مسئول برنامه ریزی محصولات Xbox : آنالیز سخت افزاری بین کنسول ها بی معنی است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ps4xboxone.jpg

مسئول برنامه ریزی محصولات Xbox آقای Albert Penello معتقد است که آنالیز سخت افزارها بی معنی است زیرا این بازی ها هستند که اهمیت دارد.
طی مصاحبه در OXM اشان گفته اند که تعداد بسیار کمی از گیمرها کنسول های نسل بعد را فقط به خاطر سخت افزار می خرند.هیچ دلیلی برای مقایسه XBOX ONE با PS4 وجود ندارد.
سخنان ایشان :
"مشکل این است که سونی رفته و تعداری آمار و عدد تهیه کرده است که از بعضی جهات بی معنی می باشد.زیرا دیگر مانند سال 1990 و تفاوت 16-bit و 32-bit نیست.حقیقت این است که آنها رفته اند و به سخت افزار خود می بالند و می گویند کار ما در بازار نیست (تک است) .اما افراد ما می گویند از هر نظر قطعات box در نظر گرفته شده تا عملکردی بهینه داشته باشد.من اصلا سعی میکنم چنین بحثی را نداشته باشم چون اهمیتی ندارم.box معرکه خواهد شد.گیمرها شگفت زده خواهند شد.همین بحث را نیز در نسل گذشته داشتیم و به کلی بی هدف و بی معنی می باشد زیرا باعث می شود مردم درباره چیزی که نمی دانند بحث کنند.آنها Nick Baker نیستند و من هم Mark Cerny نیستم پس چرا چنین مکالمه ای را داریم؟"
آقای Penello گفته اند که گیمرها کنسول را به خاطر بازی میخرند و این چیزی است که به آن اهمیت می دهند :
"بله من به صورت آنلاین این بازی اعداد را دنبال می کردم و قبلا هم چنین بحثی داشتیم.می خواهیم درباره HDMI 1.3 یا 1.4 صحبت کنیم؟اه ه ه آن را ول کنید اهمیت ندارد.Call of Duty جدید را دیده اید؟معرکه خواهد شد.پس ارزش بحث را ندارد"
نظر شما چیست؟

VG247

آخرین ویرایش:
اول چند تا نکته رو بگم که دوستان متوجه بشن .. اینکه خود مایکروسافت چرا در E3 اصلا این خبر رو نداد واسه این موضوع هست که تازه به همچنین راندمانی در ESRAM رسیدن ... حالا توی منبع میگه که :

Microsoft tells developers that ESRAM bandwidth is up to 88 per cent higher

در مورد دوستمون ...... که این بند از جمله رو گذاشت :

Theoretical peak performance is one thing, but in real-life scenarios it's believed that 133GB/s throughput has been achieved with alpha transparency blending operations (FP16 x4).

اگر درست کل مقاله رو میخوندی متوجه می شدی که این قسمت رو با توجه به اطلاعات قبلی داره میگه که عنوان کرده پهنای باند ESRAM قبلا با توجه به پردازنده و پیک باند 133 گیگی به عدد 102 رسیده بودند ...قبلا این بوده و حالا خیر ...

دارم مقاله رو میخونم الان اضافه می کنم . ( هر چند که اشتباه هست که وارد یک بحث تخصصی بشم )

آخرین ویرایش:
اوکی ... پهنای باند احتمالا برای قسمت سفارش پیتزا به درد میخوره و تو گیم تاثیری نداره ... درضمن ربطی به شما نداره که من به بحثی وارد میشیم یا نه ... شما وظیفه ـت اینکه اینجا رو آروم کنی ولی اصلا دوست نداری این موضوع رو ... منم مشکل ندارم و اندازه درک فهم بقیه باهاشون رفتار میکنم ...
زمانی که آقا نوید اوضاع اینجا رو کنترل میکردن این جور چرت پرت ها دیده نمیشد ... از زمانی که ایشون به خاطر چند نفر بیخیال نظم دادن به اینجا شدن اینجا شده شبیه چاله میدون
اینم یه مدل از این پست هاست :

ببین علی رضا جان شما صلاحیت این رو نداری که بیای اینجا تعیین کنی درک و فهم بقیه چقدره و ... اگه احساس میکنی خیلی بالاتر از بقیه هستی و به علوم خفیه ای رسیدی که ماها صدسال بعد هم نمیتونیم درکش کنیم خوب شخصیت والای خودت رو کوچیک نکن و در میان ما نااهلان جاهل که توت بی دانش میچینیم نپر و مارو از فیض حضور همایونی خودت محروم کن. لازم هم نیست هندونه زیر بغل نوید یا کس دیگه ای بزاری. دوره این مدل هندونه فروشی ها تموم شده.

