مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

بنده میخواستم رم سیستمم رو افزایش بدم + SSD :
TUF GAMING B660-PLUS WIFI D4
I7-12700

بهترین رم با ظرفیت 64 گیگابایت بر این سیستم چی پیشنهاد میدید ؟ بالای 3600Mhz ارزشش رو داره ؟ CPU اصلا ساپورت میکنه ؟

SSD هم میخواستم Samsung بردارم ارزشش رو داره به جای 980 مدل 990 بردارم (ظرفیت 1 ترا)؟

I7-12700

بهترین رم با ظرفیت 64 گیگابایت بر این سیستم چی پیشنهاد میدید ؟ بالای 3600Mhz ارزشش رو داره ؟ CPU اصلا ساپورت میکنه ؟

SSD هم میخواستم Samsung بردارم ارزشش رو داره به جای 980 مدل 990 بردارم (ظرفیت 1 ترا)؟
با سامسونگ پولت و الف میکنی .
فقط نون اسم شو میخوره .
انتخاب اول Adata
البته باسه ما ایرانی ها ...

I7-12700

بله میتونید ماجول 3600 مگاهرتزی بخرید و روی مادربردتون با فعال کردن XMP از بایوس استفاده کنید. پردازنده که رسما تا 3200 مگاهرتز ساپورت می‌کنه، اما چون مادربردتون B660 هست میتونید فرکانس 3600 رو هم نصب و فعال کنید.
در مورد SSD هم مدل 980PRO آنچنان تفاوت راندمانی با 990PRO نداره و شاید در عمل متوجه تفاوت سرعتشون نشید، اما در کل هر دو مدل ارزش خریدشون بالاست و راندمانشون از برندهای تبلیغاتی دیگه بیشتر هست.

سلام
فرشید جان یک ssd برای لپتاپ قدیمی (asus k45v i5 i5 3210m ram6) میخام بخرم 265gb
چی پیشنهاد میدی
ممنون

تا جایی که میدونم دستگاه شما فقط قابلیت نصب SATA SSD داره و میتونید جای هارددیسک فعلی نصب کنید. مدلهای سامسونگ مثل 870 EVO از 250 گیگ به بالا موجود هستن در بازار.

سلام . فرشید جان من لپ تاپ Asus Tuf F15 با گرافیک RTX 3050 / رم DDR4 8gb /
cpu core i5 12500h دارم . برای بازی مثل دوتا 2 یه صدای فن خیلی می ره بالا و دما cpu می رسه به 95 درجه تقریبا . پیشنهادی برای به بهتر شدن این موضوع دارید ؟ کول پد فایده داره و لطفا یه جنس خوب معرفی کنید . ممنون

فکر کنم بهترین مدل موجود در بازار ما SAMSUNG Odyssey G7 LC32G75 باشه، اما برای رزولوشن 2K بهتره مدل 27 اینچی رو بخرید که چگالی پیکسلی نرمالی داره.
قیمت مدل 27 اینچی حدود 25 تومن هست و مدل 32 اینچی بالای 30 تومنه.
نظرت در مورد این مدل مانیتور چیه !؟

ROG Strix XG32VC​

سلام آقا فرشید لطف میکنین یه لپ تاپ تا ۴۰ تومن برای افتر افکت و پریمیر و کار طراحی پیشنهاد بدین برای کسی هست گفته بودجه تا همین مبلغ موجوده ممنون میشم.

سلام . فرشید جان من لپ تاپ Asus Tuf F15 با گرافیک RTX 3050 / رم DDR4 8gb /
cpu core i5 12500h دارم . برای بازی مثل دوتا 2 یه صدای فن خیلی می ره بالا و دما cpu می رسه به 95 درجه تقریبا . پیشنهادی برای به بهتر شدن این موضوع دارید ؟ کول پد فایده داره و لطفا یه جنس خوب معرفی کنید . ممنون
اول از همه بدید سرویسکار دستگاه رو باز و سرویس کنه و خمیر تراشه ها رو هم با خمیرسیلیکون با کیفیت عوض کنه. بعد که کاهش دما و دور فن ها مشخص شد از کول پد هم میتونید استفاده کنید، اما موثرترین کار همینی بود که توضیح دادم.

دوستان من نمیتونم ویندوز 11 اجرا کنم یعنی نصب میشه ولی موقع بالا امدم بلو اسکرین میده کامپیوتر ریستارت میشه دوباره میاد بالا باز بلواسکرین میده همین هی تکرار میشه قبلا 11 داشتم ولی الان هر کاری میکنم نصب نمیشه

اینجوری نمیشه تشخیص داد مشکل از چیه، باید جایی از ستاپ که BSOD میده و علتش مشخص بشه.

نظرت در مورد این مدل مانیتور چیه !؟

ROG Strix XG32VC​

اینم اتفاقا مثل همون مانیتوری که از سامسونگ معرفی شد پنل خمیده VA (اینم احتمالا ساخت سامسونگ) داره و مشخصاتشون هم نزدیک هست. کیفیتشون نباید فرق داشته باشه، مگر این که پنلش متفاوت باشه.
من شخصا تجربه ای با این مدل نداشتم، اما پنل VA کیفیت رنگ و کنتراست بالا و مناسب برای HDR داره.

