متشکرم عزیزقطعات مشکلی ندارن، متناسب هستن. اما چون برای رندر هست میشد از پلتفرم AM5 هم توصیه کرد. چون در برخی ابزارها راندمان بالاتری تولید میکنه.
قیمت مدل نام قطعه بیست و نه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان AMD Ryzen 9 7950X CPU یازده میلیون و ۵۵۰ هزار تومان ASUS PRIME X670-P WI-FI AM5 MotherBoard نه میلیون و ۱۰۰ هزار تومان Corsair VENGEANCE RGB 2*32GB DDR5 5200MHz CL40 - 64GB RAM
1- خنک کننده بهتر از این رده که نداریم. مشکلی نداره
2- بله پاور 1000 وات ایسوز کفایت میکنه.
دوستان ی فلش مموری خوب و سرعت بالا معرفی میکنید؟
فلش مموریهای patriot مثل قبل کیفیت و سرعت بالا دارن؟
متشکرم عزیز
در مورد پیشنهاد AMD، این دوستم رابطهی چندان خوبی با AMD نداره.
چندتا سوال دیگه هم دارم
کارت گرافیکی تو بازار پیدا میشه که خروجی تصویر 10بیتی داشتهباشه؟
----------------------------------------
و اینکه یه لپتاپ قدیمی دارم با چیپ 965GM
مال حدود 17 سال قبل
ازش به عناون سیستم دانلود استفاده می کردم تا اینکه مدتی قبل هاردش خراب شد.
اگه براش SSD بگیرم، مشکلی برای SSD پیش نمیاد؟
به گمانم sata 150 یا همون نسل اول sata باشهدر مورد لپ تاپ هم SSD مشکلی ایجاد نخواهد کرد و اتفاقا به سرعتش اضافه میکنه، اما حتما محدود به سرعت پورت SATA خواهد شد و مثلا اگر SATA 3G باشه به 250 مگابایت بر ثانیه محدود خواهد شد.
به گمانم sata 150 یا همون نسل اول sata باشه
مقرون به صرفهترین ssd ظرفیت 1tb چیه؟
من تقریبا ۱ ماه پیش برند Patriot خریدم راضی هستم، یک ترابایتش رو خریدم ۲/۱۰۰سلام دوستان
یک SSD داخلی با حجم یک ترا ، حوالی قیمت 2.5 میلیون میخوام بخرم ، یک مورد خوب پیشنهاد بدید لطفا.
MB : B560M
یک SSD دیگه (WD Green 240g ) و HDD WD Blue 1T دیگه هم از قبل رو سیستم هست.
سلام دوستان چون تاپبکب در مورد این موضوع ندیدم اینجا میپرسم میخوام یه مودم از تی پی لینک از سری archer vr بخرم حالا بین vr600 v2 و vr600 v3 و vr900 موندم ظاهرا ورژن ۲ وی آر ۶۰۰ که چیپست برادکام داره خیلی کمیاب تره و بهتر و وی آر ۹۰۰ هم پیدا نمیشه حالا میشه یه راهنمایی کلی بکنین کدوم ازینا موجوده و قیمتش چنده و آیا ارزشخرید داره یا نه ممنون
سلام دوستان
یک SSD داخلی با حجم یک ترا ، حوالی قیمت 2.5 میلیون میخوام بخرم ، یک مورد خوب پیشنهاد بدید لطفا.
MB : B560M
یک SSD دیگه (WD Green 240g ) و HDD WD Blue 1T دیگه هم از قبل رو سیستم هست.
سلام یه دستگاهی که بین تی وی و مانیتور سیستم رو سوییچ میکنه چیه از برند خوب ؟؟
و دسته series x برای pc همینطور خالی بخرم یا باید یه دانگل بلوتوث هم بخرم ؟ پس بی زحمت یه دانگل بلوتوث با کیفت و از برند معتبر معرفی کنین چون بعدا برای یه هدست خوب هم ازش استفاده می کنم
درودسلام یه دستگاهی که بین تی وی و مانیتور سیستم رو سوییچ میکنه چیه از برند خوب ؟؟
و دسته series x برای pc همینطور خالی بخرم یا باید یه دانگل بلوتوث هم بخرم ؟ پس بی زحمت یه دانگل بلوتوث با کیفت و از برند معتبر معرفی کنین چون بعدا برای یه هدست خوب هم ازش استفاده می کنم
سلام خسته نباشید سی پی یو و مادربرد 12 یا 13 تومان چی میشه تهیه کرد ممنون
| قیمت | مدل | نام قطعه |
|---|---|---|
| شش میلیون و ۹۵۰ هزار تومان | Intel Core i5 12400F | CPU |
| یک میلیون و ۳۵۰ هزار تومان | DeepCool GAMMAXX 400 XT | Cooler |
| پنج میلیون و ۴۹۰ هزار تومان | ASUS PRIME B660M-K D4 | MotherBoard |