مایکروسافت و تغییر کلیه سیاست هایش در قبال Xbox One

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
مایکروسافت رسما اعلام کرد که سیاست هایش در قبال Xbox One را به صورت کامل تغییر داده است. دیگر نیازی به وصل شدن به اینترنت در هر 24 ساعت ندارید و به راحتی می توانید بازی های دسته دوم را خرید و فروش کنید، دقیقا شبیه به آن چیزی که در Xbox 360 شاهد بودیم. علاوه بر این شما می توانید در روز عرضه هر بازی آن عنوان را به صورت دیجیتالی دانلود نموده و سپس به صورت آفلاین به انجام بازی مورد نظر بپردازید، سیستم قفل منطقه ای نیز از روی کنسول برداشته شده و دیگر شاهد قفل منطقه ای شبیه X360 نیستیم (Region Free در واقع). دن ماتریک رئیس بخش سرگرمی های مایکروسافت شخصا این خبر را منتشر کرده است. در حال حاظر خبری مبنی بر وجود یا عدم وجود سیستم Family Sharing که پیش از این اعلام شده بود منتشر نشده و باید منتظر اخبار جدیدتر ماند.

آخرین ویرایش:
ببخشید از اساتید کسی می دونه تکلیف این یکبار آپدیت کردن اول بازی ها چی میشه؟!یعنی الان باید بابت هر بازی جدیدی که روی کنسول x1 می خری یکبار به لایو وصل بشی بعد بازی کنی؟:-/

نه چون دستگاه هایی که الان تولید شدن روشون DRM هست برای اولین بار باید وصل بشی به لایو آپدیت بشه تا DRM از روشون برداشته بشه، این کار فقط یک بار وقتی که کنسول رو خریدی لازمه انجام بدی

نه، شما همون دفعه اولی که XOne رو روشن میکنی باید وصل بشی به اینترنت و آپدیت کنی، بعدش دیگه کلا اینترنت رو قطع میکنی و تا هر زمان که دوست داشتی بازی میکنی :دی دقیقا مثل همین چیزی که الان تو X360 وجود داره.

برای افلاین بودن باید انلاین بود !!!!! =)):)):d

خدا نکشتت ماکرو :d

ملت از این تیترها میزنن تو سایتشون:
Microsoft Did The Right Thing And Everybody Won
بعد اینجا قضیه DRM رو میبرن به ناکجا آباد :دی الان این قضیه به نفع همه گیمرها تموم شد، اتفاقی خاصی هم تا حالا نیفتاده بود که بگیم کسی ضرر کرده! بگذریم از اونایی که کاملا تابلو هست از اعلام این قضیه ناراحت هستن :دی
از این تیتر ها دوست نداری :d
[h=1]Xbox One’s DRM u-turn: thank Sony, not the core[/h]

صحبت اشون بی منطق یا شما؟؟؟؟؟
واقعا کنفرانس سونی چی داشت که که مایکروسافت ازش شکست خورد شما برای ما توضیح بده
درکل به قول دوستان اگه همین قضیه DRM و غیره برای XOne نبود کنفرانس Sony تنها نکته مثبتش قیمت کمتر بود
زدی نابود کردی اگه اینطوره که ماکرو همونم نداشت
برو یبار دیگهE3رو ببین
هرو دو کنفرانس ماکرو و سونی قوی بودن اما سونی مطمئنا قوی تر بود

از این تیتر ها دوست نداری :d
Xbox One’s DRM u-turn: thank Sony, not the core
اتفاقا یه سری تیتر هم هست که اگه بزارم دعوا میشه :دی ولی فکر کنم منظورم کاملا مشخص بود، حالا مشخص ترش میکنم :دی
هر کی باعث شد این قضیه شکل بگیره خدا خیرش بده، به نفع من گیمر تموم شد، حالا میخواد کار سونی باشه یا بیل گیتس یا رئیس آمازون یا اوباما یا خود گیمرها :دی

شما اطلاعات و معیارت برای برنده اعلام کردن جنگ کنسول ها کم و اشتباه هست . اولا وقتی راجع به برنده صحبت می شه معیار باید همه کنسول های حاضر در رقابت باشه . دوما کنسول دستی اصلا قابل قیاس با کنسول خانگی نیست ! ضمن اینکه این صحبت ها هیچ ربطی به موضوع بحث نداره . مایکروسافت از نسل PS1 که اصلا حضور نداشت . از نسل PS2 شکست سنگینی خورد و حالا تو نسل PS3 فقط تونسته برابر با این کنسول بفروشه اونم در حالی که سونی یک سال دیرتر عرضه کرده کنسولش رو ! در نتیجه صحبت از پیروزی مایکرو یه صحبت کاملا بی دلیل و بی منطقه ! زدن تو جاده خاکی و پریدن از این شاخه به اون شاخه هم برای توجیه این حرف های بی منطق نتیجه ای نداره !
برو تو اخبار نارنجی یکم بگرد .. سونی به خاطر سونی پیکچرز سرپاست وگرنه 5 ساله تو گیم لوازم خانگی و ... ضرر میداد
در حال حاضر مایکرو چند هزار تا بیشتر از سونی فروخته
اگر این نسل رو میخوای حساب کنی بدون نینتدو مایکرو بیشتر از سونی فروخته
بیشتر از سونی مشترک لایو داشته
بیشتر از سونی بازی ها مولتی پلتفرم رفته تو درایو 360
و موارد دیگه
شما همون بچسب به بیشترین انحصاری

خوب اینطور که معلومه خیلی بهشون فشار اومده و طی آماری که بهشون رسیده دیدن اگر اینطوری پیش برن نیم بیشتری از مشتریانشون رو از دست میدن.

چه مسخره بازی ای بود در آورده بودن آخه .

برو تو اخبار نارنجی یکم بگرد .. سونی به خاطر سونی پیکچرز سرپاست وگرنه 5 ساله تو گیم لوازم خانگی و ... ضرر میداد
در حال حاضر مایکرو چند هزار تا بیشتر از سونی فروخته
اگر این نسل رو میخوای حساب کنی بدون نینتدو مایکرو بیشتر از سونی فروخته
بیشتر از سونی مشترک لایو داشته
بیشتر از سونی بازی ها مولتی پلتفرم رفته تو درایو 360
و موارد دیگه
شما همون بچسب به بیشترین انحصاری
LOL ! مشخص شد اطلاعات در حدی که اصلا بحث اشتباه هست ! اقا شما درست می گی !

اتفاقا یه سری تیتر هم هست که اگه بزارم دعوا میشه :دی ولی فکر کنم منظورم کاملا مشخص بود، حالا مشخص ترش میکنم :دی
هر کی باعث شد این قضیه شکل بگیره خدا خیرش بده، به نفع من گیمر تموم شد، حالا میخواد کار سونی باشه یا بیل گیتس یا رئیس آمازون یا اوباما یا خود گیمرها :دی
PSــفن های BC براشون فرق نمی کنه فقط باید خبر بد بشنون از طرف مایکروسافت همین !

برای افلاین بودن باید انلاین بود !!!!!
=)):)):d

خدا نکشتت ماکرو
:d
چیز دیگه ای نبود بهش گیر بدی ؟ دورافتاده ترین نقاط ایران هم به اینترنت دسترسی دارن ! اینترنت نداری ؟ برو نمایندگی مایکروسافت برات کارتو راه میندازن من اونجا آشنا دارم سفارشــتو می کنم ! :d

برای افلاین بودن باید انلاین بود !!!!!
آپدیت رو میشه از یه جای دیگه دانلود کرد بعد با فلش وصل کرد به کنسول :)) :دی

از همون موقع معرفی کنسول که اعلام شد درایوش blu-ray rom هست بهم ثابت شد که کی دنبال کی باید راه بیفته:d حالا هم این.... حالا باز قد بازی در بیار:d

آپدیت رو میشه از یه جای دیگه دانلود کرد بعد با فلش وصل کرد به کنسول :)) :دی

اقا من یکنفر در امریکا هستم که کاملا با قضیه اینترنت مشکل دارم و دوست ندارم اصلا پام به اینترنت باز بشه !! قضیه اون وقت چی هست ؟؟ :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or