مسئول برنامه ریزی محصولات Xbox : آنالیز سخت افزاری بین کنسول ها بی معنی است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ps4xboxone.jpg

مسئول برنامه ریزی محصولات Xbox آقای Albert Penello معتقد است که آنالیز سخت افزارها بی معنی است زیرا این بازی ها هستند که اهمیت دارد.
طی مصاحبه در OXM اشان گفته اند که تعداد بسیار کمی از گیمرها کنسول های نسل بعد را فقط به خاطر سخت افزار می خرند.هیچ دلیلی برای مقایسه XBOX ONE با PS4 وجود ندارد.
سخنان ایشان :
"مشکل این است که سونی رفته و تعداری آمار و عدد تهیه کرده است که از بعضی جهات بی معنی می باشد.زیرا دیگر مانند سال 1990 و تفاوت 16-bit و 32-bit نیست.حقیقت این است که آنها رفته اند و به سخت افزار خود می بالند و می گویند کار ما در بازار نیست (تک است) .اما افراد ما می گویند از هر نظر قطعات box در نظر گرفته شده تا عملکردی بهینه داشته باشد.من اصلا سعی میکنم چنین بحثی را نداشته باشم چون اهمیتی ندارم.box معرکه خواهد شد.گیمرها شگفت زده خواهند شد.همین بحث را نیز در نسل گذشته داشتیم و به کلی بی هدف و بی معنی می باشد زیرا باعث می شود مردم درباره چیزی که نمی دانند بحث کنند.آنها Nick Baker نیستند و من هم Mark Cerny نیستم پس چرا چنین مکالمه ای را داریم؟"
آقای Penello گفته اند که گیمرها کنسول را به خاطر بازی میخرند و این چیزی است که به آن اهمیت می دهند :
"بله من به صورت آنلاین این بازی اعداد را دنبال می کردم و قبلا هم چنین بحثی داشتیم.می خواهیم درباره HDMI 1.3 یا 1.4 صحبت کنیم؟اه ه ه آن را ول کنید اهمیت ندارد.Call of Duty جدید را دیده اید؟معرکه خواهد شد.پس ارزش بحث را ندارد"
نظر شما چیست؟

VG247

آخرین ویرایش:
یعنی ملاک شما فقط سخت افزار یه کنسوله؟؟
یعنی اگر معلوم شه که یه کنسول مثلا 5درصد قویتر از اون یکی شما میری سمت اون کنسول؟؟
حالا شما که ادم منطقی ای هستی لطف کن جواب این پست من رو که دیشب دادم و جوابی نگرفتم رو بده شاید که من هم شما رو درک کردم:

میشه دوستان سونی فن لطف کنن و جواب من رو بدن
شما که میگن ما بهترین کنسول تاریخ رو داریم و بیشترین فروش رو داریم و قویترین سخت افزار و داریم و متای 95 داریم و .... از اون طرف میگین که ماکرو جهانخواره و پول پرسته و کنسولش ضعیفتره و انحصاریهاش کمتره و ..... خب چرا اینهمه وقتتون رو برای ثابت کردن حرفتون صرف میکنین ؟؟؟ چرا نمیرین ps3 بازی کنین؟؟؟ چرا همیشه مشغول جهاد در راه سونی هستین؟؟؟ چرا به جای ترول کردن مایکرو که ظاهرا یک وظیفه الهی بر دوش شماست نمیرین کارهای بهتری انجام بدین؟؟؟

اگر راست میگین که از مایکرو متنفرین پس نباید کارهاش هم براتون مهم باشه در حالی که در عمل خلاف اینو ثابت میکنین!!!!
الان برای من سونی و خبرهاش اهمیتی نداره . به همین خاطر من اصلا تو تاپیکهای مربوط به سونی نمیرم و پست نمیدم ولی دوستان سونی فن 24 ساعته تو تاپیکهای مربوط به مایکروسافتن
حالا اگر یکی از دوستان فن سونی بیاد منو قانع کنه ممنون میشم
باشه میزاریم این تاپیک راه خودشو بره به شرطی که دوستان شما هم بزارن تاپیک ما راه خودش رو بره :d
چی؟؟؟؟ هدست :-o
اگه هدست نداشت من نمیخریدمش :d
الان هم اگر بخرم فقط برای همون هدستشه :d
ولی خدایی قیمتش یه کم عجیب نیست :-?
من فکر میکردم که حداقل همون 499 دلار باشه
توضیحات نمیخواد دیگه!

