مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

نمیدونم اینم جز قطعات محسوب میشه یا نه اما: :D

من الان مودم TP-Link W8961N دارم مدل دو آنتنش:
View attachment 304626

بنظرتون به TP-Link VR400 سه آنتنه ارتقا بدم تا چه حد فرقش مشخص میشه؟
میخوام صفحه کامپیوتر رو بین دیوایسای مختلف مثل گوشی و تبلت/لپتاپ شیر کنم که میگن با 5Ghz خیلی بهتر عمل میکنه که این مودم 5Ghz ـش تا 867 مگابیت سرعت میده، جوابه واسه این کار؟
و اینکه داداشم طبقه بالا هم استفاده میکنه روی حالت 5Ghz میگن آنتن دهی ضعیف تر میشه، بنظرتون جواب میده واسه طبقه بالاسر یا باز باید برگشت روی 2.4ghz؟

ممنون

آنتن دهی مودم روتر فقط به تعداد آنتن‌ها بستگی نداره، به توان خروجی تراشه و نوع استانداردش بیشتر بستگی داره. فرکانس 5 گیگاهرتز هم برای مسافت و مانع کمتر میتونه سرعت بالاتر فرآهم کنه، اما برای ارتفاع و طبقات قطعا ضعیفتر از باند 2.4 گیگاهرتزی خواهد بود.
بهترین توصیه اینه که به طبقه مجاور کابل بکشید و داخل طبقه از یه مودم مجزا به عنوان اکسس پوینت یا Extender استفاده کنید.
یا این که اگر دو طبقه یک واحد محسوب میشن از پاورلاین استفاده کنید.

آخرین ویرایش:
با سلام به دوستان عزیز

یه سوالی داشتم که نظرتون رو در مورد پاور کولرمستر V1200 Platinum 80 Plus چیه !؟ گویا پاور کم یابی هم شده ! من یه دونه پلمپ گیر اوردم ! قیمتشم 11.300.000 تومان هست!

با سلام به دوستان عزیز

یه سوالی داشتم که نظرتون رو در مورد پاور کولرمستر V1200 Platinum 80 Plus چیه !؟ گویا پاور کم یابی هم شده ! من یه دونه پلمپ گیر اوردم ! قیمتشم 11.300.000 تومان هست!
سلام، کمیابه چون استانداردش ATX 2.31 که قدیمی هست. احتمال بالا تولیدش متوقف شده یا خیلی کاهش یافته. در زمان خودش پاور خوبی بوده اما برای مثال تحمل دماش 40 درجست، در حالی که پاورهای رده گلد و برخی برنز فعلی 50 درجه هستن. اما توپولوژی Full Bridge با LLC داره که همچنان هم خیلی خوبه. ولی بهتره از استانداردهای بروزتر تهیه کنید؛ اینهمه هزینه می‌کنید کمی هم روش. ATX 3.0 و بالاتر مدنظرتون باشه.

سلام وقتتون بخیر باشه اقا فرشید ، عزیز من در حال جمع کردن یک سیستم هستم خورد خورد دارم خریداری میکنم ، در حال حاضر سی پی یوشو خریداری کردم فقط ، الان دنبال مادربورد و باقی قطعاتم ، من مشخصات چیزای ک مد نظرم هست ببیندم رو مینویستم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ، فقط یک نکته من استفادمم از این سیستم بیشتر کارها طراحی اینا مثل پریمیر ، فتوشاپ امسال این ها هست و برا گیمینگ نمیخام و اینکه هزینه سنگینی نمیخام برا گرافیک کنم تو ذهنم ۳۰۵۰ یا ۳۰۶۰ هست بنظرتون اینا خوبه یا گزینه های دیگه بنظرتون ببندم ،

Cpu : ryzen 9 7900x

Motherboard : Asus Rog strix x670E-F

Cooler : deepcool LT 720

Power : deepcool pq 1000m gold

Ram : Vangence Ddr 5 cl 36 16*2
5600mhz Amd expo

آخرین ویرایش:
سلام نزدیک صد میلیون پول دارم یه سیستم می‌خوام که فقط باهاش بازی کنم ، البته رو تلویزیون 4k و راحت ۶۰ فریم بده با نهایت تنظیمات ، شدنی هست با این بودجه یا نه ؟ نیازی به مانیتور و بقیه قطعات نیست فقط کیس می‌خوام

