مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با تشکر از دوست عزیزمون اقا فرشید. بالاخره cpu منم رسید
این دما برای 12600k عادیه؟ با کولر ml240؟
بنچمارک هایی که دیدم دما رو حدود 66 میزدن. آیا منظورشون دمای کور بوده و یا cpu packege?
این دما با همون کیت همراه کولر مستر هست و کیت 1700 هنوز به دستم نرسیده. اگر 1700 رو بذارم چقدر ممکنه تفاوت کنه؟

اینو با 10 دقیقه استرس cinebench r23 گرفتم

دما خوبه و مشکلی نیست، نگران هم نباشید.
66 درجه قطعا منظور دمای Core نبوده، احتمالا دمای سوکت بوده با یه کولر کاستم واترلوپ یا واتر 360
این که با براکت 1700 دما برای این مدل کمتر میشه یا نه رو خودتون بهتره تست کنید، اون هم البته اگر تاثیر داشته در درازمدت فایده خواهد داشت.

خسته نباشید. :Rose:

آیا رم CORSAIR VENGEANCE PRO RGB (2*16) 32 GB 3600MHZ با مادربرد ASUS STRIX Z690-A GAMING Wi-Fi D4 سازگاری داره؟

یه کیبورد گیمینگ خوب بین 2 تا 4 میلیون معرفی کنید.
یه احتمال میدم Logitech G513 CARBON LIGHTSYNC RGB رو پیشنهاد بدید ولی باز از خودتون بشنوم خیالم راحت تره.

یه موس گیمینگ خوب بین 1 تا 3 میلیون معرفی کنید. پیشاپیش سپاسگزارم.

تایمینگ و مدل دقیق رم برای بررسی سازگاری نیاز هست.
برای کیبورد هم همین مدل G513 گزینه خوبی هست، مدل ASUS ROG Strix Scope RX RGB هم گزینه خوبیه.
برای موس هم ASUS ROG Strix Scope RX توصیه میشه.

دما خوبه و مشکلی نیست، نگران هم نباشید.
66 درجه قطعا منظور دمای Core نبوده، احتمالا دمای سوکت بوده با یه کولر کاستم واترلوپ یا واتر 360
این که با براکت 1700 دما برای این مدل کمتر میشه یا نه رو خودتون بهتره تست کنید، اون هم البته اگر تاثیر داشته در درازمدت فایده خواهد داشت.

برای کیبورد هم همین مدل G513 گزینه خوبی هست، مدل ASUS ROG Strix Scope RX RGB هم گزینه خوبیه.
برای موس هم ASUS ROG Strix Scope RX توصیه میشه.

پردازنده 12900 از 12700k مصرف کمتری داره و ظاهرا حرارت کمتری هم تولید میکنه

اگر بجای پردازنده 12700k مدل 12900 را بگیرم در هیچ زمینه ای قدرت پردازنده کمتر میشه ؟
اورکلاک نمی کنم.

آقا فرشید این را هم لطفا پاسخ میدید

پردازنده 12900 از 12700k مصرف کمتری داره و ظاهرا حرارت کمتری هم تولید میکنه

اگر بجای پردازنده 12700k مدل 12900 را بگیرم در هیچ زمینه ای قدرت پردازنده کمتر میشه ؟
اورکلاک نمی کنم.

آقا فرشید این را هم لطفا پاسخ میدید

قطعا قدرت 12900K نسبت به 12700K بیشتر هست، اما این تفاوت راندمان در بازیها کمترین میزان هست و در برنامه های تولید محتوا، رندر و پردازش تخصصی بنا به استفاده بیشتر هست.
شما باید بر اساس "کاربری" و "اولویت استفاده" پردازنده رو انتخاب کنید، نه بر اساس میزان مصرف و تولید حرارت، اینا موضوعی نیست که برای خرید عامل اصلی باشه، هر چند که با تغییر دادن کولر مورد نیاز میتونه به افزایش هزینه منجر بشه.

