مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام یه دستگاهی که بین تی وی و مانیتور سیستم رو سوییچ میکنه چیه از برند خوب ؟؟
و دسته series x برای pc همینطور خالی بخرم یا باید یه دانگل بلوتوث هم بخرم ؟ پس بی زحمت یه دانگل بلوتوث با کیفت و از برند معتبر معرفی کنین چون بعدا برای یه هدست خوب هم ازش استفاده می کنم
درود
اگه مادربردتون چیپ بلوتوث داره نیازی به دانگل نیست و راحت دسته سریز بهش وصل میشه! ولی اگه مادربرد فاقد بلوتوثه برای استفاده بی سیم باید دانگل تهیه کنید یا اینکه با سیم استفاده کنید

• Like
Reactions: pedram_sad
سلام خسته نباشید سی پی یو و مادربرد 12 یا 13 تومان چی میشه تهیه کرد ممنون
قیمتمدلنام قطعه
شش میلیون و ۹۵۰ هزار تومانIntel Core i5 12400FCPU
یک میلیون و ۳۵۰ هزار تومانDeepCool GAMMAXX 400 XTCooler
پنج میلیون و ۴۹۰ هزار تومانASUS PRIME B660M-K D4MotherBoard

برای لپتاپ ۱۷.۳inch چه کولپدی پیشنهاد میکنید؟

کول پدهای اوریجینال کولرمستر و دیپ کول در بازار داخلی موجود هستن، میتونید از اونها انتخاب کنید.
مثلا Cooler Master Notepal XL یه مدل کم صدا و قوی هست.

درود
از نظر پرفورمنس بین i7 13700k و i7 13700 بغیر از اورکلاک تفاوت خاص و زیادی هست توی گیم؟

بله بجز اورکلاک، فرکانس استوک مدل 13700K هم بالاتر از 13700 معمولی هست که تاثیرش در بعضی بازیها به راندمان بالاتر در حد آماری منتهی میشه.
اما این که کدوم یکی انتخاب بشه بستگی به بقیه قطعات سیستم، بودجه کلی و مدل کارت گرافیک داره.

سلام سیستم برای گیم نت در حدی که معمولی رو به بالا باشه شما چه کانفینگی توصیه میکنید؟

سی پی یو i3 12100f یا i5 10400f بهتره ؟تا ۲۵تومن بدون کارت گرافیک چی میشه خرید؟

کارت گرافیک ۲۰۶۰ جوابه؟یا این مدل جدید های amd مدل 6700x ?

قیمتمدلنام قطعه
چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تومانIntel Core i3 12100FCPU
یک میلیون و ۳۵۰ هزار تومانDeepCool GAMMAXX 400 XTCooler
چهار میلیون و ۶۲۰ هزار تومانASUS PRIME H610M-K D4MotherBoard
دو میلیون و ۲۵۰ هزار تومانGSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3200MHzRAM
سیزده میلیون و ۴۰۰ هزار تومانASUS PH GTX 1660S O6G 6GB GDDR6VGA
یک میلیون و ۸۵۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200RpmHDD
یک میلیون و ۴۱۰ هزار تومانWD Green SN570 500GBSSD
دو میلیون و ۶۵۰ هزار تومانGREEN GP600A-GEDPower
سه میلیون و ۴۰۰ هزار تومانGREEN Z1 ARIOCase
سی و پنج میلیون و ۴۳۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

برای گیم نت بهتره 12100 ببندید که قابل ارتقا هم باشه و راندمانش هم اکثرا بهتره به نسبت نسل قبلی.
گرافیک معرفی شده در جدول بالا برای شما مناسبه. اگر بخواید RTX 2060 بخرید که بهتر هم هست.

سلام عزیزان ‌.
این مانیتور چطوره ؟
TUF GAMING VG249Q1A|Monitors|ASUS Global

برای چه کاری؟ چه بازیی؟ سیستم چیه؟
برای گیمینگ رفرش ریت بالا و گرافیک رده معمولی مناسبه در کل. یا برای eSports.

سلام من سی پی یو 12400 دارم با 3050 و رم 16. بازیهای مالتی بیشتر بازی میکنم تو 1080. بخوام یه ارتقای ریزی بدم چی پیشنهاد میکنید.؟ مثلا 4060 گرفتن منطقیه؟
یه کولر هم واسه پردازنده اگه میشه پیشنهاد بدین.

