مسئول برنامه ریزی محصولات Xbox : آنالیز سخت افزاری بین کنسول ها بی معنی است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ps4xboxone.jpg

مسئول برنامه ریزی محصولات Xbox آقای Albert Penello معتقد است که آنالیز سخت افزارها بی معنی است زیرا این بازی ها هستند که اهمیت دارد.
طی مصاحبه در OXM اشان گفته اند که تعداد بسیار کمی از گیمرها کنسول های نسل بعد را فقط به خاطر سخت افزار می خرند.هیچ دلیلی برای مقایسه XBOX ONE با PS4 وجود ندارد.
سخنان ایشان :
"مشکل این است که سونی رفته و تعداری آمار و عدد تهیه کرده است که از بعضی جهات بی معنی می باشد.زیرا دیگر مانند سال 1990 و تفاوت 16-bit و 32-bit نیست.حقیقت این است که آنها رفته اند و به سخت افزار خود می بالند و می گویند کار ما در بازار نیست (تک است) .اما افراد ما می گویند از هر نظر قطعات box در نظر گرفته شده تا عملکردی بهینه داشته باشد.من اصلا سعی میکنم چنین بحثی را نداشته باشم چون اهمیتی ندارم.box معرکه خواهد شد.گیمرها شگفت زده خواهند شد.همین بحث را نیز در نسل گذشته داشتیم و به کلی بی هدف و بی معنی می باشد زیرا باعث می شود مردم درباره چیزی که نمی دانند بحث کنند.آنها Nick Baker نیستند و من هم Mark Cerny نیستم پس چرا چنین مکالمه ای را داریم؟"
آقای Penello گفته اند که گیمرها کنسول را به خاطر بازی میخرند و این چیزی است که به آن اهمیت می دهند :
"بله من به صورت آنلاین این بازی اعداد را دنبال می کردم و قبلا هم چنین بحثی داشتیم.می خواهیم درباره HDMI 1.3 یا 1.4 صحبت کنیم؟اه ه ه آن را ول کنید اهمیت ندارد.Call of Duty جدید را دیده اید؟معرکه خواهد شد.پس ارزش بحث را ندارد"
نظر شما چیست؟

VG247

آخرین ویرایش:
امیدی نیست شما Mark Cerny رو قبول داشته باشید ولی میگم. ایشون گفته ما با استفاده از eDRAM میتونسیم پهنای باند رو به 1088 گیگ (یک ترابایت) برسونی ولی هدف ما ساختن یه کنسول بازی بود نه یک پازل برای حل کردن.

7 گیگ GDDR5 فقط برای گیم و چیپ گرافیکی که وحشتناک اختلاف قدرت داره با کنسول رقیب خودش رو بعداً نشون میشده. این هارت و پورت های ماکروسافت هم مصرف داخلی داره و بعد از ریلیز کنسولها DF میگه بهتون کدوم قویتره.
این رو سونی تازه اعلام کرده یا شما خودت پی بردی؟؟؟
DF رو چی کار داریم مهم سونی سنتره :d

- - -ویرایش - - -

جدا انقدر گشتی تو صفحات پسته منو نقل کردی؟؟؟ بار همین سن رو انقدر میپرسم :)
شما هم به جای نقل کردن پست ها من پست اون دوستی که این حرفو میزدم ممیخوندی بعد میاومدی الکی پست میذاشتی
نه من 17 سالمه ;;)
دوستت دارم دیگه چی کار کنم :-*
البته من همه سونی فنها رو دوست دارم ;;)

