مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

الان خرید ۳۰۶۰ منطقی هست یا میشه با همین قیمت حدود نوزده بیست میلیون کارت گرافیکی قوی تر از برند ATI انتخاب کرد؟

برای پردازنده Rayzen Thread Ripper 1920 هم اگه خنک کننده بادی براش هست لطفا معرفی کنید خنک کننده قبلیش آبی بود که رو کیس جدیدش جا نمیشه.

بله منطقی هست به این دلیل که:
1- سری RTX 3060 افت قیمتش رو کرده و دیگه نوسان نداره.
2- راندمان RTX 4060 تفاوت محسوس و معنی داری با 3060 نداشته، مگر اضافه شدن چند قابلیت مثل Frame Generation یا path tracing برای نسل 4000 که البته روی این رده کارتها فقط بعضی مواقع کاربردی هستن.

برای پردازندتون هم بهتره همون واترکولر رو استفاده کنید، با توجه به ابعادی که پردازنده سوکت TR4 داره اگر بخواید از ایرکولر استفاده کنید باید ابعاد بزرگی داشته باشه که اونم ممکنه داخل کیس شما جا نشه. البته که نگفتید کیستون چه مدلی هست.

سلام اقا میخواستم یه سیستم در حد 130-140 بگیرم واسه گیم یه سرچی زدم تا حالا به اینا رسیدم اگه قطعه ها بهتر یا مشکلی میبینین لطفا راهنمایی کنید و بین 13700/14700K و همین 7800X3D شک دارم کدوم پیشنهاد میشه؟
CPU--------------Ryzen 7 7800X3D
Motherboard------TUF GAMING X670E PLUS WIFI DDR5
VGA--------------GAMING GeForce RTX 4070 Ti AMP Extreme AIRO 12GB
RAM-------------VENGEANCE RGB 64GB 32GBx2 5600MHz CL40 DDR5 AMD EXPO
CASE------------lian li lancool 3 argb
Cooler------DeepCool LT720
SSD-------------Samsung 990 Pro SSD M.2 2TB
Power-----------FSP HYDRO PTM PRO 1000W
اقا پاور رو با ASUS TUF ATX 3,0 1000 عوض کردم و ssd با 2تا 1 ترا 990pro و MP700 1TB (gen5) به جای قبلی ایا ارزش داره و معقوله؟

اقا پاور رو با ASUS TUF ATX 3,0 1000 عوض کردم و ssd با 2تا 1 ترا 990pro و MP700 1TB (gen5) به جای قبلی ایا ارزش داره و معقوله؟

این تغییرات بهبود کیفی محسوب میشن، اما تاثیر بالقوه ای در راندمان نخواهند داشت.
خرید NVMe PCIe 5.0 تاثیر ملموسی در راندمان نداره، اما مزیتش اینه که یکی رو فقط به سیستم عامل اختصاص میدید و یکی رو فقط نصب بازی و برنامه.

سلام بر متخصصان عزیز
مادربرد بنده PRIME H370-PLUS است و پردازنده i5-8400 میخوام فن کارخونه ای پردازنده رو با حداقل بودجه عوض کنم. کدام مورد رو پیشنهاد میدید؟

https://www.digikala.com/product/dkp-11428393/سیستم-خنک-کننده-بادی-گرین-مدل-notus-400-argb/

https://www.digikala.com/product/dkp-9214866/سیستم-خنک-کننده-بادی-کولر-مستر-مدل-blizzard-t400i-rgb-1700/

https://www.digikala.com/product/dkp-10823950/سیستم-خنک-کننده-بادی-دیپ-کول-مدل-gammaxx-ag400-led-lga1700/

از نظر کیفی گزینه های دوم و سوم مناسب هستن و هر کدوم رو که خواستید قابل استفاده خواهد بود.

بله درک میکنم، ولی بهرحال منطقیش همینه که صبر کنید. حداکثر تا یک ماه دیگه باید موجودیش در بازار روئیت بشه.
قیمتش باید همطراز با نسل قبلی باشه، مگر این که بخاطر جدید رسیدن و موجودی کم ابتدای کار گرونتر اعلام بشه.
این گفته یه خبر قطعی هست یا یجورایی پیش بینی تجربی شماست؟ و اگر عرضه بشه همچنان مثل 7900XT و 7900XTX تنها برند ایسوس وارد میشه یا برندهای دیگه مثل ASRock , PowerColor , Sapphire و غیرو هم وارد خواهند شد؟

ایضا درحال جمع آوری یه سیستم AMD هستم ، رم های DDR5 موجود تقریبا اکثرا فاقد AMD EXPO هستن. میخواستم بپرسم همچنان امکان اورکلاکشون وجود داره؟ (با XMP , AMP یا DOCP؟)

