challengeeverything
کاربر سایت
خب من چیکار کنم مانیتور دیگه ای تو این رنج قیمت هست؟M27Q به مراتب بهتر از G5 اه.
IPS به خاطر کنتراست پایین اشه که می گن توی شب مشکل داره و رنگ مشکی رو درست نمایش نمی ده.
VA انقدر مشکلات داره که کنتراست پایین IPS در مقابلش به نظر نمیاد. به خصوص پنل G5.
هر دو مانیتور M27Q و G5 توی QC مشکل دارن و مدل مشکل دار ازشون زیاد توی بازار هست.
یک مورد G5 دیدم که اصلا پنل درست جا نرفته بود و از زیرش پلاستیک زده بود بیرون!!!
دو مورد M27Q هم دیدم که پیکسل سوختگی داشتن.
M27Q به مراتب بهتر از G5 اه.
IPS به خاطر کنتراست پایین اشه که می گن توی شب مشکل داره و رنگ مشکی رو درست نمایش نمی ده.
VA انقدر مشکلات داره که کنتراست پایین IPS در مقابلش به نظر نمیاد. به خصوص پنل G5.
هر دو مانیتور M27Q و G5 توی QC مشکل دارن و مدل مشکل دار ازشون زیاد توی بازار هست.
یک مورد G5 دیدم که اصلا پنل درست جا نرفته بود و از زیرش پلاستیک زده بود بیرون!!!
دو مورد M27Q هم دیدم که پیکسل سوختگی داشتن.
از نظر کیفیت، اس اس دی Adata، مدل XPG Gammix S70 چه جوریه؟ علی الخصوص برای استفاده در Ps5.
کمابیش تمام مانیتورها از برندهای دیگه هم همین مشکلات رو ممکنه داشته باشن.خب من چیکار کنم مانیتور دیگه ای تو این رنج قیمت هست؟
مشکل همون بازی تو اتاق تاریکه
پس مانیتور m27q رو توصیه میکنید ؟ مخصوصا تو محیط تاریک؟کمابیش تمام مانیتورها از برندهای دیگه هم همین مشکلات رو ممکنه داشته باشن.
اگر قصد خرید دارید یه مانیتور رو از فروشنده به شرط نداشتن پیکسل سوخته در هنگام خرید انتخاب کنید. چون شرکتهای ایرانی پیکسل سوخته رو تا 3 یا 5 عدد مشمول گارانتی قرار نمیدن.
پس مانیتور m27q رو توصیه میکنید ؟ مخصوصا تو محیط تاریک؟
مانیتور دیگه ای تو این رنج؟
سلام کارشناس عزیز
امیدوارم حالت خوب باشه
یک سیستم پیشنهادی برای گیم میخواستم بودجه 25 نهایت 30 میلیون لطفا مانیتور هم معرفی کنید
و اینکه مادربرد وایرلس داشته باشه بهتره یا وایرلس بصورت جدا تهیه کنیم؟
و سوالی که دارم این که با همین بودجه می تونم لپ تاب گیمینگ خوب بگیرم؟ لطفا می کنید یدون لپ تاب هم معرفی کنید
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان (چهار میلیون و ۳۰۰ هزار تومان) | Intel Core i3 10100F (Intel Core i5 9400F) | CPU |
سه میلیون و ۳۰۰ هزار تومان (یک میلیون و ۹۵۰ هزار تومان) | ASUS PRIME H410M-K (ASUS PRIME H310M-A) | MotherBoard |
دو میلیون و ۷۰۰ هزار تومان | GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000 MHz -16GB | RAM |
پانزده میلیون و ۸۰۰ هزار تومان | ASUS DUAL GTX 1660 O6G EVO 6GB GDDR5 | VGA |
۹۷۰ هزار تومان | WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB | HDD |
۹۵۰ هزار تومان | WD Green 240GB | SSD |
۴۴۰ هزار تومان | ASUS 24X SATA | ODD |
دو میلیون و ۳۵۰ هزار تومان | GREEN GP500A-UK Plus | Power |
دو میلیون و ۱۵۰ هزار تومان | GREEN Z1 | Case |
سی و یک میلیون و ۱۶۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |
پنل va خوب تو این رنج 12 هست؟مدل های ایرانی که هیچی چندتا مدل دیدم قیمتشون بالا بوددر محیط تاریک که پنل VA عملکرد بهتری داره و نشتی نور پس زمینش کمتر هست و کیفیت HDR هم بالاتر.
