مایکروسافت و تغییر کلیه سیاست هایش در قبال Xbox One

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
مایکروسافت رسما اعلام کرد که سیاست هایش در قبال Xbox One را به صورت کامل تغییر داده است. دیگر نیازی به وصل شدن به اینترنت در هر 24 ساعت ندارید و به راحتی می توانید بازی های دسته دوم را خرید و فروش کنید، دقیقا شبیه به آن چیزی که در Xbox 360 شاهد بودیم. علاوه بر این شما می توانید در روز عرضه هر بازی آن عنوان را به صورت دیجیتالی دانلود نموده و سپس به صورت آفلاین به انجام بازی مورد نظر بپردازید، سیستم قفل منطقه ای نیز از روی کنسول برداشته شده و دیگر شاهد قفل منطقه ای شبیه X360 نیستیم (Region Free در واقع). دن ماتریک رئیس بخش سرگرمی های مایکروسافت شخصا این خبر را منتشر کرده است. در حال حاظر خبری مبنی بر وجود یا عدم وجود سیستم Family Sharing که پیش از این اعلام شده بود منتشر نشده و باید منتظر اخبار جدیدتر ماند.

آخرین ویرایش:
بابا منظورم نصب بازی ها بدون دیسک روی هارد بود و همچنین کنترل کینکت..:|
نصب بازی رو هارد بدون دیسک که همین الان هم ممکنه. برو یه بازی دانلود کن، نصبش کن رو هاردت! این رو 360 هم هست حتی.
ماکروسافت میخواست لایو رو یه چیزی بکنه تو مایه های استیم. یه سیستم توزیع گیم با قابلیت های شِیر تقریبا مشابه که واسه یه کنسول فعلا بدرد نمیخوره، چون هنوزم دیسک حرف اول رو میزنه.
کینکت هم قطعا پیشرفت تکنولوژی بوده ولی نه تو گیمینگ! یا حداقل کور گیمینگ.

عزیزم من سره همه حرفای که درمورد XB360 و XBL و.... زدم هستم برعکس شما که ماکروسافت هرچی میگه براش هورا میکشید!.
تو که راست میگی :دی فکر کنم یکی دو روز پیش بود که یک لینک از شماره اول بازی "سفره در آفتاب" گذاشته بودی که تو GR زیر Uncharted 2 هست EPIC LOL حرف های من در مورد سیاست های مسخره مایکروسافت هنوز تو فروم هست پس این چیزها رو حداقل به من نگو :دی
Scott Rohde که 100% نمیدونی کی هست درمورد معامله سونی و گایکای گفته "خیلی خوبه ما در باره موضوعی که توش خوب نیستیم از توانایی های دیگرون کمک بگیریم". (یا یه همچین چیزی). شاید در برنامه های بلند مدت سونی بخش بزرگی از Cloud gaming رو با Gaikai بگیره ولی واسه الان فقط داره با استفاده از اونها PSN رو سروسامون میده (من میگم اویزون شدن هرکی هرچی دلت میخواد بگه).
ببین حرف من رو با چی جواب میده :دی شما که در مورد سیاست های سونی [این آخرین بازمانده از نسل پادشاهان کهن صنعت گیم] سخنرانی میکنی، تا همین چند روز پیش داشتی در مورد آویزون شدنش حرف میزدی. حداقل بزار چند ماه بگذره تا ملت یادشون بره :دی
شاهکار دوس داری؟
من جای تو بودم حداقل تا 2 سال اسم Witcher 3 رو نمی آوردم، شرکت مشتی و بامرام و باحال و ضد DRM و مشتری دوست و خفن :))

پ.ن: ناراحتی یه سری از دوستان از این خبر هم واقعا قابل درک نیست برای من :دی کاش یه جوری میتونستم درک کنم که چطور همچین خبری میتونه واسه یه سری ناراحت کننده باشه!

پ.ن: ناراحتی یه سری از دوستان از این خبر هم واقعا قابل درک نیست برای من
:biggrin1:
کاش یه جوری میتونستم درک کنم که چطور همچین خبری میتونه واسه یه سری ناراحت کننده باشه!
اینجا همه ارث خانوادگی ـشون رو از مایکرو طلب دارن
به شدت آرزو میکنن مایکرو زمین بخوره
هنوزم نمیتونی درک کنی چرا این همه پست های قشنگ قشنگ میزنن ؟:دی

terova جان ازت خواهش میکنم قبل از این که پست های قشنگت رو بفرستی کمی-فقط کمی تفکر کنی...

please

یه سوال (2) :d
تکلیف این cloud system xbox one حالا که دیگه نیازی به آنلاین بودن نیست چی میشه ؟
فکر نکنم دیگه بتونن ازش استفاده کنن. قراره کنسول بصورت کاملاً آفلاین قابل استفاده باشه دیگه این چیزها سودی نداره. منتقد هم محتوای دیسک رو برسی میکنه و نمره میده :دی این خیلی مهمه.

برو تو اخبار نارنجی یکم بگرد .. سونی به خاطر سونی پیکچرز سرپاست وگرنه 5 ساله تو گیم لوازم خانگی و ... ضرر میداد
در حال حاضر مایکرو چند هزار تا بیشتر از سونی فروخته
اگر این نسل رو میخوای حساب کنی بدون نینتدو مایکرو بیشتر از سونی فروخته
بیشتر از سونی مشترک لایو داشته
بیشتر از سونی بازی ها مولتی پلتفرم رفته تو درایو 360
و موارد دیگه
شما همون بچسب به بیشترین انحصاری

اولا که سونی جلو زده و ps3 الان بیشتر فروخته ... امار شما فکر کنم مال 2 سال پیشه ... اپدیت شو عزیز ...

بیشترین مشترک لایو ... هاهاهاهاهاهاها .... خوابی عزیز ... خوبه psn مجانی بوده ... تا اونجا که من یادمه و امار رو دیدم psn پنج برابر live اکانت مشترک شده داشته ... شما این امار تخیلی رو از کجا میارید

اره یه کنسول که از اول هک شده بهترین مقصد برای بازی های مولتی برای گیمر هاست ... حالا جدا از قضیه لید پلتفرم بودن x360

و موارد دیگه که وجود نداره ... تمام اون امکانات جانبی که تازه داره رو x1 عرضه میشه خیلی هاش روی همین ps3 وجود داشته و کلا از لحاظ خیلی موارد دیگه و امکانات جانبی در مقابل ps3 هیچ حرفی ندارید بگید ... چه خبر از باطری قلمی :))

با انحصاری خوش باشیم .... یه دونه همین اخرین شاهکار کل بازی های نسل رو میارزه ... ما حسابی خوشیم ....

Last edited by a moderator:
اقا شما وقتی کوچکترین اطلاعاتی نداری چرا تز میدی

اولا که سونی جلو زده و ps3 الان بیشتر فروخته ... امار شما فکر کنم مال 2 سال پیشه ... اپدیت شو عزیز ...

بیشترین مشترک لایو ... هاهاهاهاهاهاها .... خوابی عزیز ... خوبه psn مجانی بوده ... تا اونجا که من یادمه و امار رو دیدم psn پنج برابر live اکانت مشترک شده داشته ... شما این امار تخیلی رو از کجا میارید

اره یه کنسول که از اول هک شده بهترین مقصد برای بازی های مولتی برای گیمر هاست ... حالا جدا از قضیه لید پلتفرم بودن x360

و موارد دیگه که وجود نداره ... تمام اون امکانات جانبی که تازه داره رو x1 عرضه میشه خیلی هاش روی همین ps3 وجود داشته و کلا از لحاظ خیلی موارد دیگه و امکانات جانبی در مقابل ps3 هیچ حرفی ندارید بگید ... چه خبر از باطری قلمی :))

با انحصاری خوش باشیم .... یه دونه همین اخرین شاهکار کل بازی های نسل رو میارزه ... ما حسابی خوشیم ....
:)) نمردیم و فهمیدیم psn 200 میلیون مشترک داره :))
واقعا این آمار تخیلی رو از کجا میارید ؟ :-/

بشما دارید با این حرفتون کنسول سازی سونی وبرند پلی استیشن رو له میکنید منظورتون این که اصلا کنسول های سونی نمفروشن فقط بخش فیلمش که سود سرگرمیش رو بالاتر برده شايد من منظورتون بد برداشت میکنم نگاه کن نه سونی به من پول میده نه من کشته ومرده سونی هستم فقط میدونم سونی بیشتر به فکر جماعت گیمر تا مایکروسافت و بعضی ار حرف رو از فن مایکرو میشنوم که دلم میخواد سر رو به میز بزنم حرف های خودشون رو به سرعت نور عوض میکنند
نه من اصلا به فكر تخريب برند ps نيستم منظور من اين نيست كه اصلا از اين بخش سود نمى بره بلكه بر عكس اتفاقا تازه پس از ايجاد سود،داره مقدار سود دهى توسط بخش كنسول و بازى سازيش افزايش پيدا مى كنه ولى بايد ويتا رو هم در نظر گرفت كه وضعيت خوبى نداره مجموع اين موارد و بازى ها و هزينه ى استديو ها از ميزان سود كم مى كند كه باقى مانده از ميزان سود سونى پيكچرز خيلى كمتره ولى به صورت جدا سود خوبى رو عايد سونى مى كنه اميدوارم منظورم رو فهميده باشى.

نفهمیدم منظورت چیه

منظورش اینه که سونی بده آشغاله و هیچی از خودش نداره مایکرو خداست و همه چیزو مایکرو خلق کرده.
الانم یا ریپورتم میکنه یا نقل قول میکنه یا کلا خودشو به اون راه میزنه، میدونید شماها همتون معنای فن بودنو ازبین بردید. فن یعنی این که ضمن رقابت با فن حریف بهش احترام بذاری نه اینکه هرچی از تو اون مغزت درمیادو بنویسی و انتظار داشته باشی همه برات زانو بزنن و کف بزنن، من فن سونیم از اولم بودم.اول این نسل پولم کم بود 360 خریدم.خدایی کارمو راه انداخت چون کپی بود و... بعد 3 خریدم و به ادامه فن بودنم پرداختم.ولی همیشه به هردو طرف احترام گذاشتم ( به جز قضیه رسیور که فقطو فقط برای شوخی و در جواب همین محمد امین گل استفاده میکردمش ) یکم رفتارتونو تغییر بدید تا نه اعصاب ما خورد شه نه شما بن بشی :| امیدوارم منظورم واضح بوده باشه .

اقا شما وقتی کوچکترین اطلاعاتی نداری چرا تز میدی

نمیفهمم کی میخواین بفهمین قضیه هک شدن کنسول هیچ ربطی به فروش توی کشورهایی که لانچ رسمی داره نداره و امار رو هم از همون کشورا میگیرن نه از ایران.

خوشحال شدم که در این زمینه به افراط و تفریط رسیدید

واقعا کار عاقلانه ای انجام داده اند

با تشکر و قدردانی از فعالیت های شما

البته من فکر کنم برخی بروبچ بازیسنتر که به مایکروسافت ارادت ویژه ای داشتند تغییر سیاست مایکروسافت براشون فرق چندانی نداره :d چون همگی از اینترنت بدون قطعی و با سرعت بالا برخوردار بودن و تمامی سیاست های مایکروسافت رو با جان و دل پذیرا بوده و دلایل منطقی برای الزامی بودن سیاست هاش مطرح میکردن.!!
من تبریک میگم به مایکروسافت که چند آتیشه ترین فن ها را در ایران دارد که طوطی وار نقل قول میکنند و کبک وار سر به زیر برف :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or