مایکروسافت نسبت به نحوه‌ی قرار گیری Xone هشدار داد

.:Metallica:.

Loyal Member
20130904_xbox_one.jpg

آقای Albert Penello مدیر ارشد برنامه‌ریزی و اداره محصولات مایکروسافت (senior director of product management and planning) هشدار داد بهتر است XBox One به صورت افقی قرار گرفته و از آن در این حالت استفاده شود.

در مصاحبه‌ای با Gamespot آقای Penello تایید کرد که این موضوع مربوط به درگاه Disc کنسول می‌باشد و ربطی به سیستم خنک کننده ندارد.

او گفت: "ما حالت عمودی را پشتیبانی نمی‌کنیم، ریسک این کار (قرار دادن کنسول به صورت عمودی) به عهده خودتان است. مشکلی برای سیستم خنک کننده پیش نخواهد آمد. فقط ما درایو را برای حالت عمودی طراحی نکرده ایم. چون درایو ما یک نوع Slot Loading Drive است، ما این را برای هر دو حالت طراحی نکرده ایم."

او اضافه کرد: "جالب است بدانید که ما دریافتیم 80% افراد کنسول X360 خود را در حالت افقی قرار می‌دهند."

نظر شما دربار‌ه‌ی این خبر چیست؟ آیا این چیدمان اتاق شما را به هم می‌ریزد؟ یا شما مشکلی با این ندارید ؟

منبع

جناب شروین خان ایشون اومده رسما مسخره میکنه مایکروسافت و کنسولش رو و جالبه یه کنسول نسل 6 رو با یه کنسول نسل 8 مقایسه میکنه.اونوقت ما حرفی بزنیم بی دقت پست دادیم و از الکی میخوایم بحث راه بندازیم.:|
=======
در ضمن در آینده ممکنه مدل اسلیم بیاد و یفکری برای حالت عمودی هم میکنند.

بازم میگم هیچ مشکلی ندارم با این حالت افقی.

ps4 چرا در هر صورت افقی و عمودی میشه xone نمیشه؟
لابد طراحی Xbox One طوریه که نمیشه تو حالت عمودی قرار دادش.تو مدل اسلیم حل میشه.

نوشته شده توسط Dαnte
جوابت کوچکترین ربطی به پست فرهاد نداره عزیز!
ایشون می‌گن PS2 رو از همون اول با استند می‌شه عمودی نگه داشت و تو این 15 سال تا حالا یک بارم برای کسی مشکلی پیش نیومده و حالا مایکرو تو اواخر سال 2013 کنسولش رو بیرون داده و می‌گه عمودی بذارید مشکل پیش میاد!
جالب اینجاست که کنسول قبلیشون با حالت عمودی مشکلی نداشت.
جناب سوپر یوزر . پست رو بخون بعد حمله کن !
داره میگه کنسولای قدیمی و حتی 360 رو میشد عمودی گذاشت ولی 1 رو بذاری دردسر ایجاد میشه برات ! این جمله درکش چقدر برات سخته ! البته درک میکنم میخوای بحث الکی راه بندازی :)

حالا دعوا نداره، ps4 هم جوری طراحی شده که دست کمی از xone نداره، هرچند لااقل PS4 یه مقدار از لحاظ ظاهر به تکنولوژی سال 2014 نزدیک تره!!!!!

نه افشین . پی اس 4 همینجوری عین 360 درسته که نمیشه عمودی گذاشتش ولی استند داره جداگونه میشه خریدش 15 دلاره یا 20 دلار نمیدونم
در هر صورت منم داشتم فکر میکردم تو مدلای بعدی 1 درست میشه هم ظاهرش هم این ایستاده و خوابیده بودنش

جناب شروین خان ایشون اومده رسما مسخره میکنه مایکروسافت و کنسولش رو و جالبه یه کنسول نسل 6 رو با یه کنسول نسل 8 مقایسه میکنه.اونوقت ما حرفی بزنیم بی دقت پست دادیم و از الکی میخوایم بحث راه بندازیم.:|
=======
در ضمن در آینده ممکنه مدل اسلیم بیاد و یفکری برای حالت عمودی هم میکنند.

