مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام و درود
روز بخير
دوستان فن تكي ARGB توو بازار قيمت مناسب چيزي هست؟ اونايي كه توو بازارن بسته هاي سه تايي هستن. و اگرم تكي باشه يا ARGB نيست و فقط RGB هستن يا خيلي گرونن و ارزش خريد ندارن.
ممنون ميشم راهنماييم كنيد.

این پیدا کردن کولر بادی برای سوکت 1700 هم دردسر شده، مال خود اینتل که زباله هست دما تا 100 درجه زیر لود میره. فک کنم بغیر مادربردهای ایسوس باقی برندها به مشکل میخورن برای نصب کولر.

سلام لطفا یه سیستم/کیس معرفی کنید که حداقل به هدفی که مینویسم با مینیمم هزینه برسه میخوام برا پسرخالم جمع کنم. ممنون.
اجرای 1080p 30fps medium-high اکثر بازی هایی که تا الان اومدن بدون ray tracing و با در نظر داشتن DLSS و FSR یا روشهای مشابه در سطح معقولشون.
i5 4460 و یا i7 4770k با 8گیگ رم و گرافیک 1060 مدل 6 گیگ راحت میتونه 1080p با 30 فریم رو بده. این سیستم قدیمی هستش ولی نسبت به قیمتش عالیه.
گرافیک 1650مدل سوپر هم میتونه 1080p رو با 40-50 فریم بده.هارد و ssd اختلاف کمی تو لودینگ بازی ها دارن و بنظرم همون H.D.D کافیه.

• Like
Reactions: سگ Naughty
سلام دوستان

بنده Cpu i5 11400 و mb asus b560 plus wifi خریدم
گرافیک مد نظرم برای خرید 6600 و 6600xt هستش
به نظرتون صبر کنم یک مقدار دیگه هزینه کنم 6700xt بخرم؟
اگر پیشنهاد دیگه ای دارید ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: jetalpha
سلام دوستان

بنده cup i5 11400 و mb asus b560 plus wifi خریدم
سلام
در رزولوشین 1440p حداقل 10 الی 20 فریم وابسته به بازیا، اختلافه بین 6600Xt و 6700xt.
پردازنده شما حتی میتونه 3080 یا 6800xt رو مچ بکنه و خیلی کم با 6900xt یا 3090 گلوگاه ایجاد میکنه.
اگر میتونید بیشتر هزینه کنید 3060ti گزینه بهتریه و البته فقط 10درصد قوی تر از 6700xt.

• Like
Reactions: saeed_sg
سلام
دوستان سیستم برای رندر گیری( کاربری اتلیه هست ) و خروجی 1080 /4K چی پیشنهاد میدید؟ ssd/hdd یه وفور موجوده فقط همون اجرای اصلی. بودجه هم بین 30 تا 50

سلام لطفا یه سیستم/کیس معرفی کنید که حداقل به هدفی که مینویسم با مینیمم هزینه برسه میخوام برا پسرخالم جمع کنم. ممنون.
اجرای 1080p 30fps medium-high اکثر بازی هایی که تا الان اومدن بدون ray tracing و با در نظر داشتن DLSS و FSR یا روشهای مشابه در سطح معقولشون.

قیمتمدلنام قطعه
دو میلیون و ۶۰۰ هزار تومان
(سه میلیون و ۷۰۰ هزار تومان)
(چهار میلیون و ۵۵۰ هزار تومان)
Intel Core i3 10100F
(Intel Core i5 10400F)
(Intel Core i5 11400)
CPU
دو میلیون و ۲۵۰ هزار تومان
(دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومان)
ASUS PRIME H410M-K
(ASUS PRIME H510M-A)
MotherBoard
دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومانGSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000 MHz -16GBRAM
هجده میلیون و ۵۰۰ هزار تومانASUS TUF 1660S O6G 6GB GDDR6VGA
۹۵۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200Rpm 64MBHDD
۹۲۰ هزار تومانWD Green 240GBSSD
۴۴۰ هزار تومانASUS 24X SATAODD
یک میلیون و ۸۹۰ هزار تومانGREEN GP500A-UK PlusPower
یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومانGREEN Z1Case
سی میلیون و ۹۵۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

برای DLSS که حتما باید کارت گرافیک RTX 2060 یا RTX 3050 به بالا داشته باشید، اما برای FSR تمام مدلهای نسل جوابگو هستند و کیفیتش هم پایینتره.

