مسئول برنامه ریزی محصولات Xbox : آنالیز سخت افزاری بین کنسول ها بی معنی است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ps4xboxone.jpg

مسئول برنامه ریزی محصولات Xbox آقای Albert Penello معتقد است که آنالیز سخت افزارها بی معنی است زیرا این بازی ها هستند که اهمیت دارد.
طی مصاحبه در OXM اشان گفته اند که تعداد بسیار کمی از گیمرها کنسول های نسل بعد را فقط به خاطر سخت افزار می خرند.هیچ دلیلی برای مقایسه XBOX ONE با PS4 وجود ندارد.
سخنان ایشان :
"مشکل این است که سونی رفته و تعداری آمار و عدد تهیه کرده است که از بعضی جهات بی معنی می باشد.زیرا دیگر مانند سال 1990 و تفاوت 16-bit و 32-bit نیست.حقیقت این است که آنها رفته اند و به سخت افزار خود می بالند و می گویند کار ما در بازار نیست (تک است) .اما افراد ما می گویند از هر نظر قطعات box در نظر گرفته شده تا عملکردی بهینه داشته باشد.من اصلا سعی میکنم چنین بحثی را نداشته باشم چون اهمیتی ندارم.box معرکه خواهد شد.گیمرها شگفت زده خواهند شد.همین بحث را نیز در نسل گذشته داشتیم و به کلی بی هدف و بی معنی می باشد زیرا باعث می شود مردم درباره چیزی که نمی دانند بحث کنند.آنها Nick Baker نیستند و من هم Mark Cerny نیستم پس چرا چنین مکالمه ای را داریم؟"
آقای Penello گفته اند که گیمرها کنسول را به خاطر بازی میخرند و این چیزی است که به آن اهمیت می دهند :
"بله من به صورت آنلاین این بازی اعداد را دنبال می کردم و قبلا هم چنین بحثی داشتیم.می خواهیم درباره HDMI 1.3 یا 1.4 صحبت کنیم؟اه ه ه آن را ول کنید اهمیت ندارد.Call of Duty جدید را دیده اید؟معرکه خواهد شد.پس ارزش بحث را ندارد"
نظر شما چیست؟

VG247

آخرین ویرایش:
استفاده از۱۶ ماژول حافظه برای رم های DDR 3 به ظرفیت ۸ گیگابایت در مقایسه با یک واحد ۸ گیگابایتی GDDR 5 با پهنای باند ۱۷۶ گیگابایت بر ثانیه در پلی استیشن ۴ و افزایش راندمان ۸۸ درصدی با کمک ESRAM به ظرفیت ۳۲ مگابایت که قبلا پیک باند ۱۰۲ گیگابایت بر ثانیه برای آن در نظر گرفته شده بود و اکنون با استفاده از نوع جدید و سیلکون های نزدیک به منبع، توان پیک پهنای باند به عدد اعجاب انگیز ۱۹۲ گیگابایت بر ثانیه رسیده است و عملکرد رم ها بهبود چشم گیری داشته است.
عزیز من Unified یک واحد نمیشه، میشه یک پارچه. شما از کجاتون در آوردی یک واحده؟ بعدش هم بد نیست به جدول زیر یه نیگا بندازین:

48267862810701456953.jpg
منبعش AnanadTech هست مگه اینکه این رو هم قبول نداشته باشین! سرعت BW ایکس باکس وان 192 نیست بلکه 102 هست! یه مقدار کمتر غلو کنین.

عزیز من Unified یک واحد نمیشه، میشه یک پارچه. شما از کجاتون در آوردی یک واحده؟ بعدش هم بد نیست به جدول زیر یه نیگا بندازین:

48267862810701456953.jpg
منبعش AnanadTech هست مگه اینکه این رو هم قبول نداشته باشین! سرعت BW ایکس باکس وان 192 نیست بلکه 102 هست! یه مقدار کمتر غلو کنین.