سلام وقتتون بخیر باشه اقا فرشید ، عزیز من در حال جمع کردن یک سیستم هستم خورد خورد دارم خریداری میکنم ، در حال حاضر سی پی یوشو خریداری کردم فقط ، الان دنبال مادربورد و باقی قطعاتم ، من مشخصات چیزای ک مد نظرم هست ببیندم رو مینویستم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ، فقط یک نکته من استفادمم از این سیستم بیشتر کارها طراحی اینا مثل پریمیر ، فتوشاپ امسال این ها هست و برا گیمینگ نمیخام و اینکه هزینه سنگینی نمیخام برا گرافیک کنم تو ذهنم ۳۰۵۰ یا ۳۰۶۰ هست بنظرتون اینا خوبه یا گزینه های دیگه بنظرتون ببندم ،

Cpu : ryzen 9 7900x

Motherboard : Asus Rog strix x670E-F

Cooler : deepcool LT 720

Power : deepcool pq 1000m gold

Ram : Vangence Ddr 5 cl 36 16*2
5600mhz Amd expo

قطعات انتخاب شده متناسب با اولویت کاری شما هستند و مشکلی نیست. همگی خوبن.
برای گرافیک هم بله، برای راندمان مناسب در View port به بیشتر از کارتهایی مثل RTX 3050 یا بهتر از اون RXT 3060 بخاطر بافر بیشتر احتیاج ندارید.
اما در مورد رم مورد نیاز برای کار رندر و تولید محتوای ویدیویی اگر با 4K و بالاتر و فرمتهای غیر فشرده کار میکنید ممکنه 32 گیگابایت سریع پر بشه و محدودیت حافظه و افت راندمان در حین کار پیدا کنید. ماجولهای 48 و 64 گیگی رو هم از نظر قیمتی بررسی کنید و از نظر فنی هم چک کنید که حتما با بایوس مادربردتون سازگاری کامل داشته باشند.

سلام نزدیک صد میلیون پول دارم یه سیستم می‌خوام که فقط باهاش بازی کنم ، البته رو تلویزیون 4k و راحت ۶۰ فریم بده با نهایت تنظیمات ، شدنی هست با این بودجه یا نه ؟ نیازی به مانیتور و بقیه قطعات نیست فقط کیس می‌خوام

در بسیاری از بازیها با این ترکیب مشکلی با 4K و 60 فریم نخواهید داشت:
قیمتمدلنام قطعه
بیست میلیون و ۹۰۰ هزار تومان
(هفده میلیون و ۸۰۰ هزار تومان)
Intel Core i7 13700K
(AMD Ryzen 7 7700X)
CPU
هفت میلیون و ۵۰ هزار تومانDEEPCOOL LS720 360 ARGBCOOLING
ده میلیون و ۱۰۰ هزار تومان
(یازده میلیون و ۸۰۰ هزار تومان)
ASUS PRIME Z790-P D4
(ASUS PRIME X670-P AM5)
MotherBoard
چهار میلیون و ۵۵۰ هزار تومان
(شش میلیون و ۳۰۰ هزار تومان)
GSkill RIPJAWS V 2*16GB DDR4 3600MHz -32GB
(Corsair VENGEANCE RGB DDR5 5600MHz-32GB)
RAM
چهل و نه میلیون و ۵۰۰ هزار تومانASUS TUF RTX 4070 Ti O12G 12GB GDDR6XVGA
دو میلیون و ۲۵۰ هزار تومانSEAGATE Barracuda 3.5" 7200 RPM 2TBHDD
یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومانSAMSUNG 980 M.2 500GBSSD
--ODD
چهار میلیون و ۷۰۰ هزار تومانGREEN GP800B-HP EVO GOLDPower
سه میلیون و ۷۰۰ هزار تومانGREEN Z5 SURENACase
صد و چهار میلیون و ۵۵۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)

چی باعث میشه که بجای 3070 tuf asus
Xfx 6900 xt نخرم؟
یا مثلا asus tuf 6800xt
دلایلشو بهم میگید

عنوان مقالست یا انشا؟ :)
ما که نگفتیم همچین کاری بکنی، شما که همچین تصمیمی داری حتما خودت هم باید دلیلی براش داشته باشی.
اگر خودتون دلایلی رو حتی به صورت کلی در نظر دارید عنوان کنید که درست یا غلط بودنش رو بررسی کنیم.

اما در مجموع دو دلیل عمده یکی میتونه راندمان رهگیری پرتو یا RT بهتر در کارت انویدیا و دومی برخورداری از DLSS 2.0 باشه که کیفیت بهتری نسبت به FSR 2.0 داره.