این گفته یه خبر قطعی هست یا یجورایی پیش بینی تجربی شماست؟ و اگر عرضه بشه همچنان مثل 7900XT و 7900XTX تنها برند ایسوس وارد میشه یا برندهای دیگه مثل ASRock , PowerColor , Sapphire و غیرو هم وارد خواهند شد؟

ایضا درحال جمع آوری یه سیستم AMD هستم ، رم های DDR5 موجود تقریبا اکثرا فاقد AMD EXPO هستن. میخواستم بپرسم همچنان امکان اورکلاکشون وجود داره؟ (با XMP , AMP یا DOCP؟)

نه دلیلی نداره که فقط ایسوز باشه، هر برندی تولید کرده باشه رو میتونن وارد کنن، اما تولید ایسوز از کارتهای مرجع AMD کمترین مشکلات رو در نسل جدید داشته (مشکل رسیدن Hop Spot به دمای 110 درجه مثلا)
برای رم هم ضروری نیست که حتما EXPO باشن، میتونید مدل رم کاملا سازگار با مادربردتون رو از لیست QVL سازنده یا حتی ویدیوهای معتبری که قبلا با همون پردازنده و مادربرد تست کردن بدست بیارید.

با سلام.
اقا فرشید قیمت سی پی یو threadripper یا epyc مادربوردی که ساپورتش کنه رو میخوام . منتها میخوام مادربورد و سی پی یو و رم و اینا بیشتر از 100 تومن نشه . الان مدلای جدیدشو دیدم 450 ملیون ایناس. من برای یه کاری میخوام تعداد هسته و کش برام مهمه. میشه راهنمایی کنید؟ فک کنم اپیک خیلی گرون بشه . اونم یه مینیمم قیمت بدید ممنون

آخرین ویرایش:
با سلام.
اقا فرشید قیمت سی پی یو threadripper یا epyc مادربوردی که ساپورتش کنه رو میخوام . منتها میخوام مادربورد و سی پی یو و رم و اینا بیشتر از 100 تومن نشه . الان مدلای جدیدشو دیدم 450 ملیون ایناس. من برای یه کاری میخوام تعداد هسته و کش برام مهمه. میشه راهنمایی کنید؟ فک کنم اپیک خیلی گرون بشه . اونم یه مینیمم قیمت بدید ممنون

صرفا با تعداد هسته و کش بیشتر دنبال خرید پردازنده نباشید! راندمان هر نسل و هر معماری متفاوت از نسل پردازنده و معماری شرکت دیگه هست و فقط باید بر اساس راندمان نهایی تصمیم بگیرید.
مثلا راندمان یه Ryzen Threadripper قدیمی میتونه از راندمان یه پردازنده دسکتاپی نسل جدید هم پایینتر باشه.
این پردازنده ها و پردازنده های سری زئون رو فقط سرور فروشها دارن و قیمتهاشون هم معمولا چندصد میلیونی هست که من اطلاع دقیقی ندارم. برخی مدلهای رده پایینتر قیمت 50 یا 60 میلیونی هم دارن. اگر باشه هم حتما پک CPU، مادربرد و رم ECC خودش رو همراه با هم میفروشن.
اگر اطلاعات قطعی برای خرید نیاز بود پیام خصوصی بدید که استعلام کنم.

• Like
Reactions: pedram_sad
سلام آقا فرشید یه سوال بسیار فنی داشتم ازت

من یه لپ تاپ MSI دارم، بعد این هاردش منقرض شد (لپ تاپ برای سال 2015 هست و تا همین چند روز پیش با هارد فقط کار میکردم) و بردم تعمیرات، گفت M2 میخوره و یه اس اس دی Lexar NM620 512gb انداخت. از لحاظ سرعت اینا کارش عالیه منتهی باز خواستم بپرسم اس اس دی های NVMe لکسار از نظر طول عمر اینا چجورین؟ من بیشتر استفادم مدل سازی با نرم افزار و گاها گیم آنلاین هست. با این حال چون مدل دیگه نداشت گفت باید صبر کنی که من بخاطر کارم نمی تونستم گفتم همین رو بندازه...

همچنین رم هم ارتقا دادم (از 8 به 16)، منتهی ازش که پرسیدم گفت رم دومی که انداخته از برند کروشال هست مشابه رم خودت (البته فکر میکنم برای خود من سامسونگ باشه) بعد گفت تست گرفت مشکلی نداشت اگر بلو اسکرین داد بیار پیشم. ضمن اینکه جعبه هاش هم بهم داد.