ممنون بابت پاسخگویی!
از این قطعاتی که بالا گفتید آیا نیازه سیستم هم HDD داشته باشه و هم SSD؟! اگر فقط SSD بگیرم مشکلی وجود داره؟!
چون 2 تا هارد اکسترنال دارم 2TB دسکتاپ و 1TB پرتابل! از اون ها برای ذخیره کردن استفاده میکنم! از هارد سیستم فقط برای نصب و اجرای ویندوز و بازی استفاده میشه!
و اینکه ممنون میشم اگر در مورد Mouse, Mouse pad, Keyboard، Gamepad, Monitor، Headphone و Modem مثل قطعات بالا نظرتون رو بگین!
پ.ن: متوجه شدم در انتهای مادربوردی که معرفی کردید نوشته "A GAMING Wi-Fi"! این به چه معنیه؟ یعنی خودش به عنوان مودم عمل میکنه و نیاز نیست مودم بگیرم؟!

خیر HDD ضروری نیست، اما SSD با این ظرفیت هم برای نصب بازی مناسب نیست، فقط برای سیستم عامل هست. بازی رو برای راندمان قابل قبول حتما باید روی هارد اینترنال نصب کرد و نه اکسترنال.
لوازم جانبی رو بر اساس سلیقه و بودجه باید انتخاب کرد و نمیشه بدون معیارهای فوق توصیه ای داشت.
مدل مادربرد معرفی شده هم جزئی از نام مدل هست و به این علته که تراشه و آنتن وایرلس داخلی برای ارتباط با مودمهای بی سیم داره و کیفیت و سرعتش هم خیلی بالاست.

سلام و درود
روز بخير
دوستان فن تكي ARGB توو بازار قيمت مناسب چيزي هست؟ اونايي كه توو بازارن بسته هاي سه تايي هستن. و اگرم تكي باشه يا ARGB نيست و فقط RGB هستن يا خيلي گرونن و ارزش خريد ندارن.
ممنون ميشم راهنماييم كنيد.

همینطور که گفتید مدلهای با کیفیت معمولا پک سه تایی هستند و تکی فقط میشه مدلهای ارزون و غیر ARGB مثل Green یا متفرقه پیدا کرد. باز اگر مدلی دوستان میشناسن شاید بتونن معرفی کنن که مستقیم به ARGB سفید رنگ روی مادربردهای جدید هم میخوره.

این پیدا کردن کولر بادی برای سوکت 1700 هم دردسر شده، مال خود اینتل که زباله هست دما تا 100 درجه زیر لود میره. فک کنم بغیر مادربردهای ایسوس باقی برندها به مشکل میخورن برای نصب کولر.

پستهای قبلی گفته شد که کولرهای کولر مستر رو میشه با براکت 1700 که جداگانه از آواژنگ قابل تهیه هست نصب کرد.

سلام دوستان

بنده Cpu i5 11400 و mb asus b560 plus wifi خریدم

بودجه رو بیشتر کنید و RX 6700XT یا معال قیمتی از انویدیا رو بخرید.