من از سخت افزار و بحث هاش اصلا سر در نمیارم برا همین تو بحث هاش شرکت نمیکنم ولی تو این مورد برا فهمیدن برتری نیازی نیست دکترای سخت افزار داشته باشی. این طفره رفتن های ماکروسافت قشنگ مشخص کرده همه چیز رو. دو تا کنفرانس کامل برگزار کردن تو هیچ کدوم اطلاعات کامل و دقیق از سخت افزار ندادن.
عقل حکم میکنه که وقتی یه برگ برنده ی به این خوبی داری درجا رو کنی و نذاری رقیبت تو اون زمینه سر زبون ها بیفته. اگر ماکروسافت سخت افزارش قوی تر بود هم تو جفت کنفرانس هاش مانور شدیدی رو سخت افزار میداد و هم تا حالا یکی در میون خبر ها متعلق به سخت افزار X1 بود. پس حتما برگ برنده ای وجود نداره که حرفی ازش نیست دیگه.

شاید هم ماکروسافت میخواد با برگ برنده هاش دلمه درست کنه :دی

آیا این صحبت ها از جانب کسی هست که کنسول قوی تر رو ساخته یا ضعیف تر؟؟
مایکروسافت: اجازه دهید در E3 سونی را خواهیم کشت
مایکروسافت: برنده شدن در نمایش E3 بی معناست
مایکروسافت: آنالیز سخت افزاری بین کنسول ها بی معنی است
مایکروسافت: ؟؟؟
به نظرتون اظهارنظر بعدی چه چیزی میتونه باشه؟

من از سخت افزار و بحث هاش اصلا سر در نمیارم برا همین تو بحث هاش شرکت نمیکنم ولی تو این مورد برا فهمیدن برتری نیازی نیست دکترای سخت افزار داشته باشی. این طفره رفتن های ماکروسافت قشنگ مشخص کرده همه چیز رو. دو تا کنفرانس کامل برگزار کردن تو هیچ کدوم اطلاعات کامل و دقیق از سخت افزار ندادن.
عقل حکم میکنه که وقتی یه برگ برنده ی به این خوبی داری درجا رو کنی و نذاری رقیبت تو اون زمینه سر زبون ها بیفته. اگر ماکروسافت سخت افزارش قوی تر بود هم تو جفت کنفرانس هاش مانور شدیدی رو سخت افزار میداد و هم تا حالا یکی در میون خبر ها متعلق به سخت افزار X1 بود. پس حتما برگ برنده ای وجود نداره که حرفی ازش نیست دیگه.

شاید هم ماکروسافت میخواد با برگ برنده هاش دلمه درست کنه :دی
والا ما خیلی صبر کردیم که این خبر ترجمه بشه ولی......
حالا این یه تیکه رو از سایت همسایه نقل قول میکنم:

استفاده از۱۶ ماژول حافظه برای رم های DDR 3 به ظرفیت ۸ گیگابایت در مقایسه با یک واحد ۸ گیگابایتی GDDR 5 با پهنای باند ۱۷۶ گیگابایت بر ثانیه در پلی استیشن ۴ و افزایش راندمان ۸۸ درصدی با کمک ESRAM به ظرفیت ۳۲ مگابایت که قبلا پیک باند ۱۰۲ گیگابایت بر ثانیه برای آن در نظر گرفته شده بود و اکنون با استفاده از نوع جدید و سیلکون های نزدیک به منبع، توان پیک پهنای باند به عدد اعجاب انگیز ۱۹۲ گیگابایت بر ثانیه رسیده است و عملکرد رم ها بهبود چشم گیری داشته است. همچنین این عملکرد بعد از استفاده از واحد های شتاب دهنده به طرز محسوسی نرم تر و سریع تر انجا میشوند

باشد که خبرنگاران سایت رستگار شوند :d

الان یکی بیاد اینجا مثل شیر بگه X1 چند درصد قویتره؟
برا بوکمارک و بحث های آینده لازم هست
آخه این بچه بازی چیه ؟ بوکمارک چی ؟
شما دوست داری میری 4 میخری من میرم 1 رو میخرم و جفتمون لذت ـش رو میبریم به هر نحوی خب الان دعوا چیه ؟
من به شخصه به عنوان یه فن وان میگم 4 قوی تره ... اصلا 2 برابر قوی تره ... ولی 4 برای من نمیتونه هیلو یا فروتزا و ... رو به ارمغان بیاره پس میرم سراغ وان و از انتخابم خوشحال میشم ... همین طور که دوستان سونی فن با پلی استیشن خوشحالن ... الان چرا باید دعوا و توهینی صورت بگیره این وسط یکی من رو روشن کنه