بازم میگم هیچ مشکلی ندارم با این حالت افقی.

لابد طراحی Xbox One طوریه که نمیشه تو حالت عمودی قرار دادش.تو مدل اسلیم حل میشه.

به عمق فاجعه پس پی ببر که وقتی یه کنسول نسل هشتمی با نسل ششمی مقایسه بشه. اگر شما گفتن حقیقت و مقایسه عافلانه رو تمسخر می‌دونی این مشکل شماست. PS2 یک کنسول 15 سال پیش بدون اخطار دادن و کارت سالم به صورت ایستاده کار کرد و الان یک شرکت بازی سازی که ادعای بهترین بودن رو داره این حرف مضحک هست

یک تاپیکی داشتیم که امار گرفتیم کسایی این نسل 3 چراغه داشتن کنسولشون افقی بود یا عمودی .نتیجه حدودا برابربود .ولی من کنسول جدید رو وقتی سری قبل 3چراغه شد دیگه عمودی نذاشتم.از طرفی به نظرم عمودی خیلی بهتره کمتر رو میز جا میگیره ظاهره مدرن تری هم داره...
اتفاقا بنظرم عمودي خطر سه چراغه بيشتر از حالت افقي پيش مياد چون زير كنسول هم سوراخ هوا كش داره كه عمودي ميزاري بسته ميشه مال من كه سالهاست كه بغل مونيتورم جا خوش كرده سه چراغم نشده البته مال من جاسپره

نه افشین . پی اس 4 همینجوری عین 360 درسته که نمیشه عمودی گذاشتش ولی استند داره جداگونه میشه خریدش 15 دلاره یا 20 دلار نمیدونم
در هر صورت منم داشتم فکر میکردم تو مدلای بعدی 1 درست میشه هم ظاهرش هم این ایستاده و خوابیده بودنش

البته یه عکس از پایه اون دیدم انگار جالب میشه هر جند به x360 نمیرسه، چون اون کاملا واسه عمودی طراحی شده بود. ! ولی نمیدونم PS4 چرا وقتی افقی هستش یه حالت شیب دار داره که واسه افقی خیلی قشنگه اما عمودی...؟ یا من اشتباه میکنم؟ چون اینجوری به نظر میرسه وقتی عمودی قرار بگیره (با همون پایه) یه جوری هستش؟؟!!!!
PS4%20side%20view-580-100.jpg

PS4.jpg

PS2 هم استند ميخواست من بدون استند عمودي ميزاشتم هيچوقت هم نيفتاد

الان افقی یا عمودی بودن کنسول چه ربطی به نسل داره؟ :-/
ایشون اومدن توصیه کردن این حالت بهتره یعنی خیلی چیز عجیبی گفته؟ :-/
ربطش این هست که هر چی نسل ها عوض می شه باید شاهد پیشرفت باشیم و نه پسرفت,این جناب هم گفتند که ریسک داره این کار,وقتی هم درایو رو برای این حالت طراحی نکردن یعنی این که اصلا نذارید.کاری به بهتری نداره,تنها حالت مجاز هست.

منم همیشه افقی میذارم . ید دفه اون اوایل حین بازی کنسولو عمودی کردم دیسک منهدم شد. بعد دیدم روش نوشته هنگامی که دیسک تو درایو کنسولو حرکت ندین:>
دیگه اونجوری نمیذارم=)) .

خالی نبند عاقا:|:دی
ما که 360 رو از اول عمودی گذاشتیم تو هر مغازه و خونه و... هم دیدیم عمودی بوده تو تبلیغات خود مایکرو هم هر کدوم رو که کم دیدم بازم در حالت عمودی بوده:|
دقیقا

من (من نه شما) هرکی رو دیدم عمودی گذاشته بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or