مسئول برنامه ریزی محصولات Xbox : آنالیز سخت افزاری بین کنسول ها بی معنی است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ps4xboxone.jpg

مسئول برنامه ریزی محصولات Xbox آقای Albert Penello معتقد است که آنالیز سخت افزارها بی معنی است زیرا این بازی ها هستند که اهمیت دارد.
طی مصاحبه در OXM اشان گفته اند که تعداد بسیار کمی از گیمرها کنسول های نسل بعد را فقط به خاطر سخت افزار می خرند.هیچ دلیلی برای مقایسه XBOX ONE با PS4 وجود ندارد.
سخنان ایشان :
"مشکل این است که سونی رفته و تعداری آمار و عدد تهیه کرده است که از بعضی جهات بی معنی می باشد.زیرا دیگر مانند سال 1990 و تفاوت 16-bit و 32-bit نیست.حقیقت این است که آنها رفته اند و به سخت افزار خود می بالند و می گویند کار ما در بازار نیست (تک است) .اما افراد ما می گویند از هر نظر قطعات box در نظر گرفته شده تا عملکردی بهینه داشته باشد.من اصلا سعی میکنم چنین بحثی را نداشته باشم چون اهمیتی ندارم.box معرکه خواهد شد.گیمرها شگفت زده خواهند شد.همین بحث را نیز در نسل گذشته داشتیم و به کلی بی هدف و بی معنی می باشد زیرا باعث می شود مردم درباره چیزی که نمی دانند بحث کنند.آنها Nick Baker نیستند و من هم Mark Cerny نیستم پس چرا چنین مکالمه ای را داریم؟"
آقای Penello گفته اند که گیمرها کنسول را به خاطر بازی میخرند و این چیزی است که به آن اهمیت می دهند :
"بله من به صورت آنلاین این بازی اعداد را دنبال می کردم و قبلا هم چنین بحثی داشتیم.می خواهیم درباره HDMI 1.3 یا 1.4 صحبت کنیم؟اه ه ه آن را ول کنید اهمیت ندارد.Call of Duty جدید را دیده اید؟معرکه خواهد شد.پس ارزش بحث را ندارد"
نظر شما چیست؟

VG247

آخرین ویرایش:
اون مال ـه قدیم بود :دی الان مگه ماکرو اعلام نکرده که X1 حدود 47.77 درصد قوی تر از PS4 هست . مگه قبول نداری اینو ؟ :دی
مایکروسافت چی اعلام کرده؟ :-/ تو همین خبر جدید DF هم اعلام شده که قدرت PS4 خیلی بیشتر از XOne هست، در ضمن این چیزی که جدیدا اعلام شده مربوط به پهنای باند هست، به قدرت GPU که چیزی اضافه نمیشه :دی در ضمن وقتی J Blow گفته با فریم 2 برابر اجرا میشه دیگه حرفی باقی نمی مونه. من فقط دلم میخواد بازی های انحصاری شاخ مایکروسافت و سونی تو یه بازه زمانی منتشر نشن که یه وقت بحث مقایسه گرافیکی پیش اومد، آبرومون نره :دی

اون مال ـه قدیم بود :دی الان مگه ماکرو اعلام نکرده که X1 حدود 47.77 درصد قوی تر از PS4 هست . مگه قبول نداری اینو ؟ :دی

تو یک لینک معتبر بده که مایکروسافت این حرف رو زده من بهت قول می دم یه ps4 خودم بخرم برات پست کنم، در غیر این صورت 67f0

مایکروسافت چی اعلام کرده؟ :-/ تو همین خبر جدید DF هم اعلام شده که قدرت PS4 خیلی بیشتر از XOne هست، در ضمن این چیزی که جدیدا اعلام شده مربوط به پهنای باند هست، به قدرت GPU که چیزی اضافه نمیشه :دی در ضمن وقتی J Blow گفته با فریم 2 برابر اجرا میشه دیگه حرفی باقی نمی مونه. من فقط دلم میخواد بازی های انحصاری شاخ مایکروسافت و سونی تو یه بازه زمانی منتشر نشن که یه وقت بحث مقایسه گرافیکی پیش اومد، آبرومون نره :دی
نه دیگه :d اونی که DF گفته بود قدرت خام بوده که اسمش روشه ! " قدرت خام " و طبق این پست هیچ دلیلی برای برتری نیست.
http://forum.bazicenter.com/thread78860/page14/#post2687392
اینی که امروز دراومده دیگه قدرت خام نیست بلکه کاملا دقیق و حساب شدست و تأثیر گذار خواهد بود. من منتظرم گرافیک فوق العاده ی بازیها رو روی X1 ببینم چون ظاهرا با pS4 چیز خاصی تجربه نخواهیم کرد

محاسبات رو تو پست قبلی انجام دادم دیگه جمع و تفریق رو هم باید خود ـه ماکرو بگه ؟ :دی . عدد 1.47 میومد . ینی 47 درصد . حالا این خبر جدید رو نخوندم برم بخونم ببینم چی نوشته ولی همچین چیزی ممکن نیست فریم 2 برابر اینا .