دوست داری بحث کنی لحن تمسخر آمیزی که تو همه پست هات داری و این نگاه از بالات رو اول باید بزاری کنار، بعد بشینی با ادب حرفت رو بزنی وگرنه جواب های، هویه! حرفی که داری میزنی هم اشتباهه. کیوان هم بهت توضیج داد چرا. سایت های دیگه و اشخاص خیلی خیلی لایق تر از تو هم امدن تحلیل کردن گفتن اور آل برتری با PS4 هست. حالا اگه باز میخوای باور کنی مهندسین مایکروسافت با همکاری هری پاتر به تکنیک هایی رسیدن که فلان است و بهمان مختاری.

Al!reza
اولا اگه این پستای بی مورد و عصبی رو ندی خود به خود اوضاع تحت کنترل هست دوما خوب با این شرایط که تو میگی اگه یه نفر بخاد بیاد اوضاع رو کنترل کنه اول باید خود تو رو کنترل کنه چون چند روزی ـه خیلی ناجور شدی + چند نفر دیگه از ماکرو فنا که باید یه مرخصی بگیرن و یخورده آروم بشن :دی

به اعصابم مسلط نبودم اینجا پستی نمیگزاشتم ... ناظم انجمن با این ادبیات تحریک آمیز وقتی پست میده نباید از من یوزر انتظار داشته باشی با وچود این توهین ها اعصابم رو کنترل کنم
خب درست ... الان این همه بحث سر چیه ؟ سر اینکه کنسول جدید مایکروسافت یه تیکه آشغاله ؟ خب باشه ما هم همون روز قبول کردیم ... هرکسی آزاده از هرچیزی دفاع کنه

قیافه حق به جانب گرفتن هم حربه جدید دوستان شده. پست من تحریک آمیز بود و پست شما نقل و نبات؟ میاید تو بحثی که هیچی اطلاعی ازش ندارید الکی derail می کنید، با منطق گوشت کوبی میخواید حرف های بقیه رو رد کنید.

کی اول همچین پستی داد؟

بله ... مهندیسن مایکرو هم 4 تا بی سواد اومدن این دروغ کذب رو ساختن و خبر ندارن تو بازیسنتر دستش ـون رو شده ...

یا چند روز پیش

^^^
بول شت ترین چیزی گه خوندم تا حالا :))

بعد همچین کسی ادعای پاکی هم میکنه. هی میره تو تاپیک انتقادات از دیگران شکایت میکنه، آی به من توهین شده، آی فلان ناظم کارش رو انجام نمیده، آی فلان مدیر کجایی که یادت به خیر.
فلان مدیر اگه بود تا الان 10 بار شما رو بن کرده بود.

کشته مرده نتیجه گیریتم من:bighug:

83424568933023168979.png

شما بفرمایید نتیجه گیری کنید تا ما هم استفاده کنیم.

اول چند تا نکته رو بگم که دوستان متوجه بشن .. اینکه خود مایکروسافت چرا در E3 اصلا این خبر رو نداد واسه این موضوع هست که تازه به همچنین راندمانی در ESRAM رسیدن ... حالا توی منبع میگه که :

Microsoft tells developers that ESRAM bandwidth is up to 88 per cent higher

در مورد دوستمون ...... که این بند از جمله رو گذاشت :

Theoretical peak performance is one thing, but in real-life scenarios it's believed that 133GB/s throughput has been achieved with alpha transparency blending operations (FP16 x4).

اگر درست کل مقاله رو میخوندی متوجه می شدی که این قسمت رو با توجه به اطلاعات قبلی داره میگه که عنوان کرده پهنای باند ESRAM قبلا با توجه به پردازنده و پیک باند 133 گیگی به عدد 102 رسیده بودند ...قبلا این بوده و حالا خیر ...

دارم مقاله رو میخونم الان اضافه می کنم . ( هر چند که اشتباه هست که وارد یک بحث تخصصی بشم )

شما اول مقاله رو کامل بخون بعد بگو اگه کامل میخوندی :d چون من اون مقاله رو دیشب خونده بودم و میدونم چی نوشته و چی ننوشته

ببین علی رضا جان شما صلاحیت این رو نداری که بیای اینجا تعیین کنی درک و فهم بقیه چقدره و ... اگه احساس میکنی خیلی بالاتر از بقیه هستی و به علوم خفیه ای رسیدی که ماها صدسال بعد هم نمیتونیم درکش کنیم خوب شخصیت والای خودت رو کوچیک نکن و در میان ما نااهلان جاهل که توت بی دانش میچینیم نپر و مارو از فیض حضور همایونی خودت محروم کن. لازم هم نیست هندونه زیر بغل نوید یا کس دیگه ای بزاری. دوره این مدل هندونه فروشی ها تموم شده.

