مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

همون فروشگاه بهشون بگو برای 1700 میخوای بهتون میدن. من از لیون کامپیوتر سوال کردم اینکارو انجام میدن. فعلا هم فقط کولر مستر همچین آپشنی داره.
دقیقا کدوم قطعه عوض میشه؟
من کولر مستر 240 گرفتم. فروشنده که اتفاقا خیلی فروشگاه بزرگی هم هست و اسمبل نسل 12 زیاد داشتن میگفت ما زیر استرس تست و اینا دما رو چک کردیم نیاز نیست. ولی من تا الان هر چی ویدیو تو یوتیوب دیدم میگن براکت 1700 نیاز هست.
باید از خود نمایندگی اواژنگ بگیریم؟ هزینه جدا داره و یا با فاکتور خرید و اینا میدن؟

سلام فرشید جان.

یه سیستم می‌خواستم که به CPU قوی احتیاج داره. یه نرم‌افزار محاسباتی هست که خود شرکت تولید کننده بشدت سری 12 اینتل رو پیشنهاد داده برای استفاده.
مورد بعدی این که پیشنهاد دادن حتماً هارد SSD استفاده کنم (خیلی روی Nvme بودن و نسل سوم و چهارمش تاکیدی نداشتن).
از نظر بودجه محدودیت خاصی ندارم، ولی قصد ندارم بیشتر از 12700K خریدی داشته باشم چون به گفته خودشون 12700K و 12900K از نظر راندمان توی اون نرم‌افزار کمتر از 2% اختلاف دارن. حتی 12600K هم کمتر از 5% تاثیر داره. ولی طبق تستی که از نرم‌افزار دیدم، بین نسل 8 اینتل و 12 اینتل 50% اختلاف هست که خیلی برای من مهمه.

حالا خواستم لطف کنید یه سیستم بر پایه 12700K برام معرفی کنید. با توجه به این که سیستم گیمینگم جدا هست، اصلاً قصد اضافه کردن کارت گرافیک به سیستم ندارم. لطفا پاور، سیستم خنک کننده کیس و خود CPU رو بر این اساس معرفی کنید. یه کیس کامل با تمام قطعات و 16 گیگ رم لطفا معرفی کنید که خیالم راحت باشه هم پاور جوابگوی استفاده 24 ساعته از CPU هست و هم دمای CPU کنترل بشه. نمی‌دونم دقیقاً CPU تا چه حد تحت فشار قرار می‌گیره، ولی شما بر این اساس کولر معرفی کنید که زیر بار 100% هم Throttle نکنه. و این که هارد رو هم حتماً Nvme نسل 4 معرفی کنید (می‌خوام خیالم راحت باشه) و با حافظه 256 یا 512.

ببخشید یه مقدار طولانی شد.

قیمتمدلنام قطعه
دوازده میلیون و ۸۰۰ هزار تومان
Intel Core i7 12700K
CPU
یک میلیون و ۵۹۰ هزار تومانCooler Master HYPER 212 Turbo ARGBCOOLING
هفت میلیون و ۴۱۰ هزار تومان
ASUS PRIME Z690-P D4
MotherBoard
دو میلیون و ۷۵۰ هزار تومانGSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3200MHz -16GBRAM
---VGA
۹۵۰ هزار تومان WD Blue 7200Rpm 64MB 1TBHDD
یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومانSAMSUNG 980 PRO M.2 250GBSSD
--ODD
دو میلیون و ۵۵۰ هزار تومانGREEN GP650A-UK PlusPower
دو میلیون و ۲۶۰ هزار تومانGREEN Z5Case
سی و یک میلیون و ۹۱۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)

سلام آقا فرشید من چند تا قطعه دارم که می خوام به یکی از آشناهام بفروشم می خواستم لطف کنید بگید به چه قیمت بفروشم (اگر ممکنه قیمت هر قطعه رو جدا بگید) (یه سوال دیگه هم دارم واسه این قطعات پاور چند وات لازمه)
Processor: Core i7-4790K
Motherboard: GIGABYTE Z97X-Gaming 5
Memory: Corsair Vengeance Pro 8GB 4GBx2 2400Mhz C11 DDR3+Corsair XMS3 8GB DDR3 1600 MHz
Graphic Card: GIGABYTE GTX 970 G1 Gaming
ممنونم بابت وقتی که برای پاسخ گویی میذارید

3600
1200
900
7000

پاور 600 وات برای این سیستم مناسبه.

من کولر مستر 240 گرفتم. فروشنده که اتفاقا خیلی فروشگاه بزرگی هم هست و اسمبل نسل 12 زیاد داشتن میگفت ما زیر استرس تست و اینا دما رو چک کردیم نیاز نیست. ولی من تا الان هر چی ویدیو تو یوتیوب دیدم میگن براکت 1700 نیاز هست.
باید از خود نمایندگی اواژنگ بگیریم؟ هزینه جدا داره و یا با فاکتور خرید و اینا میدن؟

از خود آواژنگ.

