مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
قصد خرید یه سیستم با مشخصات زیر دارم.
خواستم ببینم قطعات با هم مچن یا خیر و اینکه این پاور کافیه یا باید بیشتر بگیرم و اینکه این فن cpu مناسبه یا خیر.
MotherBord:asus tuf gaming h770-pro wifi
Cpu:Intel Core i7-13700K Raptor Lake
Cpu Fan:deepCool GAMMAXX AG620
Ram:Corsair VENGEANCE 16GB 5200MHz CL40 DDR5
SSD:SAMSUNG 980 PRO 1TB
Power:Green GP800B-HP EVO
Case:Green aria
گرافیک رو میخوام بعدا بگیرم و احتمالا 4060 ti و یا 4070 باشه.
ممنون بابت راهنمایی.

آخرین ویرایش:
برند خوب برای پاور زیاد داریم، اما اونی که کاربرها معمولا همیشه اول میرن سراغش برند ارزون هست که لزوما همه مدلهاش خوب نیست.
پاور هیچ برند و هیچ مدلی بدون گارانتی توصیه به خرید نمیشه، مگر مدل رده حرفه ای و ثابت شده ای که ریسک خرابی پایینی داشته باشه.

850 وات گرین یا 850 وات ASUS Strix رو بخرید اگر قیمت مناسب هست براتون.
این مدل خوبه؟ Power cooler master 850W

https://pcpartpicker.com/list/v4KDxH

بهترین کولر بادی که تو بازار ایران برای این سیستم موجود باشه کدوم مدله ؟ (سیستم رو زیر لود صد نمیبرم ولی قراره که 24 ساعته روشن باشه)

مورد دیگه چرا قطعات فرم فکتور ITX تو بازار ایران تا این حد نایابه؟ وارد کننده نمیاره یا استقبال نداره؟

این مدل خوبه؟ Power cooler master 850W

مدل دقیق نیست، اما اگه گارانتی آواژنگ هست بله خوبه.

https://pcpartpicker.com/list/v4KDxH

بهترین کولر بادی که تو بازار ایران برای این سیستم موجود باشه کدوم مدله ؟ (سیستم رو زیر لود صد نمیبرم ولی قراره که 24 ساعته روشن باشه)

مورد دیگه چرا قطعات فرم فکتور ITX تو بازار ایران تا این حد نایابه؟ وارد کننده نمیاره یا استقبال نداره؟

برای کیس Mini بهتره همون واتر 240 رو ببندید، وگرنه تمام فضای کیس رو ایرکولر اشغال میکنه.
خرید این دسته محصولات کمتره کلا، نه فقط ایران .

ROG Strix G16 G614JV-AS73 سلام اقا فرشید و دیگر دوستان نظرتون درباره این لب تاپ چیه rtx 4060 13650​

من تجربه ای ندارم با این سری، مشخصات که خوبه، ولی قیمتش هم مهمه!

سلام ، 7800xt نیومد ایران ؟! قیمت معلوم نیست چقدر در میاد ؟ چون هیچ وقت با قیمت دلاری هم نمی‌فروشند معمولا بیشتر میشه ... اگه حدود ۲۵ تا ۳۰ بشه خوبه و گرنه همون 6800xt بگیرم .

سلام ، 7800xt نیومد ایران ؟! قیمت معلوم نیست چقدر در میاد ؟ چون هیچ وقت با قیمت دلاری هم نمی‌فروشند معمولا بیشتر میشه ... اگه حدود ۲۵ تا ۳۰ بشه خوبه و گرنه همون 6800xt بگیرم .

باید یه مقدار بیشتر صبر کنید، حتما وارد بازار داخلی هم میشن.

• Like
Reactions: Moein Khademi
من CPU سیستمم Ryzen 7 3700x و مادر برد هم Asus B450 pro هست. کارت گرافیک هم 3070 هست که قصد ارتقاش روندارم فعلا.
می خواستم بدونم منطقی هست الان ارتقا بدم مادربرد و سی پی یو رو یا هنوز جواب گو هست.
از این نظر میگم که یک وقت قیمتش خیلی افت نکنه برای فروش آیا الان بفروشم و ارتقا بدم ضررش کمتر هست یا می تونم هنوز صبر کنم .
نظر خودم برای ارتقا روی Ryzen 7 7700 هست و برای مادربرد هم ASus TUF B650 نظرم بود .
در ضمن حدودی مادربرد و سی پی یو رو چند بذارم برای فروش منطقی تر هست ؟؟

من CPU سیستمم Ryzen 7 3700x و مادر برد هم Asus B450 pro هست. کارت گرافیک هم 3070 هست که قصد ارتقاش روندارم فعلا.
می خواستم بدونم منطقی هست الان ارتقا بدم مادربرد و سی پی یو رو یا هنوز جواب گو هست.
از این نظر میگم که یک وقت قیمتش خیلی افت نکنه برای فروش آیا الان بفروشم و ارتقا بدم ضررش کمتر هست یا می تونم هنوز صبر کنم .
نظر خودم برای ارتقا روی Ryzen 7 7700 هست و برای مادربرد هم ASus TUF B650 نظرم بود .
در ضمن حدودی مادربرد و سی پی یو رو چند بذارم برای فروش منطقی تر هست ؟؟

اگر مادربرد و CPU رو ارتقا بدید در برخی بازیها با همین کارت گرافیک فعلی راندمان بالاتری خواهید گرفت، مخصوصا در کمینه فریم و 1درصد مینی‌مم.
میتونید بدون ارتقای مادربرد پردازنده رو به 5800X3D هم ارتقا بدید که در اینصورت هم افزایش راندمان کمابیش وجود خواهد داشت. اما خب ارتقای اولی آینده نگرانه‌تر هست.