192 به اضافه 68 مساوی 260
260 تقسیم بر 176 مساوی 1.47

آخرین ویرایش:
قبل از اینکه همین جوری بیای یه چیزی ول بدی اون منبعی که عکس رو ازش گذاشتی هم بخون . عکس نسخه Ps3 مربوط به نسخه beta بازی هست که فقط افکت motion blure نداره که گفته capcom هنوز داره رو بازی کار میکنه

دادا تو اون تصویر که وضوح تصویر و رنگ بندی بیداد میکنه تو نسخه ps3 ... خیلی بهتر از 360 بید

اینجور که دوستان ثابت کردند اگه یه بازی رو PS4 با 60 فریم اجرا بشه، همون بازی با همون کیفیت رو XOne رو 30 فریم اجرا میشه (جاناتن بلو هم قبلا همچین حرفی زده بود)، در نتیجه تو همون اوایل لانچ و با بازی هایی مثل Watch Dogs و Battle 4 باید شاهد تفاوت های آشکار گرافیکی بین بازی های مولتی پلتفرم باشیم. با این حال بازم امیدوارم وضعیت خیلی فاجعه نباشه :دی

جاناتان بلو یک ادم شیاد و دروغگو هست
اومده بدون هیچ دلیل و منطقی میگه سرمایه گذاری های مایکروسافت و تعداد سرور های لایو دروغه خوب یه همچین ادم جیره خواری که از سونی میخوره به نظرت حرفش قابل استناده؟

چه عصبی..حالا سخت نگیر...هیچ کس که شما رو مجبور نکرده این محصولات به درد نخور مایکرو از windows بگیر تا کنسول رو بخری...وااااالللللااااا
من یه پیشنهادی برای اون دوستمون دارم اونهم اینه که تو اولین قدم برای اینکه نفرتشون رو از مایکروسافت ثابت کنن از ویندوز استفاده نکنن
حالا هر کی از سیاستهای مایکروسافت نفرت داشته باشه و از ویندوز استفاده کنه یه دروغگو به تمام معناست

من یه پیشنهادی برای اون دوستمون دارم اونهم اینه که تو اولین قدم برای اینکه نفرتشون رو از مایکروسافت ثابت کنن از ویندوز استفاده نکنن
حالا هر کی از سیاستهای مایکروسافت نفرت داشته باشه و از ویندوز استفاده کنه یه دروغگو به تمام معناست

فیلم های ای که برا سونی پیکچرز هستت رو نبین . تلوزیونی که برای سونی هست نگاه نکن . با لبتابی که مارکس سونی هست کار نکن . از گوشی استفاده نکن که مارکش سونی باشه . از کنسول سونی استفاده نکن بازم بگم برات یا بسه ؟؟؟:))

. بهترین گرافیک های این نسل رو بازیهای PS3 داشت TLOU و U3 بعد از اونا KZ3 و GOW 3 بود.که
هیچ کدوم ازینا رو 360 حتی 25 فریم رو هم نمیدن اگر ساخته میشدن براش

من دیشب خواب PS3 رو دیدم. یه لباس سفید پوشیده بود و همینجوری غرق نور بود. یه هاله نور هم دورش بود که چون غرق نور بود دیده نمیشد اما من چون تیزم متوجهش شدم. همش میخندید. واقعی

دیگه مسخرش رو در نیارید دیگه! افسانه هایی واسه PS3 و کیفیت انحصاری هاش میسازید که ما که فن اژدها هستیم هم حالمون بد میشه دیگه چه برسه به دوستان انوری!:دی

بنده شامل این دروغگویان که میفرمایید میشوم. جهت توبه و استغفار چه راهی را در پیش روی بنده حقیر قرار میدهید استاد گرام؟ PS3 خود را 7 بار سوزانده و خاکسترش را نیز به دریا سپارم از شمار گناهانم کم خواهد شد آیا و به جهت راه راست رهنمون میشوم باری؟