باندل مین و سی پی یو رو خریدی؟ نگا کن مادربردت اگه سری اچ و زد ایسوس باشه نیازی به براکت و بریج نیست چون سوراخاشو دارن. یکم ممکنه بعضی کولرها فشار مناسب نباشه میشه درستش کرد موردی نیست.
ولی هر مادربرد دیگه‌ای باید براکت و بریج باشه، دقیقا همینی که لینکشو فرشیداستار گذاشته البته این برای هایپر 212 argb و اسپکتروم هست، ولی فک کنم روی T200 هم جواب بده اینو دیگه فرشید باید بگه.
قبلا باید میرفتی پیچ اینستاگرام کولرمستر کلی فاکتور خرید به اسم خودت با مهر و عکس و اینا میگذاشتی تا بهت لینک خرید سایت آواژنگو بدن، فرشید لطف کرد لینکشو گذاشت اینجا، دمش گرم.

• Like
Reactions: Kirk-Hammedd
سلام دوستان
یکی از رفیقام میخواد کارت zotac 3060ti بگیره پرسیده گارانتی 2 ساله سریر داره ... میخواستم بدونم گارانتیش چطوره ؟ معتبره ؟
سریر لیبل می فروشه. گارانتی نیست اصلا. لیبل هاش رو می فروشه مغازه دار ها می چسبونن رو محصولات. روش حساب باز نکن.

سلام
@Farshidstar2012
ارادتمندم
یکی از رفقام هارد لپتاپش سوخته. لپتاپ HP DV6-6050se
سری i5 نسل ۲ یعنی دقیقش i5-2410m
ارزون‌ترین ssd با ظرفیت ۵۰۰گیگ که براش پیشنهاد میکنید چیه؟ یا حتی اگه بشه ۱ترابایت بگیرم براش با یه خورده افزایش بودجه
یه نکته هم هست که نمیدونم مادربوردش از اون مشکل دارهای چیپ سری ۶ هست یا نه.
ممنونم

من ۱۱۸ تومن از خود سایت آواژنگ خریدم

• Like
باندل مین و سی پی یو رو خریدی؟ نگا کن مادربردت اگه سری اچ و زد ایسوس باشه نیازی به براکت و بریج نیست چون سوراخاشو دارن. یکم ممکنه بعضی کولرها فشار مناسب نباشه میشه درستش کرد موردی نیست.
ولی هر مادربرد دیگه‌ای باید براکت و بریج باشه، دقیقا همینی که لینکشو فرشیداستار گذاشته البته این برای هایپر 212 argb و اسپکتروم هست، ولی فک کنم روی T200 هم جواب بده اینو دیگه فرشید باید بگه.
قبلا باید میرفتی پیچ اینستاگرام کولرمستر کلی فاکتور خرید به اسم خودت با مهر و عکس و اینا میگذاشتی تا بهت لینک خرید سایت آواژنگو بدن، فرشید لطف کرد لینکشو گذاشت اینجا، دمش گرم.
سلام، ممنونم.
اره باندل گرفتم. b660 A rog هست ولی سوراخ ها رو داره ولی یادمه ویدیو دیدم تو یوتیوب برا z690 ها هم که 2 تا سوراخ داشت میگفتن که باید اون براکت رو بگیر چون بغیر از جای سوراخ ها ، از لحاظ ارتفاع هم پایه ها باید مناسب همین 1700 باشه تا فشار کافی رو روی cpu داشته باشه.
حالا مطمئن نیستم. بازم اگر اقا فرشید @Farshidstar2012 لطف کنن در این مورد هم توضیح بدن ممنون میشم. چون خود فروشنده اصرار داشت که این براکت فقط برای جای سوراخ ها هست و از لحاظ ارتفاعی تفاوتی ندارن.

• Like
Reactions: jetalpha
سلام، ممنونم.
اره باندل گرفتم. b660 A rog هست ولی سوراخ ها رو داره ولی یادمه ویدیو دیدم تو یوتیوب برا z690 ها هم که 2 تا سوراخ داشت میگفتن که باید اون براکت رو بگیر چون بغیر از جای سوراخ ها ، از لحاظ ارتفاع هم پایه ها باید مناسب همین 1700 باشه تا فشار کافی رو روی cpu داشته باشه.
حالا مطمئن نیستم. بازم اگر اقا فرشید @Farshidstar2012 لطف کنن در این مورد هم توضیح بدن ممنون میشم. چون خود فروشنده اصرار داشت که این براکت فقط برای جای سوراخ ها هست و از لحاظ ارتفاعی تفاوتی ندارن.
دوست عزیز مادربرد b660 گرفتین؟ میشه قیمتشو بپرسم؟ من قیمت کردم 7 تومن

دوست عزیز مادربرد b660 گرفتین؟ میشه قیمتشو بپرسم؟ من قیمت کردم 7 تومن
درود. اره همون b660 رو گرفتم به 7100. البته از فروشگاه های زیاد قیمت گرفتم و هیچ جا معمولا مین و یا cpu رو بدون باندل نمیفروشن. پس شما باید قیمت مجموعش مد نظرتون باشه. یه فروشگاه مثلا 12600kf رو 8600 به من قیمت داد که نسبت به همه جا ارزونتر بود. ولی همین و مین و رم که من خریدم رو مجموعا حدود 2 تومن گرونتر فاکتور کرد.
قیمت rog و تاف این 660 تقریبا برابره و یا حتی تو بعضی سایت ها تاف رو گرونتر زدن ولی از کوثر که من خریدم، تاف رو زده بود 6300 که بنظرم واقعا قیمتش ارزون تر از همه جا بود. گزینه خیلی خوبی هم هست ولی من فقط rog میخواستم.

