پرسش و درخواست راهنماییهای بیشتری از هم میهنان خارج نشین دریافت کنید !
ایضا چون به این دوستمون گرافیک RTX 4070Ti رو پیشنهاد دادید ، با توجه به اینکه انویدیا قراره بزودی ورژن super یسری از مدلها از جمله همین کارت رو ارائه بده از اینرو اگه این عزیز عجله نداشته باشه شاید بهتر باشه که حداقل خرید گرافیک رو تا اون زمان به تعویق بندازه. چون یسری پیش بینی کرده بودن که ارائه این سری تازه ممکنه باعث کاهش قیمت سری های پیشین (مثل همین 4070ti) بشه
؟

• Like
Reactions: Napalm
البته حق داری شما ، چون من هم در نگاه اول و برای لحظه ای متوجه داستان یورو نشدم ، فکر کردم دوستمون چندتا صفر کم گزاشته 😅 به هر حال فکر کنم همچین درخواستایی یکم نادر و در نتیجه غیر معموله ، اما با توجه به اینکه میزان مهاجرت از مملکت گل و بلبلمون روند افزایشی داشته شاید شما دوستان متخصص باید آمادگی داشته باشید که در آینده پرسش و درخواست راهنماییهای بیشتری از هم میهنان خارج نشین دریافت کنید !
ایضا چون به این دوستمون گرافیک RTX 4070Ti رو پیشنهاد دادید ، با توجه به اینکه انویدیا قراره بزودی ورژن super یسری از مدلها از جمله همین کارت رو ارائه بده از اینرو اگه این عزیز عجله نداشته باشه شاید بهتر باشه که حداقل خرید گرافیک رو تا اون زمان به تعویق بندازه. چون یسری پیش بینی کرده بودن که ارائه این سری تازه ممکنه باعث کاهش قیمت سری های پیشین (مثل همین 4070ti) بشه
؟

بله برای ابتدای سال 2024 میلادی کارتهای سری Super حداقل در سه مدل جایگزین کارتهای فعلی خواهند شد و احتمالا با همین قیمت فعلی. البته تفاوت راندمانی برای دو مدل از سه مدل چندان محسوس نخواهد بود (5 تا 10 درصد و برای 4070Ti تا 15 درصد)
تعویق انداختن رو برای کاربری که اولویت گیمینگ داشته باشه شاید بشه توصیه کرد، اما برای تولید محتوا و کارتی که قراره به کار پردازش های CUDA و View port گرفتن در برنامه ها بیاد تاثیری در عملکرد نخواهد داشت. مگر این که افزایش حاظه از 12 به 16 گیگ یک گزینه ی تعیین کننده باشه.

فرشید جان سلام
عرض ادب و احترام
قربان سوالی داشتم
برای سطح چوبی چه موسی پیشنهاد میفرمایین ؟ MDF هست
اپتیک یا لیزری ؟
موس من تسکو هست سیمی هم هست اپتیکال هم هست
گاهی اوقات در حد میکرون پرش داره
نمیدونم اگر لاجیتک اپتیکال بگیرم ارزش داره یا برم سمت لیزری ؟
موس پد هم استفاده نمیکنم
ممنونم از لطفتون قربان

سلام وقت بخیر بین rx 4070ti و rx 7900xt برای 4k گیمینگ کدوم پیشنهاد میشه ؟
Dlss و reytracing ارزشش رو داره 4070ti بگیرم ؟
I5 13600kf برای این کارت ها مناسبه ؟
چه تفاوتی بین 13600kf و 14600kf هست ارزشش رو داره ،پنجاه دلار گرونتره فکر کنم

• Like
Reactions: Darkofheaven
سلام فکر نمیکنم واسه 4k مناسب باشه 4070ti با توجه به اینکه vram 12 هستش
پردازنده هم 7800x3d ryzen به نظرم بهترین گزینه هست برای گیمینگ ولی تفاوت اون دو تا هم بسیار اندک هست و باید با قیمت و سازگاری با بقیه سیستم مقایسه بشه

