مایکروسافت و تغییر کلیه سیاست هایش در قبال Xbox One

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
مایکروسافت رسما اعلام کرد که سیاست هایش در قبال Xbox One را به صورت کامل تغییر داده است. دیگر نیازی به وصل شدن به اینترنت در هر 24 ساعت ندارید و به راحتی می توانید بازی های دسته دوم را خرید و فروش کنید، دقیقا شبیه به آن چیزی که در Xbox 360 شاهد بودیم. علاوه بر این شما می توانید در روز عرضه هر بازی آن عنوان را به صورت دیجیتالی دانلود نموده و سپس به صورت آفلاین به انجام بازی مورد نظر بپردازید، سیستم قفل منطقه ای نیز از روی کنسول برداشته شده و دیگر شاهد قفل منطقه ای شبیه X360 نیستیم (Region Free در واقع). دن ماتریک رئیس بخش سرگرمی های مایکروسافت شخصا این خبر را منتشر کرده است. در حال حاظر خبری مبنی بر وجود یا عدم وجود سیستم Family Sharing که پیش از این اعلام شده بود منتشر نشده و باید منتظر اخبار جدیدتر ماند.

آخرین ویرایش:
X1 یک کنسولی هست که در کنارش یکی از اختراعات نسل پیش گنجانده شده و کنسولی که قیمتش 200 دلار هم میارزه اما اونو 100 دلار براورد کردن اما PS4 خشک خالیش 400 دلاره و با یک PSEYE که تقریبا به کیکنت 2 نمیرسه قیمتش به 460 دلار میرسه و این به نظرم عادلانس که ایکس باکس با این قیمت پیش بره. در ادامه هم رابط کاربری فوق العاده ایکس باکس به نظرم بهترین کنسول رو به شما نشون میده.

این توجیحات فن های مایکرو هست که یجوری به خودشون بقبولونن چرا دراه 100 دلار بیشتر از کیسشون میره. وگرنه همراه باهاش جامبوجت هم فروخته بشه مهم اینه که کنسول گرونتری هست و این به ضررش تموم میشه. همونطور که گرونتر بودن PS3 به ضرر سونی تموم شد و باعث شد تا این گند رو جمع کنه دو سه سال عین چارپا تو گل گیر کنه.

کینکت حضرت اختراعات هم که باشه بهتره مایکرو اجازه بده اگه دلمون خواست بخریمش نه اینکه زوری بکنتش تو پاچمون. بهتر بود کنسولش رو ارزون میفروخت بعد میگفت حالا هرکی دوست دارن ان دلار اخ کنه کینکت هم بخره.

اگه کنفرانس سونی تو E3 از همه نظر مایکرو رو قورت نداده بود الان مجبور نمیشد اینکارو بکنه!:دی برید پشت سر سونی نماز بخونید که هرچه دارید از او دارید!:دی
دوستان باید پشت سر مایکرو نماز بخونن که بیخیال DRM شد
چون بعد از مدتی SONY برای اینکه بقیه استدیو ها حمایتش کنن مجبور میشد به این کار روی بیاره
-----
این خبر به گوش مدیران EA برسه TitanFall برای PS4 از ممکن بودن بیرون میاد و تایید میشه:d

ماکرو با این حرکتش ثابت کرد که واقعا مرض داره اونم در حد جام جهانی BRAZIL :d

داشتن بزرگ ترین شبکه مجازی کنسولی
Live

اهان ! پس لطف کنید یه پیروزی هم به سونی واسه داشتن بهترین و بزرگ ترین انبار بازی های انحصاری بدید ! با این حال تبریک می گم این پیروزی بزرگ رو بهتون !!!

p.s : با این حرف ها بیشتر خودتون رو سوژه می کنید ! کنسول های سونی و مایکرو دقیقا اندازه هم فروختن با 100 هزار تا اختلاف بالا و پایین که هر دفعه یکی جلو می زنه و این در حالی که سونی یک سال هم دیرتر عرضه کرد کنسولش رو ! از اون طرف هم نینتندو با اختلاف وحشتناک برنده این نسل محسوب می شه . صحبت از برد مایکروسافت خنده دار ترین حرف ممکن می تونه باشه !

به جون تو دیگه خسته شدم اینقدر این قضیه رو توضیح دادم
:biggrin1:
ولی یه بار دیگه میگم، مایکروسافت استودیوی First Party کم داشت ولی الان دیگه تعداد First Party هاشون بیشتر شده، بزار اینا کم کم شروع کنن به عرضه بازیهاشون خود به خود تعداد عناوین انحصاری و IP های جدید بیشتر میشه. اینکه نسل فعلی انحصاری هاش کمتر بوده دلیل نمیشه که بگیم حتما نسل بعد هم به همین شکل هست، اونم وقتی که این همه استودیو جدید تاسیس کرده. در ضمن تو خودت کینکت دوست داری، خالی نبند جلوی من

کجای حرفم من درباری کم بودن فرست پارتی های مایکرو یا انحصاری هاش بود که این بحث قدیمی رو تکرار میکنی؟:دی

چه الان قبول کنید چه نه کنسولی که کمتر بتونه روی گیم تمرکز کنه و عموم رو باخودش همراه کنه حمایت ترد پارتی هارو از دست میده. این واقعیتی هست که تحت تاثیر نظر شخصی اشخاص تغییر نمیکنه. من نمیگم این اتفاق برای مایکرو افتاده که کسی موضع بگیره. میگم باید از بروز این اتفاق اجتناب کنه. کمااینکه همین تغییر سیاست هاش هم در همین راستا بوده.