درود. اره همون b660 رو گرفتم به 7100. البته از فروشگاه های زیاد قیمت گرفتم و هیچ جا معمولا مین و یا cpu رو بدون باندل نمیفروشن. پس شما باید قیمت مجموعش مد نظرتون باشه. یه فروشگاه مثلا 12600kf رو 8600 به من قیمت داد که نسبت به همه جا ارزونتر بود. ولی همین و مین و رم که من خریدم رو مجموعا حدود 2 تومن گرونتر فاکتور کرد.
قیمت rog و تاف این 660 تقریبا برابره و یا حتی تو بعضی سایت ها تاف رو گرونتر زدن ولی از کوثر که من خریدم، تاف رو زده بود 6300 که بنظرم واقعا قیمتش ارزون تر از همه جا بود. گزینه خیلی خوبی هم هست ولی من فقط rog میخواستم.
ممنون. من که پرسیدم چیزی درباره باندل نگفت. و قیمت تکی داد
حالا موقع خرید ببینیم چی میگه

• Like
سلام
@Farshidstar2012
ارادتمندم
یکی از رفقام هارد لپتاپش سوخته. لپتاپ HP DV6-6050se
سری i5 نسل ۲ یعنی دقیقش i5-2410m
ارزون‌ترین ssd با ظرفیت ۵۰۰گیگ که براش پیشنهاد میکنید چیه؟ یا حتی اگه بشه ۱ترابایت بگیرم براش با یه خورده افزایش بودجه
یه نکته هم هست که نمیدونم مادربوردش از اون مشکل دارهای چیپ سری ۶ هست یا نه.
ممنونم

SAMSUNG 870 QVO مدل یک ترابایتی یا بالاتر برای دستگاه شما مناسب هست.
اون مادربردهایی که مشکل SATA داشتن از سری دسکتاپ بودند تا جایی که از اون دوران در خاطرم هست، چیپ ست بردهای لپ تاپی فرق داره و اونا مشکلی نداشتن.

سلام، ممنونم.

براکت‌های 1700 نه فقط باید ابعاد جدید برای سوکت جدید رو پشتیبانی کنند، بلکه ارتفاع کولر رو هم باید مطابق استاندارد جدید و پیشنهاد رسمی اینتل تغییر بدند. اظهار نظر فروشنده از روی بی اطلاعی بوده.
یک میلی متر تغییر ارتفاع شاید با چشم قابل تشخیص نباشه و در کارکرد کولینگ بسیاری از سیستمها تاثیر محسوس ایجاد نکنه، اما در هر صورت توصیه ی فنی حداقل برای پرچمداری مثل 12900K استفاده از براکت جدید هست، چه روی مادربرد ایسوس چه مادربردهای دیگه. چون مرجع رسمی رفرنس اینتل هست.

سلام

بچه ها یک عدد کارت گرافیک GTX 1650 OC 4G برند گیگابایت هست بسیار تمیز و کم کارکرد ( دقیقا یکسال )
چند می شه قیمت گذاشت روش ؟
گارانتی آواژنگ

حدود 8 تومن میشه قیمت پایه براش تعیین کرد.

با سلام خدمت دوستان یه سوالی داشتم خدمتتون
من کلا یه warhammer تو این چند سال با لپ تاپ asus rog gl502 وصل میکردم به تلویزیون بازی می کردم که یخورده اذیت میکرد تو فریم دادن , حالا می خوام برای نسخه جدیدش یه ارتقا بدم خودمو ولی نمیدونم با بودجه 20 تا 30 میلیون لپ تاپ بخرم یا کیس ببندم فقطم همین استفاده رو میخوام بکنم , ممنون میشم راهنمایی کنین?

سلام به دوستان و آقا فرشید عزیز
دوستان این قیمتا رو من گرفتم. قیمتا بنظترون اکی هست؟
البته از چندجا گرفتم این ارزون ترین قیمت بود
همین سیستم ی مغازه دیگه 2 تومن فرق داشت

Motherboard Asus TUF Gaming b660-plus wifi d4
قیمت 6 میلیون

cpu i5 12500
قیمت6.5 میلیون

ram corsair vengeance lpx 16-3200
قیمت2.200 میلیون

power coolermaster 500w elite
قیمت 1.600 میلیون

قیمتا خوبه؟
قطعه ای نیاز هست تغییر کنه؟