سلام
دوستان سیستم برای رندر گیری( کاربری اتلیه هست ) و خروجی 1080 /4K چی پیشنهاد میدید؟ ssd/hdd یه وفور موجوده فقط همون اجرای اصلی. بودجه هم بین 30 تا 50

قیمتمدلنام قطعه
دوازده میلیون و ۳۰۰ هزار تومان
(دوازده میلیون و ۳۰۰ هزار تومان)
AMD Ryzen 7 5800X
(Intel Core i7 12700K)
CPU
یک میلیون و ۵۵۰ هزار تومانCooler Master HYPER 212 Turbo ARGBCOOLING
هشت میلیون و ۴۰۰ هزار تومان
(هفت میلیون و ۸۰۰ هزار تومان)
ASUS TUF X570-Plus AM4
(ASUS PRIME Z690-P D4)
MotherBoard
پنج میلیون و ۱۰۰ هزار تومانGskill Ripjaws V 16GBx2 3200Mhz DDR4 - 32GBRAM
دوازده میلیون و ۴۰۰ هزار تومانASUS PH GeForce GTX 1650 OC 4GVGA
یک میلیون و ۴۵۰ هزار تومانWD Blue 3.5" Desktop 64MB 2TBHDD
یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان
-
SAMSUNG 980 PRO 250GB M.2
( ADATA Ultimate SU800 256GB)
SSD
۴۴۰ هزار تومانSamsung 24X SATAODD
یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومانGREEN GP700A-GEDPower
چهار میلیون و ۸۰۰ هزار تومانGREEN Z4Case
پنجاه میلیون و ۱۴۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)

امان از اين قيمتهاي رم DDR5!!
قيمت جهانيش خيلي پايينتر از قيمت بازار ايرانه
اميدوارم تا شب عيد قيمت توو بازار ايران هم بشكنه [-o<

فعلا برای بیشتر کاربردها ضرورتی به انتخاب ماجول های DDR5 نیست و تفاوت راندمان محسوسی هم با DDR4 های سریع موجود در بازار ندارند.

• Like
Reactions: iceboy64
فعلا برای بیشتر کاربردها ضرورتی به انتخاب ماجول های DDR5 نیست و تفاوت راندمان محسوسی هم با DDR4 های سریع موجود در بازار ندارند.
آقا فرشید من مادربردمو خریدم و مجبورم ddr5 بگیرم
حالا یه راهنمایی میخوام اگه لطف کنید. یه دوستی قرار شده فردا برام از اونور آب رم بخره و بیاره و من با توجه به گزینه های موجود توو اون کشور و بودجه ی خودم، بین این دو تا مدل موندم:
Adata XPG Lancer ddr5 2×16 6000Mhz cl40
Corsair vengeance ddr5 2×16 5600Mhz cl36
مادربردم asus rog strix z690 gaming-f
پیشنهاد شما کدوم رمه؟
از لحاظ قیمت تقریبا برابرن. البته کورسیر یه کم گرونتره. ولی خیلی کم.
مرسی

آخرین ویرایش:
سلام من مادربرد Asus Prime Z690-P WIFI D4 خریدم. توی خریدم برام این خنک کننده مایع انتخاب کردند.

ASUS TUF Gaming LC 120 RGB CPU Liquid Cooler​

روی این مادربرد جوابه؟
مدل cpu هم i5 12400f هست.

آقا فرشید من مادربردمو خریدم و مجبورم ddr5 بگیرم
حالا یه راهنمایی میخوام اگه لطف کنید. یه دوستی قرار شده فردا برام از اونور آب رم بخره و بیاره و من با توجه به گزینه های موجود توو اون کشور و بودجه ی خودم، بین این دو تا مدل موندم:
Adata XPG Lancer ddr5 2×16 6000Mhz cl40
Corsair vengeance ddr5 2×16 5600Mhz cl36
مادربردم asus rog strix z690 gaming-f
پیشنهاد شما کدوم رمه؟
از لحاظ قیمت تقریبا برابرن. البته کورسیر یه کم گرونتره. ولی خیلی کم.
مرسی

بهتره از بخش پشتیبانی سایت ایسوس و صفحه مادربرد خودتون، بخش Memory Support یا از سایت سازنده ی رم مدلی رو انتخاب کنید که توی لیست مذکور باشه.
Corsair مدل بالای 5200 توی این لیست نداره و ADATA هم فقط یه مدل 5200 داره.
اگر مدلی توی لیست سازنده مادربرد یا سازنده رم نباشه، معنیش اینه که این مدلهایی که انتخاب کردید ممکنه با مادربردتون کاملا سازگار نباشن یا فقط در فرکانس پایینتر از فرکانس اسمی بتونن پایدار کار کنن.

