مسئول برنامه ریزی محصولات Xbox : آنالیز سخت افزاری بین کنسول ها بی معنی است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ps4xboxone.jpg

مسئول برنامه ریزی محصولات Xbox آقای Albert Penello معتقد است که آنالیز سخت افزارها بی معنی است زیرا این بازی ها هستند که اهمیت دارد.
طی مصاحبه در OXM اشان گفته اند که تعداد بسیار کمی از گیمرها کنسول های نسل بعد را فقط به خاطر سخت افزار می خرند.هیچ دلیلی برای مقایسه XBOX ONE با PS4 وجود ندارد.
سخنان ایشان :
"مشکل این است که سونی رفته و تعداری آمار و عدد تهیه کرده است که از بعضی جهات بی معنی می باشد.زیرا دیگر مانند سال 1990 و تفاوت 16-bit و 32-bit نیست.حقیقت این است که آنها رفته اند و به سخت افزار خود می بالند و می گویند کار ما در بازار نیست (تک است) .اما افراد ما می گویند از هر نظر قطعات box در نظر گرفته شده تا عملکردی بهینه داشته باشد.من اصلا سعی میکنم چنین بحثی را نداشته باشم چون اهمیتی ندارم.box معرکه خواهد شد.گیمرها شگفت زده خواهند شد.همین بحث را نیز در نسل گذشته داشتیم و به کلی بی هدف و بی معنی می باشد زیرا باعث می شود مردم درباره چیزی که نمی دانند بحث کنند.آنها Nick Baker نیستند و من هم Mark Cerny نیستم پس چرا چنین مکالمه ای را داریم؟"
آقای Penello گفته اند که گیمرها کنسول را به خاطر بازی میخرند و این چیزی است که به آن اهمیت می دهند :
"بله من به صورت آنلاین این بازی اعداد را دنبال می کردم و قبلا هم چنین بحثی داشتیم.می خواهیم درباره HDMI 1.3 یا 1.4 صحبت کنیم؟اه ه ه آن را ول کنید اهمیت ندارد.Call of Duty جدید را دیده اید؟معرکه خواهد شد.پس ارزش بحث را ندارد"
نظر شما چیست؟

VG247

آخرین ویرایش:
در بعضی مواقع واقعیت تلخه ولی انسان منطقی باید اون رو بپذیره
سونی خیلی خیلی با سیاست درست نسل رو شروع کرد:
1- استفاده از DDR 5 (که یک شگفتی بود که چطور تونسته ۸ گیگ رو روی کنسول به عنوان ram اصلی قرار بده که الان فقط روی کارت گرافیکها با ظرفیت کمتر وجود داره درست زمانی که تمام بازی سازها از کمبود رم می نالیدن)
2- عدم استفاده از قوانینی که به مذاق مصرف کنند خوش نبود (عدم نیاز به اینترنت ، امکان استفاده از بازی دست دوم و..)
3- قیمت ۱۰۰ $ کمتر با وجود تکنولوژی بهتر (DDR 5 و...)
4- حمایت و برنامه ریزی عمیق برای بازیهای INDIE
5- و ...

MOCRO$OFT تمام تمرکزش رو گذاشت روی قابلیتهای جانبی غافل از اینکه کسی که میاد سمت کنسول مهمترین هدفش بازی کردنه (البته ماکرو واسه رقابت با APPLE TV بازی رو کمرنگتر با هاش برخورد کرد که اشتباه بود چون به گرد APPLE هم نمی تونه برسه تو این زمینه) واقعا نمی دونم چی فکر کرد ۸۰ درصد از اولین و مهمترین کنفرانشو که باید فقط به معرفی کنسول اختصاص بده صرف نمایش قابلیتهای جانبی مثل سریال و... کرد !!!! + استفاده از سیاستهایی که به مذاق مصرف کنند خوش نیست درست بر عکس SONY با وجود اینکه داره از همشون منصرف میشه ولی همیشه تاثیر منفی اقداماتش تو ذهن مصرف کنندگان می مونه

در بعضی مواقع واقعیت تلخه ولی انسان منطقی باید اون رو بپذیره
سونی خیلی خیلی با سیاست درست نسل رو شروع کرد:
1- استفاده از DDR 5 (که یک شگفتی بود که چطور تونسته ۸ گیگ رو روی کنسول به عنوان ram اصلی قرار بده که الان فقط روی کارت گرافیکها با ظرفیت کمتر وجود داره درست زمانی که تمام بازی سازها از کمبود رم می نالیدن)
2- عدم استفاده از قوانینی که به مذاق مصرف کنند خوش نبود (عدم نیاز به اینترنت ، امکان استفاده از بازی دست دوم و..)
3- قیمت ۱۰۰ $ کمتر با وجود تکنولوژی بهتر (DDR 5 و...)
4- حمایت و برنامه ریزی عمیق برای بازیهای INDIE
5- و ...