سلام آقا فرشاد یه سوال داشتم
من تو تاپیک مربوط به گرافیک پرسیدم کسی جوابمو نداد
آقا یه سوال

مگه برچسب پلمپ evga یه برچسب مشکی بزرگ نیست روی پیچ؟

پس این چرا از این برچسب سفیدارو زده

0a5707e6-0034-410f-a957-3cad12695b86.jpg

و تازه نوشته نو و پشت ویترینی

Opera Snapshot_2023-09-01_124302_divar.ir.png

0a5707e6-0034-410f-a957-3cad12695b86-jpg.306835

بعد سایت evga که 3090 که عکس داشته باشه

میرم سایت techpowerup

اینو میده

https://www.techpowerup.com/gpu-specs/evga-rtx-3090-ftw3-ultra.b8093

https://tpucdn.com/gpu-specs/images/b/8093-back.jpg

که چسب پلمپی نداره

و از همه مهمتر تو سایت techpower بک پلیت سادست ولی تو عکس اول سمت pcb یه شکل دیگست

بعد 3090 های دیگه دیده بودم اون برچسب مشکی پلمپ پیچ evga رو دارند

و یه سوال دیگه اصولا نباید با فرض اینکه این دستگاه 1-2 سال کار کرده و حرارت بالای داشته برچسب پلمپ سفید دایره ای یکم رنگش بره ؟

چون اینا همش یه طوریه انگار دیشب چاپ کردن و زدن
(با یکی از بچه های فروم صحبت کردم گفت فکر کنم پیچ 2 سو هست ولی من حس میکنم برچسب طرح پلمپ پیچ هستش چون خیلی با باقی پیچ ها از نظر ظاهری فرق داره - چون که اگه واقعا اینقدر راحت پیچ پلمپ میزنند چه دلیلی داره که آدم بره پلمپشو بخره)

بله برچسب و پیچ پلمپ زدن کاری نداره و چیزی نیست که بشه براحتی تشخیص داد. اما جاش باید روی یکی از چهارتا پیچ پایه نگهدارنده هیت سینک پشت تراشه GPU باشه که این نداره. ضمن این که کارتی که کار کرده باشه برای حرارت و دور فن پایینتر باید باز بشه و خمیرش تعویض بشه تا درست کار کنه. دنبال تست سلامت این نسل کارت باشید و نه پلمپ بودنش.

سلام. ارزش داره ۳۰۸۰ رو با ۳۰۹۰ تعویض کنم ؟ سری ۴۰۰۰ خیلی تخیلیه قیمتش .
با چه قیمتی؟ این مهمه. تفاوت راندمان بین این دو حدود 15 تا 20 درصد هست، اونقدر زیاد نیست.

سلام آقا فرشید لطف میکنین یه لپ تاپ تا ۴۰ تومن برای افتر افکت و پریمیر و کار طراحی پیشنهاد بدین برای کسی هست گفته بودجه تا همین مبلغ موجوده ممنون میشم.

LENOVO IdeaPad Gaming 3-R
پردازنده
AMD Ryzen 5 5600H
ظرفیت حافظه اصلی (رم)
16GB
ظرفیت ذخیره‌ساز (هارددیسک - SSD)
256GB SSD
مدل گرافیک
Nvidia RTX 3050
ظرفیت حافظه گرافیکی
4GB
اندازه صفحه نمایش
15.6inch
نوع و دقت صفحه نمایش
FULL HD|1920×1080 IPS-165Hz
وزن
2.25Kg
38,000

پردازنده i5 12500h
رم 16 گیگ DDR4 3200
هارد یک ترا SSD
گرافیک RTX 3050
FULL HD - 1920×1080 IPS 144Hz
Asus TUF Gaming F15 FX507ZC

• Like
Reactions: Pitbull
سلام. یکی دوتا از ابزارهای تست سلامت کارت گرافیک رو نام میبرید لطفا. بهترین هاشون.‌ میخوام خیالم راحت شه

نرم‌افزار تست سلامت نداریم، ابزار تست پایداری هست که میشه با استفاده از اونها تا حد زیادی از کارکرد پایدار قطعه مطمئن شد.
FURMark
OCCT
3DMark
بخش های مختلف برای تست قابلیت های مختلف و دما و دور فن گرافیکی استفاده میشن که با توجه به اطلاعات بدست اومده و مقایسشون با مشخصه های کارت سالم از همون مدل میشه نتیجه گرفت که طبیعی کار میکنه کارت گرافیک یا خیر.

سلام به همگی
می خوام یه ssd 240 گیگ بگیرم
adata 650 بهتره یا wd green?
تو یه رنج قیمتن

من توصیه میکنم هیچ کدوم رو نگیرید.
بدون توجه به مشخصات قطعه یا دستگاهی که دارید نمیشه توصیه کرد.
اگر دستگاهتون M.2 NVMe رو ساپورت کنه انتخبهای خیلی بهتری هم وجود دارن.

آقا فرشید سلام از راهنماییتون بابت لپ تاپ خیلی ممنونم یکی از دوستان میخوات یه لپ تاپ با بودجه ۱۰۰ تومن برداره کارش هم ادیت و افتر افکته یه سیستم واسه کار طراحی داره این لپ تاپ رو واسه اینکه همراهش باشه واسه آموزش و اینکارا میخوات لطف میکنین پیشنهاد بدین ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or