مسئول برنامه ریزی محصولات Xbox : آنالیز سخت افزاری بین کنسول ها بی معنی است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ps4xboxone.jpg

مسئول برنامه ریزی محصولات Xbox آقای Albert Penello معتقد است که آنالیز سخت افزارها بی معنی است زیرا این بازی ها هستند که اهمیت دارد.
طی مصاحبه در OXM اشان گفته اند که تعداد بسیار کمی از گیمرها کنسول های نسل بعد را فقط به خاطر سخت افزار می خرند.هیچ دلیلی برای مقایسه XBOX ONE با PS4 وجود ندارد.
سخنان ایشان :
"مشکل این است که سونی رفته و تعداری آمار و عدد تهیه کرده است که از بعضی جهات بی معنی می باشد.زیرا دیگر مانند سال 1990 و تفاوت 16-bit و 32-bit نیست.حقیقت این است که آنها رفته اند و به سخت افزار خود می بالند و می گویند کار ما در بازار نیست (تک است) .اما افراد ما می گویند از هر نظر قطعات box در نظر گرفته شده تا عملکردی بهینه داشته باشد.من اصلا سعی میکنم چنین بحثی را نداشته باشم چون اهمیتی ندارم.box معرکه خواهد شد.گیمرها شگفت زده خواهند شد.همین بحث را نیز در نسل گذشته داشتیم و به کلی بی هدف و بی معنی می باشد زیرا باعث می شود مردم درباره چیزی که نمی دانند بحث کنند.آنها Nick Baker نیستند و من هم Mark Cerny نیستم پس چرا چنین مکالمه ای را داریم؟"
آقای Penello گفته اند که گیمرها کنسول را به خاطر بازی میخرند و این چیزی است که به آن اهمیت می دهند :
"بله من به صورت آنلاین این بازی اعداد را دنبال می کردم و قبلا هم چنین بحثی داشتیم.می خواهیم درباره HDMI 1.3 یا 1.4 صحبت کنیم؟اه ه ه آن را ول کنید اهمیت ندارد.Call of Duty جدید را دیده اید؟معرکه خواهد شد.پس ارزش بحث را ندارد"
نظر شما چیست؟

VG247

آخرین ویرایش:
فیلم های ای که برا سونی پیکچرز هستت رو نبین . تلوزیونی که برای سونی هست نگاه نکن . با لبتابی که مارکس سونی هست کار نکن . از گوشی استفاده نکن که مارکش سونی باشه . از کنسول سونی استفاده نکن بازم بگم برات یا بسه ؟؟؟:))
من هروقت گفتم که از سیاستهای سونی متنفرم این کارهایی که شما گفتی رو انجام میدم :))
ادم نمیتونه که یه ادعایی بکنه ولی تو عمل خلافش رو ثابت کنه
حالا شما هم اگه از مایکروسافت متنفری بیزحمت از ویندوز استفاده نکن

- - -ویرایش - - -

بنده شامل این دروغگویان که میفرمایید میشوم. جهت توبه و استغفار چه راهی را در پیش روی بنده حقیر قرار میدهید استاد گرام؟ PS3 خود را 7 بار سوزانده و خاکسترش را نیز به دریا سپارم از شمار گناهانم کم خواهد شد آیا و به جهت راه راست رهنمون میشوم باری؟
هیچ امیدی به شما نیست استاد :d به این راحتی ها هم رستگار نمیشوید ;)

من دیشب خواب PS3 رو دیدم. یه لباس سفید پوشیده بود و همینجوری غرق نور بود. یه هاله نور هم دورش بود که چون غرق نور بود دیده نمیشد اما من چون تیزم متوجهش شدم. همش میخندید. واقعی

دیگه مسخرش رو در نیارید دیگه! افسانه هایی واسه PS3 و کیفیت انحصاری هاش میسازید که ما که فن اژدها هستیم هم حالمون بد میشه دیگه چه برسه به دوستان انوری!:دی

بنده شامل این دروغگویان که میفرمایید میشوم. جهت توبه و استغفار چه راهی را در پیش روی بنده حقیر قرار میدهید استاد گرام؟ PS3 خود را 7 بار سوزانده و خاکسترش را نیز به دریا سپارم از شمار گناهانم کم خواهد شد آیا و به جهت راه راست رهنمون میشوم باری؟
ماکان خارج از مباحث تاپیک میخوام یه 90 قسمتی کمدی بسازم کمک میدی. :d از اون خواب ها بتونی تعریف کنی خیلی خوب میشه.

