مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام یه مانیتور ۱۰۸۰ برا گیم دور و ور ۵ تومن میخوام بگیرم مورد خوبی هست معرفی کنید؟

با این بودجه فقط مدل معمولی میشه خرید. مدلی مثل SAMSUNG LS24C310.

سلام
دوستان من با بودجه حدود ۷۵ تا ۸۰ اینا میخوام یه لپتاپ بگیرم.
هدف اصلی‌ام هم گیم نیست از خریدش ولی میخوام برا گیم هم بتونم استفاده کنم اگه خواستم به عنوان پلتفرم جانبی. یه خروجی ای در حد کنسول های نسل ۹ بده دیگه اقلا.(بیشتر داد چه بهتر ولی خب با این بودجه میدونم انتظار high end ترین لپتاپ گیمینگ نمیتونم داشته باشم.
۱۵ اینچ هم بالاتر نباشه چون بابت کارم زیاد شاید بخوام جابجاش کنم.
۱ ترا هم باشه طبیعتا.

اطلاعات زیادی از مدل های لپتاپ ندارم.
ممنون میشم چند تا گزینه بگید بهم، برم درباره شون تحقیق کنم.

یه گزینه با پردازنده قوی و گرافیک مناسب برای بازیهای جدید:
ASUS ROG Strix G16 G614JVپردازنده
Intel Core i7 13650HX
ظرفیت حافظه اصلی (رم)
16GB DDR5
ظرفیت ذخیره‌ساز (هارددیسک - SSD)
1TB SSD
مدل گرافیک
Nvidia RTX 4060
ظرفیت حافظه گرافیکی
8GB
اندازه صفحه نمایش
15.6inch
نوع و دقت صفحه نمایش
FULL HD|1920×1080 IPS 144Hz
وزن
2.2Kg

یا مدل جدید 2023 Legion PRO 5 P از لنوو با مشخصات زیر:
I7 13700HX/16GB/1TB/RTX4060

هر دو حدود قیمت 80 تومنی دارند.

ممنون فقط بین همین مدلی که معرفی کردی با lg 24m600m و هواوی
mateview sw 24 کدوم رو پیشنهاد میدی؟

همون مدل سامسونگ توصیه میشه.
LG 24MK600M هم خوبه، اما توی حالت Sleep گاهی اوقات سیگنال رو از دست میده که ظاهرا مشکل فرم ور یا کنترلر هست.

سلام خدمت دوستان. تا حداکثر 20 تومن مانیتور سایز 32 اینچ که برای ps5 جوابگو باشه و hdr و رنگ های خوبی داشته باشه چی پیشنهاد میدید؟ رزولوشن هم زیر 2k نباشه. تشکر

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Arash-S212
سلام خدمت دوستان. تا حداکثر 20 تومن مانیتور سایز 32 اینچ که برای ps5 جوابگو باشه و hdr و رنگ های خوبی داشته باشه چی پیشنهاد میدید؟
به نظرم میتونی مانیتور های ال جی رو ببینی قیمت های مناسب با کیفیت بالا و تکنولوژی Gsync هم داره

• Like
Reactions: reza11
آقا فرشید این مانیتورهای پرتابل ایسوس zenscreen با قیمت حدودا ۲۰ تومن که موجود شدن، ارزش خرید برای استفاده کنار intel nuc رو دارن؟

آخرین ویرایش:
سلام خدمت دوستان. تا حداکثر 20 تومن مانیتور سایز 32 اینچ که برای ps5 جوابگو باشه و hdr و رنگ های خوبی داشته باشه چی پیشنهاد میدید؟ رزولوشن هم زیر 2k نباشه. تشکر

اگر HDR باکیفیت بخواید از مانیتور Samsung Odyssey G7 27G75TQ بهتر نمیشه پیدا کرد در این رده قیمت. مدل 32 اینچی هم با همین مشخصات داره، اما فقط برای کنسول مناسبه.

آقا فرشید این مانیتورهای پرتابل ایسوس zenscreen با قیمت حدودا ۲۰ تومن که موجود شدن، ارزش خرید برای استفاده کنار intel nuc رو دارن؟

اگر فقط مانیتور معمولی بدون توجه به کیفیت و طیف رنگی و کار دفتری یا عمومی مدنظر باشه بله، مناسب هستن.
فقط توجه کنید که مانیتور پرتابل قابلیت جابجایی راحتتر داره، وگرنه با 20 تومن مانیتورهای به مراتب با کیفیتتری هم میشه خرید. بازم میگم بستگی به اولویت استفاده خودتون داره.

آخرین ویرایش:
سلام.

