مسئول برنامه ریزی محصولات Xbox : آنالیز سخت افزاری بین کنسول ها بی معنی است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ps4xboxone.jpg

مسئول برنامه ریزی محصولات Xbox آقای Albert Penello معتقد است که آنالیز سخت افزارها بی معنی است زیرا این بازی ها هستند که اهمیت دارد.
طی مصاحبه در OXM اشان گفته اند که تعداد بسیار کمی از گیمرها کنسول های نسل بعد را فقط به خاطر سخت افزار می خرند.هیچ دلیلی برای مقایسه XBOX ONE با PS4 وجود ندارد.
سخنان ایشان :
"مشکل این است که سونی رفته و تعداری آمار و عدد تهیه کرده است که از بعضی جهات بی معنی می باشد.زیرا دیگر مانند سال 1990 و تفاوت 16-bit و 32-bit نیست.حقیقت این است که آنها رفته اند و به سخت افزار خود می بالند و می گویند کار ما در بازار نیست (تک است) .اما افراد ما می گویند از هر نظر قطعات box در نظر گرفته شده تا عملکردی بهینه داشته باشد.من اصلا سعی میکنم چنین بحثی را نداشته باشم چون اهمیتی ندارم.box معرکه خواهد شد.گیمرها شگفت زده خواهند شد.همین بحث را نیز در نسل گذشته داشتیم و به کلی بی هدف و بی معنی می باشد زیرا باعث می شود مردم درباره چیزی که نمی دانند بحث کنند.آنها Nick Baker نیستند و من هم Mark Cerny نیستم پس چرا چنین مکالمه ای را داریم؟"
آقای Penello گفته اند که گیمرها کنسول را به خاطر بازی میخرند و این چیزی است که به آن اهمیت می دهند :
"بله من به صورت آنلاین این بازی اعداد را دنبال می کردم و قبلا هم چنین بحثی داشتیم.می خواهیم درباره HDMI 1.3 یا 1.4 صحبت کنیم؟اه ه ه آن را ول کنید اهمیت ندارد.Call of Duty جدید را دیده اید؟معرکه خواهد شد.پس ارزش بحث را ندارد"
نظر شما چیست؟

VG247

آخرین ویرایش:
عجب په واسه اين بود مايكرو اينو گفت؟:-/
نميدونستم
مايكرو عجب فنهاي با اطلاعاتي داره:-o

مایکرو فنای با اطلاعی نداره ظاهرا سونی فنای با اطلاع کم داره!
اینو دیگه هر کسی که یه بار لای یه کتاب کامپیوترو در مورد سخت افزار باز کرده باشه میدونه.

فعلا هر چی که این خبر های میاد یه ps4 و توانایی هاش امیدوار میشم و تصور کیفیت بازی های ناتی داگ و سانتامونیکا روی این سخت افزار مو به تنم سیخ میکنه :x

منتظر استودیو کوآنتیک دریم با انقلاب گرافیکی روی PS4 باشید .

اختلاف وحشتناک ؟! نمیدونم شماها از یه دنیای دیگه اومدید یا بعضی ها را به مسخره گرفتید ؟ که مورد دومی خیلی بهت میاد ! این DF (که اگه از شما بیشتر سواد داشته باشه ؟! ) قبل این خبر تو مقالش گفته بود PS4 فقط 33 درصد قویتره ؟! این 33 درصد اختلافش وحشتناک هست ؟؟؟!!! اگه این درصد اختلاف وحشتناک باشه اگه 50 درصد یا 100 درصد باشه دیگه اسمش چی میشه ؟! حالا DF بنابه به اطلاعات ناقص اون درصد را داده بود .

