ممنونم آقا فرشید
الان یکی از دوستان بهم گفت Ryzen 5 4650 بندازم هم خوبه مخصوصا که تو single core عملکرد بهتری داره منم این سیستمو برای امولاتور کنسولها هم میخوام که تو شبیه سازی single core مهمه. ولی خب این cpu یه نسل قدیمیتره. نظر شما چیه؟
بعد من Ryzen با گرافیک مجتمع بندازم بعدا کارت گرافیک جدا بذارم هم از قدرت کارت گرافیک استفاده می کنه هم iGPU؟ (بخوام اینکارو کنم پاور رو باید قوی تر بندازم طبعا)
درود
لطفا با 55 تومن بودجه، سیستم برای رندرگیری بر پایه GPU پیشنهاد بدید ( برای رندرگیری با لومیون) ، GPU ترجیحا 3060 ti باشه
لطفا از هر دو مدل amd و intel معرفی کنید
ممنون
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
نه میلیون و ۳۰۰ هزار تومان (هشت میلیون و ۵۰۰ هزار تومان) (شش میلیون و ۹۰۰ هزار تومان) | Intel Core i5 12600K (AMD Ryzen 5 5600X) (Intel Core i5 10600KF) | CPU |
یک میلیون تومان | Cooler Master HYPER 212 ARGB | COOLING |
هفت میلیون و ۴۱۰ هزار تومان (چهار میلیون و ۵۰ هزار تومان) | ASUS PRIME Z690-P D4 (ASUS PRIME B550-PLUS AM4) | MotherBoard |
دو میلیون و ۷۵۰ هزار تومان | GSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3200MHz -16GB | RAM |
نوزده میلیون تومان (بیست و پنج میلیون و ۶۰۰ هزار تومان) | ASUS DUAL RTX 2060 A6G 6GB GDDR6 (MSI RTX 3060 O12G GAMING X 12G GDDR6) | VGA |
۹۵۰ هزار تومان | WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB | HDD |
یک میلیون و ۵۵۰ هزار تومان | SAMSUNG 980 M.2 250GB | SSD |
- | - | ODD |
یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان | GREEN GP600A-GED | Power |
دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان | GREEN GRIFFIN G6 | Case |
چهل و شش میلیون و ۱۶۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |
برای ارتقا یک 12600K و برای خنک کننده کولر مستر MASTERLIQUID ML240L ARGB V2 را خریدم.
قبل از اینکه سیستم را اسمبل کنم فهمیدم با 12600K نمیشه از تمام قدرت 3080 بهره برد و برای همین یک 12900 معمولی (بدون K) گرفتم که ظاهرا خنک تر و کم مصرف تر هست.(12600K هم میخوام بفروشم که موضوعمون نیست)
دیدم این پردازنده 12900 معمولی را با فن خود اینتل هم بالا میارند و سوالم اینه کولر مستر MASTERLIQUID ML240L ARGB V2 برای پردازنده 12900 غیر K کافیه ؟ البته من اورکلاک نمی کنم و فکر کنم مدلهای غیر K هم اور نمیشن.
سلام خدمت آقا فرشید و سایر دوستان
یک راهنمایی میخواستم برای بستن سیستم یکی از دوستان
کیس رو z5 گرین درنظر بگیرید
و کارت گرافیک رو هم 3050
اگه پردازنده 12100 باشه چه قطعاتی باید بگیره؟ اگه بخواد 12400 بگیره ماردبرد و رم هم باید تغییر کنن؟ چون قصد داره که h610 بگیره؟ ولی آیا اگه 12400 بگیره، باید مادربردش رو هم b660 بگیره حتما؟ یا همون 610 کافیه؟
رم رو هم خودم از سایت سازنده برای سازگاری با مادربرد نگاه میکنم.
نظرتون در مورد مادربرد pro h610M-g ddr4 msi چیه؟
ممنون
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
سه میلیون و ۷۰۰ هزار تومان (سه میلیون و ۷۰۰ هزار تومان) (پنج میلیون تومان) | Intel Core i3 12100F (Intel Core i5 10400F) (Intel Core i5 11400) | CPU |
سه میلیون و ۲۰۰ هزار تومان (دو میلیون و ۲۹۰ هزار تومان) | ASUS PRIME H610M-A D4 (ASUS PRIME H510M-A) | MotherBoard |
دو میلیون و ۴۰۰ هزار تومان | GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3200 MHz -16GB | RAM |
پانزده میلیون و ۸۰۰ هزار تومان (دوازده میلیون تومان) | ASUS TUF 1660S O6G 6GB GDDR6 (PALIT RTX 3050 Dual 8GB GDDR6) | VGA |
۹۶۰ هزار تومان | WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB | HDD |
۹۹۰ هزار تومان | WD Green 240GB | SSD |
۴۴۰ هزار تومان | ASUS 24X SATA | ODD |
یک میلیون و ۹۴۰ هزار تومان | GREEN GP500A-UK Plus | Power |
یک میلیون و ۷۰ هزار تومان | GREEN Z1 | Case |
سی میلیون و ۵۰۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |
من یه CPU از یه سایت قابل اعتماد میخوام بخرم منتهی نمیدونم دقیقا کدوم سری هست
Intel Core i5 12600 هست و قیمتش 8 میلیون
الان نمیدونم سری K هست یا چی
اینو از اطلاعاتش میشه فهمید یا نه؟
ممنون بله رفتم مشخصات دیدم و همون 6 هسته بودسلام
سه مدل 12600 وجود داره.