امیدوارم سخت افزار قوی PS4 مثل PS3 کار دستشون نده .بیچاره ها فکر نکنم حتی 15% ماکروسافت هم سود نکرده باشن از کنسول شون . همه میگن نسل 7 رو نینتندو برد ولی از نظر مالی بازنده واقعی سونی با فاصله ی زیاد بود . :(
ولی همه این بحث ها بیهوده است . این شعر زیبا هم بی ربط به موضوع نیست .

یک شبی پروانگان جمع امدند \ در مضیقی طالب شمع آمدند
جملگی گفتند می باید یکی \ کو خبر دارد زمطلوب اندکی
شد یکی پروانه تا قصری زدور \ در فضای قصر از شمع نور
بازگشت ودفتر خود باز کرد \ وصف او در خورد فهم اغاز کرد
ناقدی کوداشت درمجمع مهی \ گفت اورا نیست از شمع اگهی
شد یکی دیگر گذشت ازنوردر \ خویشتن بر شمع زد از دورتر
پرزنان در پرتو مطلوب شد \ شمع غالب گشت واومطلوب شد
بازگشت اونیز مشتی راز گفت \ از وصال شمع شرحی باز گفت
ناقدش گفت این نشان نی ای عزیز \ همچو ان دیگر نشان دادی نیز
دیگری برخاست می شد مست مست \ پای کوبان بر سر آتش نشست
دست وگردن گشت با آتش بهم \ خویش را گم کرد با او خوش بهم
ناقد ایشان چو دید اورا زدرو \ شمع با خود کرد همرنگش زنور
گفت این پروانه در کار است وبس \ کس چه داند او خبر داراست وبس
تا نگردی بی خبر از جسم وجان \ کی خبر یابی زجانان یک زمان
نیست چون محرم راز اینجایگاه \ در نگنجد هیچ کس اینجایگاه

آخرین ویرایش:
یعنی کسی هنوز می تونه منکر گرافیک پایین 360 Xbox نسبت به PS3 بشه؟!
لطفا بجای دکتر مهندس افتخاری دادن به دیگران به خودتون پروفسورای افتخاری بدید

19852265458564651197.jpeg

قبل از اینکه همین جوری بیای یه چیزی ول بدی اون منبعی که عکس رو ازش گذاشتی هم بخون . عکس نسخه Ps3 مربوط به نسخه beta بازی هست که فقط افکت motion blure نداره که گفته capcom هنوز داره رو بازی کار میکنه

19852265458564651197.jpeg
یعنی کسی میتونه منکر گرافیک بالای سریه گیرز و هیلو4 و فورتزا3و4 باشه !!!!

قبل از اینکه همین جوری بیای یه چیزی ول بدی اون منبعی که عکس رو ازش گذاشتی هم بخون . عکس نسخه Ps3 مربوط به نسخه beta بازی هست که فقط افکت motion blure نداره که گفته capcom هنوز داره رو بازی کار میکنه
کپکام داره رو بازی کار میکنه؟ بازیی که 7ساله اومده؟
یعنی کسی میتونه منکر گرافیک بالای سریه گیرز و هیلو4 و فورتزا3و4 باشه !!!!​

گرافیک هیچ کدوم ازینا به یه عنوانهایی مثل U3 یا TLOU یا GOW3 یا GT5 یا... یا ... نمیرسه

آخرین ویرایش:
"بله من به صورت آنلاین این بازی اعداد را دنبال می کردم و قبلا هم چنین بحثی داشتیم.می خواهیم درباره HDMI 1.3 یا 1.4 صحبت کنیم؟اه ه ه آن را ول کنید اهمیت ندارد.Call of Duty جدید را دیده اید؟معرکه خواهد شد.پس ارزش بحث را ندارد"

:))

لووول تازه میگه ارزش بحث هم نداره =))

امیدوارم سخت افزار قوی PS4 مثل PS3 کار دستشون نده =)). بیچاره ها فکر نکنم حتی 15% ماکروسافت هم سود نکرده باشن از کنسول شون . همه میگن نسل 7 رو نینتندو برد ولی از نظر مالی بازنده واقعی سونی با فاصله ی زیاد بود . :(

مگه سخت افزار PS4 چشه ؟ از اون fat a*ss x1 که باحال ترو slim تره که :d!!! بد نیست یه نگاهی هم به جدول فروش کنسول ها بندازی:

r3f3nnlz8rucshn56tt.png

که سونی 15% سود مایکروسافت هم نکرده؟!