در مورد قیمت قطعات فعلی هم بهتره سی درصد پایینتر از قیمت بازار اعلام بشه،

اگر مادربرد و CPU رو ارتقا بدید در برخی بازیها با همین کارت گرافیک فعلی راندمان بالاتری خواهید گرفت، مخصوصا در کمینه فریم و 1درصد مینی‌مم.
میتونید بدون ارتقای مادربرد پردازنده رو به 5800X3D هم ارتقا بدید که در اینصورت هم افزایش راندمان کمابیش وجود خواهد داشت. اما خب ارتقای اولی آینده نگرانه‌تر هست.

در مورد قیمت قطعات فعلی هم بهتره سی درصد پایینتر از قیمت بازار اعلام بشه،
ممنون. فقط موقع فروش تاکید بکنم که هر دو با هم به فروش میرسه و فروش تکی انجام نمی دم ؟؟؟
در ضمن این سی پی یو چون فن خودش روشه باز شدنش عذابه می تونم جدا نکنم از مادربورد بذارم برای فروش یا نه ؟

ممنون. فقط موقع فروش تاکید بکنم که هر دو با هم به فروش میرسه و فروش تکی انجام نمی دم ؟؟؟
در ضمن این سی پی یو چون فن خودش روشه باز شدنش عذابه می تونم جدا نکنم از مادربورد بذارم برای فروش یا نه ؟

اون دیگه تصمیمش با خودتونه، اما اگر یکجا بفروشید مزیتش همینه که نیاز نیست فن و هیت سینک را باز کنید.

• Like
Reactions: Augustus
سلام. کولر Gammaxx 400pro که الان رو سوکت am4 نصبه میشه رو سوکت های جدید am5 نصب کرد؟؟
من شنیدم چون backplate نسل جدید قابل تعویض نیست ممکنه بعضی کولرها رو نشه نصب کرد.
کولر بادی سازگار با am5 تا حد همین ۳ تومن چی پیشنهاد میدید؟

سلام. کولر Gammaxx 400pro که الان رو سوکت am4 نصبه میشه رو سوکت های جدید am5 نصب کرد؟؟
من شنیدم چون backplate نسل جدید قابل تعویض نیست ممکنه بعضی کولرها رو نشه نصب کرد.
کولر بادی سازگار با am5 تا حد همین ۳ تومن چی پیشنهاد میدید؟

مطمئن نیستم، ولی اگر میشد هم بهتر بود کولر قویتری برای پردازنده ی سوکت AM5 خریداری بشه.
از همین برند DeepCool AG620 توصیه میشه.

سلام فرشید عزیز لطفا یک کیس گیمینگ با بودجه ی حداکثر 70 میلیون پیشنهاد میدید؟

اگر کیس گیمینگ رده بالا بخواید که خریدی کمتر از این ارزش نداره:

قیمتمدلنام قطعه
شانزده میلیون و ۲۰۰ هزار تومان
(سیزده میلیون تومان)
Intel Core i5 13600K
(AMD Ryzen 5 7600X)
CPU
چهار میلیون و ۴۰۰ هزار تومانGREEN GLACIER GLC240-ARGBCOOLING
ده میلیون و ۱۵۰ هزار تومان
(یازده میلیون و ۵۰۰ هزار تومان)
ASUS PRIME Z790-P WI-FI D4
(ASUS PRIME X670-P WI-FI AM5)

MotherBoard
چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تومان
(شش میلیون و ۲۰۰ هزار تومان)
GSkill RIPJAWS V 2*16GB DDR4 3600MHz -32GB
(Corsair VENGEANCE 2*16GB DDR5 5600MHz -32GB)
RAM
سی و پنج میلیون تومان
(سی و چهار میلیون تومان)
ASUS DUAL GeForce RTX 4070 12GB GDDR6X
(ASUS TUF GAMING RX 6800 XT O16G)
VGA
یک میلیون و ۸۳۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200Rpm 64MBHDD
دو میلیون و ۲۵۰ هزار تومانSAMSUNG 980 M.2 500GBSSD
--ODD
چهار میلیون و ۶۵۰ هزار تومانGREEN GP800B-HP EVO GOLDPower
سه میلیون و ۹۲۰ هزار تومانGREEN GRIFFIN G6Case
هشتاد و هفت میلیون و ۵۴۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---