مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

رایزن ۷۶۰۰ به این مادربورد میخوره؟
نگرانی ایرکولر بیشتر بخاطر اسلات رم هست میترسم مزاحم نصب کولر های بزرگ بادی باشه

خیر، پردازنده 7600 سوکت AM5 هست، شما نهایت با آپدیت بایوس به 5600X و 5800x3D محدود هستی.
ایرکولرهای بزرگ بیشترشون بخش مربوط به اسلات رم رو خالی میکنن که تصادم نداشته باشه.

• Like
Reactions: HIGH VOLTAGE
بله تبدیل هم برای مدل 2.5 اینچی SATA هست و هم برای مدل M.2
بسته به برند و کیفیت از 800 تومن هست تا 2 میلیون تومن.

ارزشش به کار و استفاده شما بستگی داره.

بله، قبل از این که پیشنهاد بدم مشخصاتش رو بررسی کرده بودم. مدل های پیشنهادی هم اتفاقا PCI-E 3.0 x4 هستند. شما مدلهای PCIe 4.0 رو هم میتونید نصب کنید، ولی با سرعت PCIe 3..0 کار خواهد کرد.
پایینتر SN770 از WD و SN750 هم موجودن.
آقا فرشید ssd رو اگر بعنوان درایور ویندوز استفاده نکنیم و فقط به عنوان یه درایو معولی استفاده بشه اونوقت سرعت اصلی خودش رو نشون نمیده؟

آقا فرشید ssd رو اگر بعنوان درایور ویندوز استفاده نکنیم و فقط به عنوان یه درایو معولی استفاده بشه اونوقت سرعت اصلی خودش رو نشون نمیده؟

خیر نشون نمیده، چون سرعت سیستم عامل که قراره بازی رو اجرا بکنه مهمتر از سرعت لود خود بازی هست!
برای SSD همیشه اولویت با سیستم عامل هست، بعد درایو بازیها.

با سلام خدمت دوستان
برای خرید پاور با قیمت و کیفیت مناسب (ماژولار بودن و نورپردازی اهمیتی برام نداره) در محدوده ۶۰۰ تا ۷۰۰ وات چه گزینه هایی پیشنهاد میکنید؟
مدل فعلی روی سیستم که قدیمی هستش گرین ۴۸۵ وات هست که تا الان کار میکنه اما چون کانکتور ۸ پین نداره مجبورم عوض کنم و البته پاور با وات واقعی ۵۵۰ به بالا نیاز دارم. مدل‌هایی که با قیمت مناسب دیدم:

گرین (اکو - GED) ۶۰۰ و ۷۰۰ وات
دیپ کول ۷۰۰ وات
فاطر ۷۰۰ وات

با سپاس

با سلام خدمت دوستان
برای خرید پاور با قیمت و کیفیت مناسب (ماژولار بودن و نورپردازی اهمیتی برام نداره) در محدوده ۶۰۰ تا ۷۰۰ وات چه گزینه هایی پیشنهاد میکنید؟
مدل فعلی روی سیستم که قدیمی هستش گرین ۴۸۵ وات هست که تا الان کار میکنه اما چون کانکتور ۸ پین نداره مجبورم عوض کنم و البته پاور با وات واقعی ۵۵۰ به بالا نیاز دارم. مدل‌هایی که با قیمت مناسب دیدم:

گرین (اکو - GED) ۶۰۰ و ۷۰۰ وات
دیپ کول ۷۰۰ وات
فاطر ۷۰۰ وات

با سپاس

GREEN GP600A-GED برای کمترین قیمت توصیه میشه. اگر مدل قدرتمند و با طراحی عالی بخواید هم GREEN GP600B-HP EVO.

سلام من سیستم یه مشکلی پیدا کرده
6 ماه سیستم بستم و هنوز کارت گرافیک ندارم
cpu هم 13600k هست
cooling هم deepcool castle 360
حالا مشکل چیه ، مشکل اینه که تا قبل از الان من وقتی با مرورگر مثلا اپرا کار میکردم نهایت 3-4% از cpu استفاده میکرد
الان تا تب عوض میکنم و یا ویدیو پلی میدم این عدد تا 10-11 % میره
در حالی که اصلا برای این cpu یعنی هیچ
وقتی تا 10-11% میره صدا کامپیوتر زیاد میشه و یه حالت سینوسی دور فن میره بالا میاد پایین
مثلا تصویر پایین فقط برنامه اپرا باز بود
View attachment 308535
یا تصویر پایین یه لحظه مرورگر باز شد
این efficiency mode دقیقا چیه ؟ چون تا قبل از این اتفاقات نبود
View attachment 308536
داشتم فکر میکردم شاید به خمیر سیلیکون ربط داشته باشه ، مثلا سیلیکون ضعیف استفاده کرده باشند
تا قبل این سابقه نداشت اینقدر سرو صدا کنه
مثلا فیلم 4k پلی میکنم همون 1-2% و گرافیک مجمع ثلا 11-30 % ولی کافیه اپرا باز کنم

به نظر میاد گه به تنظیمات دور فن CPU از داخل بایوس مربوط باشه که احتمالا سفارشی سازی نکردینش، وگرنه با لود 11 درصد نباید صدای زیادی تولید کنه. مگر این که تماس بلاک با پردازنده خوب نباشه که اونم از مانیتور همزمان دمای پردازنده میشه متوجه شد.

مادربورد قیمت مناسب برای کارت rx 6900xt و i5 12400 میخواستم معرفی کنید
پاور چی بزارم؟
کیس با تهویه مناسب تو بازار چی هست؟
رم 16 بندازم یا 32؟

میتونید از مادربردهای ایسوز Z690A یا Z790A رو انتخاب کنید یا اگر ارزونتر بخواید از H670 یا B660/760. بستگی داره چه امکاناتی رو مدنظر داشته باشید.
پاور 800 وات معتبر از گرین سری EVO یا بهتر.
رم هم حتما 32 گیگ بگیر. 16 گیگ برای تنظیمات گرافیک رده بالا همین الان هم بعضی گیمها پر میشه.