سلام مجدد.
در این مورد من هم همین CORSAIR VENGEANCE PRO RGB (2*16) 32 GB 3200mhz cl16 رو تهیه کردم ولی رو xmp1 از 3000 مگاهرتز نمیتونم بیشتر بذارم. رو مین rog b660 و تایمینگ 16 20 20 38. رو 3200 که میذارم بوت نمیشه. رو 3000 تونستم بوت کنم.

سلام مجدد.
در این مورد من هم همین CORSAIR VENGEANCE PRO RGB (2*16) 32 GB 3200mhz cl16 رو تهیه کردم ولی رو xmp1 از 3000 مگاهرتز نمیتونم بیشتر بذارم. رو مین rog b660 و تایمینگ 16 20 20 38. رو 3200 که میذارم بوت نمیشه. رو 3000 تونستم بوت کنم.

احتمالا روی CAS 18 کار کنه، اما باز هم ساپورت رسمی نیست و تضمینی برای پایداری با این مدل رم هم نیست. بهتره عوضش کنید.

تایمینگ CL18 هست. مدل دقیق رم متاسفانه تو سایت های داخلی درج نمیشه ولی احتمالا این رم باشه
https://www.corsair.com/us/en/Categ.../Vengeance-PRO-RGB-Black/p/CMW32GX4M2D3600C18

با مادربرد ASUS STRIX Z690-A GAMING Wi-Fi D4 سازگاری داره؟

بهتره بگم خودمون با این مدل مادربرد چه مدلی رو تجهیز میکنیم و 100 درصد هم پایداره.
GSkill Ripjaws V 3200Mhz 16-18-18-38 رو که در این صفحه قرار داره.

یه مدل گرونتر هم که موجود هست، تایید شده و توصیه میکنیم:
GSkill Trident Z F4-3600C18-16GTZR 18-22-22-42

حتما بایوس مادربرد رو هم به آخرین نسخه آپدیت کنید.

آخرین ویرایش:
سلام و درود.
دو تا سوال.
اول این که Hyper 212X برای i5 12400 کافی هست؟
دوم این که براکت برای نصبش رو سوکت 1700 موجود هست یا خیر؟ اگر هست از کجا می‌تونم تهیه کنم؟

با تشکر.

چون برای گیمینگ میخوام سیستم ببندم رم دومی که معرفی کردید و 3600 مگاهرتز هست عملکرد بهتری در حین گیمینگ با مادربرد ASUS STRIX Z690-A GAMING Wi-Fi D4 داره؟
اگه سریعتره همونو بخرم بجای رم 3200 مگاهرتزی که اول معرفی کردید.

برای کارت گرافیک کدوم مدل عملکرد بهتری در حین گیمینگ داره؟
ASUS ROG-STRIX-RTX3080TI-O12G
ASUS TUF-RTX3080TI-O12G
اینجوری که سایت gpu monkey مقایسه کرده ظاهرا تفاوتی ندارند پس خرید مدل tuf بصرفه تره.

این موس رو توی ایمالز نتونستم پیدا کنم. موس Asus ROG Pugio Gaming بجاش بخرم چطوره بنظرتون؟

در مورد رم بله، عملکرد مدل 3600 مگاهرتز بالاتر هست، اما میزان برتری بسته به بازی کم یا زیاد هست. در کل برای سیستم شما توصیه میشه.
برای کارت گرافیک هر دو مدل راندمان یکسانی دارند، اما حرارت مدل Strix کمتره و زیر لود سنگین نویز کمتری هم تولید میکنه.

در مورد موس هم به بازار سر بزنید یا از سایتهای دیگه استعلام کنید. Asus ROG Pugio هم خوبه.

سلام و درود.
دو تا سوال.
اول این که Hyper 212X برای i5 12400 کافی هست؟
دوم این که براکت برای نصبش رو سوکت 1700 موجود هست یا خیر؟ اگر هست از کجا می‌تونم تهیه کنم؟

با تشکر.

بله کافی هست.
براکت 1700 سازگارش رو خود فروشنده ی کولرمستر یا شرکت آواژنگ موجود دارن و به صورت مجزا به فروش می رسونن.

