مایکروسافت و تغییر کلیه سیاست هایش در قبال Xbox One

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
مایکروسافت رسما اعلام کرد که سیاست هایش در قبال Xbox One را به صورت کامل تغییر داده است. دیگر نیازی به وصل شدن به اینترنت در هر 24 ساعت ندارید و به راحتی می توانید بازی های دسته دوم را خرید و فروش کنید، دقیقا شبیه به آن چیزی که در Xbox 360 شاهد بودیم. علاوه بر این شما می توانید در روز عرضه هر بازی آن عنوان را به صورت دیجیتالی دانلود نموده و سپس به صورت آفلاین به انجام بازی مورد نظر بپردازید، سیستم قفل منطقه ای نیز از روی کنسول برداشته شده و دیگر شاهد قفل منطقه ای شبیه X360 نیستیم (Region Free در واقع). دن ماتریک رئیس بخش سرگرمی های مایکروسافت شخصا این خبر را منتشر کرده است. در حال حاظر خبری مبنی بر وجود یا عدم وجود سیستم Family Sharing که پیش از این اعلام شده بود منتشر نشده و باید منتظر اخبار جدیدتر ماند.

آخرین ویرایش:
آقا الان یه سوال پیش اومد::d
مایکرو گفته بود همه ی بازی هارو میشه مثل PC روی هارد نصب کرد و بدون دیسک بازی رو اجرا کرد.الان با این خبر جدید که قضیه ی انلاین بودن منتفی شده بازم میشه همچین کاری کرد؟؟:-/
مثلا من یه بازی بخرم و نصب کنم بعد بفروشمش و...

Lavigne
لول عـــامو؛ یجوری میگه قیافشون دیدن داره انگار Game Cube پیش خرید کردن.
خوب تا حالا مگه متوجه نشدی ؟ از نظر ایشون اونا Game Cube پیش خرید کردن که دیگه جای بحث و نقل قول نمیمونه .

یه لطف کنید اگه با کامنتی مشکل دارید همونو نقل قول کنید و جوابشو بدید یا اگه اینکارو نمیکنید طوری کامنت نذارید که بقیه ناراحت بشن.
الان من چند صفحه پش اومدم تبریک گفتم و انتقاد هم از عملکرد بعضی از دوستان که حمایت میکردن از مایکرو کردم و رفتم ولی کامنت ها رو که دنبال میکنم خیلی ها یه جور نظر میدن که آدم واقعا ناراحت میشه. هی میگین PS فن ها ، جمع میبندید و کلی یه چیزی عنوان میکنید که مشخصا به همه مربوط نمیشه.

واقا بعضی از حرف را مشنوم میخوام سرم بکوبم به میز به قول عادل
یکی میگه سونی رو فقط بخش فیلم و سازیش سر پا نگهش داشته ولی مخوام بهش بگم سونی بین 20 تا 30 درصد سودش رو بخش سرگرمیش بود این سود برا کمپانی که بخش های زیادی مثل فیلم سازی م تلویزیون و موزیک و موبایل و چند بخش دیگر سود کمی نیست نشان محبوبیت برند پلی استیشن رو میده تازه خودتون میدونید سونی پیکچرز وسونی موزیک هر دو در حوزه خودشون بدون اغراق بزریگترین برند هستند من کاری به اوضاع چند سال اخیر که سونی ضرر دید که یک سالش بیشتر ضرر هاش به سونامی ژاپن بر میگشت ندارم
این کار مایکروسافت فقط نشانه ی ترسی بود که از پیش فروش ps4سرش اومد میرم سر بحث انحصاری همه میدونید که سونی با استدیو های بازی سازی که داره میتونه چه بازی های رو منتشر کنه که کل بازی های انحصاری عمر xboxرو میرزه
تازه هم از لحاظ فروش این نسل سونی با عرضه ی دیرتر کنسولش نسبت به مایکرو سافت تونست ازش پیشی بگیره

وضعیت Xbone از "نمی خرم" به "اگه پول داشتم، می خرم" تغییر کرد.

------
خوشبخت ترین فن های عالم فن های MS هستن.
وقتی قراره کنسول DRM و anti-used game و Always online داشته باشه، خوشحالن و به خودشون افتخار می کنن که فن MS شدن.
وقتی قراره کنسول DRM و anti-used game و Always online نداشته باشه، باز هم خوشحالن و به خودشون افتخار می کنن که فن MS شدن!

خداوند همه ی ما را از حوشحالان قرار دهد.

تنها نکته منفی که یک سری رو هوایی کرد همین قابلیت DRM بود وگرنه نه بازی های انحصاری PS4 به XBOX ONE میرسه نه امکانات عظیم آنلاین و نه سیستم ابری و از همه مهمتر کینکت هست که خودش یک تجربه کاملا جدا رو میده..
نوآوری زوره؟ عایا؟ من اگر یک کینکت داشته باشم روی کنسول، برش می گردونم رو به دیوار. نه اون قیافه ی من رو ببینه و نه من ریخت اون رو ببینم8-|

من کنسولی رو میگیرم که نخواد دوتا بازی رو یه سال درمیون بده بیرون.
من کنسولی رو میگیرم که تا آخرین لحظات عمر کنسول ازش حمایت بشه و بازی های با کبفبت براش ساخته بشه.
من کنسولی رو میگیرم که کیفیت ساخت خوبی داشته باشه و ترس از خراب شدنش نداشته باشم.
من کنسولی رو میگیرم که نه تنها انحصاری زیاد داره بلکه با کبفبت هم هستن .
من کنسولی رو میگیرم که سازندش به شعور مشتریش احترام بزاره و اونو چیز فرض نکنه .
من کنسولی رو میگیرم که نه تنها از کیفیت ساخت خوبی برخورداره بلکه قدرتمند تر از کنسول های رقیب هست .
.
.
.
و داستان ادامه دارد ...

به نظر می رسید پشت این برنامه هایی که مایکروسافت داشت و بعضیا می گفتن از حالت عادی هم براشون بهتره(!) هم کلی طرح و برنامه، نقشه و زیرساخت باشه، اما یه شبه، دقیقا یه شبه همشون کشک شد. اصلا بعید نیست مدل بدون کینکتش رو هم ردیف کنن؛ مایکروسافت هر چقدر تو سخت افزار ضعیف باشه، چون اساسا یک شرکت نرم افزاری هست، تصور نمیشه کار دوشواری رو داشته باشه برای عرضه کنسول بدون کینکت. خرجش یه Update یا پچ ـه دیگه :دی!
350 اُدلار، بدون کینکت، خدا بده برکت...
باید هم اینطوری باشه چون باندل باید یه کنسول باشه و یه دسته. بقیه چیزا اختیاری باشه و جانبی. منی که اپارتمانم اندازه لونه کفتره کینکت میخوام چیکار؟

تا دیروز :
بازی ساز بدبخت بازی میسازه به قیمت 60 دلار میفروشه این الان درسته که ایا شما بازیو بخری و بدون Drm بازی کنی و سازنده ضرر کنه؟
از امروز :
این واقعا قابلیت خوبیه که شما میتونی بازی رو بخری بدی 9 تا دوستات هم از هم بازی کنن.
یه بچه ی 10 ساله هم از حرفی که زده انقدر زود برنمیگرده.

من کنسولی رو میگیرم که نخواد دوتا بازی رو یه سال درمیون بده بیرون.
من کنسولی رو میگیرم که تا آخرین لحظات عمر کنسول ازش حمایت بشه و بازی های با کبفبت براش ساخته بشه.
من کنسولی رو میگیرم که کیفیت ساخت خوبی داشته باشه و ترس از خراب شدنش نداشته باشم.
من کنسولی رو میگیرم که نه تنها انحصاری زیاد داره بلکه با کبفبت هم هستن .
من کنسولی رو میگیرم که سازندش به شعور مشتریش احترام بزاره و اونو چیز فرض نکنه .
من کنسولی رو میگیرم که نه تنها از کیفیت ساخت خوبی برخورداره بلکه قدرتمند تر از کنسول های رقیب هست .
.
.
.
و داستان ادامه دارد ...
من اگه بخوام کنسول بگیرم کنسولی را میگیرم که هک بشه
و این داستان ادامه دارد....:d

باید هم اینطوری باشه چون باندل باید یه کنسول باشه و یه دسته. بقیه چیزا اختیاری باشه و جانبی. منی که اپارتمانم اندازه لونه کفتره کینکت میخوام چیکار؟
اگه از اولین روز تکنولوژی کینکت وجود داشت و بعد کنترل انالوگ اختراع میشد اونوقت چی ؟! الان تکلیف wii چی شد ؟ تو دنیای تکنولوژی منم منم نداریم یه تکنولوئژی حکم (باید ) داره گذاشتنش داخل یه محصول . بعد اینکه تو هنوز درک نکردی کینکت فقط بازی نیست هر وقت این را درک کردی که کینکت هزار و یک کاربرد داره و هزار کار را میتونه راحت تر کنه اوقت میشه باهات یه بحث منطقی کرد و اون زمانی که موبایل ها سیستم دکمه زنی بودند الان شدن کاملا لمسی همین کاری هست که کینکت میکنه با تفاوت اینکه کار کینکت فراتر از لمسی هست با یه دستت هزار تا کار میتونی انجام بدی تو محیط کاربری با صدات هزار تا کار میتونی بکنی و این یه فکته که کارایش خیلی راحت تر از اون چیزی هست که فکر میکنی . این را هی برای خودت تکرار کن شاید به نتیجه رسیدیم ؟!
بعد در مورد بازی هم اگه فکر کنی که کینکت حتی تو بازی های هاردکور به صورت ترکیبی چقدر لذت بخش میشه و مفید از طرفی اگه فکر کنی با کینکت خیلی راحت تر میشه سبک استراتژی را نسبت به دسته های معمولی بازی کرد و......... اگر یکم ادم فکر کنه هیچ وقت این حرفهای تکراری را نمیزنه .

واقا بعضی از حرف را مشنوم میخوام سرم بکوبم به میز به قول عادل یکی میگه سونی رو فقط بخش فیلم و سازیش سر پا نگهش داشته ولی مخوام بهش بگم سونی بین 20 تا 30 درصد سودش رو بخش سرگرمیش بود این سود برا کمپانی که بخش های زیادی مثل فیلم سازی م تلویزیون و موزیک و موبایل و چند بخش دیگر سود کمی نیست نشان محبوبیت برند پلی استیشن رو میده تازه خودتون میدونید سونی پیکچرز وسونی موزیک هر دو در حوزه خودشون بدون اغراق بزریگترین برند هستند من کاری به اوضاع چند سال اخیر که سونی ضرر دید که یک سالش بیشتر ضرر هاش به سونامی ژاپن بر میگشت ندارماین کار مایکروسافت فقط نشانه ی ترسی بود که از پیش فروش ps4سرش اومد میرم سر بحث انحصاری همه میدونید که سونی با استدیو های بازی سازی که داره میتونه چه بازی های رو منتشر کنه که کل بازی های انحصاری عمر xboxرو میرزه تازه هم از لحاظ فروش این نسل سونی با عرضه ی دیرتر کنسولش نسبت به مایکرو سافت تونست ازش پیشی بگیره
آخه عزيز من اگه سونى پيكچرز بزرگترين هست وارنر و پارامونت يا فاكس اينجا چه كاره هستند ؟ در ضمن عمده و بيشترين سود سونى از سونى پيكچرز هست و بخش كنسول ها و موبايل )تا قبل از xperia z ( سود زيادى نداشتهدر مورد انحصارى مايكرو هم همينجورى سونى رو كه نگاه نمى كنه نگاه كنيد به هر دليلى كه حالا بعضى مى گن ترس يا جلوگيرى از ضرر و يا چيز هاى ديگه از سياست هاش برگشت و همين مى تونه در چند وقت آينده نظرات رو نسبت به مايكرو عوض كنه اما كاملا نمى تونه از مزيت ديگه ى اين برگشت بستن مهم ترين راه مانور سونى در E3 حالا بايد سونى رو مساله ى ديگرى مانور بده ولى يك سوال مى تونه آيا ؟

ﻛﻼ ﺑﻪ ﭼﻨﺪ ﻧﻔﺮ ﭘﻴﺸﻨﻬﺎﺩ ﺁﺏ ﻳﺦ ﻣﻴﻜﻨﻢ, ﭼﻮﻥ ﺑﺎ اﻳﻦ ﻧﻆﺮاﺕ و ﻭﺯﺵ ﻧﺴﻴﻢ و اﻳﻨﺎ, ﻓﻘﻄ ﺑﺴﺎﻁ ﺧﻨﺪﻩ ﺭﻭ ﺟﻮﺭ ﻣﻴﻜﻨﻦ, ﭼﻮﻥ اﻳﻨﺠﻮﺭ ﻧﻆﺮاﺕ ﺩﻗﻴﻘﻪ اﻱ و ﻧﺳﻴﻤﻲﺣﺘﻲ اﺭﺯﺵ ﻭﻗﺖ ﮔﺬاﺷﺘﻦ ﺑﺮاﻱ ﺳﺮﻳﻊ ﺧﻮﻧﺪﻥ ﻫﻢ ﻧﺪاﺭﻥ

ﻣﻴﺘﺮﺳﻢ ﺗﺎ ﻛﻨﺴﻮﻻ ﺑﻴﺎﻥ ﻳﻪ 2-3 ﻧﻔﺮاﻳﻨﺠﺎ ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻝ ﺑﻪ ﺳﻨﺸﻮﻥ اﺿﺎﻓﻪ ﺷﻪ

—-------------
ﺑﻪ ﺷﺨﺼﻪ ﺗﻮ اﻳﻦ ﺩﻫﺎﺗﻲ ﻛﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﺑﺎ ﺁﻧﻼﻳﻦ ﺑﻮﺩﻧﺶ ﻣﺸﻜﻠﻲ ﻧﺪاﺷﺘﻢ. ﻫﻤﻴﻦ اﻵﻧﻢ اﻣﻜﺎﻥ ﻧﺪاﺭﻩ ﺑﺎ 360 ﺁﻓﻼﻳﻦ ﺑﺎﺷﻢ, ﺩﺭ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﺑﻪ ﺷﺨﺼﻪ ﻭاﺳﻢ ﺑﻪ اﻭﻥ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻗﻲ ﻧﺪاﺷﺖ, ﻓﻘﻄ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﺷﺪﻳم ﻛﻪ ﻣﺸﻜﻞ ﺑﺮاﻱ ﺧﻴﻠﻲ ﻫﺎ ﻫﻢ ﺣﻞ ﺷﺪ

- -ویرایش - - -

آخه عزيز من اگه سونى پيكچرز بزرگترين هست وارنر و پارامونت يا فاكس اينجا چه كاره هستند ؟ در ضمن عمده و بيشترين سود سونى از سونى پيكچرز هست و بخش كنسول ها و موبايل )تا قبل از xperia z ( سود زيادى نداشتهدر مورد انحصارى مايكرو هم همينجورى سونى رو كه نگاه نمى كنه نگاه كنيد به هر دليلى كه حالا بعضى مى گن ترس يا جلوگيرى از ضرر و يا چيز هاى ديگه از سياست هاش برگشت و همين مى تونه در چند وقت آينده نظرات رو نسبت به مايكرو عوض كنه اما كاملا نمى تونه از مزيت ديگه ى اين برگشت بستن مهم ترين راه مانور سونى در E3 حالا بايد سونى رو مساله ى ديگرى مانور بده ولى يك سوال مى تونه آيا ؟
عزیزم قشنگ بخون من میگم فقط یخش سرگرمیش اینقدر سود داده خودن حساب کنه شرکی که تو تمام وسایل الکتریکی سر رشته داره فقط یک بجشش اینقدر سود کنه نشان محبوبیت برند پلی استیشن
به من بگو تو این نسل کدوم بازی های انحصاری بهتری زد مایکروسافا هر کاری کنه نمتونه بازی انحاریش رو به PSبرسون
تازه از این چند بازی هایی که انحصاری کرده چند تاش موقتی و برای PS4 هم میاد

یه سوال:الان که برای بازی حتما به دیسک نیاز هست اون قابلیت که میتونستی مثلا موقع مچ میکینگ یه بازی دیگه بکنی هم پرید نه؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or