اگه کنفرانس سونی تو E3 از همه نظر مایکرو رو قورت نداده بود الان مجبور نمیشد اینکارو بکنه!:دی برید پشت سر سونی نماز بخونید که هرچه دارید از او دارید!:دی

سونی که اگر بخاطر همین سیاست آنلاین بودن و DRM کنسول مایکروسافت نبود که رسما کنفرانسش مضحکه می شد :d .. سونی توی کنفرانسش فقط نیاز به آنلاین نبودن کنسولش و عدم DRM رو تبلیغ می کرد، آیا توی سال 2005 هم همچین حرفی رو می زد ... ;;) برید پشت مایکروسافت نماز بخونید که PS4 رو کمی به سر زبون ها انداخت ... :d

-------------
از لحاظ معرفی بازی عالم و آدم میدونن کدوم کمپانی ترکوند .:d

آخرین ویرایش:
برید پشت مایکروسافت نماز بخونید که PS4 رو کمی به سر زبون ها انداخت ...

من که نه سر پیازم نه ایضا تهش اما بکس سونی قطعا اینکارو میکنن چون مایکرو با این حماقت های محضش داره مفت و مجانی PS4 رو تبلیغ میکنه. دقیقا به همین دلیل سونی بدون نمایش هیچ نمایش قدرتمندی از انحصاری هاش یا روکردن انها و تنها با تکیه بر حماقت های مایکرو کنفرانس E3 رو برد. این واقعا نماز خوندن داره!:دی

اگه کنفرانس سونی تو E3 از همه نظر مایکرو رو قورت نداده بود
همه نظر؟:دی جان من ماکان این همه نظر رو واسه من باز کن! 5 تا نمایش آخر کنفرانس که بخش اصلی رو تشکیل میداد همه مولتی پلتفرم بودن، KH3 سورپرایز سونی بود که اونم مولتی شده، خبر همیشه آنلاین نبودن و بازی دسته دو رو الان حذف کنی چی میمونه از کنفرانس؟

اهان ! پس لطف کنید یه پیروزی هم به سونی واسه داشتن بهترین و بزرگ ترین انبار بازی های انحصاری بدید ! با این حال تبریک می گم این پیروزی بزرگ رو بهتون !!!

p.s : با این حرف ها بیشتر خودتون رو سوژه می کنید ! کنسول های سونی و مایکرو دقیقا اندازه هم فروختن با 100 هزار تا اختلاف بالا و پایین که هر دفعه یکی جلو می زنه و این در حالی که سونی یک سال هم دیرتر عرضه کرد کنسولش رو ! از اون طرف هم نینتندو با اختلاف وحشتناک برنده این نسل محسوب می شه . صحبت از برد مایکروسافت خنده دار ترین حرف ممکن می تونه باشه !
سونی بعد از 5 سال سال 2012 18.5 میلیون درامد زایی کرد از گیم !!
مایکرو 2012 از لایو 500 میلیون دلار درامد زایی کرد
بحث سر دو کنسول بود و الا نینتندو از لحاظ فروش که PS2 سونی رو هم جا گذاشته با DS ـش !

همه نظر؟:دی جان من ماکان این همه نظر رو واسه من باز کن! 5 تا نمایش آخر کنفرانس که بخش اصلی رو تشکیل میداد همه مولتی پلتفرم بودن، KH3 سورپرایز سونی بود که اونم مولتی شده، خبر همیشه آنلاین نبودن و بازی دسته دو رو الان حذف کنی چی میمونه از کنفرانس؟

اگه قرار به حذف کردن باشه پس اگه بخش های معرفی بازی ها رو از ماکروسافت رو حذف کنی چی میمونه ؟؟

بی منطق صحبت نکنید و برید تو مسجد روبرو و پشت سونی نماز بجا بیارید !!:d

من که نه سر پیازم نه ایضا تهش اما بکس سونی قطعا اینکارو میکنن چون مایکرو با این حماقت های محضش داره مفت و مجانی PS4 رو تبلیغ میکنه. دقیقا به همین دلیل سونی بدون نمایش هیچ نمایش قدرتمندی از انحصاری هاش یا روکردن انها و تنها با تکیه بر حماقت های مایکرو کنفرانس E3 رو برد. این واقعا نماز خوندن داره!:دی

این حرفت رو واقعا قبول دارم ... :d پس نماز به وقت فراموش نشه :d

مچکریم روحانی :d

:|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or