مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با سلام خدمت دوستان یه سوالی داشتم خدمتتون
من کلا یه warhammer تو این چند سال با لپ تاپ asus rog gl502 وصل میکردم به تلویزیون بازی می کردم که یخورده اذیت میکرد تو فریم دادن , حالا می خوام برای نسخه جدیدش یه ارتقا بدم خودمو ولی نمیدونم با بودجه 20 تا 30 میلیون لپ تاپ بخرم یا کیس ببندم فقطم همین استفاده رو میخوام بکنم , ممنون میشم راهنمایی کنین?

اگر جابجایی دستگاه براتون ملاک نیست که قطعا پی سی. اگر نیاز به جابجایی روزانه هست که لپ تاپ.
مشخصات سخت افزاری لپ تاپ همیشه به خاطر یکپارچه و فشرده بودنش نسبت به پی سی هم قیمت ضعیفتر خواهد بود.

قیمتمدلنام قطعه
سه میلیون و ۷۰۰ هزار تومان
(سه میلیون و ۷۰۰ هزار تومان)
(پنج میلیون تومان)
Intel Core i3 12100F
(Intel Core i5 10400F)
(Intel Core i5 11400)
CPU
سه میلیون و ۲۰۰ هزار تومان
(دو میلیون و ۲۹۰ هزار تومان)
ASUS PRIME H610M-A D4
(ASUS PRIME H510M-A)
MotherBoard
دو میلیون و ۴۰۰ هزار تومانGSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3200 MHz -16GBRAM
پانزده میلیون و ۸۰۰ هزار تومان
(دوازده میلیون تومان)
ASUS TUF 1660S O6G 6GB GDDR6
(PALIT RTX 3050 Dual 8GB GDDR6)
VGA
۹۶۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200Rpm 64MBHDD
۹۹۰ هزار تومانWD Green 240GBSSD
۴۴۰ هزار تومانASUS 24X SATAODD
یک میلیون و ۹۴۰ هزار تومانGREEN GP500A-UK PlusPower
یک میلیون و ۷۰ هزار تومانGREEN Z1Case
سی میلیون و ۵۰۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

سلام به دوستان و آقا فرشید عزیز
دوستان این قیمتا رو من گرفتم. قیمتا بنظترون اکی هست؟
البته از چندجا گرفتم این ارزون ترین قیمت بود
همین سیستم ی مغازه دیگه 2 تومن فرق داشت

Motherboard Asus TUF Gaming b660-plus wifi d4
قیمت 6 میلیون

cpu i5 12500
قیمت6.5 میلیون

ram corsair vengeance lpx 16-3200
قیمت2.200 میلیون

power coolermaster 500w elite
قیمت 1.600 میلیون

قیمتا خوبه؟
قطعه ای نیاز هست تغییر کنه؟

بهتره ارزونترین قیمت تنها ملاک نباشه در این رده. گارانتی قطعات اصلی معتبر باشه بهتره. در 90 درصد موارد قیمت پایینتر بی دلیل نیست و ناشی از اشتباهه یا از قلم انداختن یکی از قطعات مهم.
بهتره فهرست قطعات رو کامل بنویسید تا بشه در موردش نظر داد.
پاور قراره برای چه کارت گرافیکی کار کنه؟

بهتره ارزونترین قیمت تنها ملاک نباشه در این رده. گارانتی قطعات اصلی معتبر باشه بهتره. در 90 درصد موارد قیمت پایینتر بی دلیل نیست و ناشی از اشتباهه یا از قلم انداختن یکی از قطعات مهم.
بهتره فهرست قطعات رو کامل بنویسید تا بشه در موردش نظر داد.
پاور قراره برای چه کارت گرافیکی کار کنه؟
دوستان قبلی گفتن گارانتی ها سه ماهه شده برای همین راستش اصلا سراغشو نگرفتم متاسفانه
پس میرم اینبار گارانتی هم میپرسم. البته خودم اصلا نمیدونم کدوم شرکت های گارانتی بهتره یا نه چون چند ساله اصلا این جور چیزا نخریدم
درحال حاضر گرافیک ندارم ولی قراره گرافیک 3060 بخرم و موقع خرید گرافیک کولینگ هم قراره بخرم
و همچنین یه HDD 2 ترا و یک ترا دارم و بعدا SSD هم قراره اضافه کنم