12600 و 12600K و 12600KF.
مدل های K و KF ده هسته ای هستن و ضریب بازن. یعنی اگه کولر قوی بندازی و مادربرد سری Z690 داشته باشی راحت میتونی بیشتر اورکلاکشون کنی. تنها تفاوتشون هم اینه که سری K پردازنده گرافیکی UHD 770 داره و سری KF نداره. (که زیاد مالی هم نیست اون پردازنده گرافیکی!)
اما سری 12600 خالی فقط 6 هسته داره و هسته های عملکرد سری های بالا رو نداره.
نهایتا هم به فرکانس 4.8 میتونه برسه و قابلیت اورکلاک نداره. ولی توان مصرفیش پایینه حدودا 65 وات.
اون چیزی که شما دیدی احتمالا سری 12600 خالی هستش چون سری های K و KF قیمتشون بین 8.5 تا 9.5 هستش.
ممنون بله رفتم مشخصات دیدم و همون 6 هسته بود
از اونجا که من اصلا قصد اورکلاک ندارم لازمه سری K بگیرم؟
فرق قیمیتی حدود1 تومن مشکلی نیس
برای کارهای برنامه نویسی و گیم میخوامالبته فقط بحث اورکلاک نیست، سری K در حالت کلی قدرت و عملکرد بهتری نسبت به سری بدون K داره.
مورد دیگه هم هزینه کلی که برای سیستم میخواید بکنید هستش. مثلا با سری بدون K میشه یه مادربرد H610 و یه کولر ارزون تر خرید. در حالت کلی برای سیستم اقتصادی تر سری بدون K.
اگر هم فقط برای گیم میخواید و قصد دارید نهایت صرفه جویی در هزینه رو انجام بدید سری 12400 رو هم در نظر داشته باشید.
برای کارهای برنامه نویسی و گیم میخوام
اول نسل 11 دوستان معرفی کردن بعد اومدم رو نسل 12
خلاصه نمیخوام بخاطر یکی دو تومن سیستم ضعیف تری ببندم. مگر اینکه مثلا انتخاب سری 12600K باعث بشه مادربرد خیلی گرون بخرم و ...
مادربرد هم آقا فرشید لطفا کردن دو مدل معرفی کردن که احتمالا یکی از همینا بخرم
asus b660
asus z690
اولویت با 660 هست
تقریبا اکثر محصولات Coolermaster زبالستآمدم بگم چقدر از برند کولر مستر این چندوقته من اذیت کرد و بهتون بگم که اصلا سمت پاوراشون نرین ! پاور V750 Gold خریدم سه سال پیش ، سال پیش (یعنی بعد دو سال) خراب شد ، تو همون بین که بردم گارانتی ، یکدونه پاور MWE 750 Bronze V2 هم خریدم چون نمیتونستم بدون سیستم بمونم ، بعد گارانتی بهم یکدونه MWE 750 Gold داد ، اونم بعد از نزدیک به دو ماه تازه اونم تعمیری ، خلاصه اون MWE 750 Bronze V2 عه پریشب فنش خراب شد (توی 10-11 ماه) و داغ میکرد سره همین و خاموش میشد به خاطر امنیت سیستم ، بعد اون پاور تعمیری که خوده گارانتی داد رو گذاشتم ، اون هم همش سیستم کرش می کرد چون برق کافی نمیداد به گرافیک ! جالبیش این بود موقع تحویل به گارانتی آواژنگ گفتم این تعمیریه اوکیه ؟! میگفت آره شما ببرین 5 سالم گارانتی مجدد زدیم روش خیالت تخت !!! بله دیدیم چطوری خیالمون تخت ! دیروز یکدونه گرین گرفتم ، از دیروز بدون مشکل سیستم داره کار میکنه.حالا این کولرمسترهایی که میارن توی ایران رفرش هست یا چی ... به هر حال تجربه من که خیلی بد و اعصاب خورد کن بود با این برند و پاورهایی که دارن.