مایکروسافت و تغییر کلیه سیاست هایش در قبال Xbox One

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
مایکروسافت رسما اعلام کرد که سیاست هایش در قبال Xbox One را به صورت کامل تغییر داده است. دیگر نیازی به وصل شدن به اینترنت در هر 24 ساعت ندارید و به راحتی می توانید بازی های دسته دوم را خرید و فروش کنید، دقیقا شبیه به آن چیزی که در Xbox 360 شاهد بودیم. علاوه بر این شما می توانید در روز عرضه هر بازی آن عنوان را به صورت دیجیتالی دانلود نموده و سپس به صورت آفلاین به انجام بازی مورد نظر بپردازید، سیستم قفل منطقه ای نیز از روی کنسول برداشته شده و دیگر شاهد قفل منطقه ای شبیه X360 نیستیم (Region Free در واقع). دن ماتریک رئیس بخش سرگرمی های مایکروسافت شخصا این خبر را منتشر کرده است. در حال حاظر خبری مبنی بر وجود یا عدم وجود سیستم Family Sharing که پیش از این اعلام شده بود منتشر نشده و باید منتظر اخبار جدیدتر ماند.

آخرین ویرایش:
خجالت آور هست يا نيستش مهم نيست
مهم اينه که صدای طرفدارهاش را شنيده و نتيجه برای هر 2 طرف مثبته....

البته 80% طرفدار هاش اينجا خيلي هم از DRM و Always on راضي بودن و اصرار داشتن كه واسه اين نسل نياز اينچيزا !!! :d
احتمالا منظور شما طرفدار هاي خارجكي يه !!! :d

Sent from my iPad using Tapatalk

برای شرکت بزرگی مثل مایکروسافت که این همه اعتبار داره و حرفش باید حرف باشه، تغییر ناگهانی این همه مسائل و زیرپا گذاشتن اون همه مصاحبه و حرف و حدیث به نظرم خیلی ضایعست و اعتبارشو زیر سوال برد واسم. فقط از ترس اینکه در اینده به مشکل بربخوره.
ولی خب در هر صورت برای ما که خیلی خوب شد. :d
باید به سمتی بره که گیمر میخواد و چیزی که گیمر ازش میخواد رو بر اورده کنه نه مقاومت الکی که هیچ سودی براش نداره اتفاقا بهترین کارو کرد الکی پافشاری نکرد رو اون چرت و پرت ها
بد بخت اونی که x360شو برا همیشه انلاین بودن شکست

دیگه کم کم رقابت بین دو کنسول داره بیشتر میشه. تا اینجا برابرند و امیدوارم ایکس باکس دوباره پیروز میدان شه.

مایکرو با این کارش X1 رو از خطر مردن قبل از عرضه نجات داد. چون واقعا وضعش افتضاح بود. حتی تو نظر سنجی سایت آمازون که گوگولی خودشونه نزدیک 95٪ به کنسول PS4 ابراض تمایل کرده بودن و رای مایکرو و X1 تنها 2 هزار تا بود که انم به قول یه بابایی کسی میدونه کارمندای مایکرو چند نفرن؟

اما X1 هنوز گرونترین کنسول هست که قراره خیلی به چیزهای غیر از گیم بپردازه. مایکرو بعد از بازخورد منفی 21 می دیگه از TV حرف نزده اما این به این معنی نیست که دیگه با TV کار نداره. این خیلی بده بنظر من. اگه مایکرو پک بدون Kinect رو هم معرفی کنه و مجبور نکنه همه از کینکت استفاده کنن بنطر من میشه کنسول ایده آل. باید در این زمینه هم فشار بیاریم.

