مایکروسافت نسبت به نحوه‌ی قرار گیری Xone هشدار داد

.:Metallica:.

Loyal Member
20130904_xbox_one.jpg

آقای Albert Penello مدیر ارشد برنامه‌ریزی و اداره محصولات مایکروسافت (senior director of product management and planning) هشدار داد بهتر است XBox One به صورت افقی قرار گرفته و از آن در این حالت استفاده شود.

در مصاحبه‌ای با Gamespot آقای Penello تایید کرد که این موضوع مربوط به درگاه Disc کنسول می‌باشد و ربطی به سیستم خنک کننده ندارد.

او گفت: "ما حالت عمودی را پشتیبانی نمی‌کنیم، ریسک این کار (قرار دادن کنسول به صورت عمودی) به عهده خودتان است. مشکلی برای سیستم خنک کننده پیش نخواهد آمد. فقط ما درایو را برای حالت عمودی طراحی نکرده ایم. چون درایو ما یک نوع Slot Loading Drive است، ما این را برای هر دو حالت طراحی نکرده ایم."

او اضافه کرد: "جالب است بدانید که ما دریافتیم 80% افراد کنسول X360 خود را در حالت افقی قرار می‌دهند."

نظر شما دربار‌ه‌ی این خبر چیست؟ آیا این چیدمان اتاق شما را به هم می‌ریزد؟ یا شما مشکلی با این ندارید ؟

منبع

5 صفحه این تاپیک اومد جلو فقط برای این که نمیشه xone رو عمودی گذاشت
سونی فن ها خیلی فعالیت گسترده ای دارن از یک افقی گذاشتن کنسول هم به نفع خودشون استفاده میکنند
next generation sony fans

امیدوارم این اخرین خبره هشداری مایکرو به عشاقش باشه :d
واقعن دیگه افقی نشدنش یه کنسول اونم تو ناین نسل جای بحثی نیست .. خیلی از رفقای خودم که 360 داشتن نوع میز tv شونو بر مبنای کنسول عمودی گذاشتن حالا چهرشون دیدن داره ;)
البته با شناختیکه تو این مدت از بعضی دوستان اینجا پیدا کردم اگه مایکرو بگه کنسول جدید ما بعد از یه ساعت بازی باید 5 ساعت خاموش باشه یسری کماکان میان میگن این عالیه و به به و این درسته و .. I love you و ... :-o

آخرین ویرایش:
کلا از لحاظ اصولی گذاشتن کنسول به صورت افقی بهتره چون هرچقدر هم بخوان درایو دیسک را به صورت عمودی هم طراحی کنن اون فشاری که در حال کار کردن به درایو میاد تو حالت افقی نداره و خیلی راحت و تر و نرم تر کار میکنه .

مدرسه ها باز نشد؟؟؟:| هر موقع میام تو تایپک های x1همه دارن مسخره بازی در میارن. اخه من موندم یعنی یه عمودی نبودن کنسول میشه پسرفت؟:-/ اینقد تایپک باید بره جلو؟ :|

این که خوبش اگر 10 هم باشه، بدش روی 2000 به بالاست :|
کانکت شو چشم کینکت ما فوضولیتو کنه هر روز، کنسول رو فلان جور بگیر، فلان، بیثار.
همه اینا برا یه ذره بازی؟ :d

اینا همه اینترنتی آقای عزیز شما خیال کردی پشت وان یه جایی گذاشتن شما کابل TV ّ بزنی بعد سرچ کنی شبکه نمایش باهاش بگیری ؟
من دقيقا نميدونم شما داري با من بحث ميكني يا قصدت بيراهه رفتنه ولي من نيمه پر ليوان رو ميبينم جوابت رو ميدم

سيستم تلويزيون ايران RF استفاده ميكنه يعني سيستم امواج راديويي. اما سيستم آمريكا اين نيست از Cable استفاده ميكنن حالا تو سالهاي اخير داره يواش يواش از Cable به سمت آنلاين شيفت ميشه. يه ديوايسي مثل Apple TV هم دقيقا مثل ايكس باكسه يه بار ديگه apple TV. حالا اينا اومدن با يه تير دو نشون بزنن هم بازار TV ايالات متحده رو به دست بگيرن و بازار گيم منتها نگرفت دور 180 زدن اين يكي از تغيير در سياستاشون بود.

آخرین ویرایش:
چه خبره اینجا! 8-|
عمودی و افقی بودن یه بحث کاملا تزئینی و به قول معروف Comfortable داره، هیچ ربطی به کیفیت کنسول نداره که. (مثل این میمونه که بگین فلان مانیتور چون قابلیت نصب به دیوار نداره بدرد نمیخوره)
من خودم از xbox بیشتر خوشم میاد ولی همه فن ها بپذیرن اصلا ظاهر خوبی نداره این xbox One. من نمیدونم طراحش کی بوده (اصلا داشته یا نه؟) ولی خیلی اسکول بوده، اون x360 به این خوشگلی ببین چی باید جانشینش بشه. پس این واقعا یه پسرفت به حساب میاد ( نه اینکه عمودی یا افقی بودن پیشرفت و پسرفت باشه) باور کنید آتاری از یه جهاتی قشنگ تر از xone هستش. البته ps4 هم مالی نیست طراحیش، ولی خداییش خیلی بهتر از xone هستش.
اصلا چند نفر از شما پست اول را کامل خوندین ببینین طرف چی نوشته و چی گفته مایکروسافت؟؟؟ بعد واسه هم دیگه یقه پاره کنین!!!

عزیزان سونی فن من نمی دونم شما چرا اینقدر به X1 گیر میدین؟:dیکی مثل منه که میخره و باید این چیزا واسش مهم باشه دیگه شما که نمیخرین:d

من دقيقا نميدونم شما داري با من بحث ميكني يا قصدت بيراهه رفتنه ولي من نيمه پر ليوان رو ميبينم جوابت رو ميدم

سيستم تلويزيون ايران RF استفاده ميكنه يعني سيستم امواج راديويي. اما سيستم آمريكا اين نيست از Cable استفاده ميكنن حالا تو سالهاي اخير داره يواش يواش از Cable به سمت آنلاين شيفت ميشه. يه ديوايسي مثل Apple TV هم دقيقا مثل ايكس باكسه يه بار ديگه apple TV. حالا اينا اومدن با يه تير دو نشون بزنن هم بازار TV ايالات متحده رو به دست بگيرن و بازار گيم منتها نگرفت دور 180 زدن اين يكي از تغيير در سياستاشون بود.
خب اون وقت باید به اپل TV هم بگیم ریسیور ... شما کلا قصد اول آخرت ترول هست ... راحت باش کلا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or