مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
با بودجه حدود 50 میلیون بهترین لپتاپی که میشه برای گیم و کارهای تدوین خرید چه مدلهایی هستش ؟

یک سئوال دیگه هم داشتم : تفاوت rx6600xt با 3060 معمولی و ti تا چه اندازه هستش ؟ برای بازی روی 1080 ارزش داره برای ti بیشتر هزینه کرد ؟
تو این بودجه Lenovo Legion 5 ها فکر کنم بهترین انتخاب باشند. فکر کنم بشه با گرافیک 3060 هم تو همین رنج لپ تاپ مورد نظر رو پیدا کنی که گرافیکش به قولی MAX-P هم هست و MUX سویچ هم داره. اگر نسخه های دارای پردازنده Core i7 11800H رو بتونی پیدا کنی تو قیمت مورد نظرت فکر کنم بهترین انتخاب ممکن باشه، اگر نه اختلاف Ryzen 7 5800H با اینتل به اون صورت زیاد هم نیست ولی خوب مثلا Thunder Bolt 4 و پشتیبانی از PCI-E 4 برای استفاده از نسل جدید SSD ها رو نخواهی داشت.
یک مشکلی که که یک سری لپ تاپ های سری جدید دارند (به خصوص لپ تاپ های با پردازنده های 5000 رایزن) حافظه رمش تایمینگ مناسبی ندارند و با عوض کردن رمش میشه بازدهی بهتری از دستگاه گرفت. اگر اشتباه نکنم این مشکل تو legion 5 های با پردازنه اینتل وجود نداره و اونا از همون اول رم های با کیفیت تری دارند. ولی در کل اگر قرار باشه سر پردازنه اینتل شما هزینه یک لپ تاپ با پردازنده AMD بدی که میشه 3070 داشته باشه این ارزش نداره.
برای توضیج بیشتر در مورد قضیه رم میشه لینک زیر رو مشاهده کنی:

سلام
لطفا نظرتون رو درباره این موس ها بدید:
1.MSI CLUTCH GM10دست دو 600ت
2.Logitech g402دست دو 700ت یا مدل 300 که تو همین رنج قیمته
3.ریزر DEATHADDER ESSENTIAL RZ01 نو 770ت
کدومش ارزش خرید بیشتری داره جدا از دست دوم بودنشون.

و همین طور بین این دوتا کیبرد کدومش:

1.ام اس آی مدل DS4100 دست دوم 650

2.ASUS Cerberus قیمت ندارم
اگه مورد دیگه ای تو این رنج دارید معرفی کنید
ممنون

سلام
با بودجه حدود 50 میلیون بهترین لپتاپی که میشه برای گیم و کارهای تدوین خرید چه مدلهایی هستش ؟

یک سئوال دیگه هم داشتم : تفاوت rx6600xt با 3060 معمولی و ti تا چه اندازه هستش ؟ برای بازی روی 1080 ارزش داره برای ti بیشتر هزینه کرد ؟

مدل Asus TUF Dash F15 FX516PR با پردازنده Core i7 11370H و تراشه گرافیکی RTX 3070
قیمت حدود 53 تومن هست.

تفاوت اون دو مدل گرافیک اگر مبنای مقایسه در مدل دسکتاپی باشه که بسته به بازی تفاوت میتونه 10 تا 20 درصد باشه. مثلا در Far Cry 6 کارت RX 6600 قویتر هست و در بازی Cyberpunk 2077 هم کارت RTX 3060
تفاوت راندمان RTX 3060 با RTX 3060 Ti هم نسبتا زیاد هست و ارزش داره بیشتر هزینه کنید.

دوستانی که rgb کار کردن. چه درایوی بگیرم که قابلیت موج تو ریسه رو داشته باشه؟
درایوی که فعلا نصب کردم از قابلیت تغییر رنگ داره ولی کل نوار رو عوض میکنه. تو بعضی ویدئو ها میبینم طیف نور مثل رنگین کمون موج میزنه

مشکل درایور یا نرم افزار نیست، خود کابل RGB باید استاندارد خاص و اون قابلیت تغییر رنگ رو داشته باشه، قرار نیست هر مدلی با هر مادربردی و هر نرم افزاری کارایی مذکور رو داشته باشه.
برای هر مدل RGB باید نرم افزار همون شرکت سازنده رو داشته باشید و استاندارد هم ARGB با پورت مخصوص سفید رنگ روی مادربرد باشه.