دوست داری بحث کنی لحن تمسخر آمیزی که تو همه پست هات داری و این نگاه از بالات رو اول باید بزاری کنار، بعد بشینی با ادب حرفت رو بزنی وگرنه جواب های، هویه! حرفی که داری میزنی هم اشتباهه. کیوان هم بهت توضیج داد چرا. سایت های دیگه و اشخاص خیلی خیلی لایق تر از تو هم امدن تحلیل کردن گفتن اور آل برتری با PS4 هست. حالا اگه باز میخوای باور کنی مهندسین مایکروسافت با همکاری هری پاتر به تکنیک هایی رسیدن که فلان است و بهمان مختاری.
به صلاحیت نیاز نداره ... مشخصه چه خبره اینجا ... تو همین پست که الان نقل قولش کردم هزار تا در وری هست ... مشکلی ندارم باهاش چون ادبیات ـت همینه و کلا میتونی راحت باشی چون اگر کسی میخواست بهت چیزی بگه مطمئنا تاحال گفته بود
دوما اینکه لحت تمسخر آمیز رو اول من شروع نکردم... خیلی اینجا با احترام پست گذاشتم و دنبال بحث با احترام بودم ولی وقتی تو جوابت یه GIF سمخره میزارن به این نتیجه میرسی با جماعتی رو به رو هستی که ارزش احترام متقابل رو درک نمیکنه پس باید با ادبیات خودشون با خودشون حرف بزنی که یکی ـشم شمایی ... پس اول برو ادبیات ـت رو درست کن و یاد بگیر با ادب حرف بزنی بعد بیا به من پند نصیحت کن
بحث هندونه و ... نیست .... زمانی که نوید به انجا رسیدگی میکرد خبری از GIF ‌و... نبود خبری از توهین نبود ... غیر مستقیم هرکس تیکه مینداخت اخطار میگرفت ولی الان یه بچه 14 ساله برمیگرده به من فوحش میده ولی من چیزی نمیتونم بهش بگم چون وقتی ناظم ها برخوردی مکینن یعنی مشکلی نداشته !!
اولا اگه این پستای بی مورد و عصبی رو ندی اوضاع خوب میشه دوما خوب با این شرایط که تو میگی اگه یه نفر بخاد بیاد اوضاع رو کنترل کنه اول باید خود تو رو کنترل کنه چون چند روزی ـه خیلی ناجور شدی
باشه شما درست میگی من عصبی ـم و دیگرون عصبی کردم

لحن صححبتت درست کن

تا حالا چند بار بن شدی؟؟؟

یکم تحقیق کن خوبه برات ;)

rofl

اینی که الان یکی نیست اینجا نظارت کنه باعث شده دهن یک سری ها بیش از اندازه باز شه

اگر من چند بار بن شدم مطمئن باش تو بیشتر از من تاحالا باید بن می شدی ، منتها روزی روزگاری یکی بود که اگه منو بن می کرد تو هم بن می کرد الان یک مدیتیه یک نینجایی اومده که 1 سالی ازش خبری نبود، هرکی رو حال نکنه بن می کنه و اخطار می ده ;)

/\/\4D4 pH4|<4

خُب حالا بالاخره چند درصد ضعیفتره؟

اختیار داری! با وجود 5 میلیون ترانزیستور و مهندسین مایکروسافت ضعیف ترم باشه؟ اگه میخوای بدونی چند درصد قوی تره باید به مایکروسافت ایمیل بزنی. این مدل اعداد و ارقام در حیطه تخصصی ایشون هست!:دی

قیافه حق به جانب گرفتن هم حربه جدید دوستان شده. پست من تحریک آمیز بود و پست شما نقل و نبات؟ میاید تو بحثی که هیچی اطلاعی ازش ندارید الکی derail می کنید، با منطق گوشت کوبی میخواید حرف های بقیه رو رد کنید.
بهتره بری ببینی قبلش کی منو تحریک کرده که همچین پستی بدم
هرچند میدونی اینو ...
اگر شما واقعا فکر میکنی من توهین هام مشکل داره لطفا بن کن ولی اونایی هم که توهین غیر مستقیم و تمسخر میکنن رو هم بن کن ...
نوید بود من رو بن میکرد ولی قبلش اونایی که این طور پست ها رو داده بودن بن میکرد ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or