دوباره برگشتیم سر خونه اول ؟! این همه مدت داشتیم قصه لیلی مجنون تعریف می کردیم ؟ اون مطلب شما برای ماه می هست و الان طبق جدیدترین اطلاعات پهنای باند فریم بافر به 192 رسیده ... دیگه بحث بی خود شده ... شما هر طور راحتی فکر کن ... 8-|

مسئول برنامه ریزی محصولات Xbox : آنالیز سخت افزاری بین کنسول ها بی معنی است

اين حرف ايشون در نسل فعلي خيلي ببخشيد چرتي بيش نيست! شايد اگر اين حرف رو براي نسل پيش ميگفت كه معماري دو كنسول 360 و ps3 كاملا متفات بودند، ميشد درك كرد و تاييد كرد ولي الان ما شاهد معماري يكسان هستيم و سخت افزار اينجا خيلي نقشش مهم ميشه؛ از نظر برنامه نويسي هم كه ديگه نيازي به حرف زدن نيست.

مگه هر چی عددِ سخت افزار بزرگتر باشه بهتره؟!
شما برو یه سری چیپ گرافیکی و کارت و سی پی یو بخر وقتی با هم درست مچ نشن , رابط نرم افزار و سخت افزار مشکل داشته باشه , رابط کاربری مذخرف باشه خودتو باکشی اصن کارایی بهت نمیده
ولی برعکسش یه سیستم ضعیف ولی درست مچ شده و برنامه ریزی شده ممکنه خیلی بیشتر بهت کار بده

عدد سخت افزاري؟ من حرفي از اين چيزايي كه شما پست من رو نقل قول كردي زدم؟!!!

آخرین ویرایش:
شرط هرچی بگی میبندم اصلا ندیدی کنفرانس سونی لایو بلاگ دیدی فکر کرددی همه چیزه کنفرانسو فهمیدی =))

برو تحقیق کن ببین سونی برای سال اول عرضه کنسول چند تا انحصاری داره بعد بیا الکی اینجا نظر بده باشه ؟؟ :))

فقط تو دیدی , شعورش تو ام فقط میرسه ...
وقتی از هیچکدوم رونمایی نکرده تو E3 من دلیلی نمیبینم که بگم بازیاش بهتر یا بیشتره...چون عملا هیچ چیزی رونمایی کرد
نینتندو ام بلده بگه سالِ اول 30 40 بازی داریم...

بعد الان جوابِ سوالای منُ پیچوندی گلم , بحث میکشی به یور دیگه فرض نکن خرم نمیفهمم :)

البته اون ربطی به سخت افزار PS4 نداشته ! :دی احتمالاً به مسائل Streaming و این چیزا مربوط بوده ، چون من کنفرانس رو که بعدش یه بار دیگه دیدم ، یکی دو جای دیگه هم سر بازی های دیگه از اون موارد به چشمم خورد.
Digital Foundry بعد از همون کنفرانس ، AC IV رو روی خود سخت افزار PS4 تجربه کرده بود و عیناً همون دمو رو بازی کرده بود. نوشته بودن که لگ و افت فریمی نداره و بازی توی 30fps خیلی نرم و روون اجرا میشه !

The unstable performance of the game's Sony conference appearance isn't in evidence during our private look at the game, and there's no frame-rate dips at all during its 10 minute stretch - while reports came from the showfloor of a 60fps multiplayer experience, this was clearly a silky-smooth 30fps presentation

چیزی بود که من دیدم...حتی توی دموی Destiny ام بود...

- - -ویرایش - - -

اين حرف ايشون در نسل فعلي خيلي ببخشيد چرتي بيش نيست! شايد اگر اين حرف رو براي نسل پيش ميگفت كه معماري دو كنسول 360 و ps3 كاملا متفات بودند، ميشد درك كرد و تاييد كرد ولي الان ما شاهد معماري يكسان هستيم و سخت افزار اينجا خيلي نقشش مهم ميشه؛ از نظر برنامه نويسي هم كه ديگه نيازي به حرف زدن نيست.