الان با این خبر جدید نمیدونم دیگه اختلاف چند درصد هست ؟! شاید از رتبه وحشتناک اوده تو رتبه بسیار بسیار زیاد ؟! . فردا اگه مشخصات کامل GPU و MOVE ENGINE بیاد شاید اسم این تفاوت تو رتبه خیلی قوی تر بیاد ! :bighug:
این اسمش 33 درصده ؟
In terms of the GPU hardware, hard information was difficult to come by, but one of the engineers did let slip with a significant stat - 768 operations per clock. We know that both Xbox One and PlayStation 4 are based on Radeon GCN architecture and we also know that each compute unit is capable of 64 operations per clock. So, again through a process of extrapolation from the drip-feed of hard facts, the make-up of the One's GPU is confirmed - 12 compute units each capable of 64 ops/clock gives us the 768 total revealed by Microsoft and thus, by extension, the 1.2 teraflop graphics core. So that's another tick on the Durango leaked spec that has been transposed across to the final Xbox One architecture and the proof we need that PlayStation 4's 18 CU graphics core has 50 per cent more raw power than the GPU in the new Microsoft console.
Spec Analysis: Xbox One • Articles • Eurogamer.net

داره میگه 50درصد قدرت خام بیشتری داره GPU توی PS4 (همون اختلاف وحشتناک) چه ربطی به خبر جدید داره ؟ جدیداً قدرت GPU به 32مگ رم مرتبط شده ؟

مایکرو فنای با اطلاعی نداره ظاهرا سونی فنای با اطلاع کم داره!
اینو دیگه هر کسی که یه بار لای یه کتاب کامپیوترو در مورد سخت افزار باز کرده باشه میدونه.

قانون میگه که کنسول گیم مال گیمه و مالتی مدیا یه گوشه ی بسیار کوچیکشه نه 20 دقیقه اول کنفرانس نسل آینده و شروع محدودیتها .

اه نسل قبل هم همین مشکل مضخرف سر ضعف آشغال مایکروسافت که کنسول غراضش رو 1سال زودتر انداخت به ملت بوجود اومد کل نسل مجبور شدیم بازیای مولتی پلتفرم رو با گرافیک پایین تر نسبت به انحصاری های سونی و پورت ضعیف در اوایل تحمل کنیم چون که آشغال مایکروسافت اندازه کنسول سونی قدرت نداشت برای همین بازی ها رو اول برای 360 میساختن بعد برای PS3 پورت میکردن که کارشون راحت باشه و نخواد تنظیمات گرافیکی رو تغییر بدن از افکت تکسچر ها و AA بزنن این تفاوت رو به وضوح میتونید تو انحصاری های سونی ببینید نه یکی نه دوتا یه عالمه
سری Uncharted سری Killzone سری Gow بازی The Last Of Us و حتی Resistance 3 و...
دقیقا به خاطر کنسول جدید این شرکت این اتفاق دوباره تو این نسل داره میفته!
واقعا به نظر من لقب انگل صنعت گیم برازنده ی این کمپانی هست جز کینکت (که طبق معمول یه ایده دزدی جدید از این شرکت بود)و کمی هم لایو باعث هیچ پیشرفت خاصی تو صنعت گیم نشد فقط پول مردمو خورد!
بعد طلب ارث باباشونم از گیمرا دارن! اگر اینترنت ندارید Xbox 360 بخرید فکر کردن ما مونده محصولات تکراری و رو به زوال این کمپانی هستیم!

آخرین ویرایش:
اه نسل قبل هم همین مشکل مضخرف سر ضعف آشغال مایکروسافت که کنسول غراضش رو 1سال زودتر انداخت به ملت بوجود اومد کل نسل مجبور شدیم بازیای مولتی پلتفرم رو با گرافیک پایین تر نسبت به انحصاری های سونی و پورت ضعیف در اوایل تحمل کنیم چون که آشغال مایکروسافت اندازه کنسول سونی قدرت نداشت برای همین بازی ها رو اول برای 360 میساختن بعد برای PS3 پورت میکردن که کارشون راحت باشه و نخواد تنظیمات گرافیکی رو تغییر بدن از افکت تکسچر ها و AA بزنن این تفاوت رو به وضوح میتونید تو انحصاری های سونی ببینید نه یکی نه دوتا یه عالمه
واقعا به نظر من لقب انگل صنعت گیم برازنده ی این کمپانی هست جز کینکت (که طبق معمول یه ایده دزدی جدید از این شرکت بود)و کمی هم لایو باعث هیچ پیشرفت خاصی تو صنعت گیم نشد فقط پول مردمو خورد!
بعد طلب ارث باباشونم از گیمرا دارن! اگر اینترنت ندارید Xbox 360 بخرید فکر کردن ما مونده محصولات تکراری و رو به زوال این کمپانی هستیم!