سلام دوستان .یک کیس کامپیوتر دست دوم با مشخصات داخل عکس میخوام از دوستم بخرم چقدر می ارزه؟
5ee391b6da67f5a265de527e961d8875.jpg

فرستاده شده از Mi 9Tِ من با Tapatalk

Xfx 6900 xt نخرم؟
یا مثلا asus tuf 6800xt
دلایلشو بهم میگید
6900xt رو الان با 3070 مقایسه کردین ؟
این ۲ تا خیلی اختلاف قدرت دارن
تو زمینه ری تریسینگ هم ۶۹۰۰xt قویتره
کلا در مقایسه با ۶۹۰۰xt خرید ۳۰۷۰ عاقلانه نیست

Xfx 6900 xt نخرم؟
یا مثلا asus tuf 6800xt
دلایلشو بهم میگید
منم سر دو راهی مشابهی گیر کرده بودم. بین 4080 و 7900 XTX
7900 XTX خریدش روی کاغذ منطقی تر به نظر میومد. چون حافظه بیشتری داره و قیمت بسیار پایینتر. ولی در نهایت منصرف شدم از خرید کارت AMD.
به صورت کلی میتونید مزایا و معایب زیر رو واسه کارتهای AMD در مقایسه با کارتهای Nvidia (منظورم کارتهای همرده هست) در نظر بگیرید:
مزایای AMD:
- قیمت پایینتر
- حاظه ی بیشتر (نکته: AMD کارت همرده با 4090 نداره!)
- اگه کارتون فقط و فقط گیمینگ باشه، معمولا پرفورمنس بهتری دارن

و اما معایب:
- مصرف بالاتر
- دمای بالاتر
- مشکلات درایور (بسیار بسیار روی اعصاب هست این موضوع)
- RayTracing ضعیف تر
- libraryهای بسیار بسیار ضعیفتر (مثلا اگه برای machine learning در نظر بگیرید)

خودم در نهایت از خیر AMD به خاطر مشکلات driverش گذشتم. مثلا یکی از مشکلاتی که خیلی ها گفته بودن (واسه 7900 XTX) مصرف بسیار بالای کارت زمانی که idle هست و دو تا مانیتور همزمان بهش وصل شده هست.
اینکه بالای 90 ~ 95 درصد سراغ AMD نمیرن بی دلیل نیست.
اگه هدفت فقط و فقط (و باز هم فقط!) گیمینگ هست، شاید AMD گزینه ی بدی نباشه.

بچه ها می‌خوام رم لپ تاپ رو از ۱۶ تبدیل کنم به ۳۲
این طور که خوندم دوکاناله بهتر از تک کاناله هست.
حالا بنظرتون بهترین برند و قیمتش چطوره که دو تا ۱۶ بگیرم بندازم رو لپ تاپ
لپ تاپ من این مدل هست
مشخصات، قیمت و خرید لپ تاپ لنوو مدل Lenovo Legion 5-CB | با پرتو

ممنون میشم چند تا مدل خوب معرفی کنید.

• Like
Reactions: beshush
عنوان مقالست یا انشا؟ :)
ما که نگفتیم همچین کاری بکنی، شما که همچین تصمیمی داری حتما خودت هم باید دلیلی براش داشته باشی.
اگر خودتون دلایلی رو حتی به صورت کلی در نظر دارید عنوان کنید که درست یا غلط بودنش رو بررسی کنیم.

اما در مجموع دو دلیل عمده یکی میتونه راندمان رهگیری پرتو یا RT بهتر در کارت انویدیا و دومی برخورداری از DLSS 2.0 باشه که کیفیت بهتری نسبت به FSR 2.0 داره.
من فاصله قیمتی رو میدیدم و همچنین برتری روی کاغذ...
ولی خب جالب بود که چرا همچنان nvidia انتخاب میشه
قیمت یه 3070 کارکرده با قیمت یه 6900 xt کارکرده یکیه و من میتونستم این دوتارو باهم تعویض کنم و از شر 8 گیگ رم راحت شم
ولی عملکرد توی گیم هم مهمه