جدا از این فروش این هفته سونی اتفاقا 21% سعودی داشته, برخلاف مایکرو 1% :))

آخرین ویرایش:
عکس ها مقایسه بازی dirt 3 رو بین پلی 3 و اکس 360 بزارید برتری پلی 3 توش مشخصه ..البته این نسل واقعا پای و پای بود یعنی اختلاف اونقدر نبود ک کسی ب خاطر این اختلاف بره پلی 3 رو انتخاب کنه . ولی نسل بعدی ک دیگه فاتحش از الان خوندس

تا شما بزرگواران تشریف دارین ما چیکاره باشم!؟

آقایون محترم به خدا به هرچی که میپرستین DF یا هر مقاله دیگه تو نت در مورد قدرت خام صحبت کرده قدرت خام اسمش روشه.
کارت گرافیک 5870 قدرت خامش 2.7 ترافلاپسه کارت گرافیک 7850 قدرت خامش 1.7 ترافلاپسه این نتیجه تستاشونه:

AnandTech | AMD Radeon HD 7870 GHz Edition & Radeon HD 7850 Review: Rounding Out Southern Islands

AnandTech | AMD Radeon HD 7870 GHz Edition & Radeon HD 7850 Review: Rounding Out Southern Islands

5870 در حدود 2.15 میلیارد ترانزیستور داره و 7850 در حدود 2.8 میلیارد ترانزیستور...

معماری متفاوت بهره وری و نسبت فعالیت رو تو 7850 اینقدر برده بالا که با وجود 62 درصد قدرت خام کمتر تو اکثر تستها بهتر عمل میکنه صبر کنید تا X1 و PS4 بیاد از روی اعداد به هیچ نتیجه ای نمیشه رسید باید ببینیم دو تاکنسول تو عمل چقدر بهره وری دارن.

اه نسل قبل هم همین مشکل مضخرف سر ضعف آشغال مایکروسافت که کنسول غراضش رو 1سال زودتر انداخت به ملت بوجود اومد کل نسل مجبور شدیم بازیای مولتی پلتفرم رو با گرافیک پایین تر نسبت به انحصاری های سونی و پورت ضعیف در اوایل تحمل کنیم چون که آشغال مایکروسافت اندازه کنسول سونی قدرت نداشت برای همین بازی ها رو اول برای 360 میساختن بعد برای PS3 پورت میکردن که کارشون راحت باشه و نخواد تنظیمات گرافیکی رو تغییر بدن از افکت تکسچر ها و AA بزنن این تفاوت رو به وضوح میتونید تو انحصاری های سونی ببینید نه یکی نه دوتا یه عالمه
سری Uncharted سری Killzone سری Gow بازی The Last Of Us و حتی Resistance 3 و...
دقیقا به خاطر کنسول جدید این شرکت این اتفاق دوباره تو این نسل داره میفته!
واقعا به نظر من لقب انگل صنعت گیم برازنده ی این کمپانی هست جز کینکت (که طبق معمول یه ایده دزدی جدید از این شرکت بود)و کمی هم لایو باعث هیچ پیشرفت خاصی تو صنعت گیم نشد فقط پول مردمو خورد!
بعد طلب ارث باباشونم از گیمرا دارن! اگر اینترنت ندارید Xbox 360 بخرید فکر کردن ما مونده محصولات تکراری و رو به زوال این کمپانی هستیم!
یعنی من الان این جوریم :-o
ما ایرانیا استعداد عجیبی تو تحریف تاریخ داریم....هرچی که نمی خایم عوض میکنیم
اختلافات گرافیکی از اول نسل تا 3-4 سال ادامه داشت و به نفع ایکسباکس بود یادتون رفته؟؟؟؟؟؟؟ (برید تاپیاشو پیدا کنید تو مقایسه ها) در تمام موارد ایکسباکس بهتر عمل کرده بود ( تکستچر و فریم ریت) ....دلیل:استفاده از معماری پیچیده در پی اس 3 (اژده های خفته که تا 3-4 سال تو خواب خرگوشی بود)...+ اینکه چنتا بازی هم اومدن که به خاطر باگ نمره نسخه پی اس 3 از 360 کمتر شدن (fallout فککنم)
بحث گرافیک شد......اون اولا که میگفتن کیل زون و گاو و ایکسباکس نمی تونه اجرا کنه که کرایسس 2 (بازی که از طرف شرکتی که فرست پارتی نبود) اومد و بهترین گرافیکه تاریخ کنسولی شد(اون زمان). جالب بین ایکسباکسو و پی اس 3 ... ایکسباکس بهترین بود و این رو رو جلد بازی واسه ایکسباکس زدن (ign) ....و یا گرند توریزمو که 5-6 سال طول کشید ساختش با فورزا اختلافی نداشت (جفتشون نکات +و_ داشتن ولی از همدیگه سر نبودن)....حالا هم gew:j وgow:a اومدن ولی با کرایسس 3 نتونستن رقابت کنن.

