m27q رو تازه خریدم حرف نداره رنگ ها فوق العاده عالی مخصوصا 2k هم هست به نظرم یه چیز عمریهجایی میشانسید مطمعن باشه و بشه مانیتور aoc 24g2 رو خرید کرد ازش؟
درمورد مدلهای همرده هم اگه نظری دارید ممنون میشم بگید، اولویتم کیفیت پنل هست
اپدیت مانیتور گیگابایت مدل m27q هم مدنظرم شده بخاطر سایز و وضوح بالاتر اگه نظر یا تجربه کار با این مانیتور هم دارید لطف کنید شیرکنید
مبارکه.m27q رو تازه خریدم حرف نداره رنگ ها فوق العاده عالی مخصوصا 2k هم هست به نظرم یه چیز عمریه
سوال:میشه همزمان از اسپیکر و اسپیکر مانیتور استفاده کرد؟
نه تا حالا مشکلی نداشتممبارکه.
یک سوال داشتم ازتون . از اونجایی که آرایش پیکسلی این مانیتور bgr هست ، نوشته ها و متن ها چشمای شما رو اذیت نمیکنه یا اصلا مشهود هست برای چشمهای شما ؟
گلوگاه یعنی چی؟ معادل انگلیسی اون چیه؟در بازیهای فعلا اکثرا هنوز گلوگاه نیست، اما برای آینده بهتره برای کارت گرافیک قدرتمند، پردازنده ی قدرتمند مثل 5800X یا بالاتر داشته باشید.
به روز رسانی 02/12/21: ما وضوح متن را با MacBook که روی Big Sur اجرا می شود آزمایش کردیم. به نظر می رسد macOS در هیچ یک از برنامه هایی که آزمایش کرده ایم ، شامل Safari ، TextEdit ، Notes ، Finder و Chrome ، از تیره شدن زیر پیکسل استفاده نمی کند. این بدان معناست که متن تار توسط طرح زیر پیکسل BGR ایجاد نمی شود. ما تعدادی عکس در زیر اضافه کرده ایم.مبارکه.
یک سوال داشتم ازتون . از اونجایی که آرایش پیکسلی این مانیتور bgr هست ، نوشته ها و متن ها چشمای شما رو اذیت نمیکنه یا اصلا مشهود هست برای چشمهای شما ؟
گلوگاه یعنی چی؟ معادل انگلیسی اون چیه؟
جایی میشانسید مطمعن باشه و بشه مانیتور aoc 24g2 رو خرید کرد ازش؟
درمورد مدلهای همرده هم اگه نظری دارید ممنون میشم بگید، اولویتم کیفیت پنل هست
اپدیت مانیتور گیگابایت مدل m27q هم مدنظرم شده بخاطر سایز و وضوح بالاتر اگه نظر یا تجربه کار با این مانیتور هم دارید لطف کنید شیرکنید
دوستان-سلام..اسم پیچی که ssd m2 روی مادربورد نصب میشه چیه..من ندارم ssd محکم نیست..میترسم خراب شه...ممنون
آقا فرشید کارت 3060ti برند gainward با قیمت حدودی ۲۳ مناسب خرید هست؟ از لحاظ نویز و صدای فن و دما و کیفیت قطعات.
سلام خدمت آقا فرشید و سایر دوستان
چند تا سوال داشتم
1. بین 1660 super و 2060 کدوم کارت بهتره؟
2. ممنون میشم یه پردازنده از نسل 11 و 12 که هم قدرت پردازشی خوبی برای نرم افزارهای مهندسی و هم گیمینگ داشته باشه معرفی کنید!
3. آیا بین برندهای مختلف رم تفاوت محسوسی هست؟ مثلا من قصد خرید 32 گیگ رم 3200 رو دارم! برند خاصی رو باید بخرم؟ یا همه برندها اوکی هستن و تفاوت آنچنانی ای ندارن؟!
4. برای این قطعات دست دوم ممنون میشم یه قیمت بذارید!
asrock 970
ram 8 Gb
cpu: fx 6100
پیشاپیش تشکر
سلام وقت بخیر
من مادربردم فقط یک اسلات ssd داره که کارت گرافیک اجازه نمیده نصب کنم ،باید اکسترنال بخرم؟
فقط می خوام ویندوز توش نصب کنم ولی تعییر سرعت در اجرای نرم افزار های گرافیکی سنگین هم محسوس باشه
تا یه تومن مدل مناسبی پیدا میشه؟
دوستان گفتن معادلش رو.گلوگاه یعنی چی؟ معادل انگلیسی اون چیه؟
سلام برای
asus fx553vd- fy 487
چه مدل SSD پیشنهاد میکنید؟ بودجه تا 2ت حدودا (برای تدوین و بازی)