در حال حاضر 25 کاربر این گفتگو را مشاهده می کنند. (22 کاربر و 3 مهمان)
که از این بین 17-18 تاشون فن سونی هستن :-/
خدا قوت دوستان =d>

- - -ویرایش - - -

آخه این بچه بازی چیه ؟ بوکمارک چی ؟
شما دوست داری میری 4 میخری من میرم 1 رو میخرم و جفتمون لذت ـش رو میبریم به هر نحوی خب الان دعوا چیه ؟
من به شخصه به عنوان یه فن وان میگم 4 قوی تره ... اصلا 2 برابر قوی تره ... ولی 4 برای من نمیتونه هیلو یا فروتزا و ... رو به ارمغان بیاره پس میرم سراغ وان و از انتخابم خوشحال میشم ... همین طور که دوستان سونی فن با پلی استیشن خوشحالن ... الان چرا باید دعوا و توهینی صورت بگیره این وسط یکی من رو روشن کنه
کسی روشنت نمیکنه!!! توهین کردن شده کار هر روز بعضی از دوستان

فرض کن 200 درصد قویتره شما که نمیخای بخریش

200% ؟ wow i'm impressed
چرا نخرم؟ وقتی کنسول انقدر قویه مرض دارم برم کنسولی بخرم که 1/4 اون قدرت داره؟ این همه امکانات X1 بیشتره ! دیگه آدم باید کور باشه و اینا رو نبینه. وقتی همچین پهنای باندی داره یعنی PS4 باید بره جلوش بوق بزنه
So thats 192GB/sec for the frame buffer and 68GB/Sec for the main memory giving us a total of 270+gb/sec across the system (including CPU)
270GB/s میدونی یعنی چی؟ من فکر میکنم تفاوت بین X1 و PS4 بیش از یک نسل باشه :bighug:

آنالیز سخت افزاری بین کنسول ها بی معنی نیست!

مقایسه CPU
X1 – AMD 8-core Jaguar CPU
PS4 – AMD 8-core Jaguar CPU

هر دو شرکت از CPU مشابه ای که ساخت AMD است استفاده کردند.
هر دو از ست آپ APU که باعث یکی شدن CPU و GPU میشه استفاده می کنند.
اگر چه بصورت رسمی تایید شده که چیپست PS4 قابلیت کلاک بالاتری نسبت به X1 در 2GHz دارد.

مقایسه GPU و RAM
X1 – 8GB DDR3 RAM with 32MB eSRAM
PS4 – 8GB GDDR5 RAM

در نگاه اول به نظر میرسه که GPU هر دو یکسان هستند، اما اینطور نیست. پردازنده گرافیکی PS4 پنجاه درصد قدرتمند تر X1 است. (پردازنده شیدر 1152 پلی استیشن / پردازنده شیدر 768 ایکس باکس)
GPU قدرتمند تر با RAM قدرتمندتر همسان است؛ PS4 از GDDR5 RAM استفاده کرده، در صورتیکه X1 از DDR3 RAM و هر دو دارای حافظه 8GB اند.
GDDR5 پهنای باند خیلی بیشتری نسبت به DDR3 دارد و برای کارتهای گرافیکی ویژه طراحی شده است اما DDR3 برای کارت های گرافیک معمولی است.
اگر X1 فقط DDR3 داشت واقعا دچار مشکل میشد، اما بافر eSRAM دارد که باعث میشه پل ارتباطی به پهنای باند 100GB/sec میان دو نوع RAM برقررار کند؛ یک قطعه 32MB eSRAM که تابع بافر فریم است.

