مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

آقا فرشید سلام از راهنماییتون بابت لپ تاپ خیلی ممنونم یکی از دوستان میخوات یه لپ تاپ با بودجه ۱۰۰ تومن برداره کارش هم ادیت و افتر افکته یه سیستم واسه کار طراحی داره این لپ تاپ رو واسه اینکه همراهش باشه واسه آموزش و اینکارا میخوات لطف میکنین پیشنهاد بدین ممنون.

ASUS ROG STRIX G16 G614JIپردازنده
Intel Core i9 13980HX
ظرفیت حافظه اصلی (رم)
16GB DDR5
ظرفیت ذخیره‌ساز (هارددیسک - SSD)
1TB SSD
مدل گرافیک
Nvidia RTX 4070
ظرفیت حافظه گرافیکی
8GB
اندازه صفحه نمایش
15.6inch
نوع و دقت صفحه نمایش
1920×1200 IPS 165Hz
وزن
2.5Kg
119,000

این مدل هم هست که ارزونتره، ولی پنلش باکیفیتتره:

Lenovo Legion 5 Pro I9پردازنده
Intel Core i7 12900H
ظرفیت حافظه اصلی (رم)
16GB
ظرفیت ذخیره‌ساز (هارددیسک - SSD)
1TB SSD
مدل گرافیک
Nvidia RTX 3070
ظرفیت حافظه گرافیکی
8GB
اندازه صفحه نمایش
16inch
نوع و دقت صفحه نمایش
QHD|2560*1600 IPS-165Hz HDR400
وزن
2.49Kg
105,000

دوستان یه حافظه ssd مدل m2 لطفا بهم معرفی کنید بودجه تا دو میلیون ظرفیت هم ۵۰۰ گیگ و مادربورد من کوچیک ترین مدل m2 روش سوار میشه . برند msi چطور هست؟

مدل مادربرد رو بفرمائید که معرفی کنیم. کوچکترین M.2 هم اندازه استانداردی داره که باید بدونیم دقیقا چیه و چه تایپی میخوره.

تبدیلی هست که هارد اس اس دی 128 گیگ لپ تاپم رو به یه هارد اکسترنال تبدیل کنم؟ هزینه اش حدودا چقدر هست؟ میرزه؟

بله تبدیل هم برای مدل 2.5 اینچی SATA هست و هم برای مدل M.2
بسته به برند و کیفیت از 800 تومن هست تا 2 میلیون تومن.

ارزشش به کار و استفاده شما بستگی داره.

عزیز داخل مشخصات نوشته PCI-E ۳.۰ x۴
با بودجه پایین تر چی پیشنهاد میدید ؟

بله، قبل از این که پیشنهاد بدم مشخصاتش رو بررسی کرده بودم. مدل های پیشنهادی هم اتفاقا PCI-E 3.0 x4 هستند. شما مدلهای PCIe 4.0 رو هم میتونید نصب کنید، ولی با سرعت PCIe 3..0 کار خواهد کرد.
پایینتر SN770 از WD و SN750 هم موجودن.

سلام. من پردازنده رایزن 3800x دارم و احساس میکنم فنی که همراه خود پردازنده بود با اینکه خیلی قشنگ و بزرگه جوابگو نیست و اخیرا تو بازی استارفیلد دما به 90 درجه هم رسید. میشه با جایگزین کردن خنک کننده دما رو از اینی که هست کاهش داد؟ لطف میکنید یه خنک کننده خوب پیشنهاد بدید که البته قیمت خیلی فضایی نداشته باشه؟ تا همین ۵-۶ تومن.
یه سری خنک کننده بادی دیدم اما خیلی بزرگ هستن میترسم بگیرم اما سوکت رم مانع جا شدن فن بشه. نمیدونم استانداردی در این خصوص هست یا نه.

سلام. من پردازنده رایزن 3800x دارم و احساس میکنم فنی که همراه خود پردازنده بود با اینکه خیلی قشنگ و بزرگه جوابگو نیست و اخیرا تو بازی استارفیلد دما به 90 درجه هم رسید. میشه با جایگزین کردن خنک کننده دما رو از اینی که هست کاهش داد؟ لطف میکنید یه خنک کننده خوب پیشنهاد بدید که البته قیمت خیلی فضایی نداشته باشه؟ تا همین ۵-۶ تومن.
یه سری خنک کننده بادی دیدم اما خیلی بزرگ هستن میترسم بگیرم اما سوکت رم مانع جا شدن فن بشه. نمیدونم استانداردی در این خصوص هست یا نه.

بله میشه کاهش داد اما 90 درجه اگر مقطعی باشه لزوما بد نیست، مگر این که فرکانس رو قبلش کم کرده باشه.
مشخصات مادربرد و مدل کیس فعلی و کولر فعلی رو بگید بشه توصیه کرد.
اگه تا 5 یا 6 تومن میخواد هزینه کنید که دیگه بهتره خود CPU رو هم ارتقا بدید، چون برای استارفیلد بسته به قدرت کارت گرافیکتون گلوگاهه.

بله میشه کاهش داد اما 90 درجه اگر مقطعی باشه لزوما بد نیست، مگر این که فرکانس رو قبلش کم کرده باشه.
مشخصات مادربرد و مدل کیس فعلی و کولر فعلی رو بگید بشه توصیه کرد.
اگه تا 5 یا 6 تومن میخواد هزینه کنید که دیگه بهتره خود CPU رو هم ارتقا بدید، چون برای استارفیلد بسته به قدرت کارت گرافیکتون گلوگاهه.
مادربرد asus prime b450m-a کیس هم گرین سورنا z5 کولر هم که گفتم همون چیزی که تو بسته بندی خود سی پی یو بود. همونه.فکر کنم اسمش هست amd wraith prism.
با پنج شش تومن مگه میشه سی پی یو بهتر از این گرفت؟
کارت گرافیک xfx 6900xt دارم.