حالا دوباره تاریخ داره تکرار میشه.....اژده های خفته 2

یعنی اصل مطلب گرافیک بالا PS3 نسبت به Xbox 360 نگرفتی
این یکی که دیگه بتا نیست

35960609775023128859.jpg

اینجور که دوستان ثابت کردند اگه یه بازی رو PS4 با 60 فریم اجرا بشه، همون بازی با همون کیفیت رو XOne رو 30 فریم اجرا میشه (جاناتن بلو هم قبلا همچین حرفی زده بود)، در نتیجه تو همون اوایل لانچ و با بازی هایی مثل Watch Dogs و Battle 4 باید شاهد تفاوت های آشکار گرافیکی بین بازی های مولتی پلتفرم باشیم. با این حال بازم امیدوارم وضعیت خیلی فاجعه نباشه :دی
اون مال ـه قدیم بود :دی الان مگه ماکرو اعلام نکرده که X1 حدود 47.77 درصد قوی تر از PS4 هست . مگه قبول نداری اینو ؟ :دی

یعنی من الان این جوریم :-o
ما ایرانیا استعداد عجیبی تو تحریف تاریخ داریم....هرچی که نمی خایم عوض میکنیم
اختلافات گرافیکی از اول نسل تا 3-4 سال ادامه داشت و به نفع ایکسباکس بود یادتون رفته؟؟؟؟؟؟؟ (برید تاپیاشو پیدا کنید تو مقایسه ها) در تمام موارد ایکسباکس بهتر عمل کرده بود ( تکستچر و فریم ریت) ....دلیل:استفاده از معماری پیچیده در پی اس 3 (اژده های خفته که تا 3-4 سال تو خواب خرگوشی بود)...+ اینکه چنتا بازی هم اومدن که به خاطر باگ نمره نسخه پی اس 3 از 360 کمتر شدن (fallout فککنم)
بحث گرافیک شد......اون اولا که میگفتن کیل زون و گاو و ایکسباکس نمی تونه اجرا کنه که کرایسس 2 (بازی که از طرف شرکتی که فرست پارتی نبود) اومد و بهترین گرافیکه تاریخ کنسولی شد(اون زمان). جالب بین ایکسباکسو و پی اس 3 ... ایکسباکس بهترین بود و این رو رو جلد بازی واسه ایکسباکس زدن (ign) ....و یا گرند توریزمو که 5-6 سال طول کشید ساختش با فورزا اختلافی نداشت (جفتشون نکات +و_ داشتن ولی از همدیگه سر نبودن)....حالا هم gew:j وgow:a اومدن ولی با کرایسس 3 نتونستن رقابت کنن.

حالا دوباره تاریخ داره تکرار میشه.....اژده های خفته 2
نه اژدهای خفته در کار نه بوده دلایل سازنده برای ساخت بازی های مولتی پلتفرم رو 360 و سپس پورت اون رو کنسول سونی1. ضعف این کنسول نسبت به کنسول سونی 2. عرضه شدن زودتر که بافروش بیشتر تا مدتی همراه بود و باعث میشد فروش رو 360 بیشتر بشه
انقدر کرایسیس کرایسیس نکن فریم Crysis 3 رو کنسول ها بین 20-30 و گاهی پایین تر بود و بازی چه 2 چه3 ش مخصوصا نسخه دارای AA بسیار بسیار بسیار مضخرف بود که رسما در تمام تکسچر های بازی فاتحه خوند و تر زد. بهترین گرافیک های این نسل رو بازیهای PS3 داشت TLOU و U3 بعد از اونا KZ3 و GOW 3 بود.که هیچ کدوم ازینا رو 360 حتی 25 فریم رو هم نمیدن اگر ساخته میشدن براش
مهندس بی خیال، آب قَطه ...​

آفتابه نیاز دارید آیا؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or