مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

اقا فرشید موس و کیبرد با هم منظورم بود چیز خوب و عمری میشه تو این رنج پیدا کرد؟
اون مدل که گفتم اینه
Devastator 3 Plus Cooler Maste
اینو موس و کیبوردش داداشم گرفت اصلا جنس خوبی نیست.
موسش که باهاش کار کردم اصلا دقت خوبی نداره بدرد بازی نمیخوره واسه کارای ساده فقط خوبه، کیبوردشم دکمه هاش یک خرده خشکه و چند وقت پیش گفت یکی از دکمه هاشم از کار افتاد با اینکه خیلی خیلی کم کار میکرد باهاش.

• Like
Reactions: hamed00x
خیر، قابل اعتماد نیست اصلا. براحتی اون اطلاعات رو صفر می‌کنن و به جای مدل آکبند یا کم کارکرد به مشتری میشه فروخت!
با نرم افزار خود سامسونگ (Samsung magician) چی؟ با این میشه از سلامت ssd سامسونگ مطمئن شد یا این رو هم دور میزنند؟

اینو موس و کیبوردش داداشم گرفت اصلا جنس خوبی نیست.
موسش که باهاش کار کردم اصلا دقت خوبی نداره بدرد بازی نمیخوره واسه کارای ساده فقط خوبه، کیبوردشم دکمه هاش یک خرده خشکه و چند وقت پیش گفت یکی از دکمه هاشم از کار افتاد با اینکه خیلی خیلی کم کار میکرد باهاش.
برد های دیگه ای مثل فورتک -رد دراگون - شارکن یا t-dagger چطورن؟

با بودجه 50 میلیون چه لپتاپ گیمینگی بخرم؟
Asus TUF Dash F15 FX516PR-A توصیه میشه که هنوز مشخصاتش بروز و بالا هست.

با نرم افزار خود سامسونگ (Samsung magician) چی؟ با این میشه از سلامت ssd سامسونگ مطمئن شد یا این رو هم دور میزنند؟
فرقی نمی‌کنه. نرم افزارها کلا به اطلاعات اسمارت متکی هستن و فقط به شیوه ی خودشون نمایش میدن. وقتی اون رکوردها صفر بشه کلا با نرم افزار میزان کارکرده بودنش قابل تشخیص نخواهد بود.

سلام
ارزون‌ترین کارت گرافیکی که بهش باهاش کارای معمولی کرد چیه؟
بازی نه اصلا
ارزونترین کارتهای گرافیکی فکر کنم GT710 هست و GT1030.

A4tech که اسباب بازی می‌سازه. رددراگون هم از سوئیچ‌های متفرقه استفاده می‌کنه و بقیه هم همینطور. هر جنسی قیمت پایین تر داره حتما به یه دلیلی ارزون شده که روی کیفیت هم تاثیرگذاره. برند متفرقه نخرید.

اگه منظورت مکانیکیاش هست همینطور که آقا فرشید گفت ایناها از سویچای متفرقه استفاده میکنن اما خب سویچ برند معتبر بخوای قیمتا خیلی میره بالا بماند که پول برند کیبوردشونم میگیرن.
من Redragon K580 RGB دارم تا الان که خوب کار کرده، سویچای خوبی داره و بدنشم فلزی و کیفیت ساخت خوبی داره نرم افزار کنترلش هم اوکی هست، ولی پایین تر از این رنج قیمت دیگه کیفیت ساختا میاد پایین.

دوستان در ترکیب دو قطعه amd 6800 xt و ryzen 5 5600x ایا در رزولیشن [1080p] بحث گلوگاه شدن مطرح هست یا خیر؟

