با سلام خدمت دوستان یه سوالی داشتم خدمتتون
من کلا یه warhammer تو این چند سال با لپ تاپ asus rog gl502 وصل میکردم به تلویزیون بازی می کردم که یخورده اذیت میکرد تو فریم دادن , حالا می خوام برای نسخه جدیدش یه ارتقا بدم خودمو ولی نمیدونم با بودجه 20 تا 30 میلیون لپ تاپ بخرم یا کیس ببندم فقطم همین استفاده رو میخوام بکنم , ممنون میشم راهنمایی کنین?
اگر جابجایی دستگاه براتون ملاک نیست که قطعا پی سی. اگر نیاز به جابجایی روزانه هست که لپ تاپ.
مشخصات سخت افزاری لپ تاپ همیشه به خاطر یکپارچه و فشرده بودنش نسبت به پی سی هم قیمت ضعیفتر خواهد بود.
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
سه میلیون و ۷۰۰ هزار تومان (سه میلیون و ۷۰۰ هزار تومان) (پنج میلیون تومان) | Intel Core i3 12100F (Intel Core i5 10400F) (Intel Core i5 11400) | CPU |
سه میلیون و ۲۰۰ هزار تومان (دو میلیون و ۲۹۰ هزار تومان) | ASUS PRIME H610M-A D4 (ASUS PRIME H510M-A) | MotherBoard |
دو میلیون و ۴۰۰ هزار تومان | GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3200 MHz -16GB | RAM |
پانزده میلیون و ۸۰۰ هزار تومان (دوازده میلیون تومان) | ASUS TUF 1660S O6G 6GB GDDR6 (PALIT RTX 3050 Dual 8GB GDDR6) | VGA |
۹۶۰ هزار تومان | WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB | HDD |
۹۹۰ هزار تومان | WD Green 240GB | SSD |
۴۴۰ هزار تومان | ASUS 24X SATA | ODD |
یک میلیون و ۹۴۰ هزار تومان | GREEN GP500A-UK Plus | Power |
یک میلیون و ۷۰ هزار تومان | GREEN Z1 | Case |
سی میلیون و ۵۰۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |
سلام به دوستان و آقا فرشید عزیز
دوستان این قیمتا رو من گرفتم. قیمتا بنظترون اکی هست؟
البته از چندجا گرفتم این ارزون ترین قیمت بود
همین سیستم ی مغازه دیگه 2 تومن فرق داشت
Motherboard Asus TUF Gaming b660-plus wifi d4
قیمت 6 میلیون
cpu i5 12500
قیمت6.5 میلیون
ram corsair vengeance lpx 16-3200
قیمت2.200 میلیون
power coolermaster 500w elite
قیمت 1.600 میلیون
قیمتا خوبه؟
قطعه ای نیاز هست تغییر کنه؟
بهتره ارزونترین قیمت تنها ملاک نباشه در این رده. گارانتی قطعات اصلی معتبر باشه بهتره. در 90 درصد موارد قیمت پایینتر بی دلیل نیست و ناشی از اشتباهه یا از قلم انداختن یکی از قطعات مهم.
بهتره فهرست قطعات رو کامل بنویسید تا بشه در موردش نظر داد.
پاور قراره برای چه کارت گرافیکی کار کنه؟