MOCRO$OFT تمام تمرکزش رو گذاشت روی قابلیتهای جانبی غافل از اینکه کسی که میاد سمت کنسول مهمترین هدفش بازی کردنه (البته ماکرو واسه رقابت با APPLE TV بازی رو کمرنگتر با هاش برخورد کرد که اشتباه بود چون به گرد APPLE هم نمی تونه برسه تو این زمینه) واقعا نمی دونم چی فکر کرد ۸۰ درصد از اولین و مهمترین کنفرانشو که باید فقط به معرفی کنسول اختصاص بده صرف نمایش قابلیتهای جانبی مثل سریال و... کرد !!!! + استفاده از سیاستهایی که به مذاق مصرف کنند خوش نیست درست بر عکس SONY با وجود اینکه داره از همشون منصرف میشه ولی همیشه تاثیر منفی اقداماتش تو ذهن مصرف کنندگان می مونه

من مودنم شما هنوز توی کنسول مورد طرفدارتون نمی دوننین چی گداشتن چه جوری میاین انقدر در بارش حرف می زنید

من به شخصه حداقل توی 10 تا پست گفتم DDR5 != GDDR5
GDDR5 معماری اش بر مبنای DDR3 اه، مطلقا هیچ ربطی به DDR5 نداره حالا هی بیاید از خودتون شگفتی در کنید و دم از تکنولوژی برتر بزنید

خُب اگه میخوندی که اون تیکه قدیمی رو نقل قول نمی کردی :d
برادر من ، خیلی وقت پیش هم صحبت ESRAM بود که در نتیجه خروجی کلی ای که میداد چیزی معادل 192GB/s بود و الان هم بحث سر همونه و خیلی هم واضح و گنده سمت چپ تصویر نوشته:
"Theoretical peak performance is one thing, but in real-life scenarios, it's believed that 133GB/s throughput has been achieved with certain ESRAM operations."

برادر من ، خیلی وقت پیش هم صحبت ESRAM بود که در نتیجه خروجی کلی ای که میداد چیزی معادل 192GB/s بود و الان هم بحث سر همونه و خیلی هم واضح و گنده سمت چپ تصویر نوشته:
"Theoretical peak performance is one thing, but in real-life scenarios, it's believed that 133GB/s throughput has been achieved with certain ESRAM operations."

خیر ... این برای قبل هست ... فعلهای جمله رو بخون ...
این 192 رو هم با یک سری تغییر در سیلیکون های جدید و استفاده کامل از حفره ها بدست آوردند ... اصلا تازه این اعداد بدست اومده ... تازه هم اطلاع رسانی شده ...
گفتم که دارم میخونم

جالب ترین نکته این تاپیک اینه که تو اون یکی تاپیک که مایکروسافت گفته بود قویترین کنسول رو ساختیم بازم همین داستان ادامه داشت :دی یعنی اون جایی که گفته بود قویترین کنسول رو ساختیم ملت شروع کردن به مسخره کردن که طرف داره دروغ میگه، حالا که مدیر بازاریابی گفته اختلاف سخت افزاری واسه مشتری مهم نیست، دارن میگن مایکروسافت کنسولش ضعیفه که این حرفها رو زده. آخرش ما متوجه نشدیم مایکروسافت کی راست میگه و کی دروغ میگه :دی

جالب ترین نکته این تاپیک اینه که تو اون یکی تاپیک که مایکروسافت گفته بود قویترین کنسول رو ساختیم بازم همین داستان ادامه داشت :دی یعنی اون جایی که گفته بود قویترین کنسول رو ساختیم ملت شروع کردن به مسخره کردن که طرف داره دروغ میگه، حالا که مدیر بازاریابی گفته اختلاف سخت افزاری واسه مشتری مهم نیست، دارن میگن مایکروسافت کنسولش ضعیفه که این حرفها رو زده. آخرش ما متوجه نشدیم مایکروسافت کی راست میگه و کی دروغ میگه :دی

دروغ میگه دیگه ... :d اصلا یه روده راست تو این دل مدیران ماکروسافت هست؟؟ :-/:d

اختیار داری! با وجود 5 میلیون ترانزیستور و مهندسین مایکروسافت ضعیف ترم باشه؟ اگه میخوای بدونی چند درصد قوی تره باید به مایکروسافت ایمیل بزنی. این مدل اعداد و ارقام در حیطه تخصصی ایشون هست!:دی
تا وقتی این همه کارشناس سخت افزار تو BC داریم، چرا با مایکروسافت تماس بگیرم؟:-/ :دی