آخرین ویرایش:
سلام
یه هارد اینترنال میخوام برای ذخیره کردن فایل های بازیم 2 ترا یا 4 ترا
مادربردم b460 الان هم یه هارد وسترن قدیمی 380 گیک با 1 ترا وسترن بلو و یه ssd ساتا روش دارم
لطفا اقتصادی ترین پیشنهاد رو بدین هم برا 2 ترا هم 4 ترا
ممنون

اقا فرشید یه سوال داشتم . من رو سیستمم یه پاور گرین gp580b از این قدیمیاس . سال 87 خریدمش. الانم رو این سیستمم 11 ساله داره کار میکنه . مشخصاتشم اینه :
MB asus ROG z270h Gaming
Intel Core i5 6500
2*8GB Geil 2400 DDR4
HDD 2TB
SSD M2 Samsung 256 GB
Asus TUF3 1660S
بنا به دلایلی پاورو برای جای دیگه میخام و این کولر مستر MWE White 650W رو الان دارم و میخام بندازم رو سیستم. مشکلی ندارن اوکین ؟ گاهی گیم هم میزنم . سنگین نه . سیستم هم بیشتر برای کارای عادی روشنه نه تخصصی و سنگین. خونگیه دیگه.
Green GP700 HP Evo چطور اون بهتره یا خیر؟
ممنون

مادربرد asus prime b450m-a کیس هم گرین سورنا z5 کولر هم که گفتم همون چیزی که تو بسته بندی خود سی پی یو بود. همونه.فکر کنم اسمش هست amd wraith prism.
با پنج شش تومن مگه میشه سی پی یو بهتر از این گرفت؟
کارت گرافیک xfx 6900xt دارم.

خب پردازنده 3800X با اون گرافیکی که دارید در بازیهای جدید گلوگاه هست.
با 6 تومن نمیشه پردازنده رده بالا خرید، اما مثلا میشه Ryzen 5 7600X رو با حدود 12 تومن خرید، اگر پردازنده فعلی رو هم بتونید بفروشید.
برای انتخاب ایرکولر و نصب در کیستون هم محدودیتی وجود نداره، چون کیس شما ایرکولر تا 164 میلی متر رو ساپورت میکنه.

ارزونترین مدل DeepCool GAMMAXX 400 XT هست که حدود 1900 قیمت داره و از خنک کننده فعلی شما خیلی بهتره. یا DeepCool AK620 که قویتره و 3500 قیمت داره
اگر واتر بخواید که یه مدل 240 مثل Corsair H100 هم قابل استفاده هست.

سلام
یه هارد اینترنال میخوام برای ذخیره کردن فایل های بازیم 2 ترا یا 4 ترا
مادربردم b460 الان هم یه هارد وسترن قدیمی 380 گیک با 1 ترا وسترن بلو و یه ssd ساتا روش دارم
لطفا اقتصادی ترین پیشنهاد رو بدین هم برا 2 ترا هم 4 ترا
ممنون

هارد وسترن WD Blue 2TB توصیه میشه.
برای 4 ترابایت به بالا WD RED توصیه میشه.

اقا فرشید یه سوال داشتم . من رو سیستمم یه پاور گرین gp580b از این قدیمیاس . سال 87 خریدمش. الانم رو این سیستمم 11 ساله داره کار میکنه . مشخصاتشم اینه :
MB asus ROG z270h Gaming
Intel Core i5 6500
2*8GB Geil 2400 DDR4
HDD 2TB
SSD M2 Samsung 256 GB
Asus TUF3 1660S
بنا به دلایلی پاورو برای جای دیگه میخام و این کولر مستر MWE White 650W رو الان دارم و میخام بندازم رو سیستم. مشکلی ندارن اوکین ؟ گاهی گیم هم میزنم . سنگین نه . سیستم هم بیشتر برای کارای عادی روشنه نه تخصصی و سنگین. خونگیه دیگه.
Green GP700 HP Evo چطور اون بهتره یا خیر؟
ممنون

اگر پاور سالمه که مشکلی نیست، میتونید استفاده کنید.

خب پردازنده 3800X با اون گرافیکی که دارید در بازیهای جدید گلوگاه هست.
با 6 تومن نمیشه پردازنده رده بالا خرید، اما مثلا میشه Ryzen 5 7600X رو با حدود 12 تومن خرید، اگر پردازنده فعلی رو هم بتونید بفروشید.
برای انتخاب ایرکولر و نصب در کیستون هم محدودیتی وجود نداره، چون کیس شما ایرکولر تا 164 میلی متر رو ساپورت میکنه.

ارزونترین مدل DeepCool GAMMAXX 400 XT هست که حدود 1900 قیمت داره و از خنک کننده فعلی شما خیلی بهتره. یا DeepCool AK620 که قویتره و 3500 قیمت داره
اگر واتر بخواید که یه مدل 240 مثل Corsair H100 هم قابل استفاده هست.

هارد وسترن WD Blue 2TB توصیه میشه.
برای 4 ترابایت به بالا WD RED توصیه میشه.

اگر پاور سالمه که مشکلی نیست، میتونید استفاده کنید.
رایزن ۷۶۰۰ به این مادربورد میخوره؟
نگرانی ایرکولر بیشتر بخاطر اسلات رم هست میترسم مزاحم نصب کولر های بزرگ بادی باشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or