دوستان قبلی گفتن گارانتی ها سه ماهه شده برای همین راستش اصلا سراغشو نگرفتم متاسفانه
پس میرم اینبار گارانتی هم میپرسم. البته خودم اصلا نمیدونم کدوم شرکت های گارانتی بهتره یا نه چون چند ساله اصلا این جور چیزا نخریدم
درحال حاضر گرافیک ندارم ولی قراره گرافیک 3060 بخرم و موقع خرید گرافیک کولینگ هم قراره بخرم
و همچنین یه HDD 2 ترا و یک ترا دارم و بعدا SSD هم قراره اضافه کنم

پیدا کردن گارانتی اصلی برای هر برند در بازار راحته، حتی از طریق جستجو در سایت های فروش آنلاین هم میتونین گارانتی های معتبر هر برند و محصول رو پیدا کنید.
گارانتی قطعات اصلی همه یک تا 3 ساله هستند. گارانتی 3 ماهه فقط برای گارانتی های شرکتی متفرقه و برخی قطعات مثل کارت گرافیک اعمال میشه که اصلا قابل اعتنا نیست.

برای پاور هم بهتره حداقل یه مدل 600 وات رو در نظر داشته باشید.

پیدا کردن گارانتی اصلی برای هر برند در بازار راحته، حتی از طریق جستجو در سایت های فروش آنلاین هم میتونین گارانتی های معتبر هر برند و محصول رو پیدا کنید.
گارانتی قطعات اصلی همه یک تا 3 ساله هستند. گارانتی 3 ماهه فقط برای گارانتی های شرکتی متفرقه و برخی قطعات مثل کارت گرافیک اعمال میشه که اصلا قابل اعتنا نیست.

برای پاور هم بهتره حداقل یه مدل 600 وات رو در نظر داشته باشید.
ممنونم. پاور پس تغییر میدم
گارانتی هاشم میرم میپرسم ببینم چی هستن
تشکر بابت زمانی که گذاشتین

• Like
Reactions: Farshidstar2012
سلام،

تصمیم دارم یه سیستم قوی ببندم برای کارهای پردازشی سنگین و تعداد زیاد ماشین مجازی و بازی های روز و گاهی شاید رندر.
تا حد امکان پرچم دار و مطابق تکنولوژی روز؛ یه چیز خدا باشه دیگه (:

فقط کیس، احتمالاً با قطعات زیر، مگر چیز خاصی نیاز باشه که ندونم و لطفاً اضافه کنید.

- بودجه: 100م تومن. (اگه کمه بگید یه فکری کنم (: )
- پردازنده: فک کنم الان پرچم دار Intel Core i9-12900K باید باشه مگر چیز بهتری پیشنهاد بدید.
- مادربرد: ایده ای براش ندارم ولی خدا باشه دیگه (:
- رم: حداقل 64 گیگ خوبه، اگه ارزون بیافته 128 هم بشه چه بهتر، نسل DDR5 مثکه تازه اومده، اگر پیشنهاد بشه و خیلی گرونش نکنه. چون فک کنم مادربردم تحت تاثیر قرار بده.
- اس‌اس‌دی: حداقل 1 ترا
- اچ‌دی‌دی: دارم، نیاز ندارم.
- منبع تغذیه: نمیدونم، اما هارد و چیز میز معمولاً زیاد وصل میکنم و کارت گرافیک هدف نهاییم بالاترین مدل خواهد بود.
- کیس: نمیدونم، کلاً فک کنم RGB باشه بهتره. اما ظاهری بسیار ساده.
- خنک کننده آبی: دوستم تازه یه مدل بروز گرفته میگه توی کار سنگین بسیار زیاد صدا میده. این منو نگران کرده. (خیلی خیلی برام مهمه مطلقاً صدایی نداشته باشه)
- گرافیک: البته "با و بدون" کارت گرافیک! چون یه گرافیک GTX 1650 4 GIG دارم و از طرفی هنوز نمیدونم میخوام چیکار کنم، اولویت گرافیک برای بازیه اما شاید بخوام بعداً ماینم کنم! (: و خب میدونم الان بهترین کارت به تنهایی حدود 100 تومنه. برای همین شاید با همونی که دارم سر کنم تا بعداً یه چیز خوب بخرم.
ولی اگر سیستمم خیلی کمتر از بودجم شد، حتی با یکم هزینه بیشتر کارت گرافیک مناسب و بهتر از 1650 موقتی پیشنهاد باشه خوبه تا توی فاز بعدی گرافیک رو ارتقا بدم، حداقل 4 پورت خروجی مانیتور بده. کلاً نمیدونم گرافیکو چیکار کنم (: ولی خلاصه نمیخوام بخاطر کارت گرافیک، سیستم رو فدا کنم و کم بزارم.

