من مد نظرم یه HK Studio Aura 3 بود
ولی خب به نظرم یکم زیادیه واسم
اسپیکر خوب (نه در این حد حالا
) که بلوتوث و AUX ساپورت کنه چی داریم
واسه اتاق و PC و کنسول میخوام
دست گذاشتی رو بهترین برند اسپیکر ، هارمن کاردن تو اسپیکر نامبر وان هستش و همین مدلش تا دلت بخواد تو فروشگاه های جهانی ریت بسیار بالایی داره...ولی شخصا پیشنهاد نمیکنم، چون بشدت گرون هستن....تو بودجه های بسیار بسیار پایین تر شخصا برند ادیفایر رو پیشنهاد میکنم. من خودم یک مدل بوکشلف با صدای نزدیک با مانیتور دارم، با 42 وات توان واقعی، شفافیت فوق العاده و بسیار بسیار بالایی داره، یعنی هر چی که صدای اسپیکر بلند میشه کیفیتش افت نمیکنه، با وجود نسبتا کوچک بودن این بوکشلف ها هیچ وقت جرئت نکردم صداش رو از وسط بالا تر ببرم، چون میترسم شیشه های همسایه ها رو بیاره پایین
با بودجه دو میلیون
Edifier R1280DB Desktop Speaker رو پیشنهاد میدم! من خودم ازش دارم این مدل اسپیکر بلوتوث 4 داره، تمام پورت ها رو داره ، حتی میشه یک جفت بوکشلف دیگه هم بهش وصل کرده و سیستم رو 5.1 کرد...مشکلش اینه کیفیت بلوتوث اونقدر خوب نیست و کیفیت صدا زیاد قطع و وصل میشه کلا صدای با کیفیت میخوای باید با کابل با کیفیت وصل کنی به کارت صدای با کیفیت..نه همه پول رو بریزی تو جیب اسپیکر
این مدل کنترل از راه دور هم داره و واقعا بشدت بی کیفیت هستش کنترلش! منظورم این جنس پلاستیک کنترلش خیلی بی کیفیت هستش!
مدل های جدید همین اسپیکر رو ادیفایر تولید کرده و یک کنترل فوق با کیفیت تر باهاشن هست ، ولی هنوز وارد ایران نشدن
این مدل از اسپیکر ها تو سایت های فروش جهانی ریت بسیار بسیار بالای دارن بهتره صبر کنی مدل های جدیدش وارد ایران بشن و بعدش بخری ، قکر کنم نسخه ی جدید تر بلوتوث شون هم بالاتر رفته و با کیفیت تر شدن
این مدلی رو که گفتم واقعا دیگه بهترین مدل اسپیکر تو این رده قیمت برای یک گیمر و حتی یک استدیو موسیقی هستش، بالاتر از این بودجه اگه بخوای خرج کنی بنظرم ارزش نداره.
این مدلی هستش که من دارم و وارد ایران شده
این مدل جدیدتر همون مدل قبلی هستش که کنترل و یک سری بهبود بیشتر نسبت به نسل قبلی داره و هنوز وارد ایران نشده
شخصا مدل نسل جدیدش رو پیشنهاد میدم.
____
این هارمن کاردن ها هم الکی تو ایران گرون هستن همین اسپیکرش 180 دلاره و داره قیمت 8 میلیون داخل ایران فروش میره و گارانتی هم نداره
بوکشلف ها نزدیک 150 دلارن و 2 سال گارانتی هم دارن و نزدیک 2 میلیون هستن!