میتونی تبدیل dvi به hdmi بگیری. خودم قبلا انجام دادم جواب داده.میشه به GEFORCE 210 2 تا تلویزیون وصل کرد ؟ (در سایزهای مختلف مثلا یکی 50 یکی 32 اینچ)
اگه میشه از چه طریقی
میتونی تبدیل dvi به hdmi بگیری. خودم قبلا انجام دادم جواب داده.میشه به GEFORCE 210 2 تا تلویزیون وصل کرد ؟ (در سایزهای مختلف مثلا یکی 50 یکی 32 اینچ)
اگه میشه از چه طریقی
خدای تو خارج از تاپیک گفتی میخوام ببینم کس دیگه ی راه دیگه ی هم میدونه؟میتونی تبدیل dvi به hdmi بگیری. خودم قبلا انجام دادم جواب داده.
2 تا tv 1080p رو وصل کردم کیفیت هم افتی نداشت. راه دیگه مثلا چی مد نظرت هست؟ ساده ترین راه همینه که گفتمخدای تو خارج از تاپیک گفتی میخوام ببینم کس دیگه ی راه دیگه ی هم میدونه؟
کیفیت افت نکرد؟
چه میدونم یه HUB SWITCHER HDMI چیزی2 تا tv 1080p رو وصل کردم کیفیت هم افتی نداشت. راه دیگه مثلا چی مد نظرت هست؟ ساده ترین راه همینه که گفتم
بعد 2 تا تصویر متفاوت میگرفتی؟
برای ssd بین دومدل سامسونگ 980 و 980proانتخاب قطعاتتون خوبه و کارت گرافیک هم مدل انتخابی شما خوبه. فقط هارد و SSD در لیست بالا نیست
سلام. من یه مادربرد h310 دارم. فعلا یه ssd ساتا روش هست ولی پورت ساتا رو برای hdd لازم دارم. و میخوام یه ssd m2 براش بگیرم. نمیدونم pci express ورژن چند هست. یعنی چه ssd ی براش بگیرم مناسب هست؟
سلام
با بودجه 100 برا گیم چی پیشنهاد میکنید، همراه با مانیتور، ماوس و کیبورد؟
فقط یه چیزی پیشنهاد بدید که بتونم راحت ارتقاش بدم.
ممنون.
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
چهارده میلیون و ۲۰۰ هزار تومان (هجده میلیون و ۹۰۰ هزار تومان) (پانزده میلیون و ۵۰۰ هزار تومان) | Intel Core i9 10900K (AMD Ryzen 9 5900X) (Intel Core i9 11900K) | CPU |
پنج میلیون تومان | GREEN GLACIER 360 ARGB | COOLING |
هفت میلیون و ۹۰۰ هزار تومان (نه میلیون و ۹۰۰ هزار تومان) | ASUS STRIX Z590-F GAMING Wi-Fi (ASUS TUF X570-Plus Gaming Wi-Fi AM4) | MotherBoard |
هفت میلیون و ۴۰۰ هزار تومان | GSkill Trident Z 2*16GB DDR4 3200Mhz | RAM |
شصت و پنج میلیون و ۵۰۰ هزار تومان (نود و نه میلیون تومان) | ASUS TUF RTX 3080 O10G GAMING 10GB GDDR6X (ASUS TUF RTX3090 OC 24G GAMING GDDR6X) | VGA |
سه میلیون و ۲۰۰ هزار تومان | WD Black 3.5" Desktop 64MB 2TB | HDD |
سه میلیون و ۳۰۰ هزار تومان - | SAMSUNG 980 PRO 500GB (ADATA XPG SX8200 PRO 256GB) | SSD |
- | - | ODD |
هشت میلیون و ۵۰۰ هزار تومان | ASUS ROG STRIX 850G 80Plus Gold | Power |
هفت میلیون و ۷۰۰ هزار تومان | Cooler Master MasterCase H500M | Case |
صد و بیست و دو میلیون و ۷۰۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
ده میلیون و ۷۰۰ هزار تومان (سیزده میلیون و ۳۰۰ هزار تومان) | Intel Core i9 10850K (AMD Ryzen 7 5800X) | CPU |
دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومان | GREEN GLC240-EVO GLACIER 240 | COOLING |
هشت میلیون و ۴۰۰ هزار تومان (چهار میلیون و ۵۰ هزار تومان) | ASUS STRIX Z590-A GAMING WIFI (ASUS TUF GAMING B550 Plus) | MotherBoard |
دو میلیون و ۷۰۰ هزار تومان | GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3200MHz -16GB | RAM |
چهل و سه میلیون تومان (چهل و شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومان) | ASUS TUF RTX 3070 8G GAMING 8GB GDDR6 ( ASUS TUF RX 6800XT O16G GAMING 16GB GDDR6) | VGA |
یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان | WD Blue 3.5" Desktop 64MB 2TB | HDD |
یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان | SAMSUNG 980 PRO 250GB | SSD |
- | - | ODD |
سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان | GREEN GP650A-UK Plus | Power |
سه میلیون و ۶۰۰ هزار تومان | Cooler Master MASTERBOX TD500 | Case |
هفتاد و هفت میلیون و ۳۰۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) |
سلام
میخواستم بدونم این سیستم همه قطعاتش کاملا با هم مچ هستن و اینکه برای بازی روی 1080 تا چند سال جوابگو هستش ؟
بعد میشه یک SSD M.2 دیگه هم روی مادربرد اضافه کنم؟
MB : Asus Prime B560M-A
CPU : Intel i5 10400 Tray
VGA : Asus RX 6600XT O8G
Ram : Corsair Vengeance RGB Pro 16GB Dual 3200
SSD : WD Black SN750 1TB
HDD : WD Blue 2TB
Cooler : DeepCool GAMMAXX L120 V2
Power : Green GP700HP EVO
Case : Green Z5 Surena
پاور کامپیوتر کی باید تعویض بشه؟منظورم اینه که صبر کنم تا نشانه ای از خراب شدن نشون بده یا نه؟آخه من پارسال سیستم جدید خریدم ولی هم اینجا گفتید احتیاجی نیست و هم نمایندگی گرین که رفتم خود فروشنده گفت عمر پاور خیلی بیشتر از چیزی هست که تبلیغ میکنن و نمیخواد تعویض کنی.
پاور من گرین 885 وات با 80 پلاس برنز هست ولی الان 10 ساله شده بچه ام البته هیچ مشکلی هم باهاش نداشتم هیچوقتم فشار زیادی روش نبوده نهایت گرافیک 1030 بوده
ولی الان میخوام 3060 یا 3060 ti بخرم آیا قبلش باید پاور رو عوض کنم؟سیستم فعلی 10400 با 16 گیگ رم و 3 تا فن 120 یدونه نوار rgb وکارت گرافیک فعلی 1030 هست.
دوستان پیشنهادتون برای پرینتر خونگی چیه؟
برای پرینت سیاه سفید، اسکن، کپی و کارهای معمولی (هزینه شارژش پایین باشه)