اگر بازم پیشنهادی برای بودجه بیشتر از این داشتید بگید استقبال میکنم، یهو دیدید جو گیر شدم اضافه کردم! (:

ببخشید اگه طولانی شد و پیشاپیش ممنونم (:

سلام دوستان ببخشید اینجا سوال میکنم
من رم Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB 8GBx2 3200MHz CL16 خریدم
در قسمت بایوس باید کدوم xmp را انتخاب کنم تا توان اصلی رم را استفاده کنه؟
xmp 1 یا xmp 2 ؟
مادر بورد هم asus b560 plus wifi
با تشکر

سلام آقا فرشید
پاور Fully Modular حدود 3500 الی 3600 چی پیشنهاد می کنید؟
خودم با توجه به قیمتها نظرم روی Corsair CX650F RGB Bronze هست.
آیا مدلهای Semi Modular برای کابل کشی منظم نسبت به Non Modular توصیه می کنید؟

آخرین ویرایش:
xmp 1 یا xmp 2 ؟
با تشکر

اگر دو پروفایل برای انتخاب در اختیار دارید، باید اظهار کنیم که این دو پروفایل بسیار شبیه یکدیگر بوده و فقط در مورد تایمینگ پایین‌تر اندکی با هم تفاوت دارند. در اینجا شما فقط باید قادر به انتخاب “Profile 1” باشید. با این حال، می‌توانید هر پروفایل را به نوبت انتخاب کرده و در صورت تمایل، پروفایلی را که فرکانس کاری بیش‌تری را برای حافظه‌ی رم فراهم می‌کند، انتخاب کنید. برای انجام این کار، پروفایل XMP مورد نظر را انتخاب کرده و در محیط بایوس خود به دنبال گزینه‌ی مربوط به تایمینگ حافظه‌ی رم (RAM timing) بگردید تا بتوانید نحوه‌ی تغییرات آن را مشاهده کنید. همچنین می‌توانید پس از انتخاب پروفایل XMP مورد نظر، به محیط دسکتاپ ویندوز بازگشته و با استفاده از نرم‌افزار CPU-Z اقدام به مشاهده‌ی تغییرات تایمینگ و فرکانس کاری حافظه‌ی رم بکنید.
منبع

سلام، معذرت میخوام پیشاپیش اگه جای اشتباهی پیام میدم تاپیک قیمت کالای دست دوم رو پیدا نکردم.
یه دوستی سیستمی با این مشخصات میخواد بفروشه خواستم قیمت رو بهم بگید:
CPU: i5-10500
Motherboard: Asus Z490-P
RAM: 2*8 GB TeamGroup Night Hawk RGB DDR4 3200 MHz
GPU: Asus Rog Strix RX 5700 XT OC 8GB
Case: MasterTech T400 Gaming
HDD: Toshiba 1 TB Red
SSD: Lexar 512 GB M.2 NVMe
Powe: Cooler Master 750 White

سلام،

تصمیم دارم یه سیستم قوی ببندم برای کارهای پردازشی سنگین و تعداد زیاد ماشین مجازی و بازی های روز و گاهی شاید رندر.
تا حد امکان پرچم دار و مطابق تکنولوژی روز؛ یه چیز خدا باشه دیگه (:

فقط کیس، احتمالاً با قطعات زیر، مگر چیز خاصی نیاز باشه که ندونم و لطفاً اضافه کنید.

- بودجه: 100م تومن. (اگه کمه بگید یه فکری کنم (: )
- پردازنده: فک کنم الان پرچم دار Intel Core i9-12900K باید باشه مگر چیز بهتری پیشنهاد بدید.
- مادربرد: ایده ای براش ندارم ولی خدا باشه دیگه (:
- رم: حداقل 64 گیگ خوبه، اگه ارزون بیافته 128 هم بشه چه بهتر، نسل DDR5 مثکه تازه اومده، اگر پیشنهاد بشه و خیلی گرونش نکنه. چون فک کنم مادربردم تحت تاثیر قرار بده.
- اس‌اس‌دی: حداقل 1 ترا
- اچ‌دی‌دی: دارم، نیاز ندارم.
- منبع تغذیه: نمیدونم، اما هارد و چیز میز معمولاً زیاد وصل میکنم و کارت گرافیک هدف نهاییم بالاترین مدل خواهد بود.
- کیس: نمیدونم، کلاً فک کنم RGB باشه بهتره. اما ظاهری بسیار ساده.
- خنک کننده آبی: دوستم تازه یه مدل بروز گرفته میگه توی کار سنگین بسیار زیاد صدا میده. این منو نگران کرده. (خیلی خیلی برام مهمه مطلقاً صدایی نداشته باشه)
- گرافیک: البته "با و بدون" کارت گرافیک! چون یه گرافیک GTX 1650 4 GIG دارم و از طرفی هنوز نمیدونم میخوام چیکار کنم، اولویت گرافیک برای بازیه اما شاید بخوام بعداً ماینم کنم! (: و خب میدونم الان بهترین کارت به تنهایی حدود 100 تومنه. برای همین شاید با همونی که دارم سر کنم تا بعداً یه چیز خوب بخرم.
ولی اگر سیستمم خیلی کمتر از بودجم شد، حتی با یکم هزینه بیشتر کارت گرافیک مناسب و بهتر از 1650 موقتی پیشنهاد باشه خوبه تا توی فاز بعدی گرافیک رو ارتقا بدم، حداقل 4 پورت خروجی مانیتور بده. کلاً نمیدونم گرافیکو چیکار کنم (: ولی خلاصه نمیخوام بخاطر کارت گرافیک، سیستم رو فدا کنم و کم بزارم.

