سلام خیلی ممنونم بابت راهنمایی خوبتون فقط یک سوال دیگه هم دارم که اگر راهنمایی کنید ممنون می شم . من می خوام دقیقا همین سیستمی که گفتید رو ببندم ولی کارت گرافیکش رو می خوام مدل palit gtx 1050 ti stormx 4gb بزارم به جای مدلی که گفتید . می خوام بدونم مارک palit مارک بدی نیست ؟ مشکل خاصی نداره ؟ و اینکه این پاور GREEN GP480A-EUD برای این سیستم به همراه کارت گرافیک gtx 1050 ti کافی هست یا نه ؟ کم نمیاره ؟ تشکر
12700 معمولی تو بازار هست؟ هیچ جا ندیدم موجود باشه.
قیمتش نسبت به ورژن k چقدر تفاوت داره؟
دوستان یه کیس میخوام ببندم برای کارهای معمولی و بازی هایی که تا همین اواخر اومده
بازی ها روی 1080 و کیفیت مدیوم و های اجرا بشن کافیه
لطفا برای یه کیس با مخلفات راهنمایی کنین . فقط هارد لازم نیس چون دارم
درضمن اگه بشه مثلا مادربرد ی چیزی معرفی کنین که بعدا اگه CPU یا گرافیک بهترشو گرفتم باز جواب بده
و نمیدونم اصلا مادربردی داریم که DDR5 بخوره یا کلا نیومده
و درضمن بودجه بدون گرافیک دور ور 20 تومن هست
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
چهار میلیون و ۵۵۰ هزار تومان | Intel Core i5 11400 | CPU |
(یک میلیون و ۸۰ هزار تومان) | (Cooler Master HYPER 212 ARGB) | COOLING |
سه میلیون و ۲۰ هزار تومان | ASUS B560M-A | MotherBoard |
دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومان | GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000MHz -16GB | RAM |
بیست و یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان (بیست و چهار میلیون تومان) | ASUS TUF GeForce GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 (ASUS TUF GeForce RTX 2060 6GB GDDR6) | VGA |
۹۵۰ هزار تومان | WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB | HDD |
یک میلیون و ۶۵۰ هزار تومان | WD Blue SN550 250GB | SSD |
۴۴۰ هزار تومان | ASUS 24X SATA | ODD |
یک میلیون و ۸۹۰ هزار تومان | GREEN GP500A-UK Plus | Power |
یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان | GREEN Z1 | Case |
سی و هفت میلیون و ۳۰۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |
سلام آقا فرشید
رم Vengeance Pro RGB SL 2X8 GB 3200 با مادربورد Prime Z690-P D4 سازگاری داره ؟
صفحه مادربورد رو نگاه کردم جزوش نبود حتی مدل ساده (بدون SL) ولی مدلهای قدیمی تر بودن ولی مثلا توی سایت pcpartpicker ذکر شده که سازگاری داره. میشه بهش استناد کرد؟
و اینکه آیا این رم با کولر Hyper 212 ARGB امکان کانفلیکت داره ؟
سپاس
ممنون داداش. یکی دو سوال داشتم
قیمت مدل نام قطعه چهار میلیون و ۵۵۰ هزار تومان Intel Core i5 11400 CPU (یک میلیون و ۸۰ هزار تومان) (Cooler Master HYPER 212 ARGB) COOLING سه میلیون و ۲۰ هزار تومان ASUS B560M-A MotherBoard دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومان GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000MHz -16GB RAM بیست و یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان
(بیست و چهار میلیون تومان)ASUS TUF GeForce GTX 1660 Ti 6GB GDDR6
(ASUS TUF GeForce RTX 2060 6GB GDDR6)VGA ۹۵۰ هزار تومان WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB HDD یک میلیون و ۶۵۰ هزار تومان WD Blue SN550 250GB SSD ۴۴۰ هزار تومان ASUS 24X SATA ODD یک میلیون و ۸۹۰ هزار تومان GREEN GP500A-UK Plus Power یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان GREEN Z1 Case سی و هفت میلیون و ۳۰۰ هزار تومان جمع کل (تومان) ---
ممنون داداش. یکی دو سوال داشتم
من گرافیک احتمالا 3060 اینا بخرم، این پاور و مادربرد جواب میده؟
این کولینگ واجبه؟ قدیما کولینگ نداشتیم
قدیما همون فن خود cpu خیلی خوب جواب میداد ولی به صورت کلی پیشنهاد میکنم که کولینگ رو بگیری.ممنون داداش. یکی دو سوال داشتم
من گرافیک احتمالا 3060 اینا بخرم، این پاور و مادربرد جواب میده؟
این کولینگ واجبه؟ قدیما کولینگ نداشتیم
باز هم ممنون بابت راهنمایی!خیر HDD ضروری نیست، اما SSD با این ظرفیت هم برای نصب بازی مناسب نیست، فقط برای سیستم عامل هست. بازی رو برای راندمان قابل قبول حتما باید روی هارد اینترنال نصب کرد و نه اکسترنال.
لوازم جانبی رو بر اساس سلیقه و بودجه باید انتخاب کرد و نمیشه بدون معیارهای فوق توصیه ای داشت.
مدل مادربرد معرفی شده هم جزئی از نام مدل هست و به این علته که تراشه و آنتن وایرلس داخلی برای ارتباط با مودمهای بی سیم داره و کیفیت و سرعتش هم خیلی بالاست.
ممنون حالا پول رسید کولینگ هم حتما میخر.بله پاور و مادربرد هر دو جوابگو خواهند بود. البته اگر یه کم صبور باشید میشه پردازنده 12400 رو هم توی همین رده بودجه خرید که خیلی سریعتر هست ولی کمی گرونتر درمیاد.
کولینگ رو داخل پرانتز نوشتم یعنی اختیاری هست و در جمع کل لحاظ نشده.
ممنون حالا پول رسید کولینگ هم حتما میخر.
این پردازند په نسل 12 چقدر دیگه میاد؟ چقدر صبور باشیم؟
پس موجود هست. اگه که ارزشش رو داشته باشه یکی دو میلیون این وسط فرقی نمیکنههمین حالا موجود شده ولی تعداد محدود، حدودا 2 تومن گرونتر هست نسبت به 11400 که کمی کاذب هست اما ارزشش رو داره به نظرم.
به جز این مادربرد رو هم باید به یه مدل Z690 یا B660 تغییر بدید.
سلام آقا فرشید
برای 12700 معمولی (غیر K) چه کولری پیشنهاد می کنید؟ چون دیدم بعضی جاها موجود کردن.
کیفیت پاور ET650-G Gold سیلوراستون به چه صورت هست؟ با توجه به وجود مدل ارزانتری مثل G650A-UK PLUS گرین.
با توجه به تفاوت قیمت کم بین MB500 ARGB و Z5 Surena ارزش داره کولرمستر بردارم؟
سپاس
سلام آقا فرشید برای سیستم زیر حده اقل و حده اکثرچه پاوری پیشنهاد می دهید
گرافیک RTX 3060ti
سی پی یو Core I5 12600
مادربرد giga Z690 UD
رم 16GB