مقایسه کنترلر
طراحی دوباره : اندک X1
طراحی دوباره : قابل ملاحظه PS4

سونی طراحی نسبتا قابل ملاحظه ای برای کنترلر PS4 انجام داده؛ جدا از تغییرات ارگونومیک، کنترل های بیشتری در بدنه تعبیه کرده و همچنین Move لایت را در پایین کنترلر قرار داده است و آخرین تغییر آن قرار دادن دکمه شیر است که به شما امکان به اشتراک گذاشتن لحظه های گیم پلی تان را می دهد.

کنترلر X1 خیلی شبیه به کنترلر های فعلی 360 است اما مایکروسافت مدعی ایست که 40 تغییر در آن داده؛ چه تغییرهایی؟
اکثر تغییرها مربوط به ارگونومیک (راحت) بودن است اما کنترلر جدید دارای محفظه باتری یکپارچه، Wi-Fi مستقیم و تریگرهای جدید است.

200% ؟ wow i'm impressed
چرا نخرم؟ وقتی کنسول انقدر قویه مرض دارم برم کنسولی بخرم که 1/4 اون قدرت داره؟ این همه امکانات X1 بیشتره ! دیگه آدم باید کور باشه و اینا رو نبینه. وقتی همچین پهنای باندی داره یعنی PS4 باید بره جلوش بوق بزنه

270GB/s میدونی یعنی چی؟ من فکر میکنم تفاوت بین X1 و PS4 بیش از یک نسل باشه :bighug:
یعنی ملاک شما فقط سخت افزار یه کنسوله؟؟
یعنی اگر معلوم شه که یه کنسول مثلا 5درصد قویتر از اون یکی شما میری سمت اون کنسول؟؟
حالا شما که ادم منطقی ای هستی لطف کن جواب این پست من رو که دیشب دادم و جوابی نگرفتم رو بده شاید که من هم شما رو درک کردم:

میشه دوستان سونی فن لطف کنن و جواب من رو بدن
شما که میگن ما بهترین کنسول تاریخ رو داریم و بیشترین فروش رو داریم و قویترین سخت افزار و داریم و متای 95 داریم و .... از اون طرف میگین که ماکرو جهانخواره و پول پرسته و کنسولش ضعیفتره و انحصاریهاش کمتره و ..... خب چرا اینهمه وقتتون رو برای ثابت کردن حرفتون صرف میکنین ؟؟؟ چرا نمیرین ps3 بازی کنین؟؟؟ چرا همیشه مشغول جهاد در راه سونی هستین؟؟؟ چرا به جای ترول کردن مایکرو که ظاهرا یک وظیفه الهی بر دوش شماست نمیرین کارهای بهتری انجام بدین؟؟؟

اگر راست میگین که از مایکرو متنفرین پس نباید کارهاش هم براتون مهم باشه در حالی که در عمل خلاف اینو ثابت میکنین!!!!
الان برای من سونی و خبرهاش اهمیتی نداره . به همین خاطر من اصلا تو تاپیکهای مربوط به سونی نمیرم و پست نمیدم ولی دوستان سونی فن 24 ساعته تو تاپیکهای مربوط به مایکروسافتن
حالا اگر یکی از دوستان فن سونی بیاد منو قانع کنه ممنون میشم

تازه یادت باشه طبق گفته Major Nelson پهنای باند حافظه Xbox360 چیزی برابر با 278.4GB/s بود . یعنی هنوز توی کنسول نسل بعدشون نتونستن کنسول نسل قبلشون رو از این نظر Surpass کنن :))
Xbox 360 has 278.4 GB/s of memory system bandwidth. The PS3 has less than one-fifth of Xbox 360′s (48 GB/s) of total memory system bandwidth.
Xbox Live's Major Nelson � Xbox 360 vs. PS3 (Part 1 of 4) :
lmao=))

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or