مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

البته اونی که تو دیجی کالا هست گارانتی شرکتی متفرقه 24 ماهه هست ولی لیون داره گارانتی 36 ماهه اصلی میده.
با این حال فکر نمیکنم صرفآ به خاطر گارانتی این همه اختلاف قیمت بخوره.

اگه واقعا قیمت مانیتور TUF Gaming VG259Q نزدیک 17.5 باشه پس مانیتور Gigabyte M27Q که 5 میلیون ارزون تره و 2K هست به نظر من با اختلاف گزینه سرتری هست!

کسی تجربه کار با مانیتور Gigabyte M27Q رو داره؟ من گرافیک سری TUF 3060 دارم که میخواستم مانیتور TUF Gaming VG259Q رو بردارم باهم سینک بشن ولی الان نظرم برگشته. مطمئنم مانیتورهای 1080 آینده ای ندارن و خیلی زود از رده خارج میشن.
من چند وقته دارمش m27q واقعا مانیتور به صرفه ایه بهترین مزیتش هم 27 بودنش در کنار 2k.
با کابل dp میتونی 170hz بگیری . 3سال هم گارانتی آواژنگ داره
البته کارت من tuf 3070 نمیدونم 2k برات جواب میده
g27q هم هست که ارزون تره تنها فرقش 144 و تاخیر 1میلی ثانیه
اگر هم با ips حال نمیکنی یه مدل g27 خمیده داره که پنلش va که از اون دو تا ارزون تره

• Like
Reactions: Frycry666
دوستان کیس با تهویه خوب چی پیشنهاد میدین؟ من وقتی در کیس رو باز میزارم دمای کارت گرافیک حداقل 5-6 درجه نسبت به وقتی در بسته باشه پایین تر میاد

دوستان کیس با تهویه خوب چی پیشنهاد میدین؟ من وقتی در کیس رو باز میزارم دمای کارت گرافیک حداقل 5-6 درجه نسبت به وقتی در بسته باشه پایین تر میاد
با چه بودجه‌ای؟ بجز خود کیس کبفیت فن ها، تعدادشون، و جهت فلوی هوا هم مهمه.

• Like
Reactions: Mahdi444
شرمنده بودجه یادم رفت بگم D:
حداکثر دیگه حدود 4 تومن
تو این قیمت با حدود ۳ تومن Cooler Master TD500 انتخاب خیلی خوبیه. ۳ تا فن داره و بهتره یه فن دیگه هم بخرید و سمت پشتی کیس نصب کنید. مجموعا ۴ تا فن. البته بازم میگم میشه روی کیس فعلیتون هم فن بهتر و جهت مناسب بزارین و نیازی به خرید کیس دیگه نباشه.

• Like
Reactions: Mahdi444
من این گرافیک رو سفارش خرید دادم.

ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 Ti V2 OC Edition 8GB GDDR6 | Graphics Cards

بقیه قطعات سیستم:

سی پی یو: 11400
رم 4 تا 8 گیگ 3200 مگاهرتز
هارد SDD M2 سامسونگ EVO 970

به نظرتون پاور GP650A-UK Plus جوابگو هست؟

مشخصات قطعات رو تو سایت Power Supply Calculator – PSU Wattage Calculator | Newegg زدم گفت 387 وات لازم داری.
مشخصات قطعات رو تو سایت be quiet! زدم گفت 578 وات لازم داری!

الان کدوم عدد درسته؟

اگه پاوری که دارم 90 درصد توان اسمی که زده رو بده با برآورد این دوتا سایت OK هست ولی با پیشنهاد خود سایت ایسوس که پاور پیشنهادی برای این گرافیک رو زده 750 وات OK نیست!

آخرین ویرایش:

بقیه قطعات سیستم:

مشخصات قطعات رو تو سایت Power Supply Calculator – PSU Wattage Calculator | Newegg زدم گفت 387 وات لازم داری.

الان کدوم عدد درسته؟

اگه پاوری که دارم 90 درصد توان اسمی که زده رو بده با برآورد این دوتا سایت OK هست ولی با پیشنهاد خود سایت ایسوس که پاور پیشنهادی برای این گرافیک رو زده 750 وات OK نیست!
راحت جواب میده.

اگه جواب نده چه علایمی رو نشون میده؟
معمولا سیستم روشن نمیشه. و یا اگر به ویندوز هم برسه ممکنه ریست و اینا پیش بیاد.
از این بابت میگم خاطرت جمع باشه من دارم با 550 ازش استفاده میکنم. مشکلی نداشتم فعلا.تو فول لود ترین حالت چه در بازی و یا رندر

• Like
Reactions: Frycry666

بقیه قطعات سیستم:

الان کدوم عدد درسته؟

بله پاور شما جوابگو هست، مشکلی نداره و دنبال علائم هم نباشید!
هر دو عدد هم به شکلی درسته. عدد 387 وات مصرف توان واقعی سیستم هست، عدد 578 وات هم میزان توانی که پاور باید داشته باشه.

دوستان به مادربرد b360 hd3 پردازنده 9900k میخوره؟

بله میخوره، اما قبل از ارتقا حتما بایوس مادربرد رو آپدیت کنید.

یه سایت خوب برای برآورد توان پاور پیدا کردم.
https://pcpartpicker.com

تو این سایت میتونید سیستم رو جمع کنید اگه مغایرتی بین قطعات نباشه در بالا سمت چپ به صورت سبز رنگ مینویسه Compatibility: No issues or incompatibilities found
و بالا سمت راست تو قسمت Estimated Wattage مقدار توان مصرفی سیستم رو نشون میده

این سیستمی هست که من جمع کردم و به نظرم یکی از بهترین سیستم های به روز با قیمت متوسط حساب میشه. (البته پاور گرین تو لیست نبود من 650 کورسیر رو انتخاب کردم)
https://pcpartpicker.com/list/ZgzmnL

این سیستم برای من حدود 75 میلیون افتاد همراه با مانیتور. سرعت و کیفیتش بی نظیره و جای ارتقاء هم داره برای سال های آتی.

آخرین ویرایش:
سلام .
یه مانیتور برای کارت گرافیک ۲۰۶۰ میخاستم
فک کنم همون فول اچ دی فقط جواب بده.نمیدونم 2k جواب بده یا نه.
ممنون میشم یه مانیتور معرفی کنید ولی قیمت حداقل باشه.‌

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or