مایکروسافت و تغییر کلیه سیاست هایش در قبال Xbox One

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
مایکروسافت رسما اعلام کرد که سیاست هایش در قبال Xbox One را به صورت کامل تغییر داده است. دیگر نیازی به وصل شدن به اینترنت در هر 24 ساعت ندارید و به راحتی می توانید بازی های دسته دوم را خرید و فروش کنید، دقیقا شبیه به آن چیزی که در Xbox 360 شاهد بودیم. علاوه بر این شما می توانید در روز عرضه هر بازی آن عنوان را به صورت دیجیتالی دانلود نموده و سپس به صورت آفلاین به انجام بازی مورد نظر بپردازید، سیستم قفل منطقه ای نیز از روی کنسول برداشته شده و دیگر شاهد قفل منطقه ای شبیه X360 نیستیم (Region Free در واقع). دن ماتریک رئیس بخش سرگرمی های مایکروسافت شخصا این خبر را منتشر کرده است. در حال حاظر خبری مبنی بر وجود یا عدم وجود سیستم Family Sharing که پیش از این اعلام شده بود منتشر نشده و باید منتظر اخبار جدیدتر ماند.

آخرین ویرایش:
FACT = ماکروسافت به تنها چیزی که اهمیت نمیده "مخاطب-فن" هست و تنها چیزی که اهمیت داره براش پول و درگیر شدن با Apple
باشه! تا دیروز نگران پول های مایکروسافت بودی که توسط Lionhead و Rare داره خرج میشه الان :)) آینده رو میشه عوض کرد، ولی گذشته رو هیچ وقت نمیشه عوض کرد متاسفانه!
با این FACT کنار بیاید که نه تنها شما فن های ماکروسافت بلکه کل این صنعت مدیون سیاستها درست سونی هستین
سونی همونی نبود که از Gaikai آویزون شده بود؟ هنوز آویزونه یا اینکه موفق شده خودش رو رها کنه؟ چقدر این دنیا کوچیکه خداییش :دی

پ.ن: گذشته از این مبحث که وضعش مشخصه، هنوز شاهکار Witcher 3 رو یادمون نرفته :)) :دی

آخرین ویرایش:
این فن های مایکروسافت که جامپ کردن به سونی از اولشم فن مایکروسافت نبودن!اینا همونایی بودن که سال 2005 حرکت سونی رو دیدن و همین طور سال 2006 جامپ کردن رو مایکرو پس فکر نکنم خیلی چیزی تغییر کرده باشه!

در ضمن اگر الان بخوایم شرایط E3 رو هم در نظر بگیریم مایکروسافت برد چون سونی فقط خودشو وقف انتقاد از سیاست های مایکروسافت کرد !عوض مایکرو هر چی داشت نشون داد الانم راحت سیاستشو تغییر داد

خوب مزایا XBOX ONE بیشتر شد و سونی به خاک سیاه نشست..حالا کی میره PS4 بخره..؟
چه جالب این مزایا که الان اضافه شده به x1 که ps4 هم داشت
جز مزایا ps4 حساب نمی شد بعد الان که اضافه شد رفت جز مزایای x1 :-/
اره معلومه سونی به خاک نشسته اعلام ورشکستی کردن:|

@تیریون

عزیزم ماکروسافت از حق خودش گذشت و اجازه کپی خوری(دزدی) رو به گیمرها داد وگرنه حق هر شرکتی هست که نگزاره ملت کپی خوری کنن مثل سونی که نگذاشت کنسولش 6 سال هک بشه و آنلاین پس هم از گیمرهای بیچاره میگرفت..

با این FACT کنار بیاید که نه تنها شما فن های ماکروسافت بلکه کل این صنعت مدیون سیاستها درست سونی هستین
سیاست های درست سونی ؟:))
سیاستی که میگه کنسول 8 سال پیش رو 300 دلار بفروشی
سیاست اسکی رفتن از نینتدو
سیاست ضعف شدید شبکه و دو ماه تعطیلی PSN
خوبه دنیال کن این سیاست رو

@تیریون

عزیزم ماکروسافت از حق خودش گذشت و اجازه کپی خوری(دزدی) رو به گیمرها داد وگرنه حق هر شرکتی هست که نگزاره ملت کپی خوری کنن مثل سونی که نگذاشت کنسولش 6 سال هک بشه و آنلاین پس هم از گیمرهای بیچاره میگرفت..
حق خودش؟
اون حق بازی سازا های بد بخته نه حق خودش کپی خور شدن چیزی جز سود برای ماکرو نداره

تیتر IGN چه پر مغز و مضمون هست :دی

Microsoft Backs Down: Major Policy Changes for Xbox One

باشه! تا دیروز نگران پول های مایکروسافت بودی که توسط Lionhead و Rare داره خرج میشه الان :)) آینده رو میشه عوض کرد، ولی گذشته رو هیچ وقت نمیشه عوض کرد متاسفانه!
عزیزم من سره همه حرفای که درمورد XB360 و XBL و.... زدم هستم برعکس شما که ماکروسافت هرچی میگه براش هورا میکشید!.
سونی همونی نبود که از Gaikai آویزون شده بود؟ هنوز آویزونه یا اینکه موفق شده خودش رو رها کنه؟ چقدر این دنیا کوچیکه خداییش :دی
Scott Rohde که 100% نمیدونی کی هست درمورد معامله سونی و گایکای گفته "خیلی خوبه ما در باره موضوعی که توش خوب نیستیم از توانایی های دیگرون کمک بگیریم". (یا یه همچین چیزی). شاید در برنامه های بلند مدت سونی بخش بزرگی از Cloud gaming رو با Gaikai بگیره ولی واسه الان فقط داره با استفاده از اونها PSN رو سروسامون میده (من میگم اویزون شدن هرکی هرچی دلت میخواد بگه).
پ.ن: گذشته از این مبحث که وضعش مشخصه، هنوز شاهکار Witcher 3 رو یادمون نرفته :)) :دی
شاهکار دوس داری؟ شاهکار واقعی رو ببین.

این یه امتحان بود از مایکرو ببینن که فن هاش چه قدر پای مایکرو میمونن :دی
انصافا تو اینجا با وجود اینکه خیلی ها رفتن سمت سونی ولی باز افرادی بودن از مایکرو حمایت کردن که امروز مزدش رو گرفتن

اتفاقاً کارِ درست رو اونایی کردن که از مایکروسافت حمایت نکردن. اگه همه از این کارشون حمایت می‌کردن الان مجبور به این عقب نشینی نبود.

دوستانی که می گن بالاخره ماکرو صدای طرفدارانش رو شنید بدونن شرکت ماکروسافت شرکتی نیست که مشتری مدار باشه،اگه مشتری مدار بود زمانی که آقای آمریکایی به نشان اعتراض زد X360 اش رو ترکوند با طبر اون موقع چرا آین کارو نکرد؟؟
تنها دلیل تغییر سیاست این شرکت ترس از سونی و تکرار دوباره دوران کنسول XBOX برای ماکروسافت بوده،اما باز هم بازندست چون نظر سنجیها نشون داده که بیشتر کسانی که خریدار کنسول خانگی هستند کنسولی برای بازی می خوان و نه یک مدیا سنتر به همین خاطر کنسول PS4 بهترین گزینه برای گیمرهاست چون 100$ ای از کنسول رقیب ارزون تر و حتی قدرتمند تره

در ضمن قابل توجه دوستان ماکرو،دیدید که ماکرو تو E3 جای اینکه سونی رو بکشه خودکشی کرد؟؟:-d

اتفاقاً کارِ درست رو اونایی کردن که از مایکروسافت حمایت نکردن. اگه همه از این کارشون حمایت می‌کردن الان مجبور به این عقب نشینی نبود.
درود به بچه ها گف با مبارزاتی که راه انداختن. درود به اون ژورنالیت های که برای مبارزه با این حماقت PS4 پیش خرید کردن. اگر جامعه گیمرها اون سیاست مسخره و احمقانه رو تحریم نمیکردن تمام این صنعت تبدیل به یک Big Fncking Joke میشد و کنسول و گیم هم خاطره.

سیاست های درست سونی ؟:))
سیاستی که میگه کنسول 8 سال پیش رو 300 دلار بفروشی
سیاست اسکی رفتن از نینتدو
سیاست ضعف شدید شبکه و دو ماه تعطیلی PSN
خوبه دنیال کن این سیاست رو
نه این که مایکروسافت از کسی اسکی نرفته:|
خوبه تا دیروز نینتندو به عنوان چه چیزهایی که یاد نمی شد بعدش یک دفعه استفاده می کنید می گید اسکی رفتن از نینتندو:|
همون باندل gta v هم بازی داره هم هدفون
500 گیگ هارد و بلوری درایو هم بهش اضافه کنیم ارزشش رو می فهمیم چرا 300 دلار هست:|
نه این که اصلا مایکرو سیاست غلط نداره

ماکرو اگر به فکر گیمر ها نبود این همه انحصاری معرفی نمیکرد و اجازه نمیداد شما بازیتون رو به 10 نفر از دوستانتون بدین..
خب همین که باعث میشه بعضیا اینجوری فکر کنن نشون میده که ماکرو تو کارش خیلی موفقه :دی
مثل این میمونه من بگم فلان چیزی که برای شما هستش و اختیارش رو دارین رو بزور ازتون میگیرم بعد که همه ترسیدین که قراره از دستش بدین بگم نظرم عوض شد نمیگیرمش بعد شما کلی حال کنید که بهتون لطف کردم ! :دی
خب دیگه اینم حل شد که البته باز از صدقه سری سونی بودش . دوستانی هم که فکر میکنن ای حرکت یجور سیاست بوده باید بگم توجیه قشنگیه ماکرو از سیاست گیمرها غلط کردم لطفا کنسولم رو بخرین استفاده کرده .

انصافا دعوا نداره . من واقعا واسه اونایی که عاشق هیلو و فورزا بودن و این چند مدت ناراحت بودن که نمیتونن بازیشون کنن خیلی خوشحال شدم جدی میگم . البته فقط واسه این افراد خوشحال شدم نه واسه سونی هیتر های منزجر کننده :دی

و واسه همین قضیه بیش از بپیش به سونی ارادتمند شدم:دی سونی یه سیلی با این کار به ماکرو زد که صنعت گیم واسه گیمراست نه واسه پر کردن ـه جیبت این حرف کاملا از صحبتای جک ترتون تو آخر کنفرانس e3 مشخص بود :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or