مایکروسافت و تغییر کلیه سیاست هایش در قبال Xbox One

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
مایکروسافت رسما اعلام کرد که سیاست هایش در قبال Xbox One را به صورت کامل تغییر داده است. دیگر نیازی به وصل شدن به اینترنت در هر 24 ساعت ندارید و به راحتی می توانید بازی های دسته دوم را خرید و فروش کنید، دقیقا شبیه به آن چیزی که در Xbox 360 شاهد بودیم. علاوه بر این شما می توانید در روز عرضه هر بازی آن عنوان را به صورت دیجیتالی دانلود نموده و سپس به صورت آفلاین به انجام بازی مورد نظر بپردازید، سیستم قفل منطقه ای نیز از روی کنسول برداشته شده و دیگر شاهد قفل منطقه ای شبیه X360 نیستیم (Region Free در واقع). دن ماتریک رئیس بخش سرگرمی های مایکروسافت شخصا این خبر را منتشر کرده است. در حال حاظر خبری مبنی بر وجود یا عدم وجود سیستم Family Sharing که پیش از این اعلام شده بود منتشر نشده و باید منتظر اخبار جدیدتر ماند.

آخرین ویرایش:
ایول ماکرو که همیشه به فکر حقوق گیمر ها هست و بهشون احترام میگزاره

==============

حالا اون دوستانی که این چیزا رو بهانه کرده بودن و الان بهانشون بریده شد بیان از کنسول تعریف کنن..!

ولی افسوس که این دوستان فنی بیش نبودن

اقا من یکنفر در امریکا هستم که کاملا با قضیه اینترنت مشکل دارم و دوست ندارم اصلا پام به اینترنت باز بشه !! قضیه اون وقت چی هست ؟؟ :d
خریدن کنسول 500 دلاری نسل بعد، واسه کسی که نمیتونه یه آپدیت کم حجم رو انجام بده (خود کنسول رو هم حتما نباید وصل کرد به اینترنت) از نظر من اسرافه :دی خدایی به یه جاهایی گیر میدید که آدم حیرون می مونه :)) :دی

LOL ! مشخص شد اطلاعات در حدی که اصلا بحث اشتباه هست ! اقا شما درست می گی !
آقای با سواد و مطلع نارنجی الان نا معتبره ؟
دیگه همه میدونن سونی وضع اوضاعش چه طوره !

درمورد قیمت و ورداشتن کینکت یه موضوع عجیب اینه که گفتن دستگاه اگه بهش کینکت وصل نباشه اصلا کار نمیکنه ...!

یکی فریدون رو به من نشون بده..! :d

حالا این خبر درست هست..؟ یک هو نگن دروغ ۀپریل بود..!

اقا من یکنفر در امریکا هستم که کاملا با قضیه اینترنت مشکل دارم و دوست ندارم اصلا پام به اینترنت باز بشه !! قضیه اون وقت چی هست ؟؟ :d

آقا دیگه گیر بیخود ندین دیگه :دی

آره واقعا ... هر کی ندونه فکر میکنه مایکروسافت از روز اول میخواست اجازه بده کاربران بازی رو مجانی دانلود کنن .

برید خداروشکر کنید که سونی بود وگرنه کی میتونست مایکروسافت رو مجاب به همچین تغییر بزرگی رو کنسولش کنه.

==============

حالا اون دوستانی که این چیزا رو بهانه کرده بودن و الان بهانشون بریده شد بیان از کنسول تعریف کنن..!

ولی افسوس که این دوستان فنی بیش نبودن

خوب شد اومدی منتظرت بودم :d نظرت درباره این چی هست ؟

مزایا XBOX ONE

بازی های انحصاری بیشتر
سیستم آنلاین قدرتمند تر
کینکت
TV
سیستم ابری
هزاران امکانات آنلاین
امکانات اسکایپ ، تویت و نصب کامل بازی
تعویض بازی بدون عوض کردن دیسک
و...

مزایا PS4

100 دلار ارزونتر..! لول

آره واقعا ... هر کی ندونه فکر میکنه مایکروسافت از روز اول میخواست اجازه بده کاربران بازی رو مجانی دانلود کنن .

ماکرو اگر به فکر گیمر ها نبود این همه انحصاری معرفی نمیکرد و اجازه نمیداد شما بازیتون رو به 10 نفر از دوستانتون بدین..

خوب شد اومدی منتظرت بودم
yahoo_4.gif
نظرت درباره این چی هست ؟

خوب مزایا XBOX ONE بیشتر شد و سونی به خاک سیاه نشست..حالا کی میره PS4 بخره..؟

بعد وقتی بهت میگم خودتو به در و دیوار میکوبونی ناراحت میشی
جهت اطلاع همین قضیه بر روی 360 هست و تاحالا هیچ مشکلی هم کسی باهاش نداشته
حتی آپدیت ها بر روی دسیک های بازی هم هستن کسی که نمیتونه یه آپدیت 200 مگی رو انحام بده بعد میتونه بازی اورجینال بگیره(!) اگه بازی به داشبورد جدید نیاز داشته باشه
آپدیت روی دیسک هست و از روی دیسک بدون اینترنت آپدیت رو انجام میده;)

مهم اينه که صدای طرفدارهاش را شنيده و نتيجه برای هر 2 طرف مثبته....
صدا شنیدن اونم صدای سنگین و مهیب پیش فروش Ps4 و Jump Out کردن فن هاش در عاقوش سونی.
FACT = ماکروسافت به تنها چیزی که اهمیت نمیده "مخاطب-فن" هست و تنها چیزی که اهمیت داره براش پول و درگیر شدن با Apple.

---

فن بوی های ماکروسافت چیکار میکنید شما؟ :دی DRM داره خوشتون میاد Anti Used Game داره لذت میبریدش ازش، دوباره همه اینها رو برمیدارن با شماها خوشبحالتون میشه. چندچندین با خودتون؟ :دی.

---
با این FACT کنار بیاید که نه تنها شما فن های ماکروسافت بلکه کل این صنعت مدیون سیاستها درست سونی هستین. مثل Kratos جلوی خدایان المپ واستاد. چهارتا شرکت دزد و متجاوز که هرقانونی میزارن یا ازش پیروی میکنن در جهت خالی کردن جیب گیمر و تجاور به حقوقشون هست.

ماکرو اگر به فکر گیمر ها نبود این همه انحصاری معرفی نمیکرد و اجازه نمیداد شما بازیتون رو به 10 نفر از دوستانتون بدین..

خوب مزایا XBOX ONE بیشتر شد و سونی به خاک سیاه نشست..حالا کی میره PS4 بخره..؟

جریان این چیه ؟ :d

توجه کردی چرا یک بازی رو 60 دلار میفروشن..؟ به خاطر اینکه یک نفر این رو بخره و یک سودی به اون سازنده مادر مرده برسه حالا اگر شما اون بازی رو بدی به یک دیگه یا چهل نفر دیگه اون سازنده مادر مرده هیچی گیرش نمیاد و در عوض چهل نفر مفت خور بازی رو نخریدن و هیچ شودی هم سازنده مادر مرده نکرده..
در مورد جنگل رفتن شما هم باید بگم دستگاه WI FI داره و میتونی از اینترنت گوشیت شیر کنی رو دستگاه.

این چطور ؟ در رابطه با drm هست البته !! :d

- این برای جلوگیری از کپی و دزدی هست و حق هر شکتی هست
2- این برای جلوگیری از مفت خوری هست که حق هر شرکتی هست مثل O Pass های سونی که از نسل قبل به ارث موند

بنظرن ماکرو چرا داره از حقش میگذره پس الان ؟؟ :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or