ArefTheGreat
کاربر سایت
تو این بودجه Lenovo Legion 5 ها فکر کنم بهترین انتخاب باشند. فکر کنم بشه با گرافیک 3060 هم تو همین رنج لپ تاپ مورد نظر رو پیدا کنی که گرافیکش به قولی MAX-P هم هست و MUX سویچ هم داره. اگر نسخه های دارای پردازنده Core i7 11800H رو بتونی پیدا کنی تو قیمت مورد نظرت فکر کنم بهترین انتخاب ممکن باشه، اگر نه اختلاف Ryzen 7 5800H با اینتل به اون صورت زیاد هم نیست ولی خوب مثلا Thunder Bolt 4 و پشتیبانی از PCI-E 4 برای استفاده از نسل جدید SSD ها رو نخواهی داشت.سلام
با بودجه حدود 50 میلیون بهترین لپتاپی که میشه برای گیم و کارهای تدوین خرید چه مدلهایی هستش ؟
یک سئوال دیگه هم داشتم : تفاوت rx6600xt با 3060 معمولی و ti تا چه اندازه هستش ؟ برای بازی روی 1080 ارزش داره برای ti بیشتر هزینه کرد ؟
یک مشکلی که که یک سری لپ تاپ های سری جدید دارند (به خصوص لپ تاپ های با پردازنده های 5000 رایزن) حافظه رمش تایمینگ مناسبی ندارند و با عوض کردن رمش میشه بازدهی بهتری از دستگاه گرفت. اگر اشتباه نکنم این مشکل تو legion 5 های با پردازنه اینتل وجود نداره و اونا از همون اول رم های با کیفیت تری دارند. ولی در کل اگر قرار باشه سر پردازنه اینتل شما هزینه یک لپ تاپ با پردازنده AMD بدی که میشه 3070 داشته باشه این ارزش نداره.
برای توضیج بیشتر در مورد قضیه رم میشه لینک زیر رو مشاهده کنی: