مسئول برنامه ریزی محصولات Xbox : آنالیز سخت افزاری بین کنسول ها بی معنی است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ps4xboxone.jpg

مسئول برنامه ریزی محصولات Xbox آقای Albert Penello معتقد است که آنالیز سخت افزارها بی معنی است زیرا این بازی ها هستند که اهمیت دارد.
طی مصاحبه در OXM اشان گفته اند که تعداد بسیار کمی از گیمرها کنسول های نسل بعد را فقط به خاطر سخت افزار می خرند.هیچ دلیلی برای مقایسه XBOX ONE با PS4 وجود ندارد.
سخنان ایشان :
"مشکل این است که سونی رفته و تعداری آمار و عدد تهیه کرده است که از بعضی جهات بی معنی می باشد.زیرا دیگر مانند سال 1990 و تفاوت 16-bit و 32-bit نیست.حقیقت این است که آنها رفته اند و به سخت افزار خود می بالند و می گویند کار ما در بازار نیست (تک است) .اما افراد ما می گویند از هر نظر قطعات box در نظر گرفته شده تا عملکردی بهینه داشته باشد.من اصلا سعی میکنم چنین بحثی را نداشته باشم چون اهمیتی ندارم.box معرکه خواهد شد.گیمرها شگفت زده خواهند شد.همین بحث را نیز در نسل گذشته داشتیم و به کلی بی هدف و بی معنی می باشد زیرا باعث می شود مردم درباره چیزی که نمی دانند بحث کنند.آنها Nick Baker نیستند و من هم Mark Cerny نیستم پس چرا چنین مکالمه ای را داریم؟"
آقای Penello گفته اند که گیمرها کنسول را به خاطر بازی میخرند و این چیزی است که به آن اهمیت می دهند :
"بله من به صورت آنلاین این بازی اعداد را دنبال می کردم و قبلا هم چنین بحثی داشتیم.می خواهیم درباره HDMI 1.3 یا 1.4 صحبت کنیم؟اه ه ه آن را ول کنید اهمیت ندارد.Call of Duty جدید را دیده اید؟معرکه خواهد شد.پس ارزش بحث را ندارد"
نظر شما چیست؟

VG247

آخرین ویرایش:
با توجه به 192گیگ سرعت esram فقط به کمک tiled resources که حجم دیتای تکسچر رو اونقدر کم میکنه میتونن به سرعت عالی ای برسن و مشکلی نداشته باشه ولی tiled resources فقط برای تکسچر استفاده میشه که بقیه محاسبات اگه حجمشون مثلا به 800 مگ برسه 32مگ esram چکار میتونه بکنه؟
هرکار بکنن با 32مگ نمیتونن به 8گیگ برسن.یکم واقع بین باشین.

در مورد 7گیگ و 5گیگ مورد استفاده بودن رم هم مایکروسافت اعلام کرده که برای بار اول فقط هدفشون این بوده که تمام امکانات رو داشته باشن و هنوز بهینه نشده و این کار رو به مرور انجام میدن که اون 5گیگ در دسترس هم بیشتر میشه.

آنالیز سخت افزاری بین کنسول ها بی معنی نیست!

مقایسه CPU
X1 – AMD 8-core Jaguar CPU
PS4 – AMD 8-core Jaguar CPU

هر دو شرکت از CPU مشابه ای که ساخت AMD است استفاده کردند.
هر دو از ست آپ APU که باعث یکی شدن CPU و GPU میشه استفاده می کنند.
اگر چه بصورت رسمی تایید شده که چیپست PS4 قابلیت کلاک بالاتری نسبت به X1 در 2GHz دارد.

مقایسه GPU و RAM
X1 – 8GB DDR3 RAM with 32MB eSRAM
PS4 – 8GB GDDR5 RAM

در نگاه اول به نظر میرسه که GPU هر دو یکسان هستند، اما اینطور نیست. پردازنده گرافیکی PS4 پنجاه درصد قدرتمند تر X1 است. (پردازنده شیدر 1152 پلی استیشن / پردازنده شیدر 768 ایکس باکس)
GPU قدرتمند تر با RAM قدرتمندتر همسان است؛ PS4 از GDDR5 RAM استفاده کرده، در صورتیکه X1 از DDR3 RAM و هر دو دارای حافظه 8GB اند.
GDDR5 پهنای باند خیلی بیشتری نسبت به DDR3 دارد و برای کارتهای گرافیکی ویژه طراحی شده است اما DDR3 برای کارت های گرافیک معمولی است.
اگر X1 فقط DDR3 داشت واقعا دچار مشکل میشد، اما بافر eSRAM دارد که باعث میشه پل ارتباطی به پهنای باند 100GB/sec میان دو نوع RAM برقررار کند؛ یک قطعه 32MB eSRAM که تابع بافر فریم است.

مقایسه کنترلر
طراحی دوباره : اندک X1
طراحی دوباره : قابل ملاحظه PS4

سونی طراحی نسبتا قابل ملاحظه ای برای کنترلر PS4 انجام داده؛ جدا از تغییرات ارگونومیک، کنترل های بیشتری در بدنه تعبیه کرده و همچنین Move لایت را در پایین کنترلر قرار داده است و آخرین تغییر آن قرار دادن دکمه شیر است که به شما امکان به اشتراک گذاشتن لحظه های گیم پلی تان را می دهد.

کنترلر X1 خیلی شبیه به کنترلر های فعلی 360 است اما مایکروسافت مدعی ایست که 40 تغییر در آن داده؛ چه تغییرهایی؟
اکثر تغییرها مربوط به ارگونومیک (راحت) بودن است اما کنترلر جدید دارای محفظه باتری یکپارچه، Wi-Fi مستقیم و تریگرهای جدید است.
شما یه نگاهی به این بنداز
Xbox One memory performance improved for production console • News • Eurogamer.net

- - -ویرایش - - -

تازه یادت باشه طبق گفته Major Nelson پهنای باند حافظه Xbox360 چیزی برابر با 287GB/s بود . یعنی هنوز توی کنسول نسل بعدشون نستونستن کنسول نسل قبلشون رو از این نظر Surpass کنن :))

Xbox Live's Major Nelson � Xbox 360 vs. PS3 (Part 1 of 4) :
lmao=))
WTF
شما چند بار اینونگاه کن برات خوبه
http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-xbox-one-memory-better-in-production-hardware

با توجه به 192گیگ سرعت esram فقط به کمک tiled resources که حجم دیتای تکسچر رو اونقدر کم میکنه میتونن به سرعت عالی ای برسن و مشکلی نداشته باشه ولی tiled resources فقط برای تکسچر استفاده میشه که بقیه محاسبات اگه حجمشون مثلا به 800 مگ برسه 32مگ esram چکار میتونه بکنه؟
هرکار بکنن با 32مگ نمیتونن به 8گیگ برسن.یکم واقع بین باشین.

در مورد 7گیگ و 5گیگ مورد استفاده بودن رم هم مایکروسافت اعلام کرده که برای بار اول فقط هدفشون این بوده که تمام امکانات رو داشته باشن و هنوز بهینه نشده و این کار رو به مرور انجام میدن که اون 5گیگ در دسترس هم بیشتر میشه.
میشه یه ذره بیشتر توضیح بدی

میشه یه ذره بیشتر توضیح بدی

به شما یه فراری با سرعت 400 کیلومتر در ساعت ( 190 GB ) بدن بگن برو تو یه زمین داغون و نا هموار ( 32 MB ) باهاش رانندگی کن . نمیتونی باهاش 400 تا بری . محدودیت داری

دقیقا هم واسه همینه که مایکروسافت اومده این خزعبلات رو سر هم کرده تا ملت به اعداد توجه کنن و گول بخورن !
مش رجب !

حرفش راسته و هیچ شکّی هم توش نیست.دو نسل پیش هم ثابت شد اول که Wii و XB360 با محدودیت سخت افزاریشون نسبت به PS3 بیشتر فروختند(البته الان دیگه Wii اون جایگاه رو نداره)و نسل قبلش هم با وجود سخت افزار فوق العاده قوی GC نسبت PS2 از کنسول سونی شکست خورد.
از این لحاظ که لای کنسول ها کدوم بازیهای خفن بیشتر و بهتر دارند اصلاً نمیشه نظر داد ولی با توجه به این که دوباره شباهت های نرم افزاری و سخت افزاری دو کنسول سونی و مایکروسافت به هم خیلی شبیه شده بنظرم باز نینتندو میتونه از دو دستگی خریدارها نهایت سود رو ببره البته با یک کم درایت!

به شما یه فراری با سرع 400 کیلومتر در ساعت بدن بگن برو تو یه زمین داغون و نا هموار باهاش رانندگی کن . نمیتونی باهاش 400 تا بری . محدودیت داری

دقیقا هم واسه همینه که مایکروسافت اومده این خزعبلات رو سر هم کرده تا ملت به اعداد توجه کنن و گول بخورن !
عجب :-?

حرفهای مایکروسافت من رو یاد جک و لوبیای سحر آمیز میندازه:d
XB1 هر روز داره رشد می کنه.
جدا از شوخی واقعا مایکروسافت خودش هم نمی دونه چی ساخته؟
صد رحمت به مهندسای ایران خودرو:))

یعنی ملاک شما فقط سخت افزار یه کنسوله؟؟
یعنی اگر معلوم شه که یه کنسول مثلا 5درصد قویتر از اون یکی شما میری سمت اون کنسول؟؟
حالا شما که ادم منطقی ای هستی لطف کن جواب این پست من رو که دیشب دادم و جوابی نگرفتم رو بده شاید که من هم شما رو درک کردم:

میشه دوستان سونی فن لطف کنن و جواب من رو بدن
شما که میگن ما بهترین کنسول تاریخ رو داریم و بیشترین فروش رو داریم و قویترین سخت افزار و داریم و متای 95 داریم و .... از اون طرف میگین که ماکرو جهانخواره و پول پرسته و کنسولش ضعیفتره و انحصاریهاش کمتره و ..... خب چرا اینهمه وقتتون رو برای ثابت کردن حرفتون صرف میکنین ؟؟؟ چرا نمیرین ps3 بازی کنین؟؟؟ چرا همیشه مشغول جهاد در راه سونی هستین؟؟؟ چرا به جای ترول کردن مایکرو که ظاهرا یک وظیفه الهی بر دوش شماست نمیرین کارهای بهتری انجام بدین؟؟؟

اگر راست میگین که از مایکرو متنفرین پس نباید کارهاش هم براتون مهم باشه در حالی که در عمل خلاف اینو ثابت میکنین!!!!
الان برای من سونی و خبرهاش اهمیتی نداره . به همین خاطر من اصلا تو تاپیکهای مربوط به سونی نمیرم و پست نمیدم ولی دوستان سونی فن 24 ساعته تو تاپیکهای مربوط به مایکروسافتن
حالا اگر یکی از دوستان فن سونی بیاد منو قانع کنه ممنون میشم

من اگه ملاکم سخت افزار کنسول بود ، اوموقع که DF تحلیل کرده بود و گفته بود روی کاغذ PS4 حدود 50% قدرت گرافیکیش بیشتره ( که البته با مسخره بازیه یه عده که هنوزم ادامه داره همراه شد در صورتیکه مقاله ی همین DFـی بود که امروز خودتون هی دارید ازش مطلب میذارید ) همون موقع گفتم من واسم سخت افزار مهم نیست و دوست هم ندارم که فرقی بین کنسول ها ببینم چون خواسته و ناخواسته باعث میشه روی بازیهای کنسول دیگه هم تأثیر بذاره.
در مورد اینکه میگی چرا میاید در راه سونی جهاد میکنید و بیخیال ترول کردن مایکروسافت جهان خوار نمیشید ؛ اولا من نمیتونم از طرف همه ی فن های سونی حرف بزنم ، همونطور که شما نمیتونی بجای فن های مایکرو حرف بزنی. دوما من در راه چیزی جهاد نکردم.
اصولا منطق موجودیت فروم بحث و تبادل نظر تو یه محیط دوستانه ـست و نگه داشتن حرمت همدیگه. پس دلیلی نمیشه اینکه اگه یه نفر برفرض طرفدار چیز دیگه ای بود نتونه در مورد بقیه نظر بده. البته خود همین نظر دادن جای بحث داره. من نوعی که میخوام وارد یه بحث بشم باید ببینم آیا اطلاعات کافی دارم؟ منطق بحث کردن دارم؟ میتونم بین X و Y عادلانه قضاوت کنم؟ بعد بیام تو بحث شرکت کنم. متاسفانه الان یه سری از افراد هستن همینجوری میپرن وسط هر بحثی ، بدون اینکه بدونن قضیه چیه شروع میکنن به جبهه گیری.
خوشبختانه من حافظم خوبه و خیلی چیزا یادم میمونه. PS4 که معرفی شد از هرچی که بگی توسط یه سری بهش ایراد گرفته شد. اینکه چرا دسته ی PS3 رو ساپورت نمیکنه یا اینکه چرا WD روی PS4 اجرا نشد یا اینکه چرا کنسول رو نشون ندادن؟ خوب اینا هم نباید نظر میدادن طبق چیزی که شما داری میگی ! جوابی هم که ما میدادیم مورد قبولشون قرار نمیگرفت و این بحث هایی که الان میبینی نتیجه ی همون موجی هست که از اونجا شروع شده و حالا حالا ها هم تموم نخواهد شد مگه اینکه نظارت جدی بشه روی کامنت ها تا همه بفهمن که بحث اگه شرایط عادی داشته باشه ادامه پیدا میکنه وگرنه چیزی که فایده ای نداره دلیل نداره اون تاپیک باز بمونه و درگیری ها بیشتر بشه.
شما انتظار نداشته باش که وقتی گفته میشه: E3 خواب آور بود ، PS eye موشک کاغذیه ، سونی انحصاری نداره ولی مایکرو 17 تا داره ، PS4 ارزش نداره و ... بقیه هم بشینن سکوت کنن و در مقابل چیزی نگن. هر وقت هر دو طرف راضی شدن که فرق بین دو کنسول برای یک گیمر واقعی فقط در بازیهای انحصاریـه نه در 40% و 50% قدرت سخت افزاری بیشتر اونوقت این بحث های بچه گانه هم تموم میشه.
خسته شدم :d خودمم زیاد نفمیدم چی نوشتم ولی منظور کلی همینی بود که گفتم

مشکل اساسی ما یرانی ها اینه که به خیال خودمون از همه چی سر در میاریم، به اصطلاح کامپیوتری ها علم خیلی ها الان علم گوگلیه

جالبیشم اینه طرف کلا 5 تا برند رم هم بلد نیست میاد اینجا دم از پهنتای باند فلان کنسول و کدوم بهینه و بهتره و ... می زنه، نکته جالب ترش اینه که اینجا سایت گیمه و مثلا قراره عمده کاربر هاش گیمر باشن که این طور نیست گویا همه دکترای گرایش های مختلف سخت افزار از MIT دارن

این نکته رو هم برای به اصطلاح فن های مایکروسافت گفتم هم به اصطلاح فن های سونی

توی این جور تاپیک ها بحث به نظر تخصصی میاد و افرادی هم حرف قلمبه سلبمه از توی گوگل در میارن و می زنن ، در صورتی که کلا یک چیزایی آدم می بینه کلا از بیخ معماری PC رو نقض می کنه می ره بعدم جالبه درستشم به طرف بگی می گه تو بلد نیستی و دلقک بازی در میاره و ...

کلا عزیزان، شما واسه خودتون سخت افزار رو قدرتش رو بالا پایین ببرید فقط واسه خودتونو یه 4 نفری که شما رو قبول دارن بالا پایین بردید، واقعیت چیز دیگست، مایکروسافت هم اونقدر کمپانی بزرگی هست که نیاز به اثبات توسط یوزر های اینجا نداشت باشه، Solution هاش در کل جهان فراگیره، شما که هیچ کل 75 ملیون ایرانی هم مایکروسافت رو کلا قبول نداشته باشن در محبوبیت و قدرت این کمپانی اپسیلونی بالا پایین نمی شه

3....2.....1...

GO Flamers GO

شدن که فرق بین دو کنسول برای
یک گیمر واقعی فقط در بازیهای انحصاریـه نه در 40% و 50% قدرت سخت افزاری بیشتر اونوقت این بحث های بچه گانه هم تموم میشه.
قربون آدم چیز فهم :دی
منم حرفم همینه ... اصلا دلیلی برای دعوا و ... نیست
تو دوست داری انحصاری های سونی رو میری سراغش منم انحصاری های مایکرو رو خوشم میاد
خیلی خدایی بحث ساده ـس این همه ملت دارن دعوا میکنن :دی

کلا سونی مشتری مداری رو راس همه ی کاراش میزاره . مایکروسافت عینهو آفتاب پرسته !! با توجه به شرایط هی رنگ عوض میکنه . واقعا فنای مایکروسافت بعد از چندبار گزیده شدن از یه نقطه باز هم فراموش میکنن ؟؟؟ اگه اینطور باشه که مایکروسافت فنهاشو با گوشهای مخملی ببینه و فنهاش هیچی نگن ........ . بقیشو خودتون حدس بزنید .

والا ما خیلی صبر کردیم که این خبر ترجمه بشه ولی......
حالا این یه تیکه رو از سایت همسایه نقل قول میکنم:

استفاده از۱۶ ماژول حافظه برای رم های DDR 3 به ظرفیت ۸ گیگابایت در مقایسه با یک واحد ۸ گیگابایتی GDDR 5 با پهنای باند ۱۷۶ گیگابایت بر ثانیه در پلی استیشن ۴ و افزایش راندمان ۸۸ درصدی با کمک ESRAM به ظرفیت ۳۲ مگابایت که قبلا پیک باند ۱۰۲ گیگابایت بر ثانیه برای آن در نظر گرفته شده بود و اکنون با استفاده از نوع جدید و سیلکون های نزدیک به منبع، توان پیک پهنای باند به عدد اعجاب انگیز ۱۹۲ گیگابایت بر ثانیه رسیده است و عملکرد رم ها بهبود چشم گیری داشته است. همچنین این عملکرد بعد از استفاده از واحد های شتاب دهنده به طرز محسوسی نرم تر و سریع تر انجا میشوند

باشد که خبرنگاران سایت رستگار شوند :d

دوست عزیز لطفا بجای نقل قول از همسایه و اینکه نوشته رو بزرگ کنی و رنگش رو قرمز یه نگاهی هم به مطلب زبان اصلیش مینداختی
192GB/s is nowtheoretically possible
این رقم اعجاب انگیزی که میگید فقط در تئوری امکان پذیر است

این تعداد جواب دهنده های فن های ps منو کشته .:d همه جوابگو و مرتب پستهای همدیگه رو لایک میزنن :d
به عنوان یک فن PS3 یک مقایسه مفصل سخت افزاری بین سه کنسول Xbox one ، ps4 و wiiu انجام دادم که باعث میشه همه چی روشن بشه

35595732307966870940.gif

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or