• Like
Reactions: amir4829
سلام فکر نمیکنم واسه 4k مناسب باشه 4070ti با توجه به اینکه vram 12 هستش
پردازنده هم 7800x3d ryzen به نظرم بهترین گزینه هست برای گیمینگ ولی تفاوت اون دو تا هم بسیار اندک هست و باید با قیمت و سازگاری با بقیه سیستم مقایسه بشه
ممنون از پاسختون
خوب اگه Ryzen بگیرم کارت هم rx7900xt بگیرم بهتره ،درسته؟
Rtx 4070ti با استفاده از dlss چطور ، بازم واسه 4k خوب نیست ؟
سخت افزار های استفاده شده تو استیم رو دیدم ، سی پی یو و گرافیک اکثرا اینتل و انویدیا هست فکر کنم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Darkofheaven
ممنون از پاسختون
سخت افزار های استفاده شده تو استیم رو دیدم ، سی پی یو و گرافیک اکثرا اینتل و انویدیا هست فکر کنم
بنظر من اگر بودجه شما در حدی نیست که کارت 4080 یا 4090 بگیرید بهتره البته یه چیزی هم که هست هنوز مشخص نشده ولی شاید 4070ti super رم 16 باشه که گزینه خوبی برای شما میتونه باشه اگر میتونید صبر کنید تا مشخص شدن مشخصاتش و انتشارش
خود شرکت nvidia و amd پیشنهاد می کنن که شما حداقل فریم 60 رو بگیرید قبل روشن کردن dlss یا fsr چون در غیر اینصورت روی مخ میره input lag ولی خوب مشخصا در حال حاضر حداقل dlss 3.5 وضعیت بهتری داره از fsr 2
اصولا اکثرا بخاطر driver های stable تر و بودجه نامحدود و البته ray tracing و کار های غیر گیمینگ میرن سمت nvidia ولی روی کاغذ کارت گرافیک 7900xt فریم بهتری میگیره وقتی ray tracing خاموشه روی هر دو کارت
در کل اگه ray tracing براتون مهمه به نظرم وایسید تا 4070ti super مشخص بشه مشخصاتش در غیر این صورت کارت 7900XT گزینه بهتری هست از نظرم حالا دوستان هم البته اینجا هستند قطعا راهنمایی می کنن ببینن .

فرشید جان سلام
عرض ادب و احترام
قربان سوالی داشتم
برای سطح چوبی چه موسی پیشنهاد میفرمایین ؟ MDF هست
اپتیک یا لیزری ؟
موس من تسکو هست سیمی هم هست اپتیکال هم هست
گاهی اوقات در حد میکرون پرش داره
نمیدونم اگر لاجیتک اپتیکال بگیرم ارزش داره یا برم سمت لیزری ؟
موس پد هم استفاده نمیکنم
ممنونم از لطفتون قربان

کلا ماوس باکیفیت رو بدون ماوس پد نباید استفاده کرد. ماوس بی‌کیفیت رو هم با هر چی استفاده کنید باز مشکلاتی خواهید داشت. ماوس شما در دسته دوم هست.
شما لاجیتک بخرید و استفاده کنید، اگر مشکلتون با سطح صیقلی MDF حل نشد از ماوس پد خود لاجیتک که در بازار ما هم هست استفاده کنید.

هر دوتا خوبن.
باارزش بودن DLSS و RT ارزشش رو خود کاربر و تجربه ای که باهاش داشته انتخاب میکنه. درسته که نسبت به FSR و فناوری مشابه از AMD برتری بارز داره، اما معیار تعیین کننده ی اصلی برای خرید کارت نیست.
پردازنده متناسب با این کارتها هم 13700K یا Ryzen 7 7800X3D و بالاتر هست. اما اگر 4K بازی میکنید با خرید 13600K راندمان محسوسی رو از دست نخواهید داد، مگر در بازیهای پردازنده محور یا سنگین روی پردازنده.
13600kf و 14600kf تفاوتی ندارند، فقط اسم عوض شده. ارزشش رو نداره.