سلام من مادربرد Asus Prime Z690-P WIFI D4 خریدم. توی خریدم برام این خنک کننده مایع انتخاب کردند.

ASUS TUF Gaming LC 120 RGB CPU Liquid Cooler​

روی این مادربرد جوابه؟
مدل cpu هم i5 12400f هست.

این کولر با مادربردتون مشکلی نداره، برای پردازنده هم کفایت میکنه، اما کلا واتر کولر 120 دیگه عملکرد بهینه ای نداره و بهتر اینه که 240 به بالا انتخاب کنید.

سلام می شه یه سیستم معرفی کنید که cs:go رو روی رزولوشن 1080 بتونه 60 فریم ثابت بگیره ؟ ارزون ترین گزینه رو بگین لطفا .ممنون

قیمتمدلنام قطعه
(هشت میلیون و ۳۵۰ هزار تومان)
Intel Core i3 10100F
(AMD Ryzen 5 5600G)
CPU
(دو میلیون و ۴۵۰ هزار تومان)
ASUS PRIME H410M-K
(ASUS PRIME B450M-A II)
MotherBoard
دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومانGSkill AEGIS 2*8GB 3200Mhz - 16GBRAM
چهار میلیون و ۷۰۰ هزار تومانASUS PH GT1030 OC 2GB GDDR5VGA
یک میلیون و ۳۹۰ هزار تومانGREEN GP480A-EUDPower
۶۹۰ هزار تومانGREEN ORAMAN PlusCase
شانزده میلیون و ۲۴۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

اگر گرافیک رو بالاتر تونستید بردارید برای بازیهای دیگه کارایی داره، ولی کارت 1030 برای همین بازی مدنظر شما با 60 فریم کفایت میکنه.

قیمتمدلنام قطعه
(هشت میلیون و ۳۵۰ هزار تومان)
Intel Core i3 10100F
(AMD Ryzen 5 5600G)
CPU
(دو میلیون و ۴۵۰ هزار تومان)
ASUS PRIME H410M-K
(ASUS PRIME B450M-A II)
MotherBoard
دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومانGSkill AEGIS 2*8GB 3200Mhz - 16GBRAM
چهار میلیون و ۷۰۰ هزار تومانASUS PH GT1030 OC 2GB GDDR5VGA
یک میلیون و ۳۹۰ هزار تومانGREEN GP480A-EUDPower
۶۹۰ هزار تومانGREEN ORAMAN PlusCase
شانزده میلیون و ۲۴۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

اگر گرافیک رو بالاتر تونستید بردارید برای بازیهای دیگه کارایی داره، ولی کارت 1030 برای همین بازی مدنظر شما با 60 فریم کفایت میکنه.
سلام خیلی ممنونم بابت راهنمایی خوبتون فقط یک سوال دیگه هم دارم که اگر راهنمایی کنید ممنون می شم . من می خوام دقیقا همین سیستمی که گفتید رو ببندم ولی کارت گرافیکش رو می خوام مدل palit gtx 1050 ti stormx 4gb بزارم به جای مدلی که گفتید . می خوام بدونم مارک palit مارک بدی نیست ؟ مشکل خاصی نداره ؟ و اینکه این پاور GREEN GP480A-EUD برای این سیستم به همراه کارت گرافیک gtx 1050 ti کافی هست یا نه ؟ کم نمیاره ؟ تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or