ASUS TUF Gaming VG27AQL1A هم با همین مشخصات در همین رده هست که باید ببینید در جزئیات کدوم بیشتر مورد پسند هست و بررسی بهتری داشته.
قیمت مدل نام قطعه دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
(چهار میلیون و ۳۰۰ هزار تومان)Intel Core i3 10100F
(Intel Core i5 9400F)CPU سه میلیون و ۳۰۰ هزار تومان
(یک میلیون و ۹۵۰ هزار تومان)ASUS PRIME H410M-K
(ASUS PRIME H310M-A)MotherBoard دو میلیون و ۷۰۰ هزار تومان GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000 MHz -16GB RAM پانزده میلیون و ۸۰۰ هزار تومان ASUS DUAL GTX 1660 O6G EVO 6GB GDDR5 VGA ۹۷۰ هزار تومان WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB HDD ۹۵۰ هزار تومان WD Green 240GB SSD ۴۴۰ هزار تومان ASUS 24X SATA ODD دو میلیون و ۳۵۰ هزار تومان GREEN GP500A-UK Plus Power دو میلیون و ۱۵۰ هزار تومان GREEN Z1 Case سی و یک میلیون و ۱۶۰ هزار تومان جمع کل (تومان) ---
برای مانیتور هم میتونید یه مدل 22 یا 24 اینچ از مدلهای موجود سامسونگ یا ال جی رو انتخاب کنید. مثل SAMSUNG LF24T350FH
مادربرد وایرلس دار رو در صورتی انتخاب کنید که روتر بسیار قوی و گرون قیمتی داشته باشید. اگر نیازی به سرعت خیلی بالا ندارید و روتر اینترنتتون معمولی هست بهتره از دانگل وایرلس معمولی استفاده کنید که ارزونتر درمیاد.
با همین 30 تومن میشه لپ تاپ هم خرید، اما قاعدتا مشخصات و سرعت پایینتری نسبت به این سیستم خواهد داشت. البته با احتساب این که لپ تاپ خودش نمایشگر داره و نیازی به خرید مانیتور نیست.
در محیط تاریک که پنل VA عملکرد بهتری داره و نشتی نور پس زمینش کمتر هست و کیفیت HDR هم بالاتر.
ASUS TUF Gaming VG27AQL1A هم با همین مشخصات در همین رده هست که باید ببینید در جزئیات کدوم بیشتر مورد پسند هست و بررسی بهتری داشته.
قیمت مدل نام قطعه دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
(چهار میلیون و ۳۰۰ هزار تومان)Intel Core i3 10100F
(Intel Core i5 9400F)CPU سه میلیون و ۳۰۰ هزار تومان
(یک میلیون و ۹۵۰ هزار تومان)ASUS PRIME H410M-K
(ASUS PRIME H310M-A)MotherBoard دو میلیون و ۷۰۰ هزار تومان GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000 MHz -16GB RAM پانزده میلیون و ۸۰۰ هزار تومان ASUS DUAL GTX 1660 O6G EVO 6GB GDDR5 VGA ۹۷۰ هزار تومان WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB HDD ۹۵۰ هزار تومان WD Green 240GB SSD ۴۴۰ هزار تومان ASUS 24X SATA ODD دو میلیون و ۳۵۰ هزار تومان GREEN GP500A-UK Plus Power دو میلیون و ۱۵۰ هزار تومان GREEN Z1 Case سی و یک میلیون و ۱۶۰ هزار تومان جمع کل (تومان) ---
برای مانیتور هم میتونید یه مدل 22 یا 24 اینچ از مدلهای موجود سامسونگ یا ال جی رو انتخاب کنید. مثل SAMSUNG LF24T350FH
مادربرد وایرلس دار رو در صورتی انتخاب کنید که روتر بسیار قوی و گرون قیمتی داشته باشید. اگر نیازی به سرعت خیلی بالا ندارید و روتر اینترنتتون معمولی هست بهتره از دانگل وایرلس معمولی استفاده کنید که ارزونتر درمیاد.