اگر بازم پیشنهادی برای بودجه بیشتر از این داشتید بگید استقبال میکنم، یهو دیدید جو گیر شدم اضافه کردم! (:

ببخشید اگه طولانی شد و پیشاپیش ممنونم (:

قویترین سیستم گیمینگ حال حاضر با قویترین کارت های گرافیک:
قیمتمدلنام قطعه
هفده میلیون و ۹۵۰ هزار تومان
(شانزده میلیون و ۵۰۰ هزار تومان)
(چهارده میلیون تومان)
Intel Core i9 12900K
(AMD Ryzen 9 5900X)
(Intel Core i9 11900K)
CPU
شش میلیون و ۲۰۰ هزار تومانCooler Master MASTERLIQUID ML360 ILLUSIONCOOLING
یازده میلیون تومان
(شش میلیون و ۹۰۰ هزار تومان)
(هفت میلیون و ۵۰۰ هزار تومان)
ASUS STRIX Z690-A GAMING Wi-Fi D4
(ASUS TUF X570-Plus Gaming AM4)
(ASUS STRIX Z590-F GAMING Wi-Fi)
MotherBoard
شش میلیون و ۱۹۰ هزار تومانGSkill Trident Z 2*16GB DDR4 3200MhzRAM
پنجاه و شش میلیون و ۷۰۰ هزار تومان
(نود و سه میلیون و ۸۰۰ هزار تومان)
ASUS TUF RTX 3080 Ti 12G GAMING 12GB GDDR6X
(ASUS TUF RTX 3090 OC 24G GAMING GDDR6X)
VGA
سه میلیون و ۲۰۰ هزار تومانWD Black 3.5" Desktop 64MB 2TBHDD
سه میلیون و ۶۰ هزار تومان
-
SAMSUNG 980 PRO 500GB
(WD Black SN850 1TB)
SSD
--ODD
پنج میلیون و ۹۵۰ هزار تومانASUS ROG STRIX 850G 80Plus GoldPower
هفت میلیون و ۴۰۰ هزار تومانCooler Master MasterCase H500MCase
صد و هفده میلیون و ۶۵۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

اگر گرافیک رو 3080Ti در نظر بگیرید که از نظر من عاقلانه تر هم هست، باید "حدود" 117 تومن هزینه کنید. با کارت RTX 3090 هم میشه 154 میلیون و 750 هزار تومن.

xmp 1 یا xmp 2 ؟
با تشکر
پایدارترین حالت همیشه XMP I هست، اما اگر جوابگو بود میشه از XMP II هم استفاده کرد، به شرط پایداری کامل پردازنده و سیستم.
معمولا از نظر راندمان تفاوت محسوسی ندارند، بنابراین اگر تسلط ندارید همون XMP I رو استفاده کنید.

سلام
اقا فرشید لب تاپ تا نهایت 40 تومن چی پیشنهاد میدید ؟

فعلا مدلی مثل Asus TUF Dash F15 FX516PM با گرافیک 3060 رو میتونم مثال بزنم در این رده، مدلهای بهتر هم ممکنه باشن یا کانفیگ بالاتر که احتمالا گرونتر هستن.

سلام آقا فرشید
پاور Fully Modular حدود 3500 الی 3600 چی پیشنهاد می کنید؟
خودم با توجه به قیمتها نظرم روی Corsair CX650F RGB Bronze هست.
آیا مدلهای Semi Modular برای کابل کشی منظم نسبت به Non Modular توصیه می کنید؟

اگر به توان و کیفیت پاور اهمیت میدید، مدلهای GOLD رو در نظر بگیرید بهتره، دیگه کمتر دلیلی برای خرید مدلهای کمتر از 80 Plus Gold وجود داره، چون قطعات با کیفیت تری هم دارند.
مثلا یه کم بیشتر هزینه کنید و RM650 Gold رو بردارید.

