مایکروسافت نسبت به نحوه‌ی قرار گیری Xone هشدار داد

.:Metallica:.

Loyal Member
20130904_xbox_one.jpg

آقای Albert Penello مدیر ارشد برنامه‌ریزی و اداره محصولات مایکروسافت (senior director of product management and planning) هشدار داد بهتر است XBox One به صورت افقی قرار گرفته و از آن در این حالت استفاده شود.

در مصاحبه‌ای با Gamespot آقای Penello تایید کرد که این موضوع مربوط به درگاه Disc کنسول می‌باشد و ربطی به سیستم خنک کننده ندارد.

او گفت: "ما حالت عمودی را پشتیبانی نمی‌کنیم، ریسک این کار (قرار دادن کنسول به صورت عمودی) به عهده خودتان است. مشکلی برای سیستم خنک کننده پیش نخواهد آمد. فقط ما درایو را برای حالت عمودی طراحی نکرده ایم. چون درایو ما یک نوع Slot Loading Drive است، ما این را برای هر دو حالت طراحی نکرده ایم."

او اضافه کرد: "جالب است بدانید که ما دریافتیم 80% افراد کنسول X360 خود را در حالت افقی قرار می‌دهند."

نظر شما دربار‌ه‌ی این خبر چیست؟ آیا این چیدمان اتاق شما را به هم می‌ریزد؟ یا شما مشکلی با این ندارید ؟

منبع

وای عجب ایراد بزرگی این ماکرو باید بره بمیره اصلا همه ی مشکلات کنسولو میشد تحمل کرد اما این مشکل دیگه واقعا غیر قابل چشم پوشیه ماکرو جهان خوار باید نابود شه و دست از سر این صنعت برداره فقط سونی و اژدهای کوچولوشو عشقه
واکنش سونی فنا به این خبر واقعا مسخرست فکر نمیکردم این رو هم ترول کنید آفرین=d>

با این که چیزه پر اهمیتی نیست عمودی یا افقی بودن , ولی مشکل سره تعادلش نیست که با stand حل بشه , مشکل:
الان کنسول افقی باشه یعنی ضعیف تر از حالت عمودی قدرت داره ؟ یا فریم ریت ـش میاد پایین یا گرم میشه ... دقیقا هرچی فکر میکنم نمیتونم بفهمم مشکلش چیه که کنسول خوابیده باشه یا ایستاده

تکنولوژی بیشتر از یک دهه پیش USB 2 رو هم اضافه کن که تو کنسول Wii U قرار داره.;)

سرعت درایو نوری Wii U حدود 22.5MB/s هست و از اونجایی که حافظه خارجی در Wii U کاری به جز اجرای بازی نداره سرعت USB2 برای این کار کاملا مناسب هست و USB3 برای این کار فقط خرج اضافی هست

الان کنسول افقی باشه یعنی ضعیف تر از حالت عمودی قدرت داره ؟ یا فریم ریت ـش میاد پایین یا گرم میشه ... دقیقا هرچی فکر میکنم نمیتونم بفهمم مشکلش چیه که کنسول خوابیده باشه یا ایستاده

عزیزم ایشون پاسخ سوالتون رو دادن:

ما درایو را برای حالت عمودی طراحی نکرده ایم

اگر نمیتونید معناش کنید من براتون معناش کنم؟!

مشخصه که کی داره مسخره میکنه ... عمودی افقی پسرفت پیشرفت محسوب نمیشه و سعی کن از برای اینو اون بالا نری

چرا اینقدر بحث میکنی سر این قضیه ؟ این ضعف یا پسرفت یا هرچیز دیگه ای از جانب مایکرو بوده که نتونسته درایو رو برای حالت عمودی طراحی کنه کنه و گفته کنسول فقط میتونه افقی بمونه .

- - -ویرایش - - -

این عکسه که فیکه قطر ps4 به مراتب بیشتر 1 هست اینجا کمترم هست

کی این حرفو زده ؟ PS4 خیلی نازک تره

معناش کن ...

این یعنی اینکه Micro ، غول شرکت کامپیوتری جهان که هر کاری رو بخواد اراده کنه میتونه انجامش بده ، نتونسته درایوی رو طراحی و عرضه کنه که بتونه بر روی هر دو حالت عملکرد یکسانی رو داشته باشه . چیزی مثله X360 که عکس این قضیه بود! و اینجا بحث عمودی بودن و افقی بودن نیست. بحث نا توانایی در ساخت یک درایو درست هست.