سلام
لطفا نظرتون رو درباره این موس ها بدید:
1.MSI CLUTCH GM10دست دو 600ت
2.Logitech g402دست دو 700ت یا مدل 300 که تو همین رنج قیمته
3.ریزر DEATHADDER ESSENTIAL RZ01 نو 770ت
کدومش ارزش خرید بیشتری داره جدا از دست دوم بودنشون.

و همین طور بین این دوتا کیبرد کدومش:

1.ام اس آی مدل DS4100 دست دوم 650

2.ASUS Cerberus قیمت ندارم
اگه مورد دیگه ای تو این رنج دارید معرفی کنید
ممنون

مدل 402 از لاجی ارزش خریدش بالاست به نظر من. اما بقیه هم خوبن به نسبت.
ASUS Cerberus هم برای کیبورد گزینه خوبیه.

کلا دست دوم برای جانبی توصیه نمیشه.

سلام
دوستان هارد wd my passport 5t به مادربورد usb2 وصل کنم مشکلی برای تامین پاور هارد پیش نمیاد یا باید فکر مادربورد جدید باشم؟

اگر مشکلی باشه اینه که هارد ممکنه روشن نشه و شناسایی نشه، نه این که خراب بشه. اما در کل چون مدل 2.5 اینچی هست نباید مشکلی داشته باشه.

دوستان من یه سیستمی دارم از اساتید اهل فن سوال دارم
مادربردم b360 gaming plus هستش
سی پی یو i5 8600k
گرافیک asus 3060ti tuf gaming
به نظرتون برد وسی پی یو رو باید ارتقا بدم به نسل 11 یا فقط سی پی یو رو قوی کنم جواب میده؟
یا اینکه گلوگاه میشن اینطوری؟
ممنون میشم کمک کنین مرسی

دوستان من یه سیستمی دارم از اساتید اهل فن سوال دارم
مادربردم b360 gaming plus هستش
سی پی یو i5 8600k
گرافیک asus 3060ti tuf gaming
به نظرتون برد وسی پی یو رو باید ارتقا بدم به نسل 11 یا فقط سی پی یو رو قوی کنم جواب میده؟
یا اینکه گلوگاه میشن اینطوری؟
ممنون میشم کمک کنین مرسی

در بیشتر بازیها هنوز همین 8600K هم جوابگو هست و برای ارتقا میتونید 9900K رو در نظر بگیرید اگر نمیخواید برای مادربرد هزینه کنید و در بیشتر بازیها با کارت گرافیکتون کفایت میکنه.
اگر خواستید مادربرد رو هم عوض کنید که دیگه بسته به بودجه از نسل دهم یا یازدهم یه 8 هسته‌ای یا بالاتر رو انتخاب کنید.

پپردازنده‌های نسل دوازدهم اینتل 5شنبه رسما عرضه می‌شن و خیلی سریعتر هم هستن.

دوستان میخوام یه مانیتور بخرم.
این مانیتور هم مد نظرم هست Gigabyte M27Q Gaming که متاسفانه G-sync نداره. G-sync دار تو همین رده IPS دار و خوش قیمت چیزی پیدا میشه یا نه؟

خودم 1440 ترجیح میدم (یعنی همین مانیتور رو) چون دیگه داره نسل 1080 منقرض میشه و قطعا تا چند سال آینده جایگاهی در مارکت نخواهد داشت ولی بدون G-sync پول تو چاه ریختنه. ولی از اون طرف انتخاب ها خیلی محدود میشه و پنل ها تغییر میکنه و بدتر از همه تو مارکت ایرانی پیدا نمیشه خیلی از مدل ها

دوستان میخوام یه مانیتور بخرم.
این مانیتور هم مد نظرم هست Gigabyte M27Q Gaming که متاسفانه G-sync نداره. G-sync دار تو همین رده IPS دار و خوش قیمت چیزی پیدا میشه یا نه؟

خودم 1440 ترجیح میدم (یعنی همین مانیتور رو) چون دیگه داره نسل 1080 منقرض میشه و قطعا تا چند سال آینده جایگاهی در مارکت نخواهد داشت ولی بدون G-sync پول تو چاه ریختنه. ولی از اون طرف انتخاب ها خیلی محدود میشه و پنل ها تغییر میکنه و بدتر از همه تو مارکت ایرانی پیدا نمیشه خیلی از مدل ها

اگر Free Sync یا Adaptive Sync هم باشه میشه G-Sync رو براش فعال کرد (البته نه با همون کیفیت)
Gigabyte M27Q هم Free Sync Premium داره که با GSync هم عالی کار میکنه و مشکلی نیست.

