مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

داداش قطعات چی جمع کردی ؟

(فورا سایبرپانک رو هم گذاشتی دانلود 😁)
سایبرپانک رو تموم کرده بودم. با ورژن 1.3. الان که ورژن 1.5 اومده می خوام از اول برم.

همه قطعات تعویض شد، به جزء گرافیک. پولم به گرافیک نمی رسید.

Screenshot 2022-02-20 185532.jpg

سایبرپانک رو تموم کرده بودم. با ورژن 1.3. الان که ورژن 1.5 اومده می خوام از اول برم.

همه قطعات تعویض شد، به جزء گرافیک. پولم به گرافیک نمی رسید.

View attachment 245527
مبارکت باشه. پاور خیلی خوبی برداشتی قشنگ برای آپگرید آینده دستتو باز میذاره.

• Like
Reactions: Hellgate:london
سلام دوستان
تفاوت بین رم های vengeance rgb pro و vengeance rgb pro tuf در چی هست؟
در بازه قیمتی ۲۵۰۰ و ۲۴۰۰ رم ۱۶ گیگ باس ۳۲۰۰ چی‌ پیشنهاد میدید؟

تفاوت در برندینگ هست، تصور نکنم مشخصاتشون فرقی داشته باشه. مدلهای TUF رسما با مادربردهای ایسوز سری TUF هماهنگی طراحی و فنی دارند فقط.
توصیه برای رم هم مدل GSkill Ripjaws V 3200mhz 16-18-18-38 هست که بالاتر گفته بودم. مخصوصا اگر با مادربرد نسل دوازدهم ست میکنید.
سلام دوستان میخوام مادربرد بخرم واسه نسل 11 چی پیشنهاد میدین قیمت ما بین 4500 تا 5500؟سری z یا h یا b?
سلام دوستان میخوام مادربرد بخرم واسه نسل 11 چی پیشنهاد میدین قیمت ما بین 4500 تا 5500؟سری z یا h یا b?
بستگی به بودجه کلی و قطعات دیگه داره، فقط بر اساس نسل نمیشه مدلی توصیه کرد.

درود بر فرشید عزیز @Farshidstar2012

هر چقدر دیدم من اهل اورکلاک نیستم. هر بار هم سیستمی بر این مبنا بستم طی عمرش 1 بار هم اور نکردم. پس تصمیم گرفتم همون 12700 عادی بگیرم.
این قطعات به نظر شما خوبه؟
ROG STRIX B660-A d4
intel 12700
VENGEANCE RGB PRO 2x16 3200 CL16
MASTERLIQUID ML240L ARGB V2
رم رو میخوام یکمی rgb داشته باشه. این گزینه خوبیه یا بهتر از این میشه بگیرم؟
اگر بخوام بجای 12700 روی مادربرد 660 12600k بذارم مشکل ساز نمیشه؟ چون توی بنچمارک ها تفاوتش خیلی خیلی کمه ولی قیمتش در داخل حدود 2 2.5 فرق داره

آخرین ویرایش:
سلام به دوستان و آقا فرشید عزیز
پسردایی من میخواد برای سیستم کارت گرافیک بگیره،پردازنده 10400F هست
بالاترین کارت گرافیکی که میتوته با این پردازنده بندازه چیه؟

تاپیک اونطرف خیلی متروکه شده. خواستم یه موس و کیبرد هم بگیرم هر کدوم رنج 1 تا 1.5. گفتم اینجا بپرسم.
چی بگیرم خوبه؟ rgb داشته باشه ترجیحا، و یه سوال دیگه اینکه کیبرد مکانیکال تو این رنج قیمت ایا خوبه؟

تاپیک اونطرف خیلی متروکه شده. خواستم یه موس و کیبرد هم بگیرم هر کدوم رنج 1 تا 1.5. گفتم اینجا بپرسم.
چی بگیرم خوبه؟ rgb داشته باشه ترجیحا، و یه سوال دیگه اینکه کیبرد مکانیکال تو این رنج قیمت ایا خوبه؟
من ماه دی یه کیبورد رد دراگون مکانیکی خریدم یک میلیون صد،راضیم البته عدد های سمت راست نداره

• Like
Reactions: Kirk-Hammedd
من ماه دی یه کیبورد رد دراگون مکانیکی خریدم یک میلیون صد،راضیم البته عدد های سمت راست نداره
اتفاقا این برند رد دراگون رو زیاد دیدم. مدل های متنوع و زیادی هم موجود هست داخل سایت ها. از لحاظ قشنگی هم خوبن تقریبا. خواستم ببینم در کل چطوریان؟
بعد این رنگ های کلید های مکانیکی چه تفاوت هایی دارن با هم؟
تو عکس ها که دیده میشه روش حروف فارسی ندارن. عکس ها از سایت اصلیه و یا کلا ندارن حروف فارسی رو؟

اتفاقا این برند رد دراگون رو زیاد دیدم. مدل های متنوع و زیادی هم موجود هست داخل سایت ها. از لحاظ قشنگی هم خوبن تقریبا. خواستم ببینم در کل چطوریان؟
بعد این رنگ های کلید های مکانیکی چه تفاوت هایی دارن با هم؟
تو عکس ها که دیده میشه روش حروف فارسی ندارن. عکس ها از سایت اصلیه و یا کلا ندارن حروف فارسی رو؟
طبیعتاً با کیبورد های برند های معروف تفاوت هایی دارن ولی درکل نسبت به قیمتاشون چیزای خوبین انصافاً،اذه حروف فارسی ندارن،رنگای سوییچ ها هم اکثرا کاربرد مشابه ای دارن و خیلی کمه تفاوت ها،فقط در این حد میدونم که سوییچ آبی صداش از همه بیشتره

• Like
Reactions: Kirk-Hammedd
من اگر کولر با برند کولر مستر(از یک فروشگاه اینترنتی) بگیرم چطور باید براکتش(سوکت 1700) را از آواژنگ تهیه کنم ؟
همون فروشگاه بهشون بگو برای 1700 میخوای بهتون میدن. من از لیون کامپیوتر سوال کردم اینکارو انجام میدن. فعلا هم فقط کولر مستر همچین آپشنی داره.