اصلا كي صحبت از ضعيف و قوي كرد؟ هيچ كدوم از بچه ها حرفي در اين مورد نزدن. خيلي ساده ست مايكرو X1 رو طراحي كرده بود كه علاوه بر يه كنسول يه SET-UP BOX هم باشه خوب شما به من بگو يه رسيور ديجيتال چه شكليه؟ ميشه عمودي گذاشتش؟ نه نميشه پس طراحي X1 هم متناسب با كاربردشه قيافشم درست مثل يه رسيوره كه بايدم باشه. حالا مايكرو بعد از 10 بار 180 زدن يه چيزي بهت داره ميفروشه كه سعي ميكنه رسيور بودنشو پنهان كنه ولي قيافش همونه عمودي هم نميشه بزاريش اينجوري ميشه كه خودشم نميدونه چي ساخته

- - -ویرایش - - -

این یعنی اینکه Micro ، غول شرکت کامپیوتری جهان که هر کاری رو بخواد اراده کنه میتونه انجامش بده ، نتونسته درایوی رو طراحی و عرضه کنه که بتونه بر روی هر دو حالت عملکرد یکسانی رو داشته باشه . چیزی مثله X360 که عکس این قضیه بود! و اینجا بحث عمودی بودن و افقی بودن نیست. بحث نا توانایی در ساخت یک درایو درست هست.
بحث نتونستن نيست نخواستن

همش همین ؟:))
اصلا كي صحبت از ضعيف و قوي كرد؟ هيچ كدوم از بچه ها حرفي در اين مورد نزدن. خيلي ساده ست مايكرو X1 رو طراحي كرده بود كه علاوه بر يه كنسول يه SET-UP BOX هم باشه خوب شما به من بگو يه رسيور ديجيتال چه شكليه؟ ميشه عمودي گذاشتش؟ نه نميشه پس طراحي X1 هم متناسب با كاربردشه قيافشم درست مثل يه رسيوره كه بايدم باشه. حالا مايكرو بعد از 10 بار 180 زدن يه چيزي بهت داره ميفروشه كه سعي ميكنه رسيور بودنشو پنهان كنه ولي قيافش همونه عمودي هم نميشه بزاريش اينجوري ميشه كه خودشم نميدونه چي ساخته
- - -ویرایش - - -

بحث نتونستن نيست نخواستن
شما اصلا فهمیدی چی گفتی ؟ رسیور ؟ مایکرو گفته به HDMI میتونید وصل کنید ستاپ باکس رو ... اون TV قضیه ـش فرق داره همین الان TV اینترنتی همه جای دنیا هست و فقط یه یه اینترنت پر سرعت نیاز داره
پ.ن:اگر وان هم ایستاده بود احتمالا ایرادی که یاران سونی میگرفتن این بود که چرا وان رنگش سیاه ـه یا چرا بی صداس

خب اول بگم که بله. البته اگر قابل فهم باشه. اگر میخواید Translate کنم به چند زبان زنده ی دنیا؟!

دوم، بهتره احترام خودتون رو نگه دارید.چون فکر نمیکنم لیاقت این رو داشته باشید که ما محترمانه باهاتون صحبت کنیم.:)

شما اصلا فهمیدی چی گفتی ؟ رسیور ؟ مایکرو گفته به HDMI میتونید وصل کنید ستاپ باکس رو ... اون TV قضیه ـش فرق داره همین الان TV اینترنتی همه جای دنیا هست و فقط یه یه اینترنت پر سرعت نیاز داره
پ.ن:اگر وان هم ایستاده بود احتمالا ایرادی که یاران سونی میگرفتن این بود که چرا وان رنگش سیاه ـه یا چرا بی صداس

من ميفهمم چي ميگم شما مثل اينكه نفميدي

ميشه به من بگي چرا اسمشو گذاشتن ONE ؟

من جوابشو ميدم بخاطر اصطلاح ALL-IN_ONE Entertainment System خوب اين يعني چي؟ مثل اينكه يادت رفته تو كنفرانس New Xbox Reveal اون جناب يوسف مهدي ر به ر ميگفت TV TV TV . حالا اگه بازخوردا منفيه اسمشو ديگه نميارن فرقي در قضيه نميكنه هنوزم سه گيگ رمش جهت TV و Multi Tasking و SKYPE و چه و چه به هدر رفته هنوزم قيافش شبيه رسيوره. در ضمن من از گفتن رسيور قصد ترول ندارم برو تاپيك رونمايي ايكس باكس رو نگاه همون پستاي اول من جز معدود كسايي بودم كه گفتم خوشگله هنوزم سر حرفم هستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or