در بازی‌های فعلا اکثرا هنوز گلوگاه نیست، اما برای آینده بهتره برای کارت گرافیک قدرتمند، پردازنده ی قدرتمند مثل 5800X یا بالاتر داشته باشید.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ZEN 2
حداقل هزینه ای که میشه برا موس وکیبرد چقدره و چه مدل حالا عالی هم نباشه مشکل بودجه دارم فعلا
مانیتور m27q گرفتم ممنون از شما که مانیتور 2k رو بم معرفی کردید کیفیتش عالیه
چندتا سوال:
1.من با کابل hdmi تصویر بگیرم یا dp
2.تو کنترل پنل انویدیا تا 144hz میشه انتخاب کرد در صورتی که این مانیتور تا 170hz ساپورت میکنه
3.برای تنظیمات hdr و نرخ فریم کار خاصی یا تنظیمات خاصی باید چه تو بازی یا تو محیط ویندوز انجام بدم؟
سلام آقا فرشید
من با کابل dp وصل شدم و اون 170hz برام باز شد منم انتخابش کردم
الان موردی هست این که وقتی مانیتور خاموشه موقع روشن کردن سیستم بازر 3تا بوق میزنه ولی اگه اول مانیتور روشن باشه همون یه بوق اول رو میزنه
مشکلی داره؟

سلام آقا فرشید
من با کابل dp وصل شدم و اون 170hz برام باز شد منم انتخابش کردم
الان موردی هست این که وقتی مانیتور خاموشه موقع روشن کردن سیستم بازر 3تا بوق میزنه ولی اگه اول مانیتور روشن باشه همون یه بوق اول رو میزنه
مشکلی داره؟

تک بوق یعنی بوت نرمال و موفق
سه تا بوق ممتد یعنی عدم شناسایی خروجی متصل به کارت گرافیک. علتش هم اینه که مانیتور رو تشخیص نمیده و طبیعیه وقتی برقش قطع باشه. مانیتور رو قبل از کیس روشن کنید و از دکمه پاور روی بدنه.

تک بوق یعنی بوت نرمال و موفق
سه تا بوق ممتد یعنی عدم شناسایی خروجی متصل به کارت گرافیک. علتش هم اینه که مانیتور رو تشخیص نمیده و طبیعیه وقتی برقش قطع باشه. مانیتور رو قبل از کیس روشن کنید و از دکمه پاور روی بدنه.
ولی رو hdmi امتحان کردم مانیتور چه روشن باشه چه خاموش همون تک بوق رو میزنه

سلام فرشید جان

تاریخ دقیق اومدن نسل 12 اینتل و مین بورد هاش مشخص شده ؟

معمولا چقدر بعدش تو ایران موجود میشن قطعات؟

من اول اومدم برم نسل 10 بعد 11 رو دیدم انتخابم اون شد
این مدت اینقدر یوتوب از نسل 12 و اختلافاتش دیدم دست نگه داشتم ببینم چی میشه تا بیاد :D

ولی رو hdmi امتحان کردم مانیتور چه روشن باشه چه خاموش همون تک بوق رو میزنه

بله، روی HDMI این مشکلات کمتر هست. به سازگاری کنترلرهای DP و HDMI در دستگاههای مختلف مربوطه احتمالا.

سلام فرشید جان

تاریخ دقیق اومدن نسل 12 اینتل و مین بورد هاش مشخص شده ؟

معمولا چقدر بعدش تو ایران موجود میشن قطعات؟

من اول اومدم برم نسل 10 بعد 11 رو دیدم انتخابم اون شد
این مدت اینقدر یوتوب از نسل 12 و اختلافاتش دیدم دست نگه داشتم ببینم چی میشه تا بیاد :D

4 نوامبر قراره پردازنده‌های نسل 12 رسما عرضه بشن. این که میزان عرضه و تقاضا چقدر متناسب باشه و بشه خرید و اگر بشه خرید چقدر بالاتر از قیمت MSRP هنوز قابل پیش بینی نیست.
اگر هنوز نخریدید دلیلی نداره که این یکی دو ماه برای خرید نسل جدید صبر نکنید. این تفاوت بین نسلی ارزشش رو داره، دقیقا برعکس تفاوت نسل دهم و یازدهم که ارزشش رو نداشت.

جایی میشانسید مطمعن باشه و بشه مانیتور aoc 24g2 رو خرید کرد ازش؟
درمورد مدلهای همرده هم اگه نظری دارید ممنون میشم بگید، اولویتم کیفیت پنل هست

اپدیت:) مانیتور گیگابایت مدل m27q هم مدنظرم شده بخاطر سایز و وضوح بالاتر اگه نظر یا تجربه کار با این مانیتور هم دارید لطف کنید شیرکنید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or