خرید RTX 3060 یا بهتر 3070 برای شما منطقی هست، چون رده میانی های نسل جدید افزایش راندمان قابل لمسی ارائه نمیکنن در بیشتر موارد. اما اگر به Frame Generation و RT با راندمان بالا علاقه دارید میتونید 4060 و بالاتر رو در نظر بگیرید.
کولر برای 12400 هم Deepcool AG400 مناسبه.

هارد اکسترنال وسترن دیجیتال مدل my passport ظرفیت 4 ترا رو 5 میلیون میفروشن. طول عمر خوبی داره که همینو بخرم یا تو همین رده قیمتی گزینه بهتری هم هست؟
هارد اکسترنال adata مدل های HD770 و HD830 چطورن؟ از وسترن دیجیتال بهترن؟

هاردهای WD و Seagate ساخت کارخانه های خودشون هست و مدلهایی که دارن بدون محافظ اضافی در برابر شوک و ضربه هست.
شرکتهای ثانویه مثل ADATA هارددیسک های WD و Seagate و سامسونگ رو میخرن و پوشش محافظ بهش اضافه میکنن و بفروش میرسونن. خودشون سازنده هارددیسک داخل محصول نیستن.

بسته به نوع استفاده و اولویتتون میتونید از هر برند معتبری که صحبت شد خرید کنید.

سلام ... پولم جور شد برای خرید کارت گرافیک ولی هنوز ۷۸۰۰xt نیومده ایران ... با توجه به چیزهایی که دیدم تو یوتوب ۶۸۰۰xt زیاد ضعیفتر نیست ، اونقدر که قابل لمس نیست ... الان من حدود ۲۶ تومن پیدا کردم از نمایندگی ایسوس در بندرعباس ... سوالم الان اینه چه موقع ۷۸۰۰ میاد و قسمت حدودا چقدر میشه ؟ نمایندگی میگفت کمتر از ۳۵ میلیون نمیشه و احتمالا حدود ۴۰ ... ارزش صبر داره یا بخرم چون الان بدون گرافیکم .

سلام ... پولم جور شد برای خرید کارت گرافیک ولی هنوز ۷۸۰۰xt نیومده ایران ... با توجه به چیزهایی که دیدم تو یوتوب ۶۸۰۰xt زیاد ضعیفتر نیست ، اونقدر که قابل لمس نیست ... الان من حدود ۲۶ تومن پیدا کردم از نمایندگی ایسوس در بندرعباس ... سوالم الان اینه چه موقع ۷۸۰۰ میاد و قسمت حدودا چقدر میشه ؟ نمایندگی میگفت کمتر از ۳۵ میلیون نمیشه و احتمالا حدود ۴۰ ... ارزش صبر داره یا بخرم چون الان بدون گرافیکم .
من از نظر قدرت راندمان و این چیزا نمیدونم
ولی میدونم توی این مملکت اگه نخری بیشتر ضرر میکنی...بخر نهایتا بعد میفرپشی با یه پول اضافه مدل جدید رو میخری ولی اگه نخری و یهو قیمتا تغییر کنه میبینی همینم نمیشه خرید دیگه
منظورم همون ارزش کالا در برابر ارزش پوله،

• Like
Reactions: Moein Khademi
سلام 7800xt ممکنه تو بلند مدت بهتر در بیاد واسه rdna3 و مصرفش کمتره قطعا امکانات بیشتری در آینده خواهد داشت(که البته شاید اصلا بدردتون نخوره) و قیمت دلاریش 500 دلاره که میشه همون 30 تومن اینا تو ایران

• Like
Reactions: Moein Khademi
سلام 7800xt ممکنه تو بلند مدت بهتر در بیاد واسه rdna3 و مصرفش کمتره قطعا امکانات بیشتری در آینده خواهد داشت(که البته شاید اصلا بدردتون نخوره) و قیمت دلاریش 500 دلاره که میشه همون 30 تومن اینا تو ایران
مسئله اینه با دلاری فروش نمیره ، بدون شک بالای ۳۰ تومنه ، یارو میگفت حدود ۳۵ تا ۴۰ در میاد ... الان ۶۸۰۰ هم شده ۲۵ بخاطر اینکه مدل جدید اومده ... تازه خودمم میخوام مدل جدید بگیرم ولی معلوم نیست کی بیاد تو ایران .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or