U n i t e d
کاربر سایت
بالا رفتم پایین اومدم پاور به خوبی گرین ندیدم نسبت به قیمت.آمدم بگم چقدر از برند کولر مستر این چندوقته من اذیت کرد و بهتون بگم که اصلا سمت پاوراشون نرین ! پاور V750 Gold خریدم سه سال پیش ، سال پیش (یعنی بعد دو سال) خراب شد ، تو همون بین که بردم گارانتی ، یکدونه پاور MWE 750 Bronze V2 هم خریدم چون نمیتونستم بدون سیستم بمونم ، بعد گارانتی بهم یکدونه MWE 750 Gold داد ، اونم بعد از نزدیک به دو ماه تازه اونم تعمیری ، خلاصه اون MWE 750 Bronze V2 عه پریشب فنش خراب شد (توی 10-11 ماه) و داغ میکرد سره همین و خاموش میشد به خاطر امنیت سیستم ، بعد اون پاور تعمیری که خوده گارانتی داد رو گذاشتم ، اون هم همش سیستم کرش می کرد چون برق کافی نمیداد به گرافیک ! جالبیش این بود موقع تحویل به گارانتی آواژنگ گفتم این تعمیریه اوکیه ؟! میگفت آره شما ببرین 5 سالم گارانتی مجدد زدیم روش خیالت تخت !!! بله دیدیم چطوری خیالمون تخت ! دیروز یکدونه گرین گرفتم ، از دیروز بدون مشکل سیستم داره کار میکنه.حالا این کولرمسترهایی که میارن توی ایران رفرش هست یا چی ... به هر حال تجربه من که خیلی بد و اعصاب خورد کن بود با این برند و پاورهایی که دارن.