مایکروسافت و تغییر کلیه سیاست هایش در قبال Xbox One

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
مایکروسافت رسما اعلام کرد که سیاست هایش در قبال Xbox One را به صورت کامل تغییر داده است. دیگر نیازی به وصل شدن به اینترنت در هر 24 ساعت ندارید و به راحتی می توانید بازی های دسته دوم را خرید و فروش کنید، دقیقا شبیه به آن چیزی که در Xbox 360 شاهد بودیم. علاوه بر این شما می توانید در روز عرضه هر بازی آن عنوان را به صورت دیجیتالی دانلود نموده و سپس به صورت آفلاین به انجام بازی مورد نظر بپردازید، سیستم قفل منطقه ای نیز از روی کنسول برداشته شده و دیگر شاهد قفل منطقه ای شبیه X360 نیستیم (Region Free در واقع). دن ماتریک رئیس بخش سرگرمی های مایکروسافت شخصا این خبر را منتشر کرده است. در حال حاظر خبری مبنی بر وجود یا عدم وجود سیستم Family Sharing که پیش از این اعلام شده بود منتشر نشده و باید منتظر اخبار جدیدتر ماند.

آخرین ویرایش:
رفتار و طرز تفکر خیلی ها اینجا واقعا ناامید کنندست...
آقایونی که میگن باید از سونی تشکر کرد که جلوی DRM رو گرفت و مثل کوه جلوی اون دزدها! واستاد نظرشون درمورد این پتنت سونی چیه؟:
Sony patents new anti-used game technology
Sony Patents Anti-Used Game Technology | Inside Gaming Daily Blog
نظرشون در مورد اون کمپین PS4noDRM چیه؟ اونا هم حتما کشک؟ واضحه که هم سونی و هم مایکروسافت برای DRM برنامه داشتن ولی بازخورد ملت باعث شد عقب نشینی کنن، سونی این وسط زرنگتر بود برنامه هاشو اعلام نکرد صداشو در نیاورد صبر کرد تا تو E3 بعنوان برگ برنده رو کنه با توجه به اینکه قبلش مایکروسافت تو این جریان رکُ راست تر عمل کرد سیاست هاشو زود تر اعلام کرد و با این کارش یه فرصت خوب واسه سونی ایجاد کرد.
چرتُ پرت گفتن هم دیگه حدی داره... این مایکروسافت دزدُ جهان خوار هم وقتی جزئیات DRM رو مشخص کرد اشاره کرد خودش هیچ هزینه ای در قبال تبادل بازی های دست دوم دریافت نمیکنه. سیستم DRM هم چیزی بود که ناشرهای بزرگ باعث بوجود اومدنش بودن چون اونها بواسطه بازی های دست دوم متضرر بودن نه سونی و مایکروسافت.

بابا چرا الکی بحث میکنید.مایکرو واسه پول کنسول میده سونی واسه رضای خدا
اصلا هدف این دو تا شرکت از زمین تا آسمون فرق میکنه
:d

اونهایی که طرفدار سیستم همیشه انلاین xboxone بودن و الان ناراحت هستن از اینکه کنسل شد، به خاطر این ناراحت هستن که دوست داشتن تو اقلیت باشن و با دفاع از اون سیاست قدیمی میخواستن خاص بودن، مایه دار بودن و خیلی چیز های دیگرشون رو به رخ بکشن. وگرنه هیچ عقل سالمی الان نمیاد با این قضیه مشکلی داشته باشه، اون که داره همیشه میتونه انلاین بمونه ، کسی جلوش رو نگرفته.
اگه همیشه آنلاین بودن و بازی دسته دوم به روال سابق بود که اصلا کسی نمی تونست بخره که بخواد به رخ کسی هم بکشه، من جمله خودم که منتظر بودم وقتی این موارد برطرف میشن کنسول رو تهیه کنم :دی ولی الان یه سری قشنگ مشخصه از اینکه کنسول دیگه این مشکلات رو نداره ناراحت هستن. حالا اینکه یه سری میتونن به کنسول و بازی مورد علاقشون دسترسی پیدا کنه چرا باید باعث ناراحتی یه سری دیگه بشه واسه من نامعلومه :دی

Respawn استودیو خارجی هست و بطور جدی (طبق گفته خودشون) از فناوری Cloud موجود در X1 برای Titanfall استفاده میکنن.حتی مارک ویتن هم توی مصاحبه جدیدش گفته با اینکه یسری از سرویس های آنلاین با توجه به تغییر قوانین امنیتی حذف شدن ولی باز هم این باعث نمیشه X1 یه کنسول آفلاین باشه و برای بازیهای MMO و اونهایی که از Cloud استفاده میکنن هنوز باید به لایو وصل بود.کاملا مشخصه مایکروسافت حساب فوق العاده ویژه ای روی Cloud برای X1 باز کرده که این قضیه در آینده بیشتر روشن میشه.
میدونید بازی MMO چیه ؟
میدونید برای بازی کردن این جور گیم ها همیشه به نت متصل بود ؟

میدونید بازی MMO چیه ؟
به نظر من اون سيستم هميشه انلاين هم اصلا مشكلي نداشت چون اكثر بازي هاي نسل بعد همه MMO و Multiplayer محور هستن و مشكلي ايجاد نميكرد:d(خودم ps4 ميگيرم ولي كلي گفتم كه مشكل انچنان خاصي نبود)
کاری که مایکرو انجام داد واسه ما عالی بود و باعث شد که منم تصمیم بگیرم نسل بعد اکس باکس بگیرم ولی امیدوارم این تصمیم رو cloud computingو بقیه برنامهاش اثر نداشته باشم چون قویا معتقدم کنسول سونی صرفا یه آپگرید رو این نسله و دیگر هیچ ولی cc مایکرو که به معنی واقعی نسل بعد حساب میشه و اولین تحول واقعی تو گیمینگ کنسولی بعد از اکس باکس اصلی و ورود مولتی پلیر به کنسلوهاست

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
شما چجوري به اين نتيجه رسيدي؟ lol

کاری که مایکرو انجام داد واسه ما عالی بود و باعث شد که منم تصمیم بگیرم نسل بعد اکس باکس بگیرم ولی امیدوارم این تصمیم رو cloud computingو بقیه برنامهاش اثر نداشته باشم چون قویا معتقدم کنسول سونی صرفا یه آپگرید رو این نسله و دیگر هیچ ولی cc مایکرو که به معنی واقعی نسل بعد حساب میشه و اولین تحول واقعی تو گیمینگ کنسولی بعد از اکس باکس اصلی و ورود مولتی پلیر به کنسلوهاست

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

و باز هم مشکل داشتن یه عده با خوشحالی یه عده دیگه :d
منطق سونی فن ها خیلی جالبه . همیشه میگن ما اگه از سونی و بازی هاش حمایت میکنیم به خاطر اینه که کارشون حرف نداره و کیفیت خوبی داره اما ماکرو فن ها به خاطر فن بازی از برند مورد علاقشون دفاع میکنن .
یعنی قشنگ مشخصه آرزو میکردین این خبر نمیامد امروز تا اونایی که دوست دارن XOne بخرن داخل ایران نتونن بخرن :d
خدایی خودتون بشینید پست هاتون رو از قبل E3 تا امروز بخونید یکم فکر کنید در موردشون شاید به نتیجه ی خوبی رسیدید :d

به نظر من اون سيستم هميشه انلاين هم اصلا مشكلي نداشت چون اكثر بازي هاي نسل بعد همه MMO و Multiplayer محور هستن و مشكلي ايجاد نميكرد:d(خودم ps4 ميگيرم ولي كلي گفتم كه مشكل انچنان خاصي نبود)
کسایی که با سونی و 360 بازی میکنن محاله روزی 3 باری که کنسول روشن میکنن کنسول آنلاین نشه حتی اگر بخوان سنگل بازی کنن
این DRM اگر برای PS4 اتفاق می افتاد همه قبول میکردن و مشکلی نداشتن باهاش و مشکلی هم نداره ولی چون برای وان این جوری شد DRM شد یک بلای خانم سوز :دی

آقایونی که میگن باید از سونی تشکر کرد که جلوی DRM رو گرفت و مثل کوه جلوی اون دزدها! واستاد نظرشون درمورد این پتنت سونی چیه؟:
نظرشون در مورد اون کمپین PS4noDRM چیه؟ اونا هم حتما کشک؟ واضحه که هم سونی و هم مایکروسافت برای DRM برنامه داشتن ولی بازخورد ملت باعث شد عقب نشینی کنن، سونی این وسط زرنگتر بود برنامه هاشو اعلام نکرد صداشو در نیاورد صبر کرد تا تو E3 بعنوان برگ برنده رو کنه با توجه به اینکه قبلش مایکروسافت تو این جریان رکُ راست تر عمل کرد سیاست هاشو زود تر اعلام کرد و با این کارش یه فرصت خوب واسه سونی ایجاد کرد.
چرتُ پرت گفتن هم دیگه حدی داره... این مایکروسافت دزدُ جهان خوار هم وقتی جزئیات DRM رو مشخص کرد اشاره کرد خودش هیچ هزینه ای در قبال تبادل بازی های دست دوم دریافت نمیکنه. سیستم DRM هم چیزی بود که ناشرهای بزرگ باعث بوجود اومدنش بودن چون اونها بواسطه بازی های دست دوم متضرر بودن نه سونی و مایکروسافت.
این پستت را باید 10 بار با ایجاد صفحه جدید دوباره بزاریمش تا یکم بعضی ها از اون بی اطلاعی مطلق از اون حماقت جادویشون در بیاند ! یعنی بی منطقی و نظرات بچه گونه که تو این چند روز داده میشه بیداد میکنه .

شایعه مال 6 ماه پیشه :smile:.

دنیا باید با تکنولوژی پیش بره اما سونی از ترس شکست این ریسک رو نکرد و نه خودش تونست تکنولوژی خلق کنه نه گذاشت ماکروسافت این نوآوری ها رو عملی کنه..
حرکت سونی یک عقب گرد کامل برای صنعت گیم بود.

چه ربطی داره این سیستم مال کسانی هست که آنلاین بازی میکنن و یک سری امکانات به شما میده ربطی به DRM نداره..

جانم عقب گرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا چاپیدن مصرف کنند؟!!!

شما می تونی شماره حساب عمو بیل رو بگیری و مستقیم بهش ارادت خودتو به اثبات برسونی

ولی دوستان سعی کنین همون اول وان رو نخرین!!!سعی کنین اول ps4 رو بخرین چون بالاخره سونی حرفش حرفه!!!
والا از این مایکروسافت هیچی بر نمیاد وقتی سر یک هفته اینقدر سریع نظرش رو عوض کرد!!!تازه جالب اینجاست که تا همین دو روز پیش مهدی یوسف که دیگه دهن گیمرهارو سرویس کرده بود از بس سعی داشت این معضل رو پنهان کنه زیره حرفهای قشنگ و خوش رنگش!!!!و همین کلیفی هم که دیگه کم مونده بود بیاد فحش ناموسی بده به سونی!!!
دیگه خدا به داد ما برسه که وقتی کنسول رو خریدیم در طی 8 تا 10 سال عمر نسل بعد چند بار حرفشو عوض میکنه!!!اینم بدونید چون نزدیک اول نسل هشتم هستیم تقریبا باور کنید وقت واسه خرید هر دو کنسول زیاده و سعی کنید اونیرو که بهش اطمینان بیشتری رو دارید انتخاب کنید و بعد دو سال میشه کنسول دیگه رو هم گرفت!!!

کسایی که با سونی و 360 بازی میکنن محاله روزی 3 باری که کنسول روشن میکنن کنسول آنلاین نشه حتی اگر بخوان سنگل بازی کنن
این DRM اگر برای PS4 اتفاق می افتاد همه قبول میکردن و مشکلی نداشتن باهاش و مشکلی هم نداره ولی چون برای وان این جوری شد DRM شد یک بلای خانم سوز :دی
علیرضا جان همیشه هم اینجوری نیست. من می خواستم یه خط انتقال بدم حدود ده روز طول کشید! اینجا ایرانه و اینترنتمون اصلا حساب کتاب نداره و DRM چه برای X1 ، چه برای PS4 ، چه برای WiiU و هر چیز دیگه، بلای خانه مان سوز محسوب میشه:دی
در مورد بازی دست دوم هم صحبت نمی کنم، چون به نظرم خیلی به نفع پابلیشرها بود (ولی تو مملکتمون قضیه فرق می کنه پس گور بابای پابلیشر!! :دی)

میدونید بازی MMO چیه ؟

البته که میدونم.من اون بخش مورد نظرم رو که همون استفاده از فناوری Cloud باشه میخواستم نشون بدم برای همین بصورت کامل نقل کردم.

شایعه مال 6 ماه پیشه :smile:.

اون شایعه نبود و تایید شده بود که سونی داره روی دیسک هایی دارای RFID کار می کنه، حتی یک سری عکس و دیاگرام هم ازش لیک شد، همون موقع هم سهام gamesttop 5% افت کرد

Genius

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or