مبارکت باشه. پاور خیلی خوبی برداشتی قشنگ برای آپگرید آینده دستتو باز میذاره.سایبرپانک رو تموم کرده بودم. با ورژن 1.3. الان که ورژن 1.5 اومده می خوام از اول برم.
همه قطعات تعویض شد، به جزء گرافیک. پولم به گرافیک نمی رسید.
View attachment 245527
سلام دوستان
تفاوت بین رم های vengeance rgb pro و vengeance rgb pro tuf در چی هست؟
در بازه قیمتی ۲۵۰۰ و ۲۴۰۰ رم ۱۶ گیگ باس ۳۲۰۰ چی پیشنهاد میدید؟
بستگی به بودجه کلی و قطعات دیگه داره، فقط بر اساس نسل نمیشه مدلی توصیه کرد.سلام دوستان میخوام مادربرد بخرم واسه نسل 11 چی پیشنهاد میدین قیمت ما بین 4500 تا 5500؟سری z یا h یا b?
من ماه دی یه کیبورد رد دراگون مکانیکی خریدم یک میلیون صد،راضیم البته عدد های سمت راست ندارهتاپیک اونطرف خیلی متروکه شده. خواستم یه موس و کیبرد هم بگیرم هر کدوم رنج 1 تا 1.5. گفتم اینجا بپرسم.
چی بگیرم خوبه؟ rgb داشته باشه ترجیحا، و یه سوال دیگه اینکه کیبرد مکانیکال تو این رنج قیمت ایا خوبه؟
اتفاقا این برند رد دراگون رو زیاد دیدم. مدل های متنوع و زیادی هم موجود هست داخل سایت ها. از لحاظ قشنگی هم خوبن تقریبا. خواستم ببینم در کل چطوریان؟من ماه دی یه کیبورد رد دراگون مکانیکی خریدم یک میلیون صد،راضیم البته عدد های سمت راست نداره
طبیعتاً با کیبورد های برند های معروف تفاوت هایی دارن ولی درکل نسبت به قیمتاشون چیزای خوبین انصافاً،اذه حروف فارسی ندارن،رنگای سوییچ ها هم اکثرا کاربرد مشابه ای دارن و خیلی کمه تفاوت ها،فقط در این حد میدونم که سوییچ آبی صداش از همه بیشترهاتفاقا این برند رد دراگون رو زیاد دیدم. مدل های متنوع و زیادی هم موجود هست داخل سایت ها. از لحاظ قشنگی هم خوبن تقریبا. خواستم ببینم در کل چطوریان؟
بعد این رنگ های کلید های مکانیکی چه تفاوت هایی دارن با هم؟
تو عکس ها که دیده میشه روش حروف فارسی ندارن. عکس ها از سایت اصلیه و یا کلا ندارن حروف فارسی رو؟
همون فروشگاه بهشون بگو برای 1700 میخوای بهتون میدن. من از لیون کامپیوتر سوال کردم اینکارو انجام میدن. فعلا هم فقط کولر مستر همچین آپشنی داره.من اگر کولر با برند کولر مستر(از یک فروشگاه اینترنتی) بگیرم چطور باید براکتش(سوکت 1700) را از آواژنگ تهیه کنم ؟
من اگر کولر با برند کولر مستر(از یک فروشگاه اینترنتی) بگیرم چطور باید براکتش(سوکت 1700) را از آواژنگ تهیه کنم ؟
درود بر فرشید عزیز @Farshidstar2012
هر چقدر دیدم من اهل اورکلاک نیستم. هر بار هم سیستمی بر این مبنا بستم طی عمرش 1 بار هم اور نکردم. پس تصمیم گرفتم همون 12700 عادی بگیرم.
این قطعات به نظر شما خوبه؟
ROG STRIX B660-A d4
intel 12700
VENGEANCE RGB PRO 2x16 3200 CL16
MASTERLIQUID ML240L ARGB V2
رم رو میخوام یکمی rgb داشته باشه. این گزینه خوبیه یا بهتر از این میشه بگیرم؟
اگر بخوام بجای 12700 روی مادربرد 660 12600k بذارم مشکل ساز نمیشه؟ چون توی بنچمارک ها تفاوتش خیلی خیلی کمه ولی قیمتش در داخل حدود 2 2.5 فرق داره
سلام به دوستان و آقا فرشید عزیز
پسردایی من میخواد برای سیستم کارت گرافیک بگیره،پردازنده 10400F هست
بالاترین کارت گرافیکی که میتوته با این پردازنده بندازه چیه؟
تاپیک اونطرف خیلی متروکه شده. خواستم یه موس و کیبرد هم بگیرم هر کدوم رنج 1 تا 1.5. گفتم اینجا بپرسم.
چی بگیرم خوبه؟ rgb داشته باشه ترجیحا، و یه سوال دیگه اینکه کیبرد مکانیکال تو این رنج قیمت ایا خوبه؟
با ارائه فاکتور خرید قاعدتا. خود فروشنده هم میتونه براتون تهیه کنه.