دمت گرم خیلی حال کردم با این تزی که دادی خداوکیلی دو سه تا دکترای افتخاری باید بهت بدن.به خدا با وجود شما جوونای انقلابی ما تا فتح قله های علمی جهان فقط یه قدم دیگه فاصله داریم.
اونوقت اونا میرن تو دانشگاه MIT با اون همه امکانات دکتر مهندس درست میکنن کجان که ببینن جوونای ما اینجا پای کنسول دکترا میگیرن.

نقل قولDieDie
:
دمت گرم خیلی حال کردم با این تزی که دادی خداوکیلی دو سه تا دکترای افتخاری باید بهت بدن.​

عزیزم تو کل این پست من حتی یه تز هم ندادم اگر معنی کلمه ای رو نمیدونی مجبور نیستی ازش استفاده کنی خب؟!

به خدا با وجود شما جوونای انقلابی ما تا فتح قله های علمی جهان فقط یه قدم دیگه فاصله داریم.
اونوقت اونا میرن تو دانشگاه MIT با اون همه امکانات دکتر مهندس درست میکنن جوونای اینجا پای کنسول دکترا میگیرن.​

عزیزم با این همه ادعا میشه بدونم چیکاره اید؟

در مورد اولی چشم ببخشید قربان , پس فکت بوده دیگه چه بهتر .بسیار عالی بود.
در مورد دومی من بیکارم دیدم شما مهندسی خواستم در جوار ملکوتی شما به علمم اضافه کنم بلکه مارم جایی تحویل بگیرن. :)

8-|

الان چی شد؟:d

آخرین ویرایش:
عزیزم تو کل این پست من حتی یه تز هم ندادم اگر معنی کلمه ای رو نمیدونی مجبور نیستی ازش استفاده کنی خب؟!

عزیزم با این همه ادعا میشه بدونم چیکاره اید؟
در مورد اولی چشم ببخشید قربان , پس فکت بوده دیگه چه بهتر .بسیار عالی بود.
در مورد دومی من بیکارم دیدم شما مهندسی خواستم در جوار ملکوتی شما به علمم اضافه کنم بلکه مارم جایی تحویل بگیرن. :)

اینجور که دوستان ثابت کردند اگه یه بازی رو PS4 با 60 فریم اجرا بشه، همون بازی با همون کیفیت رو XOne رو 30 فریم اجرا میشه (جاناتن بلو هم قبلا همچین حرفی زده بود)، در نتیجه تو همون اوایل لانچ و با بازی هایی مثل Watch Dogs و Battle 4 باید شاهد تفاوت های آشکار گرافیکی بین بازی های مولتی پلتفرم باشیم. با این حال بازم امیدوارم وضعیت خیلی فاجعه نباشه :دی

دمت گرم خیلی حال کردم با این تزی که دادی خداوکیلی دو سه تا دکترای افتخاری باید بهت بدن.

یعنی کسی هنوز می تونه منکر گرافیک پایین 360 Xbox نسبت به PS3 بشه؟!
لطفا بجای دکتر مهندس افتخاری دادن به دیگران به خودتون پروفسورای افتخاری بدید

19852265458564651197.jpeg

اینجور که دوستان ثابت کردند اگه یه بازی رو PS4 با 60 فریم اجرا بشه، همون بازی با همون کیفیت رو XOne رو 30 فریم اجرا میشه (جاناتن بلو هم قبلا همچین حرفی زده بود)، در نتیجه تو همون اوایل لانچ و با بازی هایی مثل Watch Dogs و Battle 4 باید شاهد تفاوت های آشکار گرافیکی بین بازی های مولتی پلتفرم باشیم. با این حال بازم امیدوارم وضعیت خیلی فاجعه نباشه :دی

