مایکروسافت و تغییر کلیه سیاست هایش در قبال Xbox One

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
مایکروسافت رسما اعلام کرد که سیاست هایش در قبال Xbox One را به صورت کامل تغییر داده است. دیگر نیازی به وصل شدن به اینترنت در هر 24 ساعت ندارید و به راحتی می توانید بازی های دسته دوم را خرید و فروش کنید، دقیقا شبیه به آن چیزی که در Xbox 360 شاهد بودیم. علاوه بر این شما می توانید در روز عرضه هر بازی آن عنوان را به صورت دیجیتالی دانلود نموده و سپس به صورت آفلاین به انجام بازی مورد نظر بپردازید، سیستم قفل منطقه ای نیز از روی کنسول برداشته شده و دیگر شاهد قفل منطقه ای شبیه X360 نیستیم (Region Free در واقع). دن ماتریک رئیس بخش سرگرمی های مایکروسافت شخصا این خبر را منتشر کرده است. در حال حاظر خبری مبنی بر وجود یا عدم وجود سیستم Family Sharing که پیش از این اعلام شده بود منتشر نشده و باید منتظر اخبار جدیدتر ماند.

آخرین ویرایش:
- -ویرایش - - -عزیزم قشنگ بخون من میگم فقط یخش سرگرمیش اینقدر سود داده خودن حساب کنه شرکی که تو تمام وسایل الکتریکی سر رشته داره فقط یک بجشش اینقدر سود کنه نشان محبوبیت برند پلی استیشن به من بگو تو این نسل کدوم بازی های انحصاری بهتری زد مایکروسافا هر کاری کنه نمتونه بازی انحاریش رو به PSبرسون تازه از این چند بازی هایی که انحصاری کرده چند تاش موقتی و برای PS4 هم میاد
خيلى ببخشيد ولى سونى فقط از بخش سرگرمى سود داره و در بعضى از بخش ها مثل lcd ضرر هاى وحشتناك زيادى داده در بين سرگرمى هم عمده و بيشترين سود رو سونى پيكچرز داره پس بازم همونى شد كه در صفحات قبل و در نظر قبل گفتن و گفتم سونى فعلا سونى پيكچرز رو داره و با اون داره پيش ميره در مورد انحصارى گفتم احترام بسيار زيادى براى انحصارى هاى سونى قائلم ولى مايكرو هم بيكار نمى شينه و اين حرف نمى تونه برسونه فقط براى بازى هاى ناتى داگ درسته.

یه سوال (2) :d
تکلیف این cloud system xbox one حالا که دیگه نیازی به آنلاین بودن نیست چی میشه ؟

دنیا باید با تکنولوژی پیش بره اما سونی از ترس شکست این ریسک رو نکرد و نه خودش تونست تکنولوژی خلق کنه نه گذاشت ماکروسافت این نوآوری ها رو عملی کنه..
حرکت سونی یک عقب گرد کامل برای صنعت گیم بود.

یه سوال (2) :d
تکلیف این cloud system xbox one حالا که دیگه نیازی به آنلاین بودن نیست چی میشه ؟

چه ربطی داره این سیستم مال کسانی هست که آنلاین بازی میکنن و یک سری امکانات به شما میده ربطی به DRM نداره..

ب
خيلى ببخشيد ولى سونى فقط از بخش سرگرمى سود داره و در بعضى از بخش ها مثل lcd ضرر هاى وحشتناك زيادى داده در بين سرگرمى هم عمده و بيشترين سود رو سونى پيكچرز داره پس بازم همونى شد كه در صفحات قبل و در نظر قبل گفتن و گفتم سونى فعلا سونى پيكچرز رو داره و با اون داره پيش ميره در مورد انحصارى گفتم احترام بسيار زيادى براى انحصارى هاى سونى قائلم ولى مايكرو هم بيكار نمى شينه و اين حرف نمى تونه برسونه فقط براى بازى هاى ناتى داگ درسته.
شما دارید با این حرفتون کنسول سازی سونی وبرن پلی استیشن رو له میکنید منظورتون این که اصلا کنسول های سونی نمفروشن فقط بخش فیلمش که سود سرگرمیش رو بالاتر برده شابد من منظورتون بد برداشت میکنم نگاه کن نه سونی به من پول میده نه من کشته ومرده سونی هستم فقط میدونم سونی بیشتر به فکر جماعت گیمر تا مایکروسافت و بعضی ار حرف رو از فن مایکرو میشنوم که دلم میخواد سر رو به میز بزنم حرف های خودشون رو به سرعت نور عوض میکنند

چه ربطی داره این سیستم مال کسانی هست که آنلاین بازی میکنن و یک سری امکانات به شما میده ربطی به DRM نداره..

پس هیچ تاثیری رو بخش سینگل بازی ها و کیفیتشون نداره
مثلا رو بخش لایو اکشن ـه کوانتوم بریک یا فورزا ؟ :d

اقا ترو خدا یکمی با تفکر تر حرف بزنید.
دیگه بابا بزرگ بنده هم اینو میدونه ماکرو چیزی که توش سود نیست رو نمیره دنبالش خودش که خدایsoftwareبه راحتی میتونست جلوی هک رو بگیره اگه این کار براش سود نداشت مطمئنا جلوی این کارو میگرفت اقای تفکر اتفاقا معمولا به نزدیک های عرضه بازی های شاخ انحصاریش هم که میرسید با یه اپدیت کارو مختل میکرد یا موج بن راه مینداخت

ببین تو یه بازی رو خریدی چه فیزیکی یه دیجیتالی
اون بازی میره تو فضای ابری تو
حالا تو میتونی اون بازی رو بازی کنی یا سویچ کنی رو یه بازی دیگه
البته بازی هایی که به صورت فیزیکی خریداری میشن باید دیسک رو قرار بدید ولی بازی هست که دیجیتالی خریدید رو اون میتونید سویچ کنید

- - -ویرایش - - -

دیگه بابا بزرگ بنده هم اینو میدونه ماکرو چیزی که توش سود نیست رو نمیره دنبالش خودش که خدایsoftwareبه راحتی میتونست جلوی هک رو بگیره اگه این کار براش سود نداشت مطمئنا جلوی این کارو میگرفت اقای تفکر
پس سونی که این همه بالا پایین رفت که جلوی پایرسی رو بگیره لابد تجاری فکر نمیکرد
مگه چند نفر تو دنیا پایرت میکنن ؟

دنیا باید با تکنولوژی پیش بره اما سونی از ترس شکست این ریسک رو نکرد و نه خودش تونست تکنولوژی خلق کنه نه گذاشت ماکروسافت این نوآوری ها رو عملی کنه..

پروردگارا ....
طرف جدی جدی ناراحته از اینکه ماکروسافت این چیزا رو تغییر داده و میگه 24 ساعت یه بار کنترل کردن گیمر، پیشرفت تکنولوژی بوده =))

اگه منظورت cloud computing هست ربطی به این موضوع نداره و اون سر جاش :d
ps4 هم این قابلیت رو داره.

ما چه گناهی کردیم یکی در میون باید پستای خوف شما رو بخونیم ؟
بلک لیستم میزاریم چپ و راست نقل قول میشه .

آخه میگن کوانتوم بریک یه بخش لایو اکشن هم داره
میخوام بدونم که در صورتی که اصلا آنلاین نشی در این موقعیت چی پیش میاد
منظورـم در مورد اون بخش سریالی ـه بازیه

پروردگارا ....
طرف جدی جدی ناراحته از اینکه ماکروسافت این چیزا رو تغییر داده و میگه 24 ساعت یه بار کنترل کردن گیمر، پیشرفت تکنولوژی بوده =))

بابا منظورم نصب بازی ها بدون دیسک روی هارد بود و همچنین کنترل کینکت..:|

نفهمیدم منظورت چیه

خب باید آنلاین بشی دیگه :دی
البته سرعت درست حسابی میخواد فیلم دیدن از نت .. هم سونی هم مایکرو

فکر کنم اونو میزارن داخل دیسک بازی :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or