مگه هر چی عددِ سخت افزار بزرگتر باشه بهتره؟!
شما برو یه سری چیپ گرافیکی و کارت و سی پی یو بخر وقتی با هم درست مچ نشن , رابط نرم افزار و سخت افزار مشکل داشته باشه , رابط کاربری مذخرف باشه خودتو باکشی اصن کارایی بهت نمیده
ولی برعکسش یه سیستم ضعیف ولی درست مچ شده و برنامه ریزی شده ممکنه خیلی بیشتر بهت کار بده

فقط تو دیدی , شعورش تو ام فقط میرسه ...
وقتی از هیچکدوم رونمایی نکرده تو E3 من دلیلی نمیبینم که بگم بازیاش بهتر یا بیشتره...چون عملا هیچ چیزی رونمایی کرد
نینتندو ام بلده بگه سالِ اول 30 40 بازی داریم...

بعد الان جوابِ سوالای منُ پیچوندی گلم , بحث میکشی به یور دیگه فرض نکن خرم نمیفهمم :)

جالبه حداقل پسته خودتو بخون بعد پسته منو نقل کن :))

دوستان سونی فن ول کنید مهم اینه که الان xbox1 .چهل درصد قوی تره این مسئول برنامه ریزی ایکس باکس هم خواسته شکسته نفسی کنه گفته انالیز سخت افزاری بی معنیه چون اگه این کارو بکنید بازم میفهمید که xbox1 قوی تره و اصلا نیاز به آنالیز نیست:d

خوب چقدر شد آخر ؟

192 + 68 = 260 (حاصل جمعشون چقدر روند میشه ؟ :دی)
260/176 = 1.47

الان X1 حدود 47 درصد قوی تره دیگه درسته ؟ خبر جدیدی که نیومده ؟

آخرین ویرایش:
فنهای مایکروسافت تمام امیدشون به پهنای بانده تا شاید یکم دلگرمشون کنه . ما هم با توهمات شما هم عقیده ایم X180 بهتره حال کنید .

PS3 همین الان کارای نسل آینده رو بیرون داده و کیفیتو گذاشته کف دستتون . حالا من حجالت میکشم ایکس باکسو بگم در حده رقابتم هست . بهتره بگیم :

XBOX1 VS PS3

ميدونيد اين نطق جديد مسئول زحمتكش مايكرو منو ياد كدوم ديالوگها ميندازه؟
تو اين نسل سوني فنها ميگفتن ما بازي انحصاري بيشتري داريم سريع پاي متا و كيفيت و امار فروش بازيهاي 360 به ميون كشيده ميشد
اينجا هم همينه يكي نيست بگه اگه اناليز و قدرت سخت افزاري واستون مهم نيست پس چرا تو كنفرانس ميگيد n تعداد ترانزيستور داره اگه براتون مهمه پس چرا ميگيد اناليز مهم نيست اصل كار بازي مهمه

ميدونيد اين نطق جديد مسئول زحمتكش مايكرو منو ياد كدوم ديالوگها ميندازه؟
تو اين نسل سوني فنها ميگفتن ما بازي انحصاري بيشتري داريم سريع پاي متا و كيفيت و امار فروش بازيهاي 360 به ميون كشيده ميشد
اينجا هم همينه يكي نيست بگه اگه اناليز و قدرت سخت افزاري واستون مهم نيست پس چرا تو كنفرانس ميگيد n تعداد ترانزيستور داره اگه براتون مهمه پس چرا ميگيد اناليز مهم نيست اصل كار بازي مهمه

واسه اینکه تعداد ترانزیستور حداقل یه قانون علمی و بنیان اساسی تو دنیای کامپیوتر به اسم قانون مور پشتش هست.