من اگر کولر با برند کولر مستر(از یک فروشگاه اینترنتی) بگیرم چطور باید براکتش(سوکت 1700) را از آواژنگ تهیه کنم ؟

با ارائه فاکتور خرید قاعدتا. خود فروشنده هم میتونه براتون تهیه کنه.

درود بر فرشید عزیز @Farshidstar2012

هر چقدر دیدم من اهل اورکلاک نیستم. هر بار هم سیستمی بر این مبنا بستم طی عمرش 1 بار هم اور نکردم. پس تصمیم گرفتم همون 12700 عادی بگیرم.
این قطعات به نظر شما خوبه؟
ROG STRIX B660-A d4
intel 12700
VENGEANCE RGB PRO 2x16 3200 CL16
MASTERLIQUID ML240L ARGB V2
رم رو میخوام یکمی rgb داشته باشه. این گزینه خوبیه یا بهتر از این میشه بگیرم؟
اگر بخوام بجای 12700 روی مادربرد 660 12600k بذارم مشکل ساز نمیشه؟ چون توی بنچمارک ها تفاوتش خیلی خیلی کمه ولی قیمتش در داخل حدود 2 2.5 فرق داره

خرید سری K فقط برای اورکلاک نیست، راندمانش از سری معمولی بدون اورکلاک هم بالاتر هست.
قطعاتتون همگی خوبن.
این که 12600 هم مناسب باشه به کاربری شما بستگی داره.

سلام به دوستان و آقا فرشید عزیز
پسردایی من میخواد برای سیستم کارت گرافیک بگیره،پردازنده 10400F هست
بالاترین کارت گرافیکی که میتوته با این پردازنده بندازه چیه؟

هر کارتی که پولش برسه و پاورش اجازه بده، خرید گرافیک رو به پردازنده محدود نکنید، چون تاثیر خود گرافیک بیشتر هست.
پردازنده شما بسته به بازی میتونه هیچ تا کمی گلوگاه ایجاد کنه، اما نباید کارت گرافیک رو به توان CPU محدود کنید.

Redragon K551 RGB Gaming Keyboard

خوب نمیشه گفت، کلیدهای معمولی و قابل استفاده.

با ارائه فاکتور خرید قاعدتا. خود فروشنده هم میتونه براتون تهیه کنه.

سلام فرشید جان.

یه سیستم می‌خواستم که به CPU قوی احتیاج داره. یه نرم‌افزار محاسباتی هست که خود شرکت تولید کننده بشدت سری 12 اینتل رو پیشنهاد داده برای استفاده.
مورد بعدی این که پیشنهاد دادن حتماً هارد SSD استفاده کنم (خیلی روی Nvme بودن و نسل سوم و چهارمش تاکیدی نداشتن).
از نظر بودجه محدودیت خاصی ندارم، ولی قصد ندارم بیشتر از 12700K خریدی داشته باشم چون به گفته خودشون 12700K و 12900K از نظر راندمان توی اون نرم‌افزار کمتر از 2% اختلاف دارن. حتی 12600K هم کمتر از 5% تاثیر داره. ولی طبق تستی که از نرم‌افزار دیدم، بین نسل 8 اینتل و 12 اینتل 50% اختلاف هست که خیلی برای من مهمه.

حالا خواستم لطف کنید یه سیستم بر پایه 12700K برام معرفی کنید. با توجه به این که سیستم گیمینگم جدا هست، اصلاً قصد اضافه کردن کارت گرافیک به سیستم ندارم. لطفا پاور، سیستم خنک کننده کیس و خود CPU رو بر این اساس معرفی کنید. یه کیس کامل با تمام قطعات و 16 گیگ رم لطفا معرفی کنید که خیالم راحت باشه هم پاور جوابگوی استفاده 24 ساعته از CPU هست و هم دمای CPU کنترل بشه. نمی‌دونم دقیقاً CPU تا چه حد تحت فشار قرار می‌گیره، ولی شما بر این اساس کولر معرفی کنید که زیر بار 100% هم Throttle نکنه. و این که هارد رو هم حتماً Nvme نسل 4 معرفی کنید (می‌خوام خیالم راحت باشه) و با حافظه 256 یا 512.

ببخشید یه مقدار طولانی شد.

سلام آقا فرشید من چند تا قطعه دارم که می خوام به یکی از آشناهام بفروشم می خواستم لطف کنید بگید به چه قیمت بفروشم (اگر ممکنه قیمت هر قطعه رو جدا بگید) (یه سوال دیگه هم دارم واسه این قطعات پاور چند وات لازمه)
Processor: Core i7-4790K
Motherboard: GIGABYTE Z97X-Gaming 5
Memory: Corsair Vengeance Pro 8GB 4GBx2 2400Mhz C11 DDR3+Corsair XMS3 8GB DDR3 1600 MHz
Graphic Card: GIGABYTE GTX 970 G1 Gaming
ممنونم بابت وقتی که برای پاسخ گویی میذارید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• HK0

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or