مدلهای Semi رو هم میشه مدیریت کابل کرد، اما به خاطر حجم کابلهای مادربرد کمی سخت تر از مدلهای تمام ماجولار هست.

سلام، معذرت میخوام پیشاپیش اگه جای اشتباهی پیام میدم تاپیک قیمت کالای دست دوم رو پیدا نکردم.
یه دوستی سیستمی با این مشخصات میخواد بفروشه خواستم قیمت رو بهم بگید:
CPU: i5-10500
Motherboard: Asus Z490-P
RAM: 2*8 GB TeamGroup Night Hawk RGB DDR4 3200 MHz
GPU: Asus Rog Strix RX 5700 XT OC 8GB
Case: MasterTech T400 Gaming
HDD: Toshiba 1 TB Red
SSD: Lexar 512 GB M.2 NVMe
Powe: Cooler Master 750 White
3800
4500
2000
30000
3000
600
1100
3000

خسته نباشید:Rose:

بی زحمت مانیتور QHD گیمینگ که به سیستم گیمینگ پیشنهادی شما بخوره معرفی کنید. (از نظر اندازه 24 تا 32 اینچ)

در مورد رم اگه DDR4 3600Mhz باشه بجای 3200 پیشنهادی شما، کارایی سیستم بهتر میشه یا بدتر میشه؟
مثلا این رم اگه خریده بشه CORSAIR VENGEANCE PRO RGB (2*16) 32 GB 3600MHZ

برای پاور این پاور 1000 وات انتخاب بهتریه یا بدتره؟ Asus ROG STRIX 1000G Full Modular 80Plus Gold Gaming Power Supply

برای پردازنده اگه 12700 اینتل بجای 12900 پیشنهادی شما خریده بشه روی عملکرد سیستم در حین گیمینگ تاثیر زیادی میزاره؟

یه هدست گیمینگ خوب بین 1 تا 3 میلیون معرفی کنید. پیشاپیش سپاسگزارم.

مانیتور QHD درجه بندی های کیفی مختلفی داره و خیلی از رده ها در بازار داخل موجود نیست.
اما برای همچین سیستمی 27 اینچ با رزولوشن 1440p توصیه میشه. هنوز 4K برای قویترین سیستم ها هم بار پردازش اضافی هست.
SAMSUNG G7 1440p VA Curve
LG 27GL850
ASUS XG279Q
GIGA M27Q

در مورد رم بله، خرید مدلی با فرکانس 3600 باعث افزایش راندمان میشه، اما در این سرعت مهم هست که حتما مدل مذکور با مادربردتون سازگار باشه و تاییدیه گرفته باشه، وگرنه درست کار نخواهد کرد.
در مورد پاور 1000 وات هم خب برای این سیستم اضافی هست، اما خریدش تاثیری در عملکرد نداره.
خرید 12700K هم گیمینگ تاثیر ناچیزی داره و اتفاقا گزینه بهتری برای صرفه جویی خواهد بود. اما در کاربردهای دیگه بسته به نوع برنامه تفاوت راندمان بیشتر یا کمتر خواهد بود.

هدست: kingston hyperX cloud II

مصرف پاور پردازنده ها در حالت بی کار و فول لود کجا میشه دید ؟

من میخوام 12700و12700K و12900و12900K را مقایسه کنم.

در بررسی اختصاصی هر یک از این پردازنده ها در سایت های معتبر که اکثرا خارجی هستن.

با تشکر از دوست عزیزمون اقا فرشید. بالاخره cpu منم رسید
این دما برای 12600k عادیه؟ با کولر ml240؟
بنچمارک هایی که دیدم دما رو حدود 66 میزدن. آیا منظورشون دمای کور بوده و یا cpu packege?
این دما با همون کیت همراه کولر مستر هست و کیت 1700 هنوز به دستم نرسیده. اگر 1700 رو بذارم چقدر ممکنه تفاوت کنه؟

اینو با 10 دقیقه استرس cinebench r23 گرفتم

پردازنده 12900 از 12700k مصرف کمتری داره و ظاهرا حرارت کمتری هم تولید میکنه

اگر بجای پردازنده 12700k مدل 12900 را بگیرم در هیچ زمینه ای قدرت پردازنده کمتر میشه ؟
اورکلاک نمی کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or