اگر راست میگین که از مایکرو متنفرین پس نباید کارهاش هم براتون مهم باشه در حالی که در عمل خلاف اینو ثابت میکنین!!!!
الان برای من سونی و خبرهاش اهمیتی نداره . به همین خاطر من اصلا تو تاپیکهای مربوط به سونی نمیرم و پست نمیدم ولی دوستان سونی فن 24 ساعته تو تاپیکهای مربوط به مایکروسافتن
نمردیم و فهمیدیم اونایی که ماکروسافت رو به قول شما ترول میکنن،در واقع نه تنها متنفر نیستن بلکه عاشق این شرکت هستن و خودشون بی خبرن...

نمردیم و فهمیدیم اونایی که ماکروسافت رو به قول شما ترول میکنن،در واقع نه تنها متنفر نیستن بلکه عاشق این شرکت هستن و خودشون بی خبرن...
چرا توجه نمیکنی عزیزم؟؟؟ منظورم رو خیلی واضح گفتم
خود من اگر از چیزی متنفر باشم طرفش نمیرم حالا شما رو نمیدونم

من اطلاعات سخت افزاری ندارم که بخوام contributeبدم و فقط به صحبت های DF استناد میکنم که میگه 50% ps4 قویتره
در این صورت قائدتا باید مولتی پلتفرم ها 1.5 برابر بهتر از one باشند دیگه...ظاهرا ps4 یه نصفه نسل جلوتر از one هست:bighug:

من اطلاعات سخت افزاری ندارم که بخوام contributeبدم و فقط به صحبت های DF استناد میکنم که میگه 50% ps4 قویتره
در این صورت قائدتا باید مولتی پلتفرم ها 1.5 برابر بهتر از one باشند دیگه...ظاهرا ps4 یه نصفه نسل جلوتر از one هست:bighug:
ظاهرا همین بت جدید حرفای جدیدتری زده عزیز پریدی صفحه آخر فکت صادر کردی

نه دیگه!!!!! کسی به اون حرف های جدید کار نداره!!!!! یعنی حرف های قدیمی و جدید مهم نیست!!!! مهم اونه که کدوم حرف رو دوستان بخان!!!!

داداش بیخیال دیگه هی هیچکس پست نمی ده تاپیک بره پایین شما میاریش بالا؟؟؟ جدا آدم یه چیزایی میبینه ها ... :|

چشم !!! تا دفعه دیگه که شما اجازه بدی پست نمیدم
درضمن اگر پست نمیدن دلیلش اینه که جوابی ندارن بدن
نه عزیزم. دوست ندارن روی زیبای شما رو ببینن:lol:

- - -ویرایش - - -

چشم !!! تا دفعه دیگه که شما اجازه بدی پست نمیدم
درضمن اگر پست نمیدن دلیلش اینه که جوابی ندارن بدن
نه عزیزم. دوست ندارن روی زیبای شما رو ببینن:lol:

آپدیت خبر:
اومده منظورشو از این حرف گفته,اگه میشه به پست اول اضافه کنین.
Microsoft exec clarifies quote on ***8220;meaningless***8221; PS4 & Xbox One specs | VG247
موندم مایکروسافت خود آزاری داره اول یه خبر میده میبینه چقدر باز خورد منفی داره بعد از حرفش بر میگرده. یعنی دو تا آدم عاقل ننشستن که حواسشون به حرفاشون باشه. کجایی بیل گیتس که مایکروسافت نابود شد. هر کی هرچی به ذهنش خطور میکنه رو به زبون میاره دو روز بعد باید بزنن زیر حرفشون و کلا آبروشون بره. به نظرم کلا X1 رو ول کنن، بزارن گیتس برگرده روی یه کنسول کاملا جدید نظارت کنه و اون رو بدن بیرون. باورکنین خیلی سنگین تره.

موندم مایکروسافت خود آزاری داره اول یه خبر میده میبینه چقدر باز خورد منفی داره بعد از حرفش بر میگرده. یعنی دو تا آدم عاقل ننشستن که حواسشون به حرفاشون باشه. کجایی بیل گیتس که مایکروسافت نابود شد. هر کی هرچی به ذهنش خطور میکنه رو به زبون میاره دو روز بعد باید بزنن زیر حرفشون و کلا آبروشون بره. به نظرم کلا X1 رو ول کنن، بزارن گیتس برگرده روی یه کنسول کاملا جدید نظارت کنه و اون رو بدن بیرون. باورکنین خیلی سنگین تره.
الان زد زیر حرفش؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or