توضیحات نمیخواد دیگه!
خب که چی؟؟؟؟
الان گشتی اینها رو پیدا کردی که چی؟ که مثلا مچ منو بگیری؟
"من فکر میکردم که حداقل همون 499 دلار باشه" توهینه ؟؟؟؟ تروله؟؟؟؟ چیه؟؟؟؟
ببخشید که این 2-3 تا پست رو دادم که یه گوشش به سونی برمیگرده
اون بحث هدست هم در جواب دوست Gif گذارتون:d بود که نداشتن هدست تو x1 و داشتن هدست تو جعبه ps4 رو دلیل برتری ps4 میدونست(که البته این پست رو هم نباید میدادم)بعد از اون هم دیگه پستی تو تاپیکهای مربوط به سونی ندادم و نمیدم
حالا میخای من هم سخنان گهربار دوستان شما رو تاپیکهای مربوط به مایکروسافت از جمله همین تاپیک لیست کنم؟؟؟

نه اژدهای خفته در کار نه بوده دلایل سازنده برای ساخت بازی های مولتی پلتفرم رو 360 و سپس پورت اون رو کنسول سونی1. ضعف این کنسول نسبت به کنسول سونی 2. عرضه شدن زودتر که بافروش بیشتر تا مدتی همراه بود و باعث میشد فروش رو 360 بیشتر بشه
انقدر کرایسیس کرایسیس نکن فریم Crysis 3 رو کنسول ها بین 20-30 و گاهی پایین تر بود و بازی چه 2 چه3 ش مخصوصا نسخه دارای AA بسیار بسیار بسیار مضخرف بود که رسما در تمام تکسچر های بازی فاتحه خوند و تر زد. بهترین گرافیک های این نسل رو بازیهای PS3 داشت TLOU و U3 بعد از اونا KZ3 و GOW 3 بود.که هیچ کدوم ازینا رو 360 حتی 25 فریم رو هم نمیدن اگر ساخته میشدن براش
چرا نمی خاین قبول کنید....پی اس 3 سخت افزارش پیچیده بود...واسش بازی ساختن سخت بود....اینکه دیگه nd هم گفته؟؟ نکنه این شرکتم قبول نداری!!!!!هی بگید ضعف سخت افزاریه!!!!! :-o
در رابطه با کرایسس: مگه نمیگید که ایکس باکس ضعیفتره...پس چرا میتونه یه همچین بازی اجرا کنه ( از لحاظ فنی کرایسس از تمام انحصاری ها شاختره به خاطر همینه که 20-30 فریم میگیره)..درضمن اینم بگم که 1 بازی میاد میگن بهترین گرافیک داره تا این زمان یعنی از بازی های قبلی بهتره. پس یعنی این بازی از u3 بهتره:d
در رابطه با گاو:تو 1 مرحله از castlevania (هم سبک گاو) گرافیک بازی از گاو هم بالاتر بود ( تو review هاش هست)....پس این هم قابل اجرا بود
در رابطه با بهترین گرافیک: نظر شما محترم.....ولی منم میگم geow:j & horizen & halo4

در کل سیاست میکروسافت باسونی فرق میکنه.....سونی 4-5 سال طول کشید انحصاریاش (gow&metal&grand) ولی مایکروسافت به کمیت اهمیت میده (چون 1 نسل از دست داد ایکس بکس اولی میگم)

اه ه ه آن را ول کنید اهمیت ندارد.Call of Duty جدید را دیده اید؟معرکه خواهد شد."
نظر شما چیست؟

VG247

No Thanks .
______________________________________________________________________________________________________________

مايكروسافت سال 2015
"موفق شدن در اين نسل اهميت ندارد , The Next Xbox حتما برنده ميشود . "

2018
" موفقيت در نسل چيست ؟ CoD :Ghosts 10 را ديده ايد ؟ چه چيزي ـــــــه پدر سوخته . "
:d
:lol:

فیلم های ای که برا سونی پیکچرز هستت رو نبین . تلوزیونی که برای سونی هست نگاه نکن . با لبتابی که مارکس سونی هست کار نکن . از گوشی استفاده نکن که مارکش سونی باشه . از کنسول سونی استفاده نکن بازم بگم برات یا بسه ؟؟؟:))
کش نده که گلم...این رو درک کن که اون اقا گفتن نفرت دارن از مایکرو و بقیه هم جواب دادن...
بعدشم مگه کسی اینجا گفته که از سونی متنفر هست که شما لیست تهیه کردی؟
این بحث نفرت از فلان کمپانی خیلی بچگانه هست...اگه بی کیفتن محصولاتش...خب نخر...خلاص

آخرین ویرایش:

الان کل 7 میلیارد آدم رو زمین تلویزیونشون سونی نیس که , لپتاپ اک گه همچین برند شاخی نیست تا وقتی IBM و متخصص آش هستن...گوشیم که حرفشو نزن خودت مسخره میشی :))
کلا هر وقت ویندوزتُ اکتیو کردی صحبت کن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or