ممنون از پاسختون

برند پردازنده به برند کارت گرافیک ارتباطی نداره.
برای 4K بهتره اصلا کارت RTX 4080 یا 4090 رو در نظر بگیرید.

...
خود شرکت nvidia و amd پیشنهاد می کنن که شما حداقل فریم 60 رو بگیرید قبل روشن کردن dlss یا fsr چون در غیر اینصورت روی مخ میره input lag ولی خوب مشخصا در حال حاضر حداقل dlss 3.5 وضعیت بهتری داره از fsr 2
...
البته حدس میزنم منظور شما ویژگی Frame Generation باشه که وقتی بکار میافته اگه فریم بقول شما پایین باشه ایجاد input lag میکنه. وگرنه درحالت upscaling چنین مشکلی پیش نمیاد.

@amir4829 اساسا برای اجرای بازیهای بروز بویژه عناوین سنگینی مثل سایبرپانک و آلان ویک 2 حتی بدون ray tracing هم اگه بخواید با حداکثر تنظیمات روی 4K اجرا کنید فارق از کارتتون نیاز به کمک گرفتن از فنآوریهای کمکی دارید. این رو بر پایه تجربه ام با 4090 (ایضا 4070ti) میگم.
من اگه بودم ضمن در نظر گرفتن بودجه ضمنا یه لیست از گیم های مورد نظرم رو ایجاد و بررسی میکردم کدوم گرافیک بهتر اجرا میکنه (اگه ray tracing براتون مهمه عملکرد رو در حالت فعال بودن این آپشن در نظر میگرفتم). طبق ریویوها و همچنین رده بندی سایت techpowerup گرافیک RX 7900XT در کل اندکی جلوتر از 4070ti هست مگر با فعال بودن ray tracing که اونم در برخی گیمهای خاص 7900xt بعضا به میزان کمی از 4070ti جلوتر بوده.

سلام دوستان ممنون میشم یه سیستم البته فقط کیس با بودجه حداکثر چهل تومن معرفی کنید.

قیمتمدلنام قطعه
هفت میلیون و ۲۵۰ هزار تومانIntel Core i5 12400FCPU
یک میلیون و ۴۵۰ هزار تومانDeepCool GAMMAXX 400 XTCooler
پنج میلیون و ۴۰۰ هزار تومانASUS PRIME B660M-K D4MotherBoard
دو میلیون و ۱۵۰ هزار تومانGSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3200MHzRAM
نوزده میلیون و ۹۰۰ هزار تومان
هفده میلیون و ۷۰۰ هزار تومان
ASUS TUF RTX 3060 12GB GDDR6
ASUS DUAL Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6
VGA
دو میلیون و ۱۰۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200Rpm 64MBHDD
یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومانWD Green SN570 500GBSSD
سه میلیون و ۵۰ هزار تومانGREEN GP700A-GEDPower
سه میلیون و ۸۰۰ هزار تومانGREEN Z1 ARIOCase
چهل و شش میلیون و ۷۰۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

سلام نمیدونستم کجا بپرسم برای همین اینجا سوال میکنم .
دسته خوب برای پی سی چی بگیرم ؟ مد نظر خودم دسته پلی ۴ هست ، فقط میگن برای همه بازی ها پشتیبانی نمیکنه ، برای من مشکلی نیست چون با موس و صفحه کلید هم حسابی حال میکنم و مشکلی نیست ... دسته ایکس باکس داشتم قبلا زیاد جالب نبود ، دکمه هاش زود خراب شد و تازه جای باتری هم دیگه ... بهرحال شاید مدلی که گرفتم خوب نبوده ... خلاصه فقط مدلی که معرفی میکنید بی سیم باشه ، ممنون ‌.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or