خوبه باز، قبلا 75% بود الان شده 40%. باز جای شکرش باقیه:x

خیر ... این برای قبل هست ... فعلهای جمله رو بخون ...
این 192 رو هم با یک سری تغییر در سیلیکون های جدید و استفاده کامل از حفره ها بدست آوردند ... اصلا تازه این اعداد بدست اومده ... تازه هم اطلاع رسانی شده ...
گفتم که دارم میخونم
:| منظورت از اینکه فعلهای جمله رو بخونم چیه دقیقا؟ :d منظورت has been achieved ـه ؟ ممکنه این جمله رو واسه من تو زمان گذشته ای که تازه اتفاق افتاده بنویسید؟ چون اصولا در زمان حال نوشته نمیشه همچین چیزی !
شما مقاله رو بخون بعد دوست داشتی ترجمه کن بقیه هم استفاده کنن.

تا زمانی که هر دو سخت افزار وارد بازار نشدن نمیشه در مورد هیچ چیزی نظر 100 % داد ، حتی ممکنه که همین GDDr 5 هم فرق خاصی با رم X1 نداشته باشه .

:| منظورت از اینکه فعلهای جمله رو بخونم چیه دقیقا؟ :d منظورت has been achieved ـه ؟ ممکنه این جمله رو واسه من تو زمان گذشته ای که تازه اتفاق افتاده بنویسید؟ چون اصولا در زمان حال نوشته نمیشه همچین چیزی !
شما مقاله رو بخون بعد دوست داشتی ترجمه کن بقیه هم استفاده کنن.

عزیزم یک چیز رو که 100 بار نمی گن ... در ضمن 133 GB/s برای ESRAM بوده نه برای پهنای باند فریم بافر ... در حال حاضر اعداد اینها هستن ... حالا اینکه مایکروسافت قراره چطور بهره وری کنه به خودش ربط داره ...:d

Xbox one

پهنای باند اصلی : 68GB/sec
پهنای باند فریم بافر : 192GB/sec

PS4

پهنای باند اصلی : 176GB/sec
پهنای باند فریم بافر : 0

So thats 192GB/sec for the frame buffer and 68GB/Sec for the main memory giving us a total of 270+gb/sec across the system (including CPU)

آخرین ویرایش:
عزیزم یک چیز رو که 100 بار نمی گن ... دقیقا من دارم میگم برای زمان حال نیست اون عدد ... در ضمن 133 GB/s برای ESRAM بوده نه برای پهنای باند فریم بافر ...

Xbox one

پهنای باند اصلی : 68GB/sec
پهنای باند فریم بافر : 192GB/sec

PS4

پهنای باند اصلی : 176GB/sec
پهنای باند فریم بافر : 0
الان X1 که دو برابر قوی تر از PS4 شد که :دی چرا اینو قبلا نگفتن ؟ نکنه خودشونم از قدرت نهفته ی کنسول خبر نداشتن ؟ :دی

OK آقا پس الان X1 دو برابر PS4 قوی تره دیگه ؟ ((فرافکنی به روش دوستان))

====
پ.ن : واسه کسایی که صفحه قبل مسخره بازیایی در مورد بن شدن و اینا گفتن : هر کس لایق بن شدن باشه مطمئن باشین بن میشه . قبل از این که بپرین به این و اون و واسه مدیرا خود شیرینی بکنین اول رفتار خودتون رو یه بار مرور کنین ربطی هم نداره کودوم مدیر باشه .

آخرین ویرایش:
جالبه این مسله پهنای باند بعد E3 هم مطرح شد که به هیچ نتیجه ای نرسیدن بعد یک ماه دوباره یادشون اومد :d
یادمه DF یه مقاله درباره PS4 داده بود که به وضوح اعلام کرد که Ps4 از از xone قوی تره . نمردیم دیدم DF هم ترول شد

الان X1 که دو برابر قوی تر از PS4 شد که :دی چرا اینو قبلا نگفتن ؟ نکنه خودشونم خبر نداشتن ؟ :دی

OK آقا پس الان X1 دو برابر PS4 قوی تره دیگه ؟

کی همچین حرفی رو زد ... اصلا این اعداد فقط روی کاغذ هستن و در عمل مشخص نیست واقعا چی پیش میاد ... اصلا اون دو برابر رو از کجا در آوردی ...
جالبه این مسله پهنای باند بعد E3 هم مطرح شد که به هیچ نتیجه ای نرسیدن بعد یک ماه دوباره یادشون اومد
yahoo_4.gif

یادمه DF یه مقاله درباره PS4 داده بود که به وضوح اعلام کرد که Ps4 از از xone قوی تره . نمردیم دیدم DF هم ترول شد

کسی DF رو ترول نکرده عزیزم ...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or