با عرض سلام به اساتید محترم
رم با فرکانس 4266 خریدای کردم cpu 8700k فرکانس رم رو 4000 ویندوز بالا میاد فرکانس رم رو بالاتر از 4000 میبرم ویندوز بالا نمیاد و فقط میشه وارد تنظیمات مادربورد بشم ایا cpu 8700k بیشتر از4000 ساپورت نمیکنه؟
ممنون بابت پاسخگویی شما منظور از پایداری چی قبل از این رم هم رم قبلیم 4000 بود و فرکانسشو رو 4000 گذاشته بودم هیچ مشکلی باهاش نداشتم یعنی حالا شما می فرمایید 3200 یا 3600 بزارم ایا کارایی بهتره میشههمون 4000 هم که بالا میاد شانس خوب شما بوده! نباید همچین فرکانس بالایی برای این پردازنده انتخاب میکردید.
فرکانس رسمی پشتیبانی شده ی اینتل برای این پردازنده 2666 هست. بالاتر از اون اورکلاک حساب میشه و خداکثر فرکانس پایدار بستگی به کیفیت مموری کنترلر پردازنده، تراشه های حافظه و خود مادربرد داره.
فرکانس 3200 و 3600 برای این پردازنده معمولا مشکلی نداره، اما بالاتر دیگه راندوم هست و پایداری حافظه هم باید چک بشه و در صورت نیاز تایمینگ و ولتاژ ویرایش بشه.
ممنون بابت پاسخگویی شما منظور از پایداری چی قبل از این رم هم رم قبلیم 4000 بود و فرکانسشو رو 4000 گذاشته بودم هیچ مشکلی باهاش نداشتم یعنی حالا شما می فرمایید 3200 یا 3600 بزارم ایا کارایی بهتره میشه
خود فروم لیون یا ایسام ولی شاید یکم طول بکشه تا بفروشیدوستان من یک اشتباهی انجام دادم نمیدونم اینجا مطرح کنم درسته یا نه.
به اصرار یکی از دوستهام قرار شد براش یک کیس کامل قطعه رو انتخاب کنم و ایشون آنلاین از یکی از سایتها (لیون) خریداری کنه.
مشکلی که این وسط پیش اومد من یک اشتباه پیش پا افتاده کردم و به جای رم 32 گیگ DDR4 براش لینک یک مدل از پاتریوت ولی DDR5 فرستادم
بدبختی اینه که قطعه رو خریده و اومده اینجا سر اسمبل متوجه شدن ولی دیگه دیر شده بود ، چون رم اسلات خورده.
یعنی سر اسمبل دیدن جا نمیره و تازه دوزاریشون افتاده.
مرجوع کردم برای لیون ولی اونها هم مرجوع کردن چون آثار اسلات خوردگی داشت.
یکی دو روز هم براش رایگان وقت گذاشتم و کلی ویدئو، ریویو و... دیدم ولی بدلیل یک اشتباه بچه گونه این احساس مسئولیته پدرم رو درآورده.
الان مشکل اینه که ایشون در هر صورت باید یک رم DDR4 بخره و یک طوری این DDR5 رو بفروشه.
رم اینه:
View attachment 306371View attachment 306372
========================
لپ کلام اینکه بهترین روشی که بتونیم این رو بفروشیم که کمترین ضرر رو داشته باشه چیه؟
رم رو 30 مرداد به قیمت 4.600 از لیون خریده ، بنظرتون با چقدر ضرر میتونیم دوباره بفروشیم ؟
کجا بزارم برای فروش ؟ و...
دوستانی که مورد مشابه داشتن اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.
دوستان من یک اشتباهی انجام دادم نمیدونم اینجا مطرح کنم درسته یا نه.
به اصرار یکی از دوستهام قرار شد براش یک کیس کامل قطعه رو انتخاب کنم و ایشون آنلاین از یکی از سایتها (لیون) خریداری کنه.
مشکلی که این وسط پیش اومد من یک اشتباه پیش پا افتاده کردم و به جای رم 32 گیگ DDR4 براش لینک یک مدل از پاتریوت ولی DDR5 فرستادم
بدبختی اینه که قطعه رو خریده و اومده اینجا سر اسمبل متوجه شدن ولی دیگه دیر شده بود ، چون رم اسلات خورده.
یعنی سر اسمبل دیدن جا نمیره و تازه دوزاریشون افتاده.
مرجوع کردم برای لیون ولی اونها هم مرجوع کردن چون آثار اسلات خوردگی داشت.
یکی دو روز هم براش رایگان وقت گذاشتم و کلی ویدئو، ریویو و... دیدم ولی بدلیل یک اشتباه بچه گونه این احساس مسئولیته پدرم رو درآورده.
الان مشکل اینه که ایشون در هر صورت باید یک رم DDR4 بخره و یک طوری این DDR5 رو بفروشه.
رم اینه:
========================
لپ کلام اینکه بهترین روشی که بتونیم این رو بفروشیم که کمترین ضرر رو داشته باشه چیه؟
رم رو 30 مرداد به قیمت 4.600 از لیون خریده ، بنظرتون با چقدر ضرر میتونیم دوباره بفروشیم ؟
کجا بزارم برای فروش ؟ و...
دوستانی که مورد مشابه داشتن اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.
حقیقتش بحث تجربه نیست و نیاز نیست از سابقم بگم.دوست عزیز وقتی تجربه ندارید درست نیست که با اصرار هم که شده مشاوره بدید یا مشاوره از جایی مثل همین انجمن بگیرید بعد به دوستانتون انتقال بدید. این مشکل پیش پا افتاده حساب نمیشه، ما بهش "اشتباه فاحش" میگیم. تبعاتش هم یکیش همین هست که میبینید.
برای فروش هم همین جا یا در بازارچه فروش سایت یا انجمن لیون یا پرشین تولز اقدام کنید. وقتی پک کار نکرده هست دلیلی نداره از قیمتش کم بشه.
راهکار دیگه اینه که مادربرد DDR4 رو بفروشید و مادربرد DDR5 بخرید (اگر پلتفرم مذکور نسل 12/13 اینتل هست)
لطفا دوستانی که قصد خرید دارن در صورتی که این مدل حافظه به سیستمشون میخوره برای خرید پک حافظه با آی دی ایشون ارتباط برقرار کنن.
حقیقتش بحث تجربه نیست و نیاز نیست از سابقم بگم.
فکر کنم درست نخوندید ، لینکهای قطعات رو که داشتم میفرستادم که ایشون اد کنه به سبد خرید در مورد Ram اشتباها اونی که نباید رو فرستادم.
ممنون ، حتما تو بازارچه اینجا هم میزارم.
من به دلایلی از خرید واترکولر پشیمون شدم؛ بین این سه مدل کدوم ایرکولر پیشنهاد میدید:
Noctua NH-D15
DeepCool AK620
DeepCool GamerStorm Assassin III
با تشکر.
سلام دوستان
خواهشا یه مانیتور 2K با بودجه 25 تا 30 میلیون تومان بهم معرفی کنید !
و در نظر داشته باشید 32 اینچ باشه
ممنون
سلام با بودجه 2 تومن بهترین کیسی که می تونم بخرم کدومه ؟
دو میلیون و ۶۵۰ هزار تومان | GREEN Z1 ARIO |