منتهی تا الان مشکل بلو اسکرین نداشته و همه چیز داره عالی کار میکنه. گفتم درباره این دو تا موضوع از شما هم یه سوال کنم مشکلی که نداره؟

سلام آقا فرشید یه سوال بسیار فنی داشتم ازت

من یه لپ تاپ MSI دارم، بعد این هاردش منقرض شد (لپ تاپ برای سال 2015 هست و تا همین چند روز پیش با هارد فقط کار میکردم) و بردم تعمیرات، گفت M2 میخوره و یه اس اس دی Lexar NM620 512gb انداخت. از لحاظ سرعت اینا کارش عالیه منتهی باز خواستم بپرسم اس اس دی های NVMe لکسار از نظر طول عمر اینا چجورین؟ من بیشتر استفادم مدل سازی با نرم افزار و گاها گیم آنلاین هست. با این حال چون مدل دیگه نداشت گفت باید صبر کنی که من بخاطر کارم نمی تونستم گفتم همین رو بندازه...

همچنین رم هم ارتقا دادم (از 8 به 16)، منتهی ازش که پرسیدم گفت رم دومی که انداخته از برند کروشال هست مشابه رم خودت (البته فکر میکنم برای خود من سامسونگ باشه) بعد گفت تست گرفت مشکلی نداشت اگر بلو اسکرین داد بیار پیشم. ضمن اینکه جعبه هاش هم بهم داد.

منتهی تا الان مشکل بلو اسکرین نداشته و همه چیز داره عالی کار میکنه. گفتم درباره این دو تا موضوع از شما هم یه سوال کنم مشکلی که نداره؟

خود شرکت لکسار مثل خیلی تولیدکننده های دیگه سازنده ی هیچ بخشی از SSD نیست و تراشه و کنترلر و فرم ور رو شرکث ثانویه براشون تهیه میکنه. بنابراین راندمان و دوامش مثل مدلهای مشابه از برندهای دیگه خواهد بود/
برای رم هم جالبه که تست نکرده خودش که ببینه پایداری داره با حافظه فعلی یا نه. خیلی مواقع BSOD خیلی به ندرت رخ میده یا اصلا پیش نمیاد، اما حافظه هم پایدار نیست و در تست پایداری تولید ارور میکنه و نشون میده که با هم مچ نیستن.
کمترین پیامد یکسان نبودن ماجولهای حافظه هم اینه که با هم بدرستی کار کنن، اما تایمینگ و فرکانس به ماجول کندتر محدود میشه.

اقا فرشید سلام وقت بخیر ، ی سوال داشتم خدمتتون ، تو کارت گرافیک تو دو برند msi و asus فرق زیاده ؟ کدوم بهتره ، الان من گرافیک 4070ti نگاه میکنم برند ام اس ای با ایسوس یه اختلاف قیمتی حدودا ۸ ۹ تومنی دارن ، فرق خاصی تو این دو مدله ک انقد اختلاف قیمته ممنون میشم راهنمایی کنید

اقا فرشید سلام وقت بخیر ، ی سوال داشتم خدمتتون ، تو کارت گرافیک تو دو برند msi و asus فرق زیاده ؟ کدوم بهتره ، الان من گرافیک 4070ti نگاه میکنم برند ام اس ای با ایسوس یه اختلاف قیمتی حدودا ۸ ۹ تومنی دارن ، فرق خاصی تو این دو مدله ک انقد اختلاف قیمته ممنون میشم راهنمایی کنید

خیر هر دو برند بهترین و باکیفیتترین مدلهای کارت گرافیک دنیا رو میسازن و تفاوت در جزئیاتشون هست. این که ایسوز گرونتر باشه عرف قیمتگذاری خود برندها هست که قیمت مدل رو بالاتر از مدل مشابه از برند دیگه نگه میداره.
البته در بازار سنتی ایران ملاک قیمتگذاری فقط اینا نیست و اعتبار شرکت گارانتی کننده هم به قیمت قطعه اضافه میکنه.
براساس مدل مقایسه کنید و خصوصیاتشون و نه برند.

سلام
دوستان من با بودجه حدود ۷۵ تا ۸۰ اینا میخوام یه لپتاپ بگیرم.
هدف اصلی‌ام هم گیم نیست از خریدش ولی میخوام برا گیم هم بتونم استفاده کنم اگه خواستم به عنوان پلتفرم جانبی. یه خروجی ای در حد کنسول های نسل ۹ بده دیگه اقلا.(بیشتر داد چه بهتر ولی خب با این بودجه میدونم انتظار high end ترین لپتاپ گیمینگ نمیتونم داشته باشم.
۱۵ اینچ هم بالاتر نباشه چون بابت کارم زیاد شاید بخوام جابجاش کنم.
۱ ترا هم باشه طبیعتا.

اطلاعات زیادی از مدل های لپتاپ ندارم.
ممنون میشم چند تا گزینه بگید بهم، برم درباره شون تحقیق کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or