چن تا پست قبلی هم یه مدل ایسوس رو معرفی کرده بودم که اونم خوبه.

اگر Free Sync یا Adaptive Sync هم باشه میشه G-Sync رو براش فعال کرد (البته نه با همون کیفیت)
Gigabyte M27Q هم Free Sync Premium داره که با GSync هم عالی کار میکنه و مشکلی نیست.

چن تا پست قبلی هم یه مدل ایسوس رو معرفی کرده بودم که اونم خوبه.
البته اونی که تو دیجی کالا هست گارانتی شرکتی متفرقه 24 ماهه هست ولی لیون داره گارانتی 36 ماهه اصلی میده.
با این حال فکر نمیکنم صرفآ به خاطر گارانتی این همه اختلاف قیمت بخوره.

اگه واقعا قیمت مانیتور TUF Gaming VG259Q نزدیک 17.5 باشه پس مانیتور Gigabyte M27Q که 5 میلیون ارزون تره و 2K هست به نظر من با اختلاف گزینه سرتری هست!

کسی تجربه کار با مانیتور Gigabyte M27Q رو داره؟ من گرافیک سری TUF 3060 دارم که میخواستم مانیتور TUF Gaming VG259Q رو بردارم باهم سینک بشن ولی الان نظرم برگشته. مطمئنم مانیتورهای 1080 آینده ای ندارن و خیلی زود از رده خارج میشن.

فرشیدن جان اگر یک برد B560-A با پردازنده 11700 معمولی بردارم 16 گیگ هم جی اسکیل تریدنت به نظرت جوابگوی After و Premier هست ؟؟؟

یه سیستم 20 تومنی میخوام برای این دوتا برنامه ! آیا گرافیک onboard مشکل ایجاد میکنه ؟ پروژه‌ها در متوسط رو به بالا . . .

حتمن باید کارت گرافیک هم خریداری بشه ؟

در بیشتر بازیها هنوز همین 8600K هم جوابگو هست و برای ارتقا میتونید 9900K رو در نظر بگیرید اگر نمیخواید برای مادربرد هزینه کنید و در بیشتر بازیها با کارت گرافیکتون کفایت میکنه.
اگر خواستید مادربرد رو هم عوض کنید که دیگه بسته به بودجه از نسل دهم یا یازدهم یه 8 هسته‌ای یا بالاتر رو انتخاب کنید.

پپردازنده‌های نسل دوازدهم اینتل 5شنبه رسما عرضه می‌شن و خیلی سریعتر هم هستن.
اره قصدم فعلا تعویض فقط سی پی یو هست با همون 9900k فک کنم اونو عوض کنم تا نسل بعد میتونم ادامه بدم بازم ممنون از راهنماییت

• Like
Reactions: Farshidstar2012
فرشیدن جان اگر یک برد B560-A با پردازنده 11700 معمولی بردارم 16 گیگ هم جی اسکیل تریدنت به نظرت جوابگوی After و Premier هست ؟؟؟

یه سیستم 20 تومنی میخوام برای این دوتا برنامه ! آیا گرافیک onboard مشکل ایجاد میکنه ؟ پروژه‌ها در متوسط رو به بالا . . .

به نظرم رم رو ببر بالا سی پی یو به 11400 کاهش بده.
من خودم همین سیستمی که میگی رو جمع کردم عالیه و جوابگو هست.
البته مادربرد من B560-M هست با سی پی یو 11400 و رم 32 گیگ 3200....
بین M و A تو عملکرد تفاوتی ایجاد نمیشه.

گرافیک هم باید 100 درصد جمع کنی! اصلا بدون گرافیک به فکر کار با برنامه after نباش

برای 11700 بهتره برید سمت سری زد چون هم گلوگاه می شه اگرم برشدارید مادربرد از لحاظ دمایی گلوگاه می شه باز خیلیم بهش فشار میاد کلا یک سرچی بزنید دستتون میاد الان z590-p انتخاب فوق العاده به قیمتی هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or