منم سر دو راهی مشابهی گیر کرده بودم. بین 4080 و 7900 XTX
7900 XTX خریدش روی کاغذ منطقی تر به نظر میومد. چون حافظه بیشتری داره و قیمت بسیار پایینتر. ولی در نهایت منصرف شدم از خرید کارت AMD.
به صورت کلی میتونید مزایا و معایب زیر رو واسه کارتهای AMD در مقایسه با کارتهای Nvidia (منظورم کارتهای همرده هست) در نظر بگیرید:
مزایای AMD:
- قیمت پایینتر
- حاظه ی بیشتر (نکته: AMD کارت همرده با 4090 نداره!)
- اگه کارتون فقط و فقط گیمینگ باشه، معمولا پرفورمنس بهتری دارن

و اما معایب:
- مصرف بالاتر
- دمای بالاتر
- مشکلات درایور (بسیار بسیار روی اعصاب هست این موضوع)
- RayTracing ضعیف تر
- libraryهای بسیار بسیار ضعیفتر (مثلا اگه برای machine learning در نظر بگیرید)

خودم در نهایت از خیر AMD به خاطر مشکلات driverش گذشتم. مثلا یکی از مشکلاتی که خیلی ها گفته بودن (واسه 7900 XTX) مصرف بسیار بالای کارت زمانی که idle هست و دو تا مانیتور همزمان بهش وصل شده هست.
اینکه بالای 90 ~ 95 درصد سراغ AMD نمیرن بی دلیل نیست.
اگه هدفت فقط و فقط (و باز هم فقط!) گیمینگ هست، شاید AMD گزینه ی بدی نباشه.
غیر از گیمینگ
من با vm از debian و Ubuntu استفاده میکنم و برنامه هایی با vscode مینویسم که فکر نمیکنم تاثیری توی مدل کارت گرافیک داشته باشه

سلام دوستان .یک کیس کامپیوتر دست دوم با مشخصات داخل عکس میخوام از دوستم بخرم چقدر می ارزه؟

فرستاده شده از Mi 9Tِ من با Tapatalk

قطعات به ترتیب با تخمین تقریبی:
1500
1900
800
4200
1800
1800
1200
200

بچه ها می‌خوام رم لپ تاپ رو از ۱۶ تبدیل کنم به ۳۲
این طور که خوندم دوکاناله بهتر از تک کاناله هست.
حالا بنظرتون بهترین برند و قیمتش چطوره که دو تا ۱۶ بگیرم بندازم رو لپ تاپ
لپ تاپ من این مدل هست
مشخصات، قیمت و خرید لپ تاپ لنوو مدل Lenovo Legion 5-CB | با پرتو

ممنون میشم چند تا مدل خوب معرفی کنید.

ماجول رم برای لپ تاپ‌ بهترین نداره، باید ماجول فعلی و مدلش رو مشخص کنید. بعد با توجه به موجودی UDIMM داخل بازار بهترین گزینه ی موجود مشابه ماجول فعلی رو انتخاب کنید. بعد ماجول جدید کنار ماجول قبلی کامل تست بشه و اگر مشکل سازگاری نداشت خریداری کنید.
اگر هم حافظه ی فعلی روی برد شما لحیم شده نبود میتونید ماجولهای یکسان و یکمدل جدید خریداری و نصب کنید و قبلی رو بفروشید. این کار رو بهتره خدماتی یا تکنسین مجرب انجام بده.

من فاصله قیمتی رو میدیدم و همچنین برتری روی کاغذ...
ولی خب جالب بود که چرا همچنان nvidia انتخاب میشه
قیمت یه 3070 کارکرده با قیمت یه 6900 xt کارکرده یکیه و من میتونستم این دوتارو باهم تعویض کنم و از شر 8 گیگ رم راحت شم
ولی عملکرد توی گیم هم مهمه

یکسری دلایل دیگه رو هم دوستان ذکر کردند. اما خب قیمت انویدیا همیشه پایه بالاتر بوده نسبت به محصولات AMD
عملکرد 3080 با RX 6800XT یا RTX 3080Ti با RX 6900XT مقایسه میشه بیشتر.
این چارت از Tomshardware مرجع خوبی هست برای مقایسه کارتها:

Screenshot 2023-08-20 234720_compressed.jpg

لطفا یه سیستم و مانیتور مناسب طراحی، معرفی کنید. بیشتر برای فتوشاپ قراره استفاده بشه ولی حجم فایل هاشون به 5-6 گیگ میرسه و پریمیر هم در حد ویدیوهای 1-2 دقیقه ای.
سیستمی که بهشون پیشنهاد شده ryzen 7950X و 4070ti بود که به نظرم خیلی اورکیل و گرون اومد:دی میخوام ببینم پیشنهاد شما چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or