من یک مادربورد H170 - Gaming 3 و یک HDD و یک SSD evo 850 دارم (250 گیگ)

میخواستم یک SSD یک ترابایت دیگه بهش اضافه کنم. امکانش هست؟ چی پیشنهاد میدید؟ EVO 980 معمولی چطوره؟ خوبه یا چیز دیگه ای پیشنهاد میدید؟

ممنون

آخرین ویرایش:
دوستان پادکست Digital Foundry رو گوش میدادم این دوستمون الکس گفت که بعید میدونه تا 2-3 سال دیگه بازی‌ای بیاد که مثل Alan Wake II به شکل کامل از Mesh Shaders استفاده کنه. با این قیمتهای وحشتناک خودتون رو بخاطر آپگرید و سیستم خریدن اذیت نکنید.

سلام.

من یک مادربورد H170 - Gaming 3 و یک HDD و یک SSD evo 850 دارم (250 گیگ)

میخواستم یک SSD یک ترابایت دیگه بهش اضافه کنم. امکانش هست؟ چی پیشنهاد میدید؟ EVO 980 معمولی چطوره؟ خوبه یا چیز دیگه ای پیشنهاد میدید؟

ممنون

اگر اسلات خالی M.2 دارید که بله، میتونید همون SAMSUNG 980 رو بخرید، پسوند EVO نداره. اون 970 EVO هست.
اگر اسلات خالی ندارید که باید SATA SSD بخرید.

در ضمن روی مادربردهای قدیمی پهنای باند SSD M.2 ممکنه با پورتهای SATA مشترک باشه. یعنی روی هر کدوم چیزی وصل کنید ممکنه دیگری از کار بیوفته.

سلام
دوستان این مانیتور 2k 170 هرتز بنظرتون ارزش خرید داره یا این 4k ۶۰ هرتز برای کنسول ؟
میخوام بدونم ارزش داره کیفیت رو فدای رفرش ریت کرد یا بالعکس :D ( آنلاین باز نیستم اصلا)

ارزش خریدش به اینه که مطمئن بشید با کنسول شما کاملا هماهنگه و تصویر رو میتونید دقیقا در همون رزولوشن و با همون رفرش ریت خروجی بگیرید. مثلا اگه مانیتور 170 هرتز هست دیگه حداقل با کنسول بشه 144 هرتز رو خروجی گرفت. اگر فقط 60 هرتز خروجی بده که خیر، مزیتش برای شما از دست میره.
مورد بعدی اینکه خیر، در بازیهای آنلاین 4K 60Hz با 2K 170Hz برتری نداره. مگر این که بازی تک نفره یا داستانی و کیفیت بصری بالا باشه. خودتون باید بازی به بازی مقایسه کنید.

ارزش خریدش به اینه که مطمئن بشید با کنسول شما کاملا هماهنگه و تصویر رو میتونید دقیقا در همون رزولوشن و با همون رفرش ریت خروجی بگیرید. مثلا اگه مانیتور 170 هرتز هست دیگه حداقل با کنسول بشه 144 هرتز رو خروجی گرفت. اگر فقط 60 هرتز خروجی بده که خیر، مزیتش برای شما از دست میره.
مورد بعدی اینکه خیر، در بازیهای آنلاین 4K 60Hz با 2K 170Hz برتری نداره. مگر این که بازی تک نفره یا داستانی و کیفیت بصری بالا باشه. خودتون باید بازی به بازی مقایسه کنید.
ممنون. اتفاقا دیروز بازار رضا بودم. این دو مانیتور هم کنارهم گذاشته بودند با یک Benq 2K. بازی هم Alan Wake 2 رو گذاشته بودند. Msi بسیار تصویر روشن تر و شفاف تر وبهتری داشت. حتی Benq هم از ایسوز بهتر بود. البته گرونتر. با این تفاسیر همین Msi برام گزینه مناسب تری هست :D

• Like
Reactions: Farshidstar2012
Use manual مادر بورد رو خوندم نوشته که نمیشه SATA با m2 نصب کرد

میشه 980 رو به SATA تبدیل کرد؟ سرعتش حفظ میشه یا بشدت کم میشه؟

ممنون

متن زبان اصلی با ترجمه ای که ازش کردید فرق داره، گفته که اسلات M.2 قابلیت Raid نداره. این موضوع برای شما کاربردی نیست، چیزی که مهمه اینه که یا میتونید از تمام پورتهای SATA استفاده کنید، یا احتمالا پورت 1 یا پورت 5 و 6 غیر فعال میشن تا اسلات M.2 عملیاتی بشه.

@Farshidstar2012
سلام من دوتا رم قدیمی Kingston HyperX FURY DDR4 8GB 2400MHz CL15 دارم میخواستم دوتا 8 گیگ دیگه بگیرم فقط مسئله ای که هست اینکه این مدل رم مثل اینکه دیگه اصلش تو بازار نیست! الان مدل دیگه با فرکانس بالاتر بگیرم مشکل ایجاد میکنه؟

مادربردم اینه:msi b450 gaming plus

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or