با همین 30 تومن میشه لپ تاپ هم خرید، اما قاعدتا مشخصات و سرعت پایینتری نسبت به این سیستم خواهد داشت. البته با احتساب این که لپ تاپ خودش نمایشگر داره و نیازی به خرید مانیتور نیست.
پنل va خوب تو این رنج 12 هست؟مدل های ایرانی که هیچی چندتا مدل دیدم قیمتشون بالا بود
و یه سوال دیگه رزولشن 2k مناسب کارت منه؟(tuf 3070) حداقل برا 3-4 سال با تنظیمات بالا ؟
11700K انتخاب خوبی هست و با 10700K فرقی در بازیها ندارن اکثرا.سلام فرشید جان
mainboard و cpu رو ram رو قصد تعویض دارم
---
هدف هم استفاده برای گیم هست 4K و 60 هرتز
11700K انتخاب خوبی هست برای مثلا یکی دو سال اتی ؟
دیدم سری I9 هم هست 11900K این اختلاف 4 5 تومنی ارزش داره برای گیم تو 4K تاثیر خاصی میزاره ؟ یا هزینه اضافی کردن هست ؟
نسبت به 10700k چطور؟ اینم با اختلاف کمتری که نسبت به 11700k داره
اکثریت ویدیو و نقد ها رو تو سایت ها و یوتوب میدیدم عمده بالای اختلاف های CPU ها توی 1080P بود و تو 1440 و 4K نهایت یکی دو فریم
و خیلی جاها خوندم نوشته بودن I7 برای گیم خیلی بهتر هست
----
مساله بعدی میخوام یک کولر بادی مناسب که الان میشه برای 11700K تو ایران تهیه کرد رو بدونم ( Water نباشه)
چند قیمت هست و چه مدلی؟
که خیال ادم راحت باشه وسط بازی خوب بتونه خنکش کنه
---
برای این CPU هم یک مین بورد هم بی زحمت معرفی کنید
زیاد نمیخوام به قول معروف فنسی باشه و امکانات زیاد داشته باشه
یک چیز خوب و قیمت خوب
---
مرسی
دوستان یه هد ست میخواستم برای تماشای فیلم و اهنگ همچنین محتوای اموزیش انگلیسی که نیاز دارم کیفیت صدا بالا باشه
با قیمت خوب چه هد ستی رو پیشنهاد می کنین ؟
این سیستم دست دوم چقدر ارزش فروش داره
h110m plus
g4400
ram 4gb
power green 250w
case green ava
سلام
تا ۹ تومن و حتی پایین تر چه مانیتوری پیشنهاد میکنید؟ برای گیمیگ لایت میخوام. ترجیحا ۲کی باشه یا ۴کی و اینه که رنگ رو خوب نشون بده برای توسعه وب و غیره.
اگر پردازنده BOX باشه خودش یه فن رده پایین داره که برای توان حرارتی این مدلها کفایت میکنه، اگر بدون جعبه باشه که یه فن 200 یا 300 تومنی طرح اینتل یا اوریج اینتل باید بهش اضافه کنید.مجدد سلام
خیلی ممنونم از راهنمایتون
سوالی که دارم اینه cpu نیاز به فن خنک کننده نداره؟ اگر داره لطفا معرفی کنید
ممنون اقا فرشید که همیشه راهنمایی میکنید.انتخابم همون m27q شد شبا هم نورش رو کم میکنم شاید اصلا اذیت نشم من تا حالا ips نداشتممدل ایرانی رو برای بازی کلا فراموش کنید، پنل های دست چندم چینی برای بازی مناسب نیستن. بهترین پنل VA برای بازی همون مدلهای سامسونگ هست که صحبت شد، ولی خب با در نظر گرفتن مشکلاتی که گفته شد.
کارت 3070 هم برای 2K و 60 فریم تا مدت زیادی جوابگو هست.