نخیـــــر ! BF4 تأیید شده رو X1 با 60 فریم اجرا میشه . تازه این واسه قبل از اینه که به کشفیات جدید در مورد ESRAM برسن. الان دیگه اوضاع خیلی بهتر هم شده.الان 270GB/s پهنای باند داره که خودش کلی میتونه کمک کنه. من امیدوارم BF4 روی PS4 حداقل با 30 فریم اجرا بشه که دیگه خیلی تفاوت فاحش نباشه هرجند که 30 فریم نسبت به 60 خیلی کمتره :(

خب پس روی PS4 قاعدتا رو 120 فریم اجرا میشه، یادمه قبلا یه شرکتی در مورد 120 فریم صحبت کرده بود که گویا داره بعد از سال ها حرفش به حقیقت می پیونده
biggrin1.gif
در ضمن این حرف من نیست، Jonathan Blow اولین بار همچین حرفی زده که گویا واقعا حقیقت داره، مشکلی بود با خودش در میون بزارید.
The Witness | An exploration-puzzle game on an uninhabited island. The development blog.

120 فریم در ثانیه؟ پس ببین دیگه چقدر از گرافیک و رزولوشن زدن که رسیدن به 120 فریم :d وگرنه بازی ای که قراره رو X1 بطور ثابت 60 فریم بده و واسه PS4 قول داده اند که برسونن به 30 فریم چجوری امکان داره با همون کیفیت 120 فریم بده؟

آخرین ویرایش:
نخیـــــر ! BF4 تأیید شده رو X1 با 60 فریم اجرا میشه . تازه این واسه قبل از اینه که به کشفیات جدید در مورد ESRAM برسن. الان دیگه اوضاع خیلی بهتر هم شده.الان 270GB/s پهنای باند داره که خودش کلی میتونه کمک کنه. من امیدوارم BF4 روی PS4 حداقل با 30 فریم اجرا بشه که دیگه خیلی تفاوت فاحش نباشه هرجند که 30 فریم نسبت به 60 خیلی کمتره :(
خب پس روی PS4 قاعدتا رو 120 فریم اجرا میشه، یادمه قبلا یه شرکتی در مورد 120 فریم صحبت کرده بود که گویا داره بعد از سال ها حرفش به حقیقت می پیونده :دی در ضمن این حرف من نیست، Jonathan Blow اولین بار همچین حرفی زده که گویا واقعا حقیقت داره، مشکلی بود با خودش در میون بزارید.
The Witness | An exploration-puzzle game on an uninhabited island. The development blog.
در ضمن:
So that's another tick on the Durango leaked spec that has been transposed across to the final Xbox One architecture and the proof we need that PlayStation 4's 18 CU graphics core has 50 per cent more raw power than the GPU in the new Microsoft console
اینم حرف DF هست که در اعتبارش هیچ شکی نیست.

چه عصبی..حالا سخت نگیر...هیچ کس که شما رو مجبور نکرده این محصولات به درد نخور مایکرو از windows بگیر تا کنسول رو بخری...وااااالللللااااا

وقتی یه نفر 5 ماه قبل از عرضه یه کنسول اون کنسول رو بی رقیب و قویتر و پر فروش تر میدونه نشون میده که هایپ شدیدا گرفتدش و داره مثل یه بچه احساسی به قضیه نگاه میکنه!
من نظری راجب به اینکه کدوم بهتره ندارم چون اصلا برام مهم نیست! (مهم برای من فیفا 14 هست:دی) اما این کارای بعضیها واقعا مسخره و لوس شده!
هنوز هیچی نشده ترولینگ راه اینداختید؟؟؟ آخه رو چه حسابی ps4 رو بهتر میدونید؟ رو کدوم منطق؟ هنوز هیچکدوم رو از نزدیک هم ندیدین!
خب پس روی PS4 قاعدتا رو 120 فریم اجرا میشه، یادمه قبلا یه شرکتی در مورد 120 فریم صحبت کرده بود که گویا داره بعد از سال ها حرفش به حقیقت می پیونده
چند تا تیوی هستن که میتونن تصویری با 120 فریم نمایش بدن؟ الان led و lcd ها زور بزنن 75 تا نشون بدن! نتیجه این میشه که تصویر شما پر پر میزنه چون هنوز فریم 2 نرسیده به تیوی فریم 3 فرستاده شده:دی
کلا بیشتر از 75 فریم بی معنیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or