مایکروسافت نسبت به نحوه‌ی قرار گیری Xone هشدار داد

.:Metallica:.

Loyal Member
20130904_xbox_one.jpg

آقای Albert Penello مدیر ارشد برنامه‌ریزی و اداره محصولات مایکروسافت (senior director of product management and planning) هشدار داد بهتر است XBox One به صورت افقی قرار گرفته و از آن در این حالت استفاده شود.

در مصاحبه‌ای با Gamespot آقای Penello تایید کرد که این موضوع مربوط به درگاه Disc کنسول می‌باشد و ربطی به سیستم خنک کننده ندارد.

او گفت: "ما حالت عمودی را پشتیبانی نمی‌کنیم، ریسک این کار (قرار دادن کنسول به صورت عمودی) به عهده خودتان است. مشکلی برای سیستم خنک کننده پیش نخواهد آمد. فقط ما درایو را برای حالت عمودی طراحی نکرده ایم. چون درایو ما یک نوع Slot Loading Drive است، ما این را برای هر دو حالت طراحی نکرده ایم."

او اضافه کرد: "جالب است بدانید که ما دریافتیم 80% افراد کنسول X360 خود را در حالت افقی قرار می‌دهند."

نظر شما دربار‌ه‌ی این خبر چیست؟ آیا این چیدمان اتاق شما را به هم می‌ریزد؟ یا شما مشکلی با این ندارید ؟

منبع

برام یه سوالی پیش اومد بعد خوندن پست های دوستان، آیا پیشرفت یعنی عمودی ایستادن کنسول ؟ :-/

مطمئناً این هم به معنای پیشرفت نیست ;)
او گفت: "ما حالت عمودی را پشتیبانی نمی‌کنیم، ریسک این کار (قرار دادن کنسول به صورت عمودی) به عهده خودتان است. "
" فقط ما درایو را برای حالت عمودی طراحی نکرده ایم. چون درایو ما یک نوع Slot Loading Drive است، ما این را برای هر دو حالت طراحی نکرده ایم."

عمودی ایستان کنسول از قبل بوده,حالا این که X1 این قابلیت رو نداره می شه پسرفت
پسرفت ؟:))
یعنی ایستاده باشه گرافیک فریم ریت بهتری میده یا چی ؟
در ضمن این Wii U که قبلا براش رگ میترکوندی هم عمودی واینمیسه البته فرقی هم نمیکنه زیاد

چرا قبول نمی‌کنید که وقتی نتونستن جوری درایو رو طراحی کنن که در حالت عمودی هم کار کنه پیشرفت نیست و در حالت عادی موندن هم نیست؟! :دی
منظورم از در حالت عادی موندن یعنی بدون تغییر نسبت به X360 ـه که در حالت عمودی مثل چی کار می‌کنه!

پسرفت ؟:))
یعنی ایستاده باشه گرافیک فریم ریت بهتری میده یا چی ؟
در ضمن این Wii U که قبلا براش رگ میترکوندی هم عمودی واینمیسه البته فرقی هم نمیکنه زیاد
پ ن پ پیشرفت کرده,من گفتم فریم ریت بهتری می ده؟
این که یک قابلیتی رو بر دارن از کنسول نسل جدید رو بهش چی می گید؟
http://forum.bazicenter.com/members/85478/albums3117-picture45358/
:)):lol:
-----------------
Dreadlord

عزیز من,به جای GIF گذاشتن خواهشا یک چیزی بنویس:)

پ ن پ پیشرفت کرده,من گفتم فریم ریت بهتری می ده؟
این که یک قابلیتی رو بر دارن از کنسول نسل جدید رو بهش چی می گید؟
http://forum.bazicenter.com/members/85478/albums3117-picture45358/
:)):lol:
آجر گذاشتی وایساده ؟
استند و ... که فردا برای وان هم میاد پسر خوب
اگر به این چیزا میگن پیشرفت آره 360 پیشرفت نداره ... البته هیچ وقت به کنسول نسل هشتم نینتدو با 6 گیگ حافضه داخلی و 2 گیگ رم و پردازنده ضعیف تر از یک گوشی هوشمند نخواهد رسید

آجر گذاشتی وایساده ؟
اگر به این چیزا میگن پیشرفت آره 360 پیشرفت نداره ... البته هیچ وقت به کنسول نسل هشتم نینتدو با 6 گیگ حافضه داخلی و 2 گیگ رم و پردازنده ضعیف تر از یک گوشی هوشمند نخواهد رسید
اول یک چیزی می گی بعد هم که می بینی الکی بوده حرفت شروع می کنی به مسخره بازی,بنده گفتم که پسرفت کرده,شاید خیلی ها دوست داشته باشند مثل کنسول قبلیشون,X1 رو به صورت عمودی بذارن,حالا وقتی این کار براشون ریسک هست چی بهش می گی؟
اول این که کل Wii U ها به حافظه 8 گیگ دیگه فروخته نمی شه و قرار هست مدل دلاکس فقط موجود باشه.بعد هم هارد Wii U مدلش SSD هست.قابلیت وصل کردن هارد و فلش هم داره.
همین چیزی که مسخرش می کنی برو ببین MW رو چقدر بهتر نسبت به کنسول های دیگه اجرا کرده چه در فریم ریت چه در گرافیک
من دیگه به کل جواب پست هات رو نمی دم چون معلوم شد که فقط بلدی مسخره بازی کنی.
موفق باشی

اول یک چیزی می گی بعد هم که می بینی الکی بوده حرفت شروع می کنی به مسخره بازی,بنده گفتم که پسرفت کرده,شاید خیلی ها دوست داشته باشند مثل کنسول قبلیشون,X1 رو به صورت عمودی بذارن,حالا وقتی این کار براشون ریسک هست چی بهش می گی؟
اول این که کل Wii U ها به حافظه 8 گیگ دیگه فروخته نمی شه و قرار هست مدل دلاکس فقط موجود باشه.بعد هم هارد Wii U مدلش SSD هست.قابلیت وصل کردن هارد و فلش هم داره.
همین چیزی که مسخرش می کنی برو ببین MW رو چقدر بهتر نسبت به کنسول های دیگه اجرا کرده چه در فریم ریت چه در گرافیک
موفق باشی

حافظه داخل Wii U البته SSD نیست Flash هست

تکنولوژی بیشتر از یک دهه پیش USB 2 رو هم اضافه کن که تو کنسول Wii U قرار داره.;)

آجر گذاشتی وایساده ؟

با این که چیزه پر اهمیتی نیست عمودی یا افقی بودن , ولی مشکل سره تعادلش نیست که با stand حل بشه , مشکل:

ما درایو را برای حالت عمودی طراحی نکرده ایم

ای بابا کسانی هم که نمیخوان و نخواهند این کنسول افقی و پسرفت کرده 15سال پیش رو بخرن بازم ترول میکنن. بنده خدا خوب شد اومد گفت ماله کولینگ نیست وگرنه دیگه نابود بود این صفحه.

موفق باشی
مشخصه که کی داره مسخره میکنه ... عمودی افقی پسرفت پیشرفت محسوب نمیشه و سعی کن از برای اینو اون بالا نری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or