من اگه ملاکم سخت افزار کنسول بود ، اوموقع که DF تحلیل کرده بود و گفته بود روی کاغذ PS4 حدود 50% قدرت گرافیکیش بیشتره ( که البته با مسخره بازیه یه عده که هنوزم ادامه داره همراه شد در صورتیکه مقاله ی همین DFـی بود که امروز خودتون هی دارید ازش مطلب میذارید ) همون موقع گفتم من واسم سخت افزار مهم نیست و دوست هم ندارم که فرقی بین کنسول ها ببینم چون خواسته و ناخواسته باعث میشه روی بازیهای کنسول دیگه هم تأثیر بذاره.
در مورد اینکه میگی چرا میاید در راه سونی جهاد میکنید و بیخیال ترول کردن مایکروسافت جهان خوار نمیشید ؛ اولا من نمیتونم از طرف همه ی فن های سونی حرف بزنم ، همونطور که شما نمیتونی بجای فن های مایکرو حرف بزنی. دوما من در راه چیزی جهاد نکردم.
اصولا منطق موجودیت فروم بحث و تبادل نظر تو یه محیط دوستانه ـست و نگه داشتن حرمت همدیگه. پس دلیلی نمیشه اینکه اگه یه نفر برفرض طرفدار چیز دیگه ای بود نتونه در مورد بقیه نظر بده. البته خود همین نظر دادن جای بحث داره. من نوعی که میخوام وارد یه بحث بشم باید ببینم آیا اطلاعات کافی دارم؟ منطق بحث کردن دارم؟ میتونم بین X و Y عادلانه قضاوت کنم؟ بعد بیام تو بحث شرکت کنم. متاسفانه الان یه سری از افراد هستن همینجوری میپرن وسط هر بحثی ، بدون اینکه بدونن قضیه چیه شروع میکنن به جبهه گیری.
خوشبختانه من حافظم خوبه و خیلی چیزا یادم میمونه. PS4 که معرفی شد از هرچی که بگی توسط یه سری بهش ایراد گرفته شد. اینکه چرا دسته ی PS3 رو ساپورت نمیکنه یا اینکه چرا WD روی PS4 اجرا نشد یا اینکه چرا کنسول رو نشون ندادن؟ خوب اینا هم نباید نظر میدادن طبق چیزی که شما داری میگی ! جوابی هم که ما میدادیم مورد قبولشون قرار نمیگرفت و این بحث هایی که الان میبینی نتیجه ی همون موجی هست که از اونجا شروع شده و حالا حالا ها هم تموم نخواهد شد مگه اینکه نظارت جدی بشه روی کامنت ها تا همه بفهمن که بحث اگه شرایط عادی داشته باشه ادامه پیدا میکنه وگرنه چیزی که فایده ای نداره دلیل نداره اون تاپیک باز بمونه و درگیری ها بیشتر بشه.
شما انتظار نداشته باش که وقتی گفته میشه: E3 خواب آور بود ، PS eye موشک کاغذیه ، سونی انحصاری نداره ولی مایکرو 17 تا داره ، PS4 ارزش نداره و ... بقیه هم بشینن سکوت کنن و در مقابل چیزی نگن. هر وقت هر دو طرف راضی شدن که فرق بین دو کنسول برای یک گیمر واقعی فقط در بازیهای انحصاریـه نه در 40% و 50% قدرت سخت افزاری بیشتر اونوقت این بحث های بچه گانه هم تموم میشه.
خسته شدم :d خودمم زیاد نفمیدم چی نوشتم ولی منظور کلی همینی بود که گفتم
خوشحالم که یه فن سونی پیدا شد و درست جواب داد
من هم نظر خودم رو میدم ولی فکر میکنم که نظر بقیه فنهای مایکروسافت به نظر من نزدیک تر باشه :d
من هم با بخشهایی از حرفات موافقم
دوست عزیز برای من جای سواله که چرا ما تو این فوروم اصرار داریم که به زور عقاید خودمون رو به دیگران تحمیل کنیم و برای این کار هم هیچ حد و مرزی نداریم!!!
اگر بحث در حد اظهار نظر باشه هیچ مشکلی نیست ولی همیشه کار به توهین وبی احترامی میکشه که متاسفانه اصلا هیچ نظارتی هم نمیشه
شما میگی که این حرکات درجواب بعضی از پستهاست ولی من فکر میکنم قضیه یه ذره فراتر از این حرفهاست
حالا 4 نفر اومدن و یه چیز بی ربطی پروندن دلیلی نمیشه که از اون طرف 400 نفر بیان و به بقیه توهین کنن
بعضی موقع ها این توهین ها به قدری زیاد میشه که ادم از اینکه وقتش رو گزاشته و اینجا اومده پشیمون میشه نمونش هم همون تاپیک معروف 21 may که واقعا توش 4 تا مطلب مفید نبود و بعضی از پستها هم واقعا غیر قابل تحمل بود
شما میگی که همه چی از e3 شروع شد ولی به نظر من همه چی از تاپیک رونمایی از x1 و نظرات گهربار بعضی از دوستان سونی فن شروع شد
دوستان شمابودن که تو اون تاپیک سخنان گهرباری مثل جعبه کفش و رسیور و vhs و .......... فرمودن یا یکی از دوستان تازه فن سونی شده بود که 24 ساعته Gif به خورد ملت میداد!!!!!!
بقیه صحبتهای دوستان تو اون تاپیک اینقدر منزجر کننده هست که نمیخام تکرارشون کنم
خود من 2 ساله تواین فوروم عضوم ولی فکر کنم که شما هم قبول دارین که تازگیها جو این فوروم واقعا بد شده طوری که قدیمی ترهای سایت گفتن که رغبتی به اومدن تو فوروم ندارن
فقط یه جای صحبتهام که جواب ندادی رو عینا نقل میکنم تا اگه دوست داشتی بهش جواب بدی چون مشکل بزرگ من اینه که هیچ کسی جوابی برای این نداره:

اگر راست میگین که از مایکرو متنفرین پس نباید کارهاش هم براتون مهم باشه در حالی که در عمل خلاف اینو ثابت میکنین!!!!
الان برای من سونی و خبرهاش اهمیتی نداره . به همین خاطر من اصلا تو تاپیکهای مربوط به سونی نمیرم و پست نمیدم ولی دوستان سونی فن 24 ساعته تو تاپیکهای مربوط به مایکروسافتن

امیدی نیست شما Mark Cerny رو قبول داشته باشید ولی میگم. ایشون گفته ما با استفاده از eDRAM میتونسیم پهنای باند رو به 1088 گیگ (یک ترابایت) برسونی ولی هدف ما ساختن یه کنسول بازی بود نه یک پازل برای حل کردن.

7 گیگ GDDR5 فقط برای گیم و چیپ گرافیکی که وحشتناک اختلاف قدرت داره با کنسول رقیب خودش رو بعداً نشون میشده. این هارت و پورت های ماکروسافت هم مصرف داخلی داره و بعد از ریلیز کنسولها DF میگه بهتون کدوم قویتره.
اختلاف وحشتناک ؟! نمیدونم شماها از یه دنیای دیگه اومدید یا بعضی ها را به مسخره گرفتید ؟ که مورد دومی خیلی بهت میاد ! این DF (که اگه از شما بیشتر سواد داشته باشه ؟! ) قبل این خبر تو مقالش گفته بود PS4 فقط 33 درصد قویتره ؟! این 33 درصد اختلافش وحشتناک هست ؟؟؟!!! اگه این درصد اختلاف وحشتناک باشه اگه 50 درصد یا 100 درصد باشه دیگه اسمش چی میشه ؟! حالا DF بنابه به اطلاعات ناقص اون درصد را داده بود .

الان با این خبر جدید نمیدونم دیگه اختلاف چند درصد هست ؟! شاید از رتبه وحشتناک اوده تو رتبه بسیار بسیار زیاد ؟! . فردا اگه مشخصات کامل GPU و MOVE ENGINE بیاد شاید اسم این تفاوت تو رتبه خیلی قوی تر بیاد ! :bighug:

به شما یه فراری با سرعت 400 کیلومتر در ساعت ( 190 GB ) بدن بگن برو تو یه زمین داغون و نا هموار ( 32 MB ) باهاش رانندگی کن . نمیتونی باهاش 400 تا بری . محدودیت داری

دقیقا هم واسه همینه که مایکروسافت اومده این خزعبلات رو سر هم کرده تا ملت به اعداد توجه کنن و گول بخورن !

مش رجب !
دیگه مش رجب رو بیخیال بشین!!!
یعنی اون رو هم میخاین ترول کنین؟؟؟ :d

فعلا هر چی که این خبر های میاد یه ps4 و توانایی هاش امیدوار میشم و تصور کیفیت بازی های ناتی داگ و سانتامونیکا روی این سخت افزار مو به تنم سیخ میکنه :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or