دوستان سلام
وقت شما بخیر
من یک لپ‌تاپ لنوو دارم که دی ماه سال 1397 خریدم؛ و الان (شهریور 1402) میخوام کم ارتقا بدم قطعاتش رو.
یک رم 8 گیگ DDR4 و یک هارد SSD با 256 یا 512 گیگ فضا میخوام بخرم.
لپ تاپ 15 اینچی لنوو مدل Ideapad 520 - M
جون لپ‌تاپ قدیمیه نسبتا، نمیدونم چه مدل کارت رم و هارد SSD میتونم روش بگذارم.
من میخوام بین 2 تا 3 تومن خرج کنم.
اگر قیمت SSD گرون در نیاد خیلی، شاید بتونم یک 512 بگیرم.
میشه بهترین مدل رم و هارد رو معرفی کنید که به این لپ‌تاپ بخوره؟
و لینکی هم بهش بدید؟ چه از دیجی یا سایت دیگه‌ای.
ممنون میشم.
من تو کامپیوتر و سخت‌افزار خیلی ابتدایی اطلاعات دارم؛ برای همین اینجا این شکلی راهنمایی میخوام. :D
دم همه‌تون گرم. 🙏

ممنون ولی متاسفانه دانش من همین قدره
الان این چیزایی که شما گفتیدو متوجه نشدم
الان باید همون لحظه که سیستم بالا میاد برم تو تنظیمات
یا از برنامه های مثل برنامه خود مادربرد (که ماله من gigabyte control center یا همون gcc استفاده کنم برای کنترل ؟)
منظورم اینه
View attachment 308712
البته برام عجیبه که چرا تا تب جدیدی باز میکنم تو اپرا cpu میره رو 9-11 % شایدم بیشتر
کلا هر تبی ، هر صفحه ای که باز میشه همین اوضاعست

بله از همین ابزار گیگابایت Control Center و Fan Control هم میشه. مثلا از روی کلید Normal روی Silent قرار بدید ببینید فرق میکنه یا نه.

دوستان سلام
وقت شما بخیر
من یک لپ‌تاپ لنوو دارم که دی ماه سال 1397 خریدم؛ و الان (شهریور 1402) میخوام کم ارتقا بدم قطعاتش رو.
یک رم 8 گیگ DDR4 و یک هارد SSD با 256 یا 512 گیگ فضا میخوام بخرم.
لپ تاپ 15 اینچی لنوو مدل Ideapad 520 - M
جون لپ‌تاپ قدیمیه نسبتا، نمیدونم چه مدل کارت رم و هارد SSD میتونم روش بگذارم.
من میخوام بین 2 تا 3 تومن خرج کنم.
اگر قیمت SSD گرون در نیاد خیلی، شاید بتونم یک 512 بگیرم.
میشه بهترین مدل رم و هارد رو معرفی کنید که به این لپ‌تاپ بخوره؟
و لینکی هم بهش بدید؟ چه از دیجی یا سایت دیگه‌ای.
ممنون میشم.
من تو کامپیوتر و سخت‌افزار خیلی ابتدایی اطلاعات دارم؛ برای همین اینجا این شکلی راهنمایی میخوام. :D
دم همه‌تون گرم. 🙏

تا جایی که مشخصه دستگاه شما فقط SATA SSD رو پشتیبانی میکنه، مثلا SAMSUNG 860EVO/870EVO با ظرفیت های مختلف یا WD Blue.
اما برای رم کارشناس رم فعلی رو باید از نزدیک چک کنه و ماجول جدید رو کنار فعلی بزاره و تست کنه ببینه صددرصد درست کار میکنه یا نه.

آخرین ویرایش:
اساتید بین سه تا کارت زیر به ترتیب اولویت کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ (از نظر پرفورمنس و عمر و ساپورت برا چند سال مد نظرفه فقط)
Galax RTX 3080 10GB
RX6700 XT 12GB Asus TUF/MSI Gaming X/XFX Quik
XFX RX6800 16GB

اساتید بین سه تا کارت زیر به ترتیب اولویت کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ (از نظر پرفورمنس و عمر و ساپورت برا چند سال مد نظرفه فقط)
Galax RTX 3080 10GB
RX6700 XT 12GB Asus TUF/MSI Gaming X/XFX Quik
XFX RX6800 16GB

اینا که همین الان هم سه سال از عمر مفیدشون گذشته، اگر هم عدم افزایش قابل توجه راندمان بین نسلی در نسل جدید نبود که الان هم ارزش خرید نداشتن، ولی فعلا دارن!
تا یکسال یا نهایت دو سال آینده هم در بازیهای جدید جوابگو خواهند بود.
به ترتیب:
RX 6800 16GB
RTX 3080
RX 6700 XT

پاور 800 یا 850 وات چه برندی خوبه؟ قیمتشم مناسب باشه
850دیپ کول بدون گارانتی ارزش خرید داره؟

برند خوب برای پاور زیاد داریم، اما اونی که کاربرها معمولا همیشه اول میرن سراغش برند ارزون هست که لزوما همه مدلهاش خوب نیست.
پاور هیچ برند و هیچ مدلی بدون گارانتی توصیه به خرید نمیشه، مگر مدل رده حرفه ای و ثابت شده ای که ریسک خرابی پایینی داشته باشه.

850 وات گرین یا 850 وات ASUS Strix رو بخرید اگر قیمت مناسب هست براتون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or