سلام بر فرشید عزیز و سایر دوستان
دوتا سوال داشتم. ببخشید اگه سوالاتم ابتدایی هست چون واقعا خیلی وقته قطعات نخریدم و دنبالشون نبودم

این tray که اخر cpu زده یعنی چی؟ گفت سی پی یو ها tray هست؟
بعد رم گفت 16 گیگ کورسیر سینگل. منظور از سینگل اینکه یه رم 16 گیگ هس؟
کلا یدونه 16 بهتره یا دوتا 8؟ مثلا یکیش خراب شد با دومی باز کار کنه :D

دوتا سوال داشتم. ببخشید اگه سوالاتم ابتدایی هست چون واقعا خیلی وقته قطعات نخریدم و دنبالشون نبودم

اون tray یعنی باکس و فن نداره و فقط خود سی پی یو هست. معمولا قیمت کمتری دارن نسبت به مدل باکس. اگه فن نمیخواید همین tray بگیرید.
رم باید حتما دوکاناله باشه. دوتا ۸ مشابه بهتر از یه ۱۶ هست. ربطی هم به خرابی نداره به خاطر بحث پهنای باند هست که دوبرابر میشه.

اون tray یعنی باکس و فن نداره و فقط خود سی پی یو هست. معمولا قیمت کمتری دارن نسبت به مدل باکس. اگه فن نمیخواید همین tray بگیرید.
رم باید حتما دوکاناله باشه. دوتا ۸ مشابه بهتر از یه ۱۶ هست. ربطی هم به خرابی نداره به خاطر بحث پهنای باند هست که دوبرابر میشه.
ممنون پس اینا رو هم باید مد نظرم باشه.
من که میخوام براش کولینگ بخرم باز نیاره سی پی یو فن داشته باشه کلا؟
بهرحال ما که داریم نزدیک 20 تومن خرج میکنیم حالا بخاطر یکی دو تومن مشکل پیش نیاد

پ.ن :چقدر خرید قطعه سخت شده. قدیم میرفتیم میگفتیم قطعه 2 میلیونی بده :D

ممنون پس اینا رو هم باید مد نظرم باشه.
من که میخوام براش کولینگ بخرم باز نیاره سی پی یو فن داشته باشه کلا؟
بهرحال ما که داریم نزدیک 20 تومن خرج میکنیم حالا بخاطر یکی دو تومن مشکل پیش نیاد

پ.ن :چقدر خرید قطعه سخت شده. قدیم میرفتیم میگفتیم قطعه 2 میلیونی بده :D
نه اگه کولینگ خودتون جدا میگیرید که نیازی نیست مدل باکس بگیرید.

همونطور که دوستمون گفتن Tray بدون باکس و تلق هست. فن باکس برای برخی مدلها صرفه جویی در هزینه هست که این پردازنده ها ندارن.
سینگل هم یعنی تک ماجول. که قطعا رد میشه و مدنظر ما نیست. حتما دو تا 8 گیگی در یک پک خریداری کنید.

این که سینگل پیشنهاد میدن دلیلش اینه که کمی ارزونتر از دو تا ماجول درمیاد، اما قبول نکنید. حتما دوتایی باشه.

سلام دوستان نظرتون در مورد هارد توشیبا p300 2TB چیه؟
اگر توی اون رنج قیمت پیشنهاد دیگه ای دارید بفرمایید

آمار خرابی بالاتری نسبت به WD و Seagate داره. از این دو برند انتخاب کنید.

سلام آقا فرشید عزیز. می خواستم بدونم این پاور گرین برای یه سیستم با cpu 10400f و گرافیک rog 3070 ti کافی هست؟
اگه کافی هست برای اتصال پاور به گرافیک باید تبدیل گرفت؟ چون سه تا 8 پین به این کارت گرافیک می خوره ولی این پاور یه دونه 8 پین داره. ولی خب نیمه ماجولار هست. نمیدونم میشه از اون قسمت های ماجولارش استفاده کرد برای این کار یا نه. اگه میشه استفاده کرد، ممنون میشم راهنمایی کنید و اینکه از کجا کابلش رو تهیه کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or