البته قبلا شخصا پیشبینی می کردم که مایکرو یه چنین کاری کنه و انگار همه ی این کارها یه جوری از پیش تعیین شده باشه. اول مثلا یه جوری کنسول رو معرفی کرده که مردم یه خورده دلسرد بشن و بعدش بعد از تغییر سیاست یهو همه خوشحال بشن و واسه همون چیزی که قبلا در اختیار داشتن (قابلیت های 360) کف و خون قاطی کنن.:d

برای شرکت بزرگی مثل مایکروسافت که این همه اعتبار داره و حرفش باید حرف باشه، تغییر ناگهانی این همه مسائل و زیرپا گذاشتن اون همه مصاحبه و حرف و حدیث به نظرم خیلی ضایعست و اعتبارشو زیر سوال برد واسم. فقط از ترس اینکه در اینده به مشکل بربخوره.
ولی خب در هر صورت برای ما که خیلی خوب شد. :d
کاش اون موقع که کاز هیرای مدیر عامل شرکت سونی (درباره آبدارچی حرف نمیزنیم ) اومد گفت: " چرا ما کنسولمون رو زودتر رونمایی کنیم تا رقیبمون مشخصاتش ببینه و چیزی بهتر ارائه کنه " و بعد دیدم که چی شد . . .

اون موقع هم شما چنین کامنتی میدادی .

کاش اون موقع که کاز هیرای مدیر عامل شرکت سونی (درباره آبدارچی حرف نمیزنیم ) اومد گفت: " چرا ما کنسولمون رو زودتر رونمایی کنیم تا رقیبمون مشخصاتش ببینه و چیزی بهتر ارائه کنه " و بعد دیدم که چی شد . . .

اون موقع هم شما چنین کامنتی میدادی .

الان مثلا شما فکر میکنی که من فن سونی ام؟ یه سری به گیمرتگ لایوم بزن تو صفحه پروفایل.

اما X1 هنوز گرونترین کنسول هست که قراره خیلی به چیزهای غیر از گیم بپردازه. مایکرو بعد از بازخورد منفی 21 می دیگه از TV حرف نزده اما این به این معنی نیست که دیگه با TV کار نداره. این خیلی بده بنظر من. اگه مایکرو پک بدون Kinect رو هم معرفی کنه و مجبور نکنه همه از کینکت استفاده کنن بنطر من میشه کنسول ایده آل. باید در این زمینه هم فشار بیاریم.
اینکه در کنار گیم به مسائل دیگه هم بپردازه کجاش بده؟ تو E3 که هر چی تونست بازی نشون داد، اینقدر بازی نشون دادن که دیگه ملت داشتن وا میرفتن :دی تا وقتی به بخش گیم مایکروسافت ضربه ای وارد نشه (که تا الان ضربه وارد نشده هیچی، پیشرفت هم کرده) پرداختن به مسائل جانبی هیچ مشکلی نداره به نظر من :دی در ضمن قیمت کنسول درسته که یه مقدار گرونه ولی بازم قابل مقایسه با شروع نسل فعلی نیست اصلا، اینم به نظرم اگه ببینن خوب فروش نمیکنن بعد از یه مدت درست میشه و کینکت رو از روی باندل ها بر میدارن احتمالا.

الان مثلا شما فکر میکنی که من فن سونی ام؟ یه سری به گیمرتگ لایوم بزن تو صفحه پروفایل.
اصلاً کاری ندارم شما فن سونی هستی یا مایکرو بحث اینکه یسری اینجا فکر میکنن سونی مادرزاد فرشته زاده شده و تنها الهه روی زمینه ، مایکرو هم جهانخوارترین ، کثیف ترین و . . . .ترین شرکت خلق شده تا به امروز !

در صورتی که اول و آخرش همه این مصاحبه ها ، این ژست و اداها بازی های تبلیغاتی ـه واسه خالی کردن جیب من و تو .

باز گشت همه به سوی اوست ( xbox one ) ... بهترین خبر ممکن برای من بود ... فرومهای خارجی پُکید ... همین سیاست رو توی E3 2013 مطرح می کرد از همه لحاظ کنفرانس سونی رو قورت میداد ...

اینکه در کنار گیم به مسائل دیگه هم بپردازه کجاش بده؟ تو E3 که هر چی تونست بازی نشون داد، اینقدر بازی نشون دادن که دیگه ملت داشتن وا میرفتن
:biggrin1:
تا وقتی به بخش گیم مایکروسافت ضربه ای وارد نشه (که تا الان ضربه وارد نشده هیچی، پیشرفت هم کرده) پرداختن به مسائل جانبی هیچ مشکلی نداره به نظر من
:biggrin1:
در ضمن قیمت کنسول درسته که یه مقدار گرونه ولی بازم قابل مقایسه با شروع نسل فعلی نیست اصلا، اینم به نظرم اگه ببینن خوب فروش نمیکنن بعد از یه مدت درست میشه و کینکت رو از روی باندل ها بر میدارن احتمالا.

خوب اشاره کرده بودم که از نظر من!:دی من فکر میکنم یه کنسول بازی باید فقط روی بازی تمرکز داشته باشه. تو نباید الان رو ببینی. خوب معلومه کنسول تو زمان لانچش بازی داره. باید دراز مدت رو بسنجی. اینکه بعد از گذشت مثلا سه سال چقدر از ترد پارتی ها و شرکت های کوچیک میان X1 رو ساپورت میکنن. بالاخره یه نسل PS3 جلو رومون بوده در عمل دیدیم کنسول بازی که سعی میکنه به غیر گیم بپردازه مترود میشه. من امیدوارم این اتفاق برای X1 نیفته. ضمن اینکه بیشتر صحبت من درباری کینکت بود. کینکت اجباری خیلی بده. یکی مثل من که کینکت دوست نداره چرا باید پول این وسیله رو هم روی کنسول بده؟ من عطای کینکت رو به لقاش میبخشم. و البته کسایی که مثل من فکر میکنن کم هم نیستن.

البته اینی که میگم ایراد نیست و صرفا چیزی هست که از دیدگاه شخصی من X1 رو مثل 360 تبدیل به یک کنسول خیلی خوب برای گیمرها میکنه. ممکنه یکی دیگه نظرش متفاوت باشه.

همین سیاست رو توی E3 2013 مطرح می کرد از همه لحاظ کنفرانس سونی رو قورت میداد ...

اگه کنفرانس سونی تو E3 از همه نظر مایکرو رو قورت نداده بود الان مجبور نمیشد اینکارو بکنه!:دی برید پشت سر سونی نماز بخونید که هرچه دارید از او دارید!:دی

اما X1 هنوز گرونترین کنسول هست

X1 یک کنسولی هست که در کنارش یکی از اختراعات نسل پیش گنجانده شده و کنسولی که قیمتش 200 دلار هم میارزه اما اونو 100 دلار براورد کردن اما PS4 خشک خالیش 400 دلاره و با یک PSEYE که تقریبا به کیکنت 2 نمیرسه قیمتش به 460 دلار میرسه و این به نظرم عادلانس که ایکس باکس با این قیمت پیش بره. در ادامه هم رابط کاربری فوق العاده ایکس باکس به نظرم بهترین کنسول رو به شما نشون میده.

من فکر میکنم یه کنسول بازی باید فقط روی بازی تمرکز داشته باشه. تو نباید الان رو ببینی. خوب معلومه کنسول تو زمان لانچش بازی داره. باید دراز مدت رو بسنجی. اینکه بعد از گذشت مثلا سه سال چقدر از ترد پارتی ها و شرکت های کوچیک میان X1 رو ساپورت میکنن. بالاخره یه نسل PS3 جلو رومون بوده در عمل دیدیم کنسول بازی که سعی میکنه به غیر گیم بپردازه مترود میشه. من امیدوارم این اتفاق برای X1 نیفته. ضمن اینکه بیشتر صحبت من درباری کینکت بود. کینکت اجباری خیلی بده. یکی مثل من که کینکت دوست نداره چرا باید پول این وسیله رو هم روی کنسول بده؟ من عطای کینکت رو به لقاش میبخشم. و البته کسایی که مثل من فکر میکنن کم هم نیستن.
به جون تو دیگه خسته شدم اینقدر این قضیه رو توضیح دادم :دی ولی یه بار دیگه میگم، مایکروسافت استودیوی First Party کم داشت ولی الان دیگه تعداد First Party هاشون بیشتر شده، بزار اینا کم کم شروع کنن به عرضه بازیهاشون خود به خود تعداد عناوین انحصاری و IP های جدید بیشتر میشه. اینکه نسل فعلی انحصاری هاش کمتر بوده دلیل نمیشه که بگیم حتما نسل بعد هم به همین شکل هست، اونم وقتی که این همه استودیو جدید تاسیس کرده. در ضمن